Infinity: TQFE - sci-fi MMO

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali. Honnét lehet leszedni ezt a kipróbálható verziót? Vagy nem publikus?

War. War never changes.

BEAST
igy leirva egyszerunek tunik 😄D de ha a megvalositas is ennyi lenne akkor nagyon sok szinvonalas jatek lenne a piacon 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ha úgy vesszük csak az engine, story és az egyéb rendszereket kell kidolgozniuk. Ahogy néztem az ûrszimulátor, bolygó és naprendszer generálás már túl van a nehezén, csak finomítani kell rajta.. maga a sztori, az ûrhajómodellek, illetve az ugrásokat vezérlõ programszegmensek hiányoznak. Maga az engine 60-80%-a kész van... innentõl a modellezõknek lesz nagyobb dolga, illetve a Trade rendszerek, és egyéb nyalánkságok leprogramozása lesz a fõ gond. Ezután a fraktálprogram amit alkalmaznak felépíti az egész univerzumot. Ahogy a srác mondta többszázmillió naprendszert ígért. Ezt gondolom legenerálják a fraktálprogikkal. de ehhez annyi kell hogy tisztázzák a bolygótípusokat, meghatározzák a gravitációért felelõ részeket stb.. szóval én bizakodó vagyok.
BEAST
kivancsi vagyok erre a jatekra , remelem tenyleg megtudjak csinalni , mondjuk ha csak 4-en vannak akkor nem a kozeljovoben lesz vegleges verzio es talan befejezni sem lesz erejuk :S ... de ha tenyleg jora sikerul akkor EVE helyett szivesebben fizetnem ezt =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Mass Effect, nézz utána, az ezt tudja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az egyjátékos módot a fórumon írták az egyik topicba, ahol csak széljegyzetként írta az egyik fejlesztõ, hogy tervezik azt is, de idõ kérdése lesz.
Ezért is nyitottam a topicot.. ha valakinek van programozó kódoló ismerõse aki foglakozna a dologgal szerintem fel lehet ajánlani a segítégünket. Én pl. se programozni, se kódolni nem tudok, de írtam már zenét, és régen kölyök koromban saját ûrhajókat rajzoltam szóval zenét és ûrhajó modelleken (koncepciókon dolgozom)
Körbenéztem az oldalon de az egyjátékos módra így hirtelen nem találtam semmi utalást 😞

Nagyon szép ahogy be lehet repülni a légkörbe, remélem hamarosan lesznek olyan játékok ahol az ûrbõl érkezve be lehet repülni a légkörbe és konkrétan le is lehet szállni, aztán kiszállhatok a hajóból és fps nézetben mászkálhatok a város utcáin meg ilyesmi 😊

Sir Quno Jedi
Jah, de négy embernek ez túl nagy falat, az biztos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mondjuk azt baromságnak tartom, hogy egy quest-et, ha megcsinált valaki, akkor örökre eltûnik és mások nem csinálhatják már meg! EZ reális, de egy többezer játékost magában foglaló MMO-ban kissé érdekes... Mondjuk SRO-ban is vannak unique monszták, de azok is idõnként bespawn-olnak.

Hmuda
Nem magyarok csinálják.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sir Quno Jedi
EZ jóak lesz, ha lesz. Magyar MMO EVE mintára, hmmmm...

Hmuda
Azért elég szégyen, hogy ezek a srácok olyan dolgokat tudtak megcsinálni, amire a "nagy multik" vagy képtelenek, vagy lusták, vagy nem hajlandóak. Gondolok itt a bolygóraszállásra (bár az arányokkal gond van), a végtelenül gyönyörû porfelhõkre, végre "a hupikék törpikék nem fingották tele az egész világmindenséget bugyirózsaszín meg hupilila felhõcskékkel (™®©-Hmuda)", ésatöbbi.

Az egyetlen dolog ami aggaszt ezzel a hihetetlenül ambíciózus projekttel kapcsolatban, hogy félõ túl nagy falat ez négy embernek. Braben és Bell még megoldotta az akkori techikával, de ha mai szinten akarják megoldani akkor lehet megtörnek a fejlesztés súlya alatt. Lehet, hogy az lenne a legjobb, ha felkeresnék Brabent ezzel a mostani build-el és beszállnának az Elite4 fejlesztésébe. Pont az ilyen ifjú titánok képességei kellenének bele, mert valamiért nagyon nem akarnak haladni szegény játékkal.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ja igen... létezik már egy kipróbálható Ûrharcrendszer prototípus, amin online apríthatjuk egymást. Elég egyszerû a játékmenet, a cél az ellenséges csatahajó felrobbantása. Mindezért pontokat kapunk amin nagyobb hajót vehetünk magunknak. Pillanatnyilag hajótípus áll rendelkezésre. Ez a prototípus híivatott tesztelni a játék engine-jét, az objektumok kezelését, a netes játszhatóágot, a reltivisztikus mozgást az ûrben, illetve a harcerendszert. Ez a kis program még magában is megállja a helyét és jó kis szórakozást nyújt.
Üdvözlet!

Azt hiszem senkinek nem kell bemutatnom az Elite széria játékait (Elite, Elite 2 - Frontier, Elite 3 - First Enconters), azt hiszem elég sok ember játszott már ezekk el a játékokkal. Úgy gondoltam indítok egy fórum témát az Infinity címû játéknak, egyszrészt hogy az éppen fejlesztés alatt lévõ játékot népszerûsítsem, másrészt hogy egy nagyobb magyar közösséget alakíthassunk itt ki.. Maga a játék igen meggyõzõ lesz ha elkészül. a Jelenleg meglévõ in-game prototípusokból készített videók láttán úgy gondolom, hogy az eddigi próbálkozások (EVE online, X szériák) elbújhatnak majd az Infinity mögött.

Amit eddig a projektrõl összefoglalva tudunk:

- Egyes információk szerint készül egyjátékos és MMO verzió is
- Élethû galaxis (töbsszázmillió rendszerrel amik látogathatóak lesznek)
- Majdhogynem tökéletesen élethû Bolygó leszállás (csak meg kell nézni a bolygó-prototípus videókat.)
- Komplex kereskedelmi és építkezési rendszer (még folyik a vita róla)
- Bolygó kolonizálási és ûrbázis építési lehetõség! (még errõl is folyik a vita, de bíztató jelek vannak)
- Ûrkapuk is lesznek, de egyes hajók képesek lesznek saját warp hajtómûvel ugrani.
- Élethûbb rendszerközi ugrások (távolabbi rendszerek elérése több idõbe telik mint a közelieké. Csak nagy gravitációs forrásokat lehet célként megjelölni. többlépcsõs ugrás /Be a rendszer napjáig, és onnan tovább a bolygókhoz/, A hiperhajtómû lekapcsol nagyobb gravitációs forrás közelében.)

Sok má egyéb is lesz még, de pillanatnyilag a fejlesztés elég korai stádiumban van. (tudomásom szerint 4 -en dolgoznak a projekten.)

Várható megjelenés: 2007/2008.
Honlapok: Infinity Magyar Honlap
Infinity Hivatalos Honlap

A fejlesztõ csapat egyik nagyon jó tulajdonsága hogy a jó ötleteket beveszik a játékba. Saját zenéket, és ûrhajómodelleket, Sztorikat várnak mindenkitõl aki úgy érzi képes hozzátenni a játékhoz valamit.

Szóval itt is várjuk az ötleteket... és reméljük kiépíthetünk egy nagyobb közösséget.
← ElőzőOldal 7 / 7