How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Am az anyával kapcsolatban én olyat is olvastam h már egyszer feltünt a sorozatban. És nekem az ugrott be h a csaj aki hazavitte Tedet amikor Lily ott hagyta az erdõben. Tudom h hülyeség de kitudja.😄
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Ha valaki õszig ennél vadabb verziót tud kitalálni, az kap egy dedikált feliratot az 5x01 epizódhoz 😊
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
más:
ha már hülye ötletek! volt olyan, hogy Ted gyerekei Dad-nek szólították Ted-et (2030-ban)? mert lehet az lesz a fõ poén, hogy Ted 2030-ban pap, és egyik lányismerõse gyerekeinek meséli, hogy hogyan ismerte meg az anyjukat. (és mint pap szólítja a fiút mindig "son"-nak) xD
REAL MADRID
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
és még egy olyan Tracy-re nem emlékszem aki Ted-del volt kapcsolatban
a másik érdekesség: évadzáróban Barney szõke csaja, rumos-sörös valamit ivott, nem emlékszem h a kurvás töknek a piája mibõl volt összekavarva, de akár lehet ugyan az a csaj
volt NY-ban halloweenkor, a tetõn volt egy jó buli és visszament oda, amikor ismét NY-ba jött
"Ha azt nézed, hogy Ted általába a nevén mutatta be a legtöbb barátnõjét, akkor nyilvánvaló, hogy felesleges lett volna az egész mese."-ezzel meg nem tudom mire gondolsz
Azért veszem biztosra, mert az az erkölcsi hozzáállás, amivel Tedet felruházták az évek alatt, számomra kizár egy ilyen opciót 😊
De majd meglátjuk. Õszig még ezer dolgot kitárgyalhatunk amúgy is.
Mint írtam nem ténynek vettem, hanem lehetõségnek.
Te is biztosra veszed, hogy semmi köze a sztriptíztáncos nevének az anyjukhoz. Ez nem hülyeség? <#awink>#awink>
Másrészt ez egy sorozat. Amit részrõl részre írnak. Maximum van pár ötletük az íróknak az anyára, de hogy kõbe vésve nincs semmi, az tuti. Minden ilyen ténynek vett, "belsõ infó" hülyeség 😊
"Ott írták, hogy az anya neve Tracy lesz"
A fórumos dolgot azért írtam, mert kicsit leugatásnak éreztem az elsõ hsz-ed, de úgy látszik nem az volt
azt csináljuk, csak a többiek még nem értek ide.
"Barny vezetés fóbiás vagy Marshall szeret-e verekedni"
vagy mikor Barney visszahozza Lily-t azzal az ürüggyel, hogy nem bírja a végtelenségig elcsalni a csajokat Marshall elõl, akkor ott is volt egy nagyobb kronológiai hiba (részletekre már nem emlékszem, de az események sorrendje sehogy se volt jó)
viszont Barney vezetési fóbiája igenis összevethetõ, a fõ szál beli apróságokkal. egy egész részt áldoztak a szereplõk viszonyának a Fiero-val. ezt többször is keresztbehúzni, sztem nagy figyelmetlenség.
én azt se igazán értem, hogy ha az írok el is feljetették, NPH hogy-hogy nem tiltakozott akkor; benne csak élénkebben él, amit anno eljátszott.
Mindegy ez egy olyan dolog, ami akár lehet az infó morzsa. Ezt nem lehet tudni. Talán az egész sorozat leglényegesebb dolgában figyelmesek lesznek az írók. Mert nem lehet azért összehasonlítani olyan dolgokkal, minthogy Barny vezetés fóbiás vagy Marshall szeret-e verekedni.
És mire való egy fórum, ha nem ilyen feltételezések megbeszélésére? <#papakacsint>#papakacsint>
most gondolj bele, ha neked mesélné az apád, hogy hogyan ismerte meg az anyukádat és nem anyukád nevén emlegetne egy sztriptíztáncosnõt, majd benyögné, hogy õ az anyukád, akkor nem akadnál fenn azon, hogy nem is olyan név volt.
emellé jön még az is, hogy ilyen apróságokra sztem nem fognak figyelni az írók.
persze lehet, hogy ez tényleg egy elrejtett információmorzsa volt, de nem hiszem, hogy érdemes lenne erre alapozni, túl sok itt a bizonytalan.
egyébként is valszeg kicseréli majd a történetben az anya nevét, hogy ne legyen egyértelmû a gyerekeknek. (mint a Definitely, Maybe c. filmben is)
amúgy akkor lenne érdemes ilyen apróságokat gyûjteni, ha eddig tartották volna magukat az írók mindenhez, amit eddig írtak, de voltak már ellentmondások korábban is. valószínûleg mikor eldöntik, hogy ki lesz az anya*, akkor eszükbe se jut majd, hogy volt itt ez a Tracy.
ugye elvileg felvették már az anyát játszó szereplõvel a gyerekeket, de ez nem jelenti, hogy véglegesítve is volt, akkor, hogy Ted egyik hallgatója lesz. mellesleg lehet hogy nem is az játsza majd a 2030beli anyukát, mint akit Ted megismer 201X-ben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
REAL MADRID
mondjuk nem kis csavar lett volna, ha tényleg leugrik és kiderül, hogy nem Ted mesél, hanem egy másik ember, akinek Ted halálugrása kellett ahhoz, hogy találkozzon a leendõ feleségével <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"The trees move. Do you not see it?"
Kösz az egész éves közremûködést, õsszel természetesen folytatom a fordítást. Jó szórakozást!
"First of all:
meg persze jó hogy újra elõvették azt a gyilkos számot is.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
amúgy éreztem, hogy elõször csak azt tudjuk meg, hogy az anya egy bizonyos társaság/csoport része. csak azt nem tudom, hogy ezt hogy fogják bekötni a múltkori sárga esernyõs sztorihoz, vagy csupán csak ennyi lett volna: Stella férjének az ajánlata?
ilyen tempóban mondjuk a 6. évadban sem tudjuk meg ki az anya*, azaz melyik 😊, de így sok epizódszereplõ jöhet majd jövõre is, ami mindenképp jót tesz majd a sorozatnak.
*= gondolom senki nem számított arra, hogy annak ellenére megtudjuk, hogy még legalább 2 év van a sorozatban.
Egyébként tényleg nem volt valami nagy szám ez a rész, jöhet a finálé.
REAL MADRID
kösziköszi!!!
REAL MADRID