315

I-Novae Studios               
Blog               
Twitter
  • pedrohsi
    Infinity magyar oldal itt:

infinityhu

már megy a Compat Prototype 2.0, csomó újítással
  • Soundmaker
    Nah készítettem egy Wallpapert az Infinityhez... Ájl hóp júll indzsoj it

Akinek kell:

Infinity_1024x768.jpg

Infinity_1600x1200.jpg

És írtam egy rövid Promó dalt az Infinity alá (még nincs kész és elég kezdetleges, szóval úgy fikázzátok)

Infinity - Lonliness.mp3
  • Dexantreal
  • Neoncsoves
    XDDDDDDDD
  • Soundmaker
    Bolygóleszállósos, űrben lézerezős, felfedezős pilótás, akciódúsos, kereskedősös, apdá vagyokos, űrpajzsos, hipertereses, bányászósos.... szerinted?
  • Mr Csé
    hát télleg kénemár egy bolygoleszállos progi basszuskulcs!!
  • Dexantreal
    Ok.
  • Soundmaker
    A grafikáról annyit hogy nézz szét a screenshotok között... azzal hidd el nem lesz gond.

Az Elite széria játékai abban nyújtottak nagyot hogy nincs vége a játéknak, teljes szabadsággal járhatsz-repülhetsz végig galaxisunk naprendszereiben, eldöntheted hogy kereskedsz, vagy kalózkodsz, bányászol vagy embereket szállítasz illetve hogy felfedező leszel-e.

Nem a grafikával lesz a gond. 4 ember is képes ütős gamát csinálni, csak mondjuk nem 1 év alatt hanem 3 év alatt... de inkább várok még 2 évet hogy igazán jó legyen. Herótom van a 3 hónap alatt összedobott foscsomó gamákkal.
  • Dexantreal
    Jómagam nem ismerem ezt az elite szériát. Akkor ez stratégiai géjm lesz?:S 4-n dolgoznak jelenleg a cuccon? Merész, szerintem picit több ember kéne...mondjuk 100 legalább. Akkor milyen grafikája lesz ennek, ha 4 ember dolgozik rajta? Mindenesetre sok szerencsét kívánok neki, jó játék készítésébe fogtak bele: ha az első hsz-be leírtaknak csak a felét megcsinálják és jól, a játék ütős lesz...

Saját zenék? Miért, akkor Eminem, meg ilyenek lesznek a játékban?. Csak vicceltem.

Az, hogy jó ötleteteket bevesznek a játékba, más nagy játék cégek is alkalmazhatnák.
  • Soundmaker
    MMO-t meg azért nem akarnak az emberek mert nem akarnak fizetni érte :D

Én is így vagyok vele.. ahhoz hogy érdemben játszhass ahhoz tényleg egy élet kell... na most egy hardcore elite fan 10 évet is eljátszhat majd a progival (ha tényleg jóra sikerül) ami koldusboltra jutatthatja a családot anyagilag :D
  • Soundmaker
    legalábbis úgy gondolom :D
  • Soundmaker
    Most pontosan nem tudom mennyi csillagrendszerről beszélt az illető, de azt mondták realisztikus galaxist akarnak csinálni, nos ebból kiindulva csak a mi galaxisunkban kb. 300 millió csillag van... szal a többszáz millió rendszer nem légből kapott túlzás. Egy fraktálprogi elég hozzá hogy legeneráljon ennyi félre variációt. a rendszer renderelt képét (bolygók, napok, ütökösök stb..) a progi elkészíti az enginből mikor beugrasz a rendszerbe.
  • 0Fritz0
    Ahogy hallottam, az EVE-ben is vannak olyan rendszerek, ahol még nem sokan jártak és mégsem egyedül bolyongasz a nagy semmiben, mert a játékosok összetömörülnek jól lelőni egymást. :)
  • Sir Quno Jedi
    Miért, jó adatbázis háttérrel mondjuk 100.000 rendszer nem is sok. A fontos ojjektumokat meg úgyis külön tartják nyilván.
  • Esrohnoil
    "Ahogy a srác mondta többszázmillió naprendszert ígért."

Akkor nem tudom miért sírnak az egyjátékos kampányra vágyók. :)
    Gyakorlatilag ez egy on-line játszható single játék lesz, mert ekkora méreteknél szinte nulla az esélye annak h. valaha is találkozz egy másik játékossal. :D

De azt tartom inkább valószínűnek h. vagy te túlzol, vagy az akitől hallottad. :)
  • Hmuda
    Bioware, szóval csak idő kérdése.

Különben is az egy RPG, köze nincs az Elite szintű űrszimekhez.
  • haxoror
    konzol :/
  • Soundmaker
    Infinity Combat Prototype 1.1 download
  • Soundmaker
    Itt a link közvetelnül hozzá...

Infinity Combat Prototype
  • Soundmaker
    alul van a link a hivatlas oldalhoz... Ott keress olyat hogy Combat Prototype 1.1

asszem pont a főlapon is ki van téve.
  • Braveheart
    Hali. Honnét lehet leszedni ezt a kipróbálható verziót? Vagy nem publikus?
  • BEAST #14
    igy leirva egyszerunek tunik :DD de ha a megvalositas is ennyi lenne akkor nagyon sok szinvonalas jatek lenne a piacon :)
  • Soundmaker
    ha úgy vesszük csak az engine, story és az egyéb rendszereket kell kidolgozniuk. Ahogy néztem az űrszimulátor, bolygó és naprendszer generálás már túl van a nehezén, csak finomítani kell rajta.. maga a sztori, az űrhajómodellek, illetve az ugrásokat vezérlő programszegmensek hiányoznak. Maga az engine 60-80%-a kész van... innentől a modellezőknek lesz nagyobb dolga, illetve a Trade rendszerek, és egyéb nyalánkságok leprogramozása lesz a fő gond. Ezután a fraktálprogram amit alkalmaznak felépíti az egész univerzumot. Ahogy a srác mondta többszázmillió naprendszert ígért. Ezt gondolom legenerálják a fraktálprogikkal. de ehhez annyi kell hogy tisztázzák a bolygótípusokat, meghatározzák a gravitációért felelő részeket stb.. szóval én bizakodó vagyok.
  • BEAST #12
    kivancsi vagyok erre a jatekra , remelem tenyleg megtudjak csinalni , mondjuk ha csak 4-en vannak akkor nem a kozeljovoben lesz vegleges verzio es talan befejezni sem lesz erejuk :S ... de ha tenyleg jora sikerul akkor EVE helyett szivesebben fizetnem ezt =D
  • Sir Quno Jedi
    Mass Effect, nézz utána, az ezt tudja.
  • Soundmaker
    Az egyjátékos módot a fórumon írták az egyik topicba, ahol csak széljegyzetként írta az egyik fejlesztő, hogy tervezik azt is, de idő kérdése lesz.
  • Soundmaker
    Ezért is nyitottam a topicot.. ha valakinek van programozó kódoló ismerőse aki foglakozna a dologgal szerintem fel lehet ajánlani a segítégünket. Én pl. se programozni, se kódolni nem tudok, de írtam már zenét, és régen kölyök koromban saját űrhajókat rajzoltam szóval zenét és űrhajó modelleken (koncepciókon dolgozom)
  • haxoror
    Körbenéztem az oldalon de az egyjátékos módra így hirtelen nem találtam semmi utalást :(

Nagyon szép ahogy be lehet repülni a légkörbe, remélem hamarosan lesznek olyan játékok ahol az űrből érkezve be lehet repülni a légkörbe és konkrétan le is lehet szállni, aztán kiszállhatok a hajóból és fps nézetben mászkálhatok a város utcáin meg ilyesmi :)
  • Sir Quno Jedi
    Jah, de négy embernek ez túl nagy falat, az biztos.
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk azt baromságnak tartom, hogy egy quest-et, ha megcsinált valaki, akkor örökre eltűnik és mások nem csinálhatják már meg! EZ reális, de egy többezer játékost magában foglaló MMO-ban kissé érdekes... Mondjuk SRO-ban is vannak unique monszták, de azok is időnként bespawn-olnak.
  • Hmuda
    Nem magyarok csinálják.
  • Sir Quno Jedi
    EZ jóak lesz, ha lesz. Magyar MMO EVE mintára, hmmmm...
  • Hmuda
    Azért elég szégyen, hogy ezek a srácok olyan dolgokat tudtak megcsinálni, amire a "nagy multik" vagy képtelenek, vagy lusták, vagy nem hajlandóak. Gondolok itt a bolygóraszállásra (bár az arányokkal gond van), a végtelenül gyönyörű porfelhőkre, végre "a hupikék törpikék nem fingották tele az egész világmindenséget bugyirózsaszín meg hupilila felhőcskékkel (™®©-Hmuda)", ésatöbbi.

Az egyetlen dolog ami aggaszt ezzel a hihetetlenül ambíciózus projekttel kapcsolatban, hogy félő túl nagy falat ez négy embernek. Braben és Bell még megoldotta az akkori techikával, de ha mai szinten akarják megoldani akkor lehet megtörnek a fejlesztés súlya alatt. Lehet, hogy az lenne a legjobb, ha felkeresnék Brabent ezzel a mostani build-el és beszállnának az Elite4 fejlesztésébe. Pont az ilyen ifjú titánok képességei kellenének bele, mert valamiért nagyon nem akarnak haladni szegény játékkal.
  • Soundmaker
    Ja igen... létezik már egy kipróbálható Űrharcrendszer prototípus, amin online apríthatjuk egymást. Elég egyszerű a játékmenet, a cél az ellenséges csatahajó felrobbantása. Mindezért pontokat kapunk amin nagyobb hajót vehetünk magunknak. Pillanatnyilag hajótípus áll rendelkezésre. Ez a prototípus híivatott tesztelni a játék engine-jét, az objektumok kezelését, a netes játszhatóágot, a reltivisztikus mozgást az űrben, illetve a harcerendszert. Ez a kis program még magában is megállja a helyét és jó kis szórakozást nyújt.
  • Soundmaker
    Üdvözlet!

Azt hiszem senkinek nem kell bemutatnom az Elite széria játékait (Elite, Elite 2 - Frontier, Elite 3 - First Enconters), azt hiszem elég sok ember játszott már ezekk el a játékokkal. Úgy gondoltam indítok egy fórum témát az Infinity című játéknak, egyszrészt hogy az éppen fejlesztés alatt lévő játékot népszerűsítsem, másrészt hogy egy nagyobb magyar közösséget alakíthassunk itt ki.. Maga a játék igen meggyőző lesz ha elkészül. a Jelenleg meglévő in-game prototípusokból készített videók láttán úgy gondolom, hogy az eddigi próbálkozások (EVE online, X szériák) elbújhatnak majd az Infinity mögött.

Amit eddig a projektről összefoglalva tudunk:

- Egyes információk szerint készül egyjátékos és MMO verzió is
    - Élethű galaxis (töbsszázmillió rendszerrel amik látogathatóak lesznek)
    - Majdhogynem tökéletesen élethű Bolygó leszállás (csak meg kell nézni a bolygó-prototípus videókat.)
    - Komplex kereskedelmi és építkezési rendszer (még folyik a vita róla)
    - Bolygó kolonizálási és űrbázis építési lehetőség! (még erről is folyik a vita, de bíztató jelek vannak)
    - Űrkapuk is lesznek, de egyes hajók képesek lesznek saját warp hajtóművel ugrani.
    - Élethűbb rendszerközi ugrások (távolabbi rendszerek elérése több időbe telik mint a közelieké. Csak nagy gravitációs forrásokat lehet célként megjelölni. többlépcsős ugrás /Be a rendszer napjáig, és onnan tovább a bolygókhoz/, A hiperhajtómű lekapcsol nagyobb gravitációs forrás közelében.)

Sok má egyéb is lesz még, de pillanatnyilag a fejlesztés elég korai stádiumban van. (tudomásom szerint 4 -en dolgoznak a projekten.)

Várható megjelenés: 2007/2008.
    Honlapok: Infinity Magyar Honlap
    Infinity Hivatalos Honlap

A fejlesztő csapat egyik nagyon jó tulajdonsága hogy a jó ötleteket beveszik a játékba. Saját zenéket, és űrhajómodelleket, Sztorikat várnak mindenkitől aki úgy érzi képes hozzátenni a játékhoz valamit.

Szóval itt is várjuk az ötleteket... és reméljük kiépíthetünk egy nagyobb közösséget.