I-Novae Studios               
Blog               
Twitter
  • Soundmaker
    én ahogy nézegettem az eredeti fórum postokat, az jött le hogy a bolygó motor, az űr motor csaknem teljesen kész, és már csak optimalizációk vannak hátra.

eközben azért szépen fejlődik az economy prototype is, ugyanis 2 fórumposton is szimulációs programokat írnak a srácok és ezen tesztelik a kereskedelmet. Természetesen csak akkor kezdőik el a tényleges fejlesztés, ha elkészül a végelges játékban szereplő material lista, a kereskedelem és gyártás alapkoncepciója, illetve ezen felül a sztori és küldetés rendszer(ez utóbbira is írtak már egy modult, amelyel tesztelnek.)

Szóval folyanak az előkészületek, de az érdemi munka háttérben folyik, csak az elcsípett infomorzsákból szűrhető le, hogy azért haladnak a srácok. Ha megvan minden eltervezett modul, szerintem még az idén télen a szerencsésebbek már részt vehetnek a pre-alpha teszten :)

(Mellesleg kvázi nem egyedül heggeszti flavien a progit. Kb. összesen 7-8 állandó fejlesztő dolgozik most a progin .. szegmentált területen, Ha belegondoltok anno a Digital Reality is ennyi emberrel dobta össze a Reuniont (Imperium Galactica 0. :D)