How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A How I Met Your Mother készítõi a TCA-sajtóturnén azt bírták mondani, hogy a sitcom új évadának nyitóepizódjában Ted találkozik a muterral."
(comment:com)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egyébként a 4 közül szerintem is a legutóbbi volt a leggyengébb, de erõs a mezõny.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Lehet tudni, hogy Lilly miért hagyott ki pár részt igazából? Gondolom volt valami oka! És azt észrevettétek, hogy Robin (szerintem) terhes volt az utolsó pár részbe? Mindig takarták a hasát, meg ilyenek... Terhes volt? Következõ évad mikorra várható?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Imdb
Az akadémia a 2008/09-es évadban nyújtott színészi teljesítményt díjazza, és nincs olyan kivétel, hogy a host nem kaphatja meg a díjat
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Jó hír, hogy NPH-t ismét jelölték, és remélhetõleg -Jereny Piven hiánya miatt- mostmár meg is nyeri <#wink>#wink>
Továbbá Legjobb vígjátéksorozat kategóriában is jelölték.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
írbõl ajánlom a Bushmillst, kedvencem. persze biztos vannak jobbak is, sajnos még nem volt szerencsém a világ összes whisky-jéhez (na meg ugye vannak whiskey-k is!)
ha már offolunk, offoljunk rendesen 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Ez vmi kurvanagy 😄 úgyhogy +fav, már jön lefele a többi rész is 😄
DFTBA ಠ_ಠ
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
@comment:com
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
8:00-8:30 pm "How I Met Your Mother"
\o/

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
és igen...hajrá 5. évad 😄
Egyébként a terhességek nem igazán tettek jót a HIMYM-nek, nagyon szerencsétlen, hogy pont egyszerre lett terhes mindkét fõszereplõnõ.
Hajrá 5. évad!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
REAL MADRID
Viszont abban a részben nekimegy véletlenül egy csaj a bulin. Nekem õ lenne a tippem az anyára 😄
REAL MADRID
REAL MADRID