How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Nem youtube és kétlem, hogy az összes, de video:
Barney's Get Psyched Mix -- High Five

(\__/) ( X.x) ( } . { )

én régebben találtam egy nagyon faxa kis hi5-os összeállítást,de azon a linken már nem elérhetõ.rákerestem de úgy sem dob ki semmit a youtube. idõvel ismét fel lesz töltve szerintem.
tnm
eleve, azért mert hozzánk kb az volt az elsõ értelmes fiatalokról szóló* szitkom, ami bejött, attól még nem Jóbarátóktól kezdték írni a történelmet. majdnem ugyanennyire igaz lenne az is, hogy a Jóbarátok meg Cheers pótlék (ezzel maga a stáb is poénkodott)

*eleve kb 2 szitkom futott be itthon nagy karriert eddig, a másik a Rém Rendes Család, de ebben legalább annyira benne van az is, hogy sokáig nem is nagyon volt idehaza más

ProGabe
bocs, de ez hülyeség. jóbarátok-pótlék? ugyan már! párhuzamot vonni egy régi, hasonszõrû dolog között meg mindig nagyon könnyû, fõleg ha az adott dolog ilyen szinten beleépült a popkúltúrába

kb. minden mai szitkomban van (értsd: aki akar, talál) valami jóbarátok

én mindkettõt imádom, de nagy ívben leszarom, ki mit gondol egyik, vagy másik sorozatról

kezdõdjön már el az új évad, akkor nem kell ilyenekrõl csacsogni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
dettó
Kicsikiraly
azért nem teljesen felesleges 😄 a sorozatot eleve jóbarátok pótléknak szánták, + megvannak a jóbarátok karakterek "megfelelõi" (kivéve phoebe), és nemcsak hogy megvannak, még a kapcsolatuk a többi karakterrel is nagyon hasonló 😄

(én is a HIMYM pártján állok, ne tessék félreérteni, de a jóbarátok meg a másik kedvenc szitkomom 😄)

DFTBA ಠ_ಠ

ProGabe
kösz, majd egyszer talán bepróbálom

Jóbarátok - HIMYM összevetés meg felesleges. ízlések és pofonok, ezen sosem jó vitatkozni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kicsikiraly
na igen, ez a végsõ következtetés 😄

DFTBA ಠ_ಠ

tigeroo
how i met your mother karakterei > jóbarátok karakterei

nincs mirõl beszélni😄
Kicsikiraly

kurvanagy 😄 várom a musicales részt ha ilyen lesz 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
na hát ez is igaz 😄

dehamárakkor:
jóbarátok -> how i met your mother 😄

DFTBA ಠ_ಠ

tigeroo
hint:
how i met your mother > all<#ravasz1>
Calver
meh. tudom ezért egyes helyeken faaprítóba dobnák a lefejezett hullámat, de én spec nem csípem különösebben a Jóbarátokat. nem rossz szitkom meg minden, láttam is minden részét szinte, de közel sem annyira jó mint amekkora imádat mindig is körüllengte. persze ízlések és pofonok, a Black Books-ot meg úgyse fogja soha egyetlen szitkom sem felülmúlni <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Kicsikiraly
vagy mondjuk nézze meg a jóbarátok 10 évadját, ami kb ugyanez a sorozat csak az elõbb volt 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

gumbo1888
nem tud valaki olyan youtube videóról amiben össze vannak válogatva a barney pacsik?

Calver
jótanács: nézz bele My Boys-ba <#nyes> nagyon hasonló hangulatú sorozat - mínusz konzervkacaj - és abszolút de feelgood alapvetés. elsõ pár rész még nem olyan jó talán, 3.-4. környékén viszont nagyon beindul. most tartok 13.-nál és imádom <#vigyor2>

ProGabe
én abban a tudatban kezdtem meg a keddi napomat, hogy lesz újra HIMYM. aztán láttam, hogy nincs és elszontyolodtam 😞 😄

most már nagyon szívesen megnézném az új részt. nagyon hiányzik már az a 20 perc feelgood hangulat

Lacee
tök jó, minden héten lesz <#eljen>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MerlinW
2009-Sep-21 How I Met Your Mother 05x01 Definitions
2009-Sep-28 How I Met Your Mother 05x02 Double Date
2009-Oct-05 How I Met Your Mother 05x03 Robin 101
2009-Oct-12 How I Met Your Mother 05x04 Best. Night. Ever.
2009-Oct-19 How I Met Your Mother 05x05 Duel Citizenship
2009-Oct-26 How I Met Your Mother 05x06 Bagpipes
2009-Nov-02 How I Met Your Mother 05x07 Season 5, Episode 7
2009-Nov-09 How I Met Your Mother 05x08 Season 5, Episode 8
2009-Nov-16 How I Met Your Mother 05x09 Season 5, Episode 9
2009-Nov-23 How I Met Your Mother 05x10 Season 5, Episode 10
2009-Nov-30 How I Met Your Mother 05x11 Season 5, Episode 11

[merlinw.org]

barnie1990
Én a 2.-3.-4. évadot láncban néztem, és nem tûnt fel minõségbeli romlás, az mondjuk igaz, hogy a 4. a vége fele kezdett kifulladni kicsit.

Zene nélkül mit érek én?

Sephi
eleg szar volt ez az utobbi evad... de azert szeressuk

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PrisonMan
Kedvenc karácsonyi dalok ever <#vigyor2>

Kicsikiraly
én még az elsõ évaddal voltam úgy, hogy kb délelõtt 10 körül hallottam a sorozatról, elkezdtem letölteni, este fél11-11 környékén már végigmentem az elsõ évadon 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Pipör
ugyanígy csináltam énis 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

PrisonMan
Most fejeztem be a 4. évadot. Valami hatalmas <#nyes><#nyes> Véget ért az egyik rész, indítottam a következõt xD

Akkor poénok vannak benne, hogy hihetetlen. THE NAKED MAN! 3 days rule, Video resume, jaaaaaa és a legnagyobb:

tigeroo
úgylátszik lesz fõiskolás flashback 😄

jó lesz

(jason segel meg szétvan csúszva sztem, az elsõ évadhoz képest, összeszedhetné már magát..nemtom minek neki ez a hullámos haj tök buzis)
Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Pipör
most kezdem a 4ik éveadot eddig kva jó 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

ProGabe

Calver
játék szinkronból Saints Row 2-ben ütõs volt amit alkotott, elsõre fel sem ismertem, végig ordít/visít kb a szerepében... és valami zseniális <#nyes>

Kmarha
nem hiaba Broadway szinész is.

Filmek, sorozatok, jatek szinkron, rajzfilm szinkron, es a musicelek. Tud valamit 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

I3andy
Azért ilyen esetekben tolnak a hangjukon elég sokat sztem, de egy alap tudás az kell hozzá

Kicsikiraly
és NPH-nak még jó hangja is van (lsd. Dr. Horrible)

DFTBA &#3232;_&#3232;

modellmaker
Ilyenkor azért mindenkit megtanítanak kicsit énekelni. imho

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

I3andy
Jason és Cobie tudnak valamennyire énekelni és NPH is, kíváncsi vagyok a többiekre, biztos hatalmas poén lesz.

ProGabe
A How I Met Your Mother szereplõi alig várják már a 100. epizódot, mely musical lesz.

omg

Pipör
remélem, hogy kiadják magyarul is

KeKKSZike
Szerintem igen! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Lacee
nekem megvan a könyv, de ahhoz túlontúl is lusta vagyok, hogy nekiálljak bepötyögni... azt csak hallucináltam, hogy piacra akarják dobni valamikor itthon is?

valaki folytatja a fordítását a tesókódexnek ??
mert nagyon kéne 😄

Kmarha
te ez nem is rossz otlet 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tnm
igen, csak éppen nem akárhogy mondták (azaz írták, mert ha jól rémlik online interjú volt)
valami ilyesmi volt:
"we can't tell you who the mother is, but we can tell that the actress' monogram is B.S. and she is a pop-star in real-life."
szal aki képes érzékelni az ironizálást, annak leesett, hogy nem kell komolyan venni.

egyébként már több, mint 2 éve asszem, hogy megtippeltem, hogy az anyát egy csoport részeként fogjuk megismerni, és így még rejtve marad, hogy melyik is õ. (pl. sárgaesernyõs cheerleader csapat)

Sztem örökbe fogadta õket >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

I3andy
Most õk is kavarnak össze-vissza, hogy senki ne jöjjön rá, de lehet hogy látja az egyetemen és le se sz@rja, vagy csak épp egy képkockáig lesz benne. De azt nem hiszem, hogy már most kiderül, hogy õ lesz az anya. Bár ha igen asszem vége is lenne a legjobb sorozatnak jövõre. 😞

Lacee
akkor meg elmennek a fenébe 😊

I3andy
Az írókkal volt egy riport és õk mondták, hogy egy õ lesz.

Lacee
csak Britney-t nem a készítõk mondták, hanem találgatás volt - ha jól emlékszem.

I3andy
Azt is mondták már, hogy Britney lesz az anya. Azért ebbõl nem kell messzemenõ következtetéseket levonni.

Hát a végén is benne volt szal mind1, elvégre azt mondta h az egyetemen találkozik vele nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

modellmaker
ja csak nem fogják megmondani, hogy tényleg õ az 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!