315
-
GixEr #75 Sot az uj exe-ben (K) mar a raketakat is lehet hasznalni :)
De csak akkor ha van eleg pontod, hogy tudj ertuk vasarolni raketat, de akkor meg azt kell eldonteni raketa legyen vagy nagyobb urhajo a pontokert. Nehez donteni mert kis hajoval nemigen lehet tulelni egy nagyobb hajo megkozeliteset.
Kicsit furcsa az iranyitas, de meg lehet szokni... -
Ahhan végre kapnak textúrát:) -
pedrohsi #73 néhány szép képecske itt:
és itt:
-
pedrohsi #72 az 1.1-es DATA már nem kell, felesleges letölteni. Csak a 2.0 DATA kell a megadott linkről, és a legújabb EXE az infinity oldalról.
Nemsokára jön a 2.1:) -
Köszönöm az infót! -
http://www.fl-tw.com/Infinity/Downloads/
innen meg leszeded az exe csomoagot (a huszon-x megásat). Egy könyvtárba kitömöríted a data rar-t, ugyanebbe a könyvtárba kitömöríted a fenti exe rar-t, mindent felülírva.
Aztán elindítod az exét ebbõl a könytárból. -
GixEr #69 Kell az 1.1 -es telepito, arra ramasolod a Data2-t, utana ramasolod a legutolso frissitest (2.0j) es mar megy is. -
De mit kell vele csinálni? Nincs semmi exe... -
pedrohsi #67 ahaaaam, köszi:) -
A sok reklám között van olyan link, hogy download with filefactory basic, utána meg olyan download driectly vagy mi, és már jön is. -
pedrohsi #65 A 2.0 DATA elméletileg innen letölthető, bár nem jöttem rá hogyan:)
DATA 2.0 -
GixEr #64 Az a kreativ dolga... ha mindenki mast csinal mint a rajzon, akkor oda az osszhang. -
A DATA-t én is úgy látom, hogy leszedték;(
Amúgy így lehet igazán kreatívkodni, ha csak egy skicc van róla.;) -
GixEr #62 A DATA 2-hoz hozza lehet jutni valahogyan? Az oldalon nincs kint csak az exe (update).
Gondolkoztam, hogy belepek modellezonek, de nincs ertelmes rajz az urhajokrol, csak egy perspektivikus "skicc" :( -
thanks, most ez elõbb ki is próbáltam, nem rossz, tetszik. -
pedrohsi #60 IRC-re menjetek fel, ott általában írják, de ha a kliens baxik csatlakozni, akkor nem megy:)
IP/port maradt egyelőre -
hát, nekem nem akar -
Inquisitor #58 M'ért a 7001 nem megy? -
Ugye most épp nem megy a szerver?
Vagy tudni IP/port változásról? -
#42 - akkor olvasd el megegyszer , biztos ami biztos alapon
1. nem ertem mi koze van ennek a jatek megvalositasahoz , 1 ember is megtudja csinalni csak nem 4 hanem 8 ev alatt... senki sem allitotta az ellenkezojet
2. nem szamit hol milyen galaxisokat csinaltak mivel ilyen tobbjatekos jatek meg nem keszult , addig meg lehet dobalozni hogy hoho singleplayer jatekok mar vannak ... mint irtam EVE online is egy hatalmas univerzumban jatszodik , de felszin es egyebb extrak nelkul is gondot okoznak a nagyobb harcok
3-4. ezeknek sincs kozuk a temahoz , egy meg keszulo jatekkal probalod meg indokolni hogy egy masik keszulo jatekban is sikerulhet
-
Inquisitor #55 Mert akkor MÉG nem volt MMO. De pont azért lett megemlítve példának, mert:
1. Pár ember írta ...
2. Volt benne (akkori szinvonalat meghaladó szinten!) egy komplett galaxis
3. Mert erről mintázták a készítők a játékot részben
4. Mert készül az Elite Online -
pedrohsi #54 a felszerelés és a skillek két egészen más dolog, naná hogy lesz upgrade, csak nem skillekben kell gondolkodni -
nem en peldaloztam az elite-tel ... koze nincs mar egy mmo meretu jatekhoz -
Figy szép dolog volt az elite. De az elite-t igencsak megszépíti az emlékezet. -
hany ezren jatszottak egyszerre az elite-t? -
Thanatos #50 szvsz inkább már az első csata után :D -
Inquisitor #49 Igaz, de ha nem lesz tápolási lehetőség (hajó upgrade, hajó felszerelések, küldetésben szerezhető extra cuccok), akkor X+1-ik csata után szétunja az agyát a gamer, nem? :) -
Thanatos #48 izlések és pofonok :) -
pedrohsi #47 azért fogalmazok így, mert tele van a legfontosabb testrészem a szabályokkal, amik munkává teszik a játékot
EVE-t többször próbáltam, de 2 óránál többet nem bírtam, mert gyakorlatilag csak nézed ahogy a játék zajlik előtted, te effektíve semmit nem csinálsz -
Thanatos #46 ebbe hogy mi az ökörség inkább ne menyünk bele, pont a szerepjátékos "ökörség" éri el azt mo-knál hogy ne unja meg az ember az első 2 perc után ... :) -
pedrohsi #45 szerencsétlen Elite már 5 éve készül, a külföldi oldalakon már csak röhögnek az egészen:( -
Inquisitor #44 "egesz galaxisok , naprendszerek , bolygok meg minden legkor , felszin bolygonkent ..."
Hitetlen, az Elite2-ben a kor szinvonalán már megtették ezt, és azt is 1 ember írta. Itt meg a munka nagy részét a procedurálisan előállított textúrák, bolgyók, naprendszerek segítségével megspórolják :)
Más kérdés mi lesz elöbb kész és melyik lesz jobb? Az Infinity vagy az Elite Online? :) -
pedrohsi #43 Bucser: az MMO még nem jelenti önmagában hogy szerepjátékos ökörségek vannak benne kismillió szabállyal, skillekkel, stb. éppen ezért MMO és nem MMORPG. tessék elolvasni a magyar és a hivatalos oldalt.
Best: a fejlesztés már vagy 3 éve tart, csak még ennyire sem volt publikus. a srác egy robot, fossa magából a kkódot, hihetetlen mennyi mindent megcsinált már és egyre többen segítenek neki. én abszolút optimista vagyok, nem úgy mint egyes cégek fejlesztéseivel szemben... -
en kivancsi vagyok mit hoznak ossze ebbol az egeszbol , mert szerintem a jelenlegi tervek alapjan nem igazan lehetseges ez az egesz :) ... egesz galaxisok , naprendszerek , bolygok meg minden legkor , felszin bolygonkent ... mindez mmog alapokra epitve tobb ezer jatekossal egyszerre min. ... egy ilyen jatekhoz nem egy csopp fejlesztocsapat kell, es amugy is evek kellenenek a fejleszteshez ... arrol nemis beszelve hogy szinte 0 esely van a tenyleges megvalositasra ... az EVE online is egy hatalmas "vilag" ami ugy ahogy mukodik , de nagyobb csataknal sorra halnak le a node-ok ... most kepzeld el mindezt arcade szimulatorkent ahol emberek ezrei lovik egymast urben , levegoben es felszinen ... szal nem mai jatek lesz , ha lesz egyaltalan :D -
Akkor nekem felejtős....
elvileg ez MMO lesz... -
itt kb annyi "skill" kell majd mint egy alap fps jatekban =) ... de skillek vagy tanulhato dolgok nem igazan lesznek -
ha nem lesznek skillek akkor mi lesz benne? (egyébként EVE-ben sincsennek levelek..) -
mint pl? -
pedrohsi #37 skillek és levelek nem lesznek benne, viszont kenterbe veri a csúnya RPG-ket:) -
Na bécsatlakozom a communitybe mert érdekel a dolog:) Reméljük nem csak szép lesz, hanem valami jó rendszert is kidolgoznak hozzá a srácok különben az egész mehet a levesbe. hisz eve online sem a Grafikája miatt annyira vonzó, hanem a kurva jól kitalált build manage és skill valamint techrendszere miatt:)