How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
A Comedy central miért csak 21 részt adott le az elsõ évadból, ezt lehet tudni?
Lacee
nyilván a 'to' nem kell bele, figyelmetlen voltam...

jó rész volt, különösen a vége! 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
sajnos csak egy részét lehet leolvasni, de a teljes poén:

"I can't peanut butter down your throat but I can to jam my dick up your ass"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BlackShadow
amúgy van vki akkora überpro angolból h a vicc csattanóját leolvassa barney szájáról? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Vége vazze 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

STomika
hehe

ProGabe
nagyon jó az új rész! "...in Wolverine claws" 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mennyire adja magát: egy viccel oldották meg a szülési szabadságot 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tnm
a lényeg: 23 biztosan lesz.

tnm
holnap reggelre nincs új rész. következõ rész:
Title: Mosbius Designs
Episode #: 04x20
Original Airdate: Monday April 13th, 2009

(elvileg 23 epizódos lesz az évad)

Jogos, köszi. Javítani fogom, egyébként is van asszem két sor, ami nem lett fordítva. Ez eredeti angol felirat csapnivaló volt ezúttal, kimaradt sorok, rossz idõzítés, stb.
Töltök majd fel javított változatot.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

tnm
-...he's not gonna be awake.
- Up at 4 - check.

jelen helyzetben egyértelmûen azt jelenti, hogy már fenn lenni 4kor.

fenn maradni volt angolul is, de én sem értem miért...

-the invisible-

BlackShadow
köszönjük! 😊
viszont egy kisebb hibát észrevettem

309
00:13:40,315 --> 00:13:41,980
"Fennmaradni hajnalig."

Ott nem az volt a lényeg, h felkelni 4kor? 😊 mert ugye öregek korán kelnek, meg, hát 8kor lefekvés is kellett 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

artschiatwork
köszönjük.

A ferdítés blabla... szokásos helyekrõl blabla...
Jó szórakozást!

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

Tudom Ám 😛

REAL MADRID

A kép ám link ^^

Azafej 😄D

REAL MADRID

Rengeteg van 😄

Egen, én is megnéztem pár oldalt, csak gondoltam hátha van vmi zseniális megoldás 😊 De akkor marad laser tag. Ferdítés sajnos megint csak hétvégére várható.

tnm
laser tag "magyarul" is. (ugyanúgy, mint a paintball, meg az airsoft)

Calver
google véleménye szerint szép magyar nyelven is így nevezik, esetleg ebben a topicban kérdezd meg h van-e rá valami magyar kifejezés <#vigyor2>

"The trees move. Do you not see it?"

Szerintetek a 'laser tag'-et hogy fordítsam? Eddig is elõfordult már párszor, de most halmozottan. Maradjon laser tag? Vagy lézerharc? Lézerteg?

tnm
hát tényleg nem volt rossz rész, de ha azt vesszük, hogy elõtte 2,5 Men-en majdnem megfulladtam a röhögéstõl... (egyetemen voltam is vissza kellett tartanom , végén már könnybelábadt a szemem a fájdalomtól 😊)

ProGabe
de jó ki rész volt a mai! végig pörgött, nem esett nehezükre megtölteni a 20 percet. kivéve egy dolog nem illett oda, vagyis nem inkább erõltetett volt, de talán belefért, mert azt a szálat érezhetõen direkt csinálták ennyire abszurdra, és a "kutyaharapás szõrivel" elvet választották

#1601: grat neki 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Alyson Hannigan-nek kislánya született, Gratula! <#wink>

REAL MADRID

artschiatwork
hálás köszönet érte.

Ferdítés szokott helyekrõl hamarost elérhetõ.

Köszi, vak vagyok 😄
Lacee
dettó. 😊

ikegami
#1575 Itt a harmadik link.
Nekünk is csak ennyi van.

#1595: thx <#smile>

tnm
jelenlegi banner:<#worship>

Valaki feltenné a mostani banner eredeti csoportképét? Köszönet!

Én is jobbulást kívánok!
tigeroo
jobbulást kívánok!
BlackShadow
nopara, jobbulást!

Fordítás ezen a héten csúszhat, egy kötõhártya-gyulladással bajlódom épp. Sorry.

tnm
nekem a vége poén tetszett, az egy kicsit felhúzza, ja meg Marshall stand-upja 😄

Azért mikor Barney az asztal alól elõjön a csajjal 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
azt nem én csináltam 😊

mai rész tényleg nem volt olyan jó, mint a múltheti. a pózokkal van a gond: nem ütnek. az oldal természetesen él canadiansexacts.org

BlackShadow
ez a mai rész egy közepes szint volt szvsz 😊 volt pár mosoly, de a múltheti wookie üvöltést nem übereli semmi ^^

artschiatwork
"Victoria's Secret buli most!" 😄

Erõs közepes, alakul,alakul, de még nem az igazi... 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BlackShadow
nekem a példád már bõven jónak tûnik 😄

ProGabe

Igazából engem hidegen hagy, kinek hogy áll a haja. Nekem a mostani is megfelel és az elõzõ is jó volt 😄

REAL MADRID

Malakai
Nekem is az a szimpi (azért linkeltem elsõnek 😄), egy keretes banner jobb alsó sarkára igazítva talán el is menne...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lacee
az elsõ szerintem elég jó kép róluk.

lajoska7
köszi a feliratot

Malakai
Ja taxis jó, de pont az volt, hogy ne régi legyen, nem? 😊 Az elsõ szezonos lehet Lily haja alapján...

(\__/) ( X.x) ( } . { )