Infinity: TQFE - sci-fi MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak ne toltene annyit (kozben vagy az elejen)... Mashol ezt megoldottak, nem hiszem, hogy ekkora kihivas lenne.
újabb ápdét magyar oldalon, gyorsan jönnek a hírek így a nyár vége felé...
nocsak nocsak, hali😊
Á , felejtõ<#integet2>

hogy fest a fenti fejléc?😊
újabb frissítés
magyar oldal frissítve, némi infó a bolygómotorról
Kipróbáltam a Consol harci szimulációt, de nem egy nagy durranás. Az X3 ban sokkal jobban sikerült a harc szerintem, bár ott pajzs nincs. Remélem a gamma ennél azért sokkal jobb lesz....
bármit beírhatsz névnek és jelszónak, onnantól kezdve azzal beléphetsz
Hi!

És jelszót honnan szerezzek??

Kalo

Elég jól sikerült "összedobni" . Ezért hittem hogy esetleg kapcsolatban áll az oldal a fejlesztõkkel. Mindenesetre gratula !
Jómagam ki vagyok békülve mind a multis, mind a single mmokkal.
Annak örülök hogy ezek szerint lelkesítésben nincs hiány.
hazai oldalt én dobtam össze unalmamban - nincs közöm a fejlesztõkhöz😊
Bucser
Az X sorozat olyan single player, hogy rossz nézni....

A Hazai forumot meg hiába pörgeted az nem befolyásolja a deveket az tutifix.

A saját forumuk meg pörög eléggé.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az x - sorozat is mmo jellegûekbõl áll, csak nekem nagyon hiányzik a bolygóra szállás.....
Nézegetem a magyar oldalt, de eléggé le van halva az ottani fórum. Lehet kicsit fel kellene pörgetni, hátha a készítõk is lelkesednek kicsit...
Bucser
elvileg MMO-t akarnak (a combat prototypeok is multiplayer jellegûek)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ellenben ha tényleg ilyen jó lesz ez a progi, mint ahogy beharangozták.. hát biztos átnyergelek.
Nemtoom ismeritek é az x sorozatokat (x2 the threat, X3 reunion).
ott vannak egész tûrhetõ méretarányok, és néhány egész jó 5let a hasonló játékokhoz. Bárkinek merem ajánlani szívbõl addíg is amíg ezt a progit kidobják. Az x3 t 3999 ft ért vettem a cd galaxistól...
elméletileg lesz single, már csak a gyakorlás miatt is

az év kb stimmel, bár közelebbit nem tudni

a sebesség és méretarány pedig még nem szempont, mert ami eddig megjelent az mind tesztelési célokat szolgált, a látnivalót csak pluszként rakták bele
Szevasztok !
Már nagyon várom ezt a programot, bár kissé a méret, és sebességarányok nem stimmelnek ahogy a videokat elnéztem. Amennyiben jól értem 2008 - 2009 re lesz belõlle talán valami ??
Remélem kiadnak hozzá single modot, és tuti megvenném bármibe kerül is...
Mindenesetre sok sikert, kitartást, és lelkesedést a fejlesztõknek, és mindenkinek aki hozzájárul ehhez a programhoz, akár csak egy ötlettel is.
Nagyon drukkolok...
egy kis emlékeztetõ, a régi videó, hogy mire volt képes a motor már 2005-ben: bolygó-ûr videjó
fel kell peccselned 2.2-re ezzel
(aztán 2.2a-ra ezzel ha ATI kártyád van).

aztán ezen az oldalon megnézed melyik szerver megy és ezt az IP címet írod be csatlakozáskor

a CP hivatalos oldala itt van: http://fl-tw.com/Infinity/infinity_combat_proto.php
Hi!

Hogyan kell elindítani a Combat Prototype 2.1 -et?
Segítsetek, nagyon érdekelne.

Kalo

szépen lassan csordogálnak a hírek, egy kis optimalizálgatás után ismét a bolygó prototípus kerül elõtérbe hamarosan

hírek a magyar oldalon, mint mindig 😊
és elkészült az új fórum is, csak hogy legyen egy normális kerete a dolognak
elkészült a hivatalos háttértörténet, a magyar oldalon kiraktam hírnek
Nekem csak egy problémám van, mint minden ilyen játékkal. Lehet látni, hogy hogy lõ a lézerfegyver. Mármint a terjedését... És ez igaz bármilyen sugárfegyverre. Így a proton ágyukra, neutron fegyverekre és ion ágyukra is. Ezek mind elvileg fénysebesség közeli sebeséggel terjednek, így csak egy megjelenõ csíkot kéne látni. Szépen lehetne áthegeszteni az ûrt egy 10 mp-es sugárral... 😊<#violent><#gun>
A kötekedõnek mondom, hogy igen is megvalósítható a játékban vállalt elképzelés: Hiába a nagy galaxis, az csak letárolt kódként létezik mindaddig amíg egy rendszerbe be nem lépsz, a program legenerálja a rendszert amint belépsz és az alapvetõ tulajdonságait letárolja. Ha valaki más is tartózik az adott rendszerben akkor sincs gond. Csak akkor van szükség nagyobb teljesítményre ha interakció van több player között. De a 3 milliárd kilóméterre lévõ másik játékosnak csak a mozgását kell a kliensnek megjelenítenie. Egyenlõre a nagy gépigényt csak a bolygófelszíni csaták igényelhetik, mert a planétát is le kell generálni, valamint a játékosok interakcióját is le kell képezni.

Mellesleg egyre csak nõ a játék rajongó tábora... egyre több segítség érkezik. Ami több idõt vesz igénybe az a hajók, modellek elkészítése. De ezzel sincs gond mert a Contributions fórum topic tele van mindenféle ötlettel.

Én bizakodó vagyok. És várom Infinity Admin nagy bejelentését. Tuti hogy a következõ upgrade-ben valami ütõs fog kijönni mert karácsony óta nem jött ki jelentõsebb infó a fejlesztésrõl, ami azt jelenti hogy valamin nagyon dolgozik.
Második Corp Háború

részletek a magyar oldalon
azt ne felejtsük el, hogy a grafika még mindig nem szempont, ami benne van (textúrák, egyebek) mind hobbi munka, szinte felesleg. a háttér például egyetlen kép, messze nem adja vissza a teljes játék hangulatát - remélem ebbe minél elõbb belekóstólhatunk😊
Azt a ... <#worship>
Állati jól néz ki, milyen lesz ez egy év múlva???
A "kondenz" csík jól néz ki, de nem túl nagy segítség az ellen megtalálásához csatában?

ICP 2.1 hivatalos trailer:

link
Akkor meg sokaig tolt... es ugy megy az agyamra 😊 Kezdeti betegseg, majd kinovi.
a CP már nem letölthetõ a hivatalos oldalról, mert 150 GB forgalmat csináltunk egy nap alatt😊

moddb-rõl viszont igen, a link ott van a magyar oldalon
ja, az a precache opció, ha zavar, kikapcsolhatod, csak akkor a játékban fog néha akadozni egy-egy spawnkor
nalam neha meg-megall az elejen, de gondolom csak azert, hogy a modelleket es a texturakat elpakolja a memoriaban, viszont utana megy mint a golyo 😊
NEXUS6
Tesztelem, télleg nagyon kúl, leszámítva hogy nálam fagy mint állat.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Combat Proto 2.1:

hír
NEXUS6
Én is mindíg visszatérek, valami kisebre.
Amúgy a K-nak télleg eszméletlen sokat javult a grafikája.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Bucser
Gondolod?? Nekem a kis hajókkal sokkal jobban ment a ponthajhászás mint a nagyokkal.. capital shipeket egyszerûen nem dolgozták ki irányításban... 1-2 óra alatt össze lehet harcsáolni egy carrierre valót😊 csak hát minke?? tök szar az irányítása😞

Sot az uj exe-ben (K) mar a raketakat is lehet hasznalni 😊
De csak akkor ha van eleg pontod, hogy tudj ertuk vasarolni raketat, de akkor meg azt kell eldonteni raketa legyen vagy nagyobb urhajo a pontokert. Nehez donteni mert kis hajoval nemigen lehet tulelni egy nagyobb hajo megkozeliteset.
Kicsit furcsa az iranyitas, de meg lehet szokni...
Bucser
Ahhan végre kapnak textúrát😊

az 1.1-es DATA már nem kell, felesleges letölteni. Csak a 2.0 DATA kell a megadott linkrõl, és a legújabb EXE az infinity oldalról.

Nemsokára jön a 2.1😊
Zsolo007
Köszönöm az infót! <#worship>

SuperCharger
http://www.fl-tw.com/Infinity/Downloads/

innen meg leszeded az exe csomoagot (a huszon-x megásat). Egy könyvtárba kitömöríted a data rar-t, ugyanebbe a könyvtárba kitömöríted a fenti exe rar-t, mindent felülírva.

Aztán elindítod az exét ebbõl a könytárból.

Kell az 1.1 -es telepito, arra ramasolod a Data2-t, utana ramasolod a legutolso frissitest (2.0j) es mar megy is.
Zsolo007
De mit kell vele csinálni? Nincs semmi exe...

ahaaaam, köszi😊
Zsolo007
A sok reklám között van olyan link, hogy download with filefactory basic, utána meg olyan download driectly vagy mi, és már jön is.