How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barney's Get Psyched Mix -- High Five
(\__/) ( X.x) ( } . { )
*eleve kb 2 szitkom futott be itthon nagy karriert eddig, a másik a Rém Rendes Család, de ebben legalább annyira benne van az is, hogy sokáig nem is nagyon volt idehaza más
kb. minden mai szitkomban van (értsd: aki akar, talál) valami jóbarátok
én mindkettõt imádom, de nagy ívben leszarom, ki mit gondol egyik, vagy másik sorozatról
kezdõdjön már el az új évad, akkor nem kell ilyenekrõl csacsogni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(én is a HIMYM pártján állok, ne tessék félreérteni, de a jóbarátok meg a másik kedvenc szitkomom 😄)
DFTBA ಠ_ಠ
Jóbarátok - HIMYM összevetés meg felesleges. ízlések és pofonok, ezen sosem jó vitatkozni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"The trees move. Do you not see it?"
DFTBA ಠ_ಠ
most már nagyon szívesen megnézném az új részt. nagyon hiányzik már az a 20 perc feelgood hangulat
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2009-Sep-28 How I Met Your Mother 05x02 Double Date
2009-Oct-05 How I Met Your Mother 05x03 Robin 101
2009-Oct-12 How I Met Your Mother 05x04 Best. Night. Ever.
2009-Oct-19 How I Met Your Mother 05x05 Duel Citizenship
2009-Oct-26 How I Met Your Mother 05x06 Bagpipes
2009-Nov-02 How I Met Your Mother 05x07 Season 5, Episode 7
2009-Nov-09 How I Met Your Mother 05x08 Season 5, Episode 8
2009-Nov-16 How I Met Your Mother 05x09 Season 5, Episode 9
2009-Nov-23 How I Met Your Mother 05x10 Season 5, Episode 10
2009-Nov-30 How I Met Your Mother 05x11 Season 5, Episode 11
[merlinw.org]
Zene nélkül mit érek én?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
DFTBA ಠ_ಠ
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Akkor poénok vannak benne, hogy hihetetlen. THE NAKED MAN! 3 days rule, Video resume, jaaaaaa és a legnagyobb:

jó lesz
(jason segel meg szétvan csúszva sztem, az elsõ évadhoz képest, összeszedhetné már magát..nemtom minek neki ez a hullámos haj tök buzis)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Filmek, sorozatok, jatek szinkron, rajzfilm szinkron, es a musicelek. Tud valamit 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
omg
mert nagyon kéne 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
valami ilyesmi volt:
"we can't tell you who the mother is, but we can tell that the actress' monogram is B.S. and she is a pop-star in real-life."
szal aki képes érzékelni az ironizálást, annak leesett, hogy nem kell komolyan venni.
egyébként már több, mint 2 éve asszem, hogy megtippeltem, hogy az anyát egy csoport részeként fogjuk megismerni, és így még rejtve marad, hogy melyik is õ. (pl. sárgaesernyõs cheerleader csapat)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ