How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
az milyen régi😄 régen féltem tõle😄DDD
LasDen
én is egybõl felismertem 😄

Am a Marslakó a mostohám a film...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
pf bazd most akartam beírni XD

eszem a sütit, nagyba anyám kapcsolgat...mdonom wtf ez nem lily? XD
AntiHero
<#nevetes1><#banplz>

Amúgy Most RTL KLUB-on megy egy film benne van a fiatal Lilly😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kicsikiraly
kicsit se himym kocka 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

tnm
lol, de ez vajon melyik Stig?

kuci06
...all we know is... he's called The Mother.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

modellmaker
<#banplz><#banplz>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ProGabe
/ezt sokan nem fogják érteni/

Top Geart nézek már egy jó ideje, 12-ik évadnál tartok, és megvan, hogy ki az anya!!!!

<#idiota><#idiota><#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
jah!

meg marshallból is mit csináltak ebben az évadban? feltûnik 1-2 jelenetben egy részben, akkoris csak valami hülye poén miatt

(pl. tuxedo night az elsõ részben, ostorozik a 2.ban, mostmeg a hülye hordó...)

vagyis nem gáz, marshall karakterének ez áll jól, de más szerepe most annyira nincs is 😞
gumbo1888
nem lennék elkeseredve ha robin és barney szakítanának, barney karakterjének nagyon jót tenne, azok a csajozós poénok vitték részben a sorozatot

modellmaker
én azon megéheztem 😞

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Én Family Guy éneklõs részeket NAGYON utálom. Viszont Dr Horrible-s az must have, Sweeny Todd meg határeset. Mikor néztem néha már fogtam a fejem h wtf, legyen már vmi action. De a pörgõsebb éneklõs részek jók voltak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kuci06
Its guuuuy love, betweeen... twoo... GUUUUUYS!!!
ITS GUUUY LOOOVE!

lekjobb 😄DD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LasDen
én se vagyok oda érte, de van 1-2 kivétel amit szeretek (pl.: Hair, Sweeney Todd), de például a Scrubs musical része nagyon szar volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lacee
fene tudja, én alapvetõen rühellem a musical mûfajt, de például a dr. Horrible's sing-along blogon vagy az éneklõs Family Guy-részeken nagyon jól szórakoztam, gondolom itt is hasonló stílus lesz megcélozva 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LasDen
de mé kell énekelni???? mi olyan jó abban....??? mással nem tudják különlegessé tenni a részt???

Nem lesz musical, de énekelnek majd benne 😊

REAL MADRID

Én csak musicalrõl hallottam =]

ProGabe
lassan itt a 100-ik rész. arra minden szépet és jót ígérnek a készítõk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nézettség alapján nem, és ez a lényeg.

REAL MADRID

LasDen
ted anyja, felesége....egyre megy...😄
de én is remélem, hogy a következõ részekben már rátérnek a dologra....talán Bilson szereplése újra lelket önt a szériába....

adios
ted anyja? <#idiota>

tigeroo
nemtom de sztem csökken a sorozat színvonala!!!

jó lenne már valami elõrelépés a sztoriban (ted anyja felõl) mert ez így sux. barney és robin kapcsolata pedig sztem így ebben a formában übergáz (fõleg hogy csak róluk szól a plot mostmár)
Count Adyn
csak ennyit:<#eljen> <#idiota> 😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
lesz ez még jobb tuti..nekem azért ez is tetszett😊
ProGabe
egyetértek. "a nézés" képe miatt pedig remélem nem lesznek rémálmaim 😄

"myshellfish" ez tényleg durva volt...😄 én ezt a részt még felirat nélkül néztem meg, mert nem bírtam kivárni, de kíváncsi vagyok, hogyan sikerült ezt lefordítani...
LasDen
gyenge rész volt.....voltak jó pillanatai de nem volt az igazi....

Lacee
elõzõ kettõre jár egy kombinált roflol 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ProGabe
high five 😄

Van új gag videó a 4. season-bõl ha valaki még nem találta volna meg 😛
vagy hosszupuska

REAL MADRID

gumbo1888
feliratot majd a feliratok.hu-n keressem?

MerlinW
Simán irigynek fordította😊

[merlinw.org]

szucsy89
😄

tényleg elég semmitmondó volt, bár ilyen is kell
Új fordítónak sok sikert a "myshellfish" poénhoz 😊 Aranyos rész volt, de nem visítós, lesz még jobb.

kuci06
Stripper Lily & Mustache Marshall zseniálisak voltak 😄

tnm
i beg to differ,
szerintem fantasztikus ötlet volt a párhuzamos randi, fõleg a stabilabb bankszakmás beszóláson dõltem.

LasDen
tényle semmilyen rész volt 😄
Lily rátett a komolyságára 😄

Igazából ebben a részben se volt semmi, Barney meg szokás szerint ütött, fõleg mikor törzsvendég volt ^^

modellmaker
Pontosan, sokkal komolyabb a karakter, ami csak angolul jön vissza, magyarul egy nyafka picsának van ábrázolva.

Lilynek nem való szerintem ilyen idióta hang. Nagyon elszúrták a magyar szinkront. Sokkal értelmesebb maga a karakter alapból mint amilyet csináltak belõle szinkronnal.Nem kevés embertõl hallottam már hogy magyarul kezdték el nézni és nem tetszett nekik a sorozat, aztán áttértek az angolra nagy nehezen és megszerették.
szucsy89
ez nagyon szar😞
gercse
de az inkább "ferge...most figyelj...teges", legalábbis én szoktam magyarul nézni, és így volt leszinkronizálva

LasDen
annyira szar, hogy végig röhögtem mikor elõször láttam 😄
az angoljuj meg... 😄

AntiHero
már, bocs ha megsértek valakit, de ez borzalmason rosz

AntiHero
De amiért borzalmasan idióta, azért jó😊 sztem

LasDen
jobban nem lehet fordítani 😄

a legjobb rész 😄

Legen ... várd ki ... dás! Na ez ami borzalmas 😄D

REAL MADRID