4281
-
Cat 02 #2160 Barney egy állat...
"Said it woke her up" :D -
#2159 hát de valljuk be, John Lithgow félelmetesen jót alakított ebben az évadban -
Cat 02 #2158 Hát nem nyert ahogy nézem. Trinity megelőzte. -
#2157 vicces srác ez az NPH :D
-
#2156 Te hol látod, hogy a csaj ott van az újságosnál? Megnéztem azt a részt, de nem találtam sehol. -
#2155 Ma este lesz a Golden Globe. Sok sikert Neil Patrick Harrisnek, mostmár igazán megérdemelne egy rangos díjat!
Eddig mindig tuti befutónak éreztem, de most sajnos nem.. John Lithgow (Dexter), Michael Emerson (Lost), William Hurt (Damages) és Jeremy Piven (Entourage) "ellenfelek" ellen nem hiszem hogy van esélye nyerni. -
#2154 tuti ő az ezt én is néztem és amikor találkozik a Ted a csajjal aki otthagyta az oltárnál akkor is mondja hogy aznap találkozik vele és akkor a csaj ott van az újságárusnál szal ;) -
#2153 2010-Jan-11 How I Met Your Mother 05x12 Girls Vs. Suits
2010-Jan-18 How I Met Your Mother 05x13 Jenkins
2010-Feb-01 How I Met Your Mother 05x14 The Perfect Week
Unknown How I Met Your Mother 05x15 Rabbit Or Duck
Unknown How I Met Your Mother 05x16 Hooked -
#2152 Rachel Bilson nagyon kellemes volt, a rész maga max közepes... meh. -
#2151 http://have-you-met-ted.com/music/
itt találtam meg az előző évadok zenéit -
#2150 nagy rész volt:) végre történt valami!
amikor barney a wc-ben átöltözik akkor mi volt a zene ami ment? -
#2149 én úgy emlékszem, már kijelentették, hogy nem ő az -
#2148 jó rész volt :D:D
sztem Ted felesége az lesz akivel összeütközött St. Patrick napon mikor elmentek bulizni :) már nemtom hanyadik évad hanyadik rész...de sztem az lesz..akkor nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget de akkor is azt mondta Ted hogy ott volt az "anya" :D és sztem direkt nem mondták hogy ő az akinek neki ment...mert az túl egyszerű lett volna :D:D ugy az esernyő is onnan van ....és mikor mutatják az ajtóban barna kabát és kék farmer van rajta..és akivel összeütközik azon is kék farmer van...lehet hogy tévedek :D A barátnőmmel fogadtunk is hogy ő az :D:D
ő azt mondja nem:D
ha már vki írta ezt akkor sorry :D -
#2147 a megoldás -> angol srt. ott nincs vírus :D
I know what you're thinkin',
"what's barney been drinkin'?"
that girl was smokin' hot!
yes, I coulda nailed her,
but no, it's not a failure
'cause there's one thing she is not
would be just fine
but I'd rather be
dressed to the nines
it's a truth you can't refute...
etc.etc. -
#2146 rákérestem google-ban erre: "nothing suits me like a suit lyrics" és mindegyik oldal, ami kijött, vírusos volt :DD -
#2145 Magyar felirat elérhető... -
#2144 ha fizetnek érte akkor sztem kurvára mindegy....:D
amúgy a promo videóban ugy láttam hogy eléggé élvezte (artikulált, mimika volt mellé stb) -
#2143 Szerintem Alyson Hannigan miatt nem vitték annyira túlzásba az éneklést, ő nem nagyon szereti ezeket, a musical szerű epizódokat. Ha jól emlékszem a Buffy hasonló adásában is problémája volt vele. -
#2142 yep...ugyanaz mint a lentebb írtak :D
100. résznek jó volt....de szerintem soha nem fogjuk látni a kölkök anyját....:D csoda hogy láthattunk egy lábat :D -
#2141 Én is arra számítottam ,hogy több lesz az éneklés ha már azt tervezték de így talán még jobb is mert nem volt túlzásba véve.Amúgy maga a rész is jó volt. -
Cat 02 #2140 Egész évad alatt nem haladtak annyit, mint a mai részben.
Ám én azt hittem picit több lesz az énekléses rész, de ez se volt rossz így ¢¢ -
#2139 felirat általában egy nap késéssel készül el hozzá, addig csak angol van. -
fradis #2138 Szia
Angolul nézted vagy találtál feliratot? -
#2137 szerintem egy sitcom esetében nem is az a lényeg, hogy bele tudd élni magad :)
ez az új rész meg nagyon elborultra sikeredett. persze ez volt a céljuk, mégiscsak a 100-ik részről beszélünk -
fradis #2136 Nekem nagyon érdekes "érzéseim" vannak ezzel a sorozattal kapcsolatban.Mert ugye igazán egy Magyar átlag ember(mint én) nem igazán tud azonosulni egyik figurával sem hiszen itt nem úgy működnek a dolgok mint ott. De mégis valahogy jó érzés egy extra szar nap után leülni és végignézni egy részt amin nem biztos h nevet az ember de talán mégis jobb valamivel hogy húsz percig ő is egy elegáns szoknya pecér vagy egy építész szóval remélem lesz még jó pár rész mert én szeretem:)Bocsi a csöpögős szövegért de ez az én véleményem -
#2135 de az abban a kis részben kiemelkedő teljesítményt nyújt :D -
#2134 :D barney-s film :D alig játszik benne NPH :D -
#2133 Én most Barney-s filmet néztem, kalandférgek 2. jó film, nekem nagyon tetszik. -
#2132 :)
Jöhetne már a következő. -
#2131 hehh :D ez full jó :D -
#2130 -
#2129 Marshall mókás ebben az "Egy hulla a szobatársam" c. filmben is... milyen fiatal volt még... és vékony! :D -
#2128 -
#2127 pf, mindjárt itt van. mire kijózanodunk, már HIMYM-et nézünk :D -
#2126 ahh.. eddig nem bírom ki -
Cat 02 #2125 -
#2124 úgy néz ki.. legalábbis piratebay-en nincs fent. -
Coco #2123 nincs rész? -
Coco #2122 pontosan :) -
#2121 Itt van a banner:
http://farm3.static.flickr.com/2571/4194460591_c310ddc575_o.jpg