How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
nem vagyok benne biztos, hogy olyan nehéz. most így "top off my head".
A legújabb kihívásomat ezennel kijelentet -várd ki- .|... (rámutat)

ProGabe
az még csak-csak menne (valami béna poénnal, "egy hét és visszatér hozzád..na meg az ágyadba", csak hogy érzékeltetve legyen a dolog), na de ez:

"challenge accep...wait for it" és rámutat Tedre

aki ezt "megfejti", az kap egy õõõ, hypothetical high-five-ot 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

egyébként észrevettem egy különbséget az utolsó 2 rész között, valaki magyarázza meg nekem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a "Right Place Right Time" végén Stella egyedül jelenik meg, míg az As Fast as She Can -ben már ott a pasija a rész elején. Meg hát ugye az elõzõ részben elvileg annak a történetét mondta el, hogy ténylegesen hogyan találkozott az anyjukkal. Most akkor mégsem? Ez eléggé annak tûnt.

Annyira zavarnak ezek a dolgok, hogy írnom kellett 😄 Egyébként csatlakozom: Nagyon várom az évadzárót én is 😄
Sok a szerencsét a Get her back-hez 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

BlackShadow
hát.. volt már jobb is .. de ezt a barney + vezetést nem tudom elnézni nekik.. az egyetlen dolog ami a legjobban tetszett, h próbálják tartani a karakter jellemzõket 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tnm
most emlékeztettek
ha idén lesz kecske, akkor kizárásos alapon, nincs sok lehetõség, hogy mikor

ProGabe
hát, fogalmazzunk úgy, hogy nem a legjobb rész. már csak amiatt sem, amit említettél, de az elõzõ után egyáltalán nem erre számít az ember

na majd az évadzáró!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tnm
még nem értem a rész végére, de azt hiszem igen csúnyán megfeledkeztek Barney vezetésifóbiájáról, megint

artschi
lol 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kö...wait-for-it...szönöm!😄
Szívesen 😊

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

tigeroo
köszönjük
Köszi!! <#worship>

REAL MADRID

Felirat... szokott hely... blabla.
Jó szórakozást.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

tnm
thx

ProGabe
ott "now what?" 😄

tnm
720p-ben "what now?" az utolsó mondat?
tuti nem Stella lesz az anya, de megint jól szopatták a nézõt...

amúgy poén, hogy Dan Castellaneta is beugrott másfél jelenetre. (gy.k.: többek között Homer Simpson hangja)

macselek
Én csak azért nem értem, mert annó még mutatták, hogy tök máshogy néztek volna ki a gyerekei, ha a Stellával marad... Szerintem ez is csak egy "apróság", ami majd végül a tényleges anyához vezet.

igen valóban fura lenne
Még 2.
- május 11.: As Fast As She Can
- május 18.: The Great Leap

@1656:
Mivel az Stella volt.
(gondolom ez még spoiler-es)
Remélem nem õ lesz az anya...nagyon nagyot csalódnék.

\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"

felirat felöltések ofc^^
Hali!
elõsször is köszi a feltöltést,másodszor az új részben a csajszi az gondolom a "mother" volt,de nekem valamiért Stella ugrott be róla vagy tévedek?
ááá ez a rész...😊nagyon szezonvégi volt. hány rész lesz még pontosan?
Azért... "és akkor 4 hétig nem láttuk Lillyt" és a következõ részben se volt benne 😄

Bááár ez csak találgatás de azért spoiler
Elvileg vettek fel róla most is rendes részeket ,amiket majd késõbb használnak fel, szal lehet h itt is terhes lesz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nagyon úgy tûnik, hogy Robin szülése két évad közé fog esni. Alyson Hanniganék kicsit elsiették a dolgot 😊

tigeroo
jah bocsánat!! úgy értem amikor szülni fog...
bár lehet hogy évad végéig kibírják 😛

amúgy tényleg, a rész végén amikor elment Stan-nel akkor lehetett látni hogy már nagyon "bújtatják" a pocakját...
Nameg Lily sem hiányzott a forgatásról amikor terhes volt, ha jól tudom.

REAL MADRID

Már terhes. Ha megfigyeled, több rész óta bõ ruhákban van, illetve takarásban látszik csak a hasa.

tigeroo
ez jóó rész...

Robin "3hónapos" dumája amúgy ...azon gondolkoztam hogy õ így fog majd elmenni amikor terhes lesz?
kis túlzással a negyedik évadban ez a második olyan rész, amin fel tudtam nevetni (az elsõ a naked man volt).

Köszi a feliratot, gratulálok a könyvhöz. 😊

A rész az hatalmas volt, nálam is fekvesírvaröhögõs 😄

REAL MADRID

Hát ez hatalmas rész volt,nem tudom ki hogy van vele de én végig sírtam a 20 percet.végre,már régen egy ilyen részre vártam
A ferdítés a szokott helyeken elérhetõ.
Jó szórakozást.

És tudom, hogy offtopic, de ennyi önreklám talán belefér:
Megjelent az elsõ könyvem, Szintetikus álom címmel. További információk
az aláírásomban szereplõ linken, vagy google 😊

Jó rész lett. Pár jelenetet azért durva volt, mármint nem a sorozatban, hanem igazából amikor felvették 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zs0lt1
Jah lol, már vetitik, nem is tudtam 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Ez nagyon állat, mikortól játszák, nem tudod?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

I.C.ram
olyan ronda szaja van ennek a csajnak... 😄
tigeroo
tompapaa
ez soká lesz még :S

de a family guyban volt egy utalás a sorozatra 😊

tnm
azt vágom, de nagyon széthúzták ahhoz, hogy aztán 3 rész mehessen egymás után

ProGabe
pont, hogy sûrítik 😊 jön a sweeps

tnm
holnapra megint nem lesz, köv rész:
Title: Right Time Right Place
Episode #: 04x21
Original Airdate: Monday April 27th, 2009

nagyon széthúzzák a mezõnyt itt a végén

REAL MADRID

a kislánya

REAL MADRID

tnm
legtöbb emberre azért igaz, hogy a születésnapján született 😄 😛

És most olvastam, hogy Alyson születésnapján született 😊

REAL MADRID

ProGabe
How I Met Your Mother: egy érdekes insider cikk arról, hogyan próbálták a fõszereplõk terhességét rejtegetni és hogyan forgatták össze-vissza a részeket. Például Alyson Hannigan a mostani részen kívül a május 11-i és 18-iban lesz benne és készült egy afféle különálló, talán filler rész is, amit azonban csak az 5. évadban kerülhet adásba. Ha lesz 5. évad. (Egyelõre csak 98%.)
@sorozatjunkie

nagyon jó dolgok vannak benne. igaz, még csak szemezgettem, de pl. ez: "The reason that Lily and Marshall had a "psychic conversation" in the episode "Murtaugh" was because Hannigan had laryngitis and couldn't talk. "
milyen durva! 😊

Köszi <#worship>

REAL MADRID

Ferdítés szokott helyeken elérhetõ 10... 9... 8... 7...
Jó szórakozást!