How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
vaddafakk:

"A How I Met Your Mother készítõi a TCA-sajtóturnén azt bírták mondani, hogy a sitcom új évadának nyitóepizódjában Ted találkozik a muterral."
(comment:com)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
mindkét színésznõ terhes volt, Lilynek meg is mutatták a hasát. Új évad szeptember 21-én, csak tízet kellett volna visszaolvasnod 😛

Egyébként a 4 közül szerintem is a legutóbbi volt a leggyengébb, de erõs a mezõny.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

stargatelost
Lilly is az volt

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

KeKKSZike
(nincs kedvem visszaolvasni, nem tudom, hogy volt-e már róla szó?!)

Lehet tudni, hogy Lilly miért hagyott ki pár részt igazából? Gondolom volt valami oka! És azt észrevettétek, hogy Robin (szerintem) terhes volt az utolsó pár részbe? Mindig takarták a hasát, meg ilyenek... Terhes volt? Következõ évad mikorra várható?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Mirõl beszélsz? Remek!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Sephi
Eleg gyengus ez az evad...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I3andy
Gyertek a nap szépe topikba és szavazzatok Cobie-ra

bubi07
Tessék
Imdb

Igen, Pivent már negyedszerre nem akarták jelölni, de Kevin Dillon még mindig ott van, és ha én döntenék, hajlanék rá, hogy idén Dillon kapja 😊 Többieket nem érzem viszont én sem esélyesnek, vagy Barney, vagy Drama.

PrisonMan
Ééééés?? Attól miért ne kaphatna jelölést? <#vigyor>
Az akadémia a 2008/09-es évadban nyújtott színészi teljesítményt díjazza, és nincs olyan kivétel, hogy a host nem kaphatja meg a díjat

tudtok linkelni egy oldalt, ahol meg lehet nézni a jelöléseket? kik az ellenfelek az egyes kategóriákban?
Nem õ fogja vezetni az egészet ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

PrisonMan
4 Emmyre jelölték a sorozatot 😊
Jó hír, hogy NPH-t ismét jelölték, és remélhetõleg -Jereny Piven hiánya miatt- mostmár meg is nyeri <#wink>
Továbbá Legjobb vígjátéksorozat kategóriában is jelölték.

tigeroo
zsír
Pipör
How I Met Your Mother Season 5, Episode 1 (05x01) Sep/21/2009 62 days

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

tnm
most már hivatalos

na nem mintha oly bonyolult lett volna az angol verzió

Kicsikiraly
elkezdtem olvasgatni angolul, Article 69: Duh.

:ASDA:SD:aS:dA:sdA:Sd

DFTBA &#3232;_&#3232;

Lacee
nocsak, valaki elkezdte lefordítani a könyvet? dicséretes 😊

SzakYy
ProGabe
1500 ft-os whisky-tõl nem kell sokat várni 😊 amúgy vannak jó párlatok kanadából (thank you captain obvious 😊, mondjuk én az ír és skót finomságokra esküszöm
írbõl ajánlom a Bushmillst, kedvencem. persze biztos vannak jobbak is, sajnos még nem volt szerencsém a világ összes whisky-jéhez (na meg ugye vannak whiskey-k is!)

ha már offolunk, offoljunk rendesen 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Most már csak azért is kell egy üveggel 😄

REAL MADRID

OFF is meg nem is, de ilyet ne vegyetek, nagyon rossz ^^ Nem csoda h sokszor szívatják Robin-t 😊

Kicsikiraly
Junkien böngészgettem cikkek között, véletlenül találtam egy HIMYMról szólót, és ott annyit írtak hogy "jóbarátok pótlék", nekem ennyi elég volt hogy megnézzem a pilotot.

Ez vmi kurvanagy 😄 úgyhogy +fav, már jön lefele a többi rész is 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

BlackShadow
írták azóta (v csak twitteren) h megerõsítették .. v csak behaluztam, de így emlékszem 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tnm
junkie szerint ez még "csak" "nagyon úgy néz ki". ergó még nincs hivatalosan bejelentve. (de nem nagyon érdemes ellene fogadni😊 )

ProGabe
Az Emmy-gála producerei észhez tértek, és a tavalyi kínos bukta után (reality-mûsorvezetõk vezényelték le gálát, vaddöfakk) idén a hagyományos, egyemberes mûsorvezetés mellett döntöttek: Neil Patrick Harris (HIMYM) lesz a ceremóniamester, yeah.

@comment:com

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tnm
vagy inkább ne!

gercse
kicsit odébb van, de
<#eljen>

ProGabe
Hétfõ, szeptember 21
8:00-8:30 pm "How I Met Your Mother"

\o/

ProGabe
ennek a javított verziójával már régóta "adós voltam", íme:

Jah, nézegettem utube videókat, Logan nõvére volt.

Casillas
pedig nem is egyszer 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Nem is tudtam h Alyson Hannigan volt a Veronica Mars-ban :o

Hogyan váltunk el anyátokkal?😄
BlackShadow
az lenne még 1 érdekes lépés h megtudjuk ki az anya végre, és átugrunk a "jelenbe" és onnan folytatódik tovább a sorozat 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Malakai
Azért van ám szerencsés lehetõség is, pl, hogy a szezonvégi forgatások elõtt tudják, hogy nem lesz következõ évad és sorozat finálés forgatókönyvet veszik elõ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szerintem meg azon kívül hogy lily két részben(?) nem volt benne semmi negatívumot nem jelentett. egy kis hastakargatás meg belefért. és jól is vágták ki magukat ha mégis látszott a has(lily hamburger evése)

és igen...hajrá 5. évad 😄
edios
A sorozat koncepciójával az az egy gond van, hogy amíg vannak nézõk, addig nem árulják el, hogy ki az anyuka, ha meg elfogynak, és lekerül a mûsorról, akkor meg már nem lesz alkalmuk bemutatni.

Egyébként a terhességek nem igazán tettek jót a HIMYM-nek, nagyon szerencsétlen, hogy pont egyszerre lett terhes mindkét fõszereplõnõ.

Hajrá 5. évad!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Én se ugy gondoltam h meg van a szinész vagy ilyesmi hanem ahogy chetory is irta h véletlen neki ment a csajnak például de semmi konkrétum.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Biztosra veszem, hogy az "asszony" még nem szerepelt. Szerintem a színésznõ sincs még meg aki el fogja játszani. Amíg lehet húzni a story-t addig nem is lesz. Majd ha meglesz akkor esetleg visszaemlékezésbe megmutatják, hogy "jaaa, te is jártál azon a bulin". Nemhiszem, hogy ezt már akkor felvették.

REAL MADRID

Lehet benne vmi és akkor az is igaz lenne h már feltünt egy kis mellékszerepben amit az irok is mondtak.

Ha jól emlékszem, Ted azt mondta, hogy az anyjuk is ott volt azon a bulin és még jó, hogy nem találkoztak, mert azt a Tedet nem szerette volna.
Viszont abban a részben nekimegy véletlenül egy csaj a bulin. Nekem õ lenne a tippem az anyára 😄

Huh télleg eléggé benéztem.:S😄 Sorry!

tnm
Lol xD

elég felületesen nézheted😉

Az Robin a TV-s furgonnal 😄

REAL MADRID

Az Robin lesz 😉

Nem Robin vagy akkor nem egy jelenetröl beszélünk. Ez a sapkás csaj aki nem akarja levenni a sapit mert elszurta a haját a fodrász. Elsö évad utso rész ha jol tom.

Akkor jól emlékeztem 😄 Ja és kimaradt a "vitte" 😛

REAL MADRID

De 😄