How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem Robin akkor haza?

REAL MADRID

Pont most láttam a 2x1 ismétlését és ott apának szólitják Tedet szal nem jött be xD

Am az anyával kapcsolatban én olyat is olvastam h már egyszer feltünt a sorozatban. És nekem az ugrott be h a csaj aki hazavitte Tedet amikor Lily ott hagyta az erdõben. Tudom h hülyeség de kitudja.😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Törölt felhasználó
Köszi!
tnm
Prophets az A.C. Newman-tõl

google a barátod 😉

Törölt felhasználó
Nem tudjátok véletlenül, hogy az évadzáró végén ki az elõadója annak a jópofa dalnak?
tnm
kis pótlékként/kiegészítõként még mindig ajánlom a szünetre barney blogját

Ezzel viszed a pálmát eddig 😊
Ha valaki õszig ennél vadabb verziót tud kitalálni, az kap egy dedikált feliratot az 5x01 epizódhoz 😊

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

tnm
én egyre inkább azon vagyok, hogy 5. évaddal be kéne fejezni úgy, hogy Robin teherbe esik Barney-tól.és készíteni kéne egy spin-off-ot, ami 10 évvel késõbb kezdõdne, ahogy Barney tanítja a lányát, hogy hogyan ne legyen olyan ringyó, mint akiket õ szedett össze évekig (miközben amúgy is szenved B az apaszerepben). A többi szereplõ pedig visszatérõ maradna, ahogy Marshall-ék és Ted-ék tökéletes családja rendszeresen jönne látogatóba.

más:
ha már hülye ötletek! volt olyan, hogy Ted gyerekei Dad-nek szólították Ted-et (2030-ban)? mert lehet az lesz a fõ poén, hogy Ted 2030-ban pap, és egyik lányismerõse gyerekeinek meséli, hogy hogyan ismerte meg az anyjukat. (és mint pap szólítja a fiút mindig "son"-nak) xD

I3andy
Úgy értettem, hogy már nem tudják szerintem sokáig fenn tartani a nézettséget

És ha kiderül ki lesz az anya akkor is lehet még húzni a sorozatot.

REAL MADRID

Naív vagy 😊 Egy sorozat élettartama nem a sztoritól függ, hanem a nézettségtõl. Ha nem nézik elegen, a CBS az anya felbukkanása nélkül is elkaszálja bármikor, ha sokan nézik, akkor megoldják, hogy évekig ne derüljön ki a személye.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

I3andy
Hát, én is azt szeretném, ha minél tovább tartana, de ezt a témát nem lehet nagyon sokáig húzni. Fõleg, hogy a következõ évadban, Ted az anya osztályát fogja tanítani. 1-2 évad és vége lesz szerintem 😞

Én egyáltalán nem várom hogy kiderüljön hogy ki lesz az "mother",mert az azt jelentené hogy egyre közelebb járunk a sorozat végéhez. A Barney és Robin közötti kapcsolat belõlem elég kétes érzelmeket vált ki. Egyrészt tök jó dolog hogy õk így összemelegedtek (és annak ellenére hogy mindenki azt várná hogy talán 2030-ban õk egy pár lesznek, szerintem éppen ezért nem ez lesz a forgatókönyv)másrészt viszont nekem hiányzik a jó öreg csajozós Barney. Persze egyértelmû hogy a karakterek fejlõdnek az idõ elteltével de hol maradnak a Suit up és Legendary beszólások?😄 Na lényeg a lényeg hogy imádom ezt a sorozatot és a karaktereket és hiányoznának ha 1-2 évadon belül véget vetne ennek az egésznek az anya szóval én nem várom hogy megismerjük...majd 2030-ban😄
tnm
"kahlúa + gyömbérsör"

nem talált. de poén lett volna, ha gondolnak ilyesmire.

I3andy
nem "az a Tracy"-rõl van szó bakker, hanem magáról a Tracy névrõl
és még egy olyan Tracy-re nem emlékszem aki Ted-del volt kapcsolatban

a másik érdekesség: évadzáróban Barney szõke csaja, rumos-sörös valamit ivott, nem emlékszem h a kurvás töknek a piája mibõl volt összekavarva, de akár lehet ugyan az a csaj
volt NY-ban halloweenkor, a tetõn volt egy jó buli és visszament oda, amikor ismét NY-ba jött

Hát arra gondolok, hogy Ted mondd több nevet a sorozat alatt.A gyerekek meg ilyen alapon nem is néznék az egészet, ha csak arra figyelnének hogy mi az anyjuk neve. Na meg a gyerekek arckifejezése is minket igazol, akik azt mondjuk, hogy nem az a Tracy az anya. Inkább a megkönnyebbültség látszik az arcukon. Ja meg Ted mondja is utána hogy csak viccelt vele. Szóval ez hatalmas csalódás lenne ha mégis. Én inkább annál a résznél kutakodnék a helyetekben, amikor volt az a st.patrick(?) napi buli, amikor barneynak volt zöld öltönye, Ted meg összejött azzal a férjes asszonnyal. Onnan van meg pl a sárga esernyõje is, ott lopta a kis csóró 😛😊
I3andy
Nem a táncosnõ az anyjuk, hanem a név lehet azonos.

"Ha azt nézed, hogy Ted általába a nevén mutatta be a legtöbb barátnõjét, akkor nyilvánvaló, hogy felesleges lett volna az egész mese."-ezzel meg nem tudom mire gondolsz

Na most ebbe beszállok énis. Szerintem ennek a sztriptíztáncosnõ az annyuk cuccnak nincs valóságalapja. Ha azt nézed, hogy Ted általába a nevén mutatta be a legtöbb barátnõjét, akkor nyilvánvaló, hogy felesleges lett volna az egész mese. A gyerekek meglepõdése szerintem is csupán a foglalkozás miatt volt, higgyetek nekem, én már láttam azt a részt vagy 15ször,emlékeznék, ha lenne benne utalás. A másik meg hogy ez az elsõ évadban volt asszem, szóval azóta már rég feledésbe merült a strip-bar jelenet.
Jaa, értem mire gondoltál. Viszont a felhördülésnél nem mondta a nevét 😊

Azért veszem biztosra, mert az az erkölcsi hozzáállás, amivel Tedet felruházták az évek alatt, számomra kizár egy ilyen opciót 😊

De majd meglátjuk. Õszig még ezer dolgot kitárgyalhatunk amúgy is.

I3andy
Nem azt írtam, hogy az igazi anyjuk a sztriptíztáncos az anyjuk, csak hogy a neve ugyan az. És ha egy más nevet mondott volna Ted, akkor feltûnt volna a gyerekeknek.

Mint írtam nem ténynek vettem, hanem lehetõségnek.

Te is biztosra veszed, hogy semmi köze a sztriptíztáncos nevének az anyjukhoz. Ez nem hülyeség? <#awink>

Jó ég, persze hogy furán reagáltak a kölykök, mikor azt mondta Ted, hogy az anyjuk a _sztriptíztáncosnõ_ lesz. Ez egy vicc volt. Semmi köze az igazi anyjukhoz.
Másrészt ez egy sorozat. Amit részrõl részre írnak. Maximum van pár ötletük az íróknak az anyára, de hogy kõbe vésve nincs semmi, az tuti. Minden ilyen ténynek vett, "belsõ infó" hülyeség 😊

I3andy
Bocs szarul fogalmaztam, én is egy lehetõségnek találtam.

tnm
bocs, ha félreérthetõ volt, az nem Neked szólt, inkább csak arra reagáltam élesen, hogy készpénznek veszik egyesek, egy -valóban érdekes- ötlet alapján
"Ott írták, hogy az anya neve Tracy lesz"

I3andy
A Lily-s dologra nem emlékszem. A Barney-s ügy engem is zavart, de én speciel csalódottabb lennék, ha a fõszálnál nem lennének következetesek a készítõk.

A fórumos dolgot azért írtam, mert kicsit leugatásnak éreztem az elsõ hsz-ed, de úgy látszik nem az volt

tnm
"És mire való egy fórum, ha nem ilyen feltételezések megbeszélésére?"

azt csináljuk, csak a többiek még nem értek ide.

"Barny vezetés fóbiás vagy Marshall szeret-e verekedni"
vagy mikor Barney visszahozza Lily-t azzal az ürüggyel, hogy nem bírja a végtelenségig elcsalni a csajokat Marshall elõl, akkor ott is volt egy nagyobb kronológiai hiba (részletekre már nem emlékszem, de az események sorrendje sehogy se volt jó)

viszont Barney vezetési fóbiája igenis összevethetõ, a fõ szál beli apróságokkal. egy egész részt áldoztak a szereplõk viszonyának a Fiero-val. ezt többször is keresztbehúzni, sztem nagy figyelmetlenség.
én azt se igazán értem, hogy ha az írok el is feljetették, NPH hogy-hogy nem tiltakozott akkor; benne csak élénkebben él, amit anno eljátszott.

I3andy
Nem én erre azt mondanám, hogy de nem passzol a név.

Mindegy ez egy olyan dolog, ami akár lehet az infó morzsa. Ezt nem lehet tudni. Talán az egész sorozat leglényegesebb dolgában figyelmesek lesznek az írók. Mert nem lehet azért összehasonlítani olyan dolgokkal, minthogy Barny vezetés fóbiás vagy Marshall szeret-e verekedni.

És mire való egy fórum, ha nem ilyen feltételezések megbeszélésére? <#papakacsint>

tnm
erre írtam azt, hogy de reagálhattak, hiszen arra is gondolhattak, hogy a Tracy is kamu név (akár a csaj kamuzta be, akár öreg Ted direkt kicserélte) és emiatt nem is akadtak fenn azon, hogy egy Tracy-re mondja, hogy az anyjuk, miközben nem is így hívják.

most gondolj bele, ha neked mesélné az apád, hogy hogyan ismerte meg az anyukádat és nem anyukád nevén emlegetne egy sztriptíztáncosnõt, majd benyögné, hogy õ az anyukád, akkor nem akadnál fenn azon, hogy nem is olyan név volt.

emellé jön még az is, hogy ilyen apróságokra sztem nem fognak figyelni az írók.

persze lehet, hogy ez tényleg egy elrejtett információmorzsa volt, de nem hiszem, hogy érdemes lenne erre alapozni, túl sok itt a bizonytalan.

I3andy
Igen, de ha nem az anyjuk nevét mondta volna a csaj, akkor nem reagáltak volna így. Azt meg senki nem tudja, hogy lesz-e név csere.

tnm
nem a névre reagáltak, hanem arra, hogy: "and that, kids, is the true story of how i met your mother." meg se mukkannak, mikor a Tracy név szóba jön.

egyébként is valszeg kicseréli majd a történetben az anya nevét, hogy ne legyen egyértelmû a gyerekeknek. (mint a Definitely, Maybe c. filmben is)

I3andy
Az lehet, hogy nem tartják magukat a készítõk ehhez. De a gyerekek a névre reagáltak(mind1 h kamu vagy sem), tehát Tracynek kéne hívni.

tnm
hiszen kizárt dolog lenne, hogy az másodjára is kamu nevet mondjon a sztriptízes csaj...

amúgy akkor lenne érdemes ilyen apróságokat gyûjteni, ha eddig tartották volna magukat az írók mindenhez, amit eddig írtak, de voltak már ellentmondások korábban is. valószínûleg mikor eldöntik, hogy ki lesz az anya*, akkor eszükbe se jut majd, hogy volt itt ez a Tracy.

ugye elvileg felvették már az anyát játszó szereplõvel a gyerekeket, de ez nem jelenti, hogy véglegesítve is volt, akkor, hogy Ted egyik hallgatója lesz. mellesleg lehet hogy nem is az játsza majd a 2030beli anyukát, mint akit Ted megismer 201X-ben

I3andy
Nem tudom volt-e már itt szó róla, de találtam egy fórumot a cbs hivatalos honlapján. Ott írták, hogy az anya neve Tracy lesz. A hálaadásos részben, a sztriptíz bárban oda ment Tedhez egy táncos. Erre mondta Ted, hogy õ az anyjuk, ennek a csajnak Tracy volt a neve és ezt ki is mondta a storyban. A gyerekek meg nem reagáltak volna rá úgy, ha az anyjuk neve nem Tracy lenne.

ProGabe
ezennel hivatalossá vált, amit már mindenki tudott: lesz következõ évad. marad a hétfõ 8 órás idõpont

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én még azt vártam a végén, hogy kijön a teraszra a tulaj 😄

REAL MADRID

Köszi az egész éves fordítást 😊

REAL MADRID

ProGabe
azért jó, hogy idõvel leesett 😄

mondjuk nem kis csavar lett volna, ha tényleg leugrik és kiderül, hogy nem Ted mesél, hanem egy másik ember, akinek Ted halálugrása kellett ahhoz, hogy találkozzon a leendõ feleségével <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Így utólag viszont paradoxon lenne, elmesélni a gyerekeknek ahogy meghalok... 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mi köszönjük az egész éves ferdítést<#vigyor3>
Calver
<#eljen> éljen éljen, este nézem is ennek örömére <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Évadzáró tiszteletére próbáltam szokatlanul gyors lenni, a ferdítés a szokott helyekrõl elérhetõ.

Kösz az egész éves közremûködést, õsszel természetesen folytatom a fordítást. Jó szórakozást!

tnm
legnagyobb beszólás akkor is Marshall-é (most nézem 2.-ra a részt)
"First of all: Ehhh."

meg persze jó hogy újra elõvették azt a gyilkos számot is.

tnm
az biztos, nekem is megfordult a fejemben, hogy a következõ évadban Ted tartósan kórházba kerül és az egyik nõvér lesz az anyuka, de mostmár azon gondolkodom, hogy a következõ évad elején hogy fognak
visszaugrani, mert odaugrani még könnyebb volt magasabbról lejjebb, de vissza? amúgy az az ugrás Marshall-nak alig volt több, mint egy lépés... xD

Huh,
Végén ted leugrott volna és meghal, beírták volna magukat a történelembe a készítõk...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lacee
ez jó volt, az elõzõ két idõhúzós rész után végre történt egy-két dolog.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tnm
nah, fináléra nagyon összeszedték magukat.
amúgy éreztem, hogy elõször csak azt tudjuk meg, hogy az anya egy bizonyos társaság/csoport része. csak azt nem tudom, hogy ezt hogy fogják bekötni a múltkori sárga esernyõs sztorihoz, vagy csupán csak ennyi lett volna: Stella férjének az ajánlata?
ilyen tempóban mondjuk a 6. évadban sem tudjuk meg ki az anya*, azaz melyik 😊, de így sok epizódszereplõ jöhet majd jövõre is, ami mindenképp jót tesz majd a sorozatnak.

*= gondolom senki nem számított arra, hogy annak ellenére megtudjuk, hogy még legalább 2 év van a sorozatban.

Lily-t rendesen takarták a végén 😄

Egyébként tényleg nem volt valami nagy szám ez a rész, jöhet a finálé.

Ha Ted azzal az olcsó poénnal szed fel egy rendõrcsajt amit Stella mondott, és õ lesz a feleség, lehidalok 😄

REAL MADRID

translate accep-...😄

kösziköszi!!!
Köszi 😊

REAL MADRID

Ferdítés elérhetõ hamarost. Jó szórakozást!

ProGabe
omg, tényleg milyen egyszerû ez is 😊

kerestem az elõzõ kérdés jelenetét és egybõl az ugrott be ennél, hogy nehéz. na mindegy, megy a high-five 😊