How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ikegami
Az elsõ az tetszik csak kár, hogy Ted negyede van benne, de az utolsó az jó, valami ilyesmire gondoltam. A középsõ az nekem is meg van, csak azt szerintem nehez tudnám elhelyezni, hogy beleilleszkedjen jól a bennerba. Az utolsóval megpróbálok összehozni valamit.
Köszi. üdv

Malakai
Ez, meg ez pl viszonylag újabb (3. évados), ez nem túl nagy, de nem biztos, hogy annyira jók is bannerba. 😊 3. évadosból rémlik mégegy csoportkép, de nem találom...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ikegami
A régi bannerben a fotelon ültek, és a háttérben nagyban az arcuk volt, de halványan. Az is ilyen elsõ évados fotó volt.

ikegami
Ha tudtok linkeljetek pár jó felbontású csoportképet ami frissebb, és nincs rajta felirat,olyan hasonlót mint a mostani, hogy beférjen ekkora helyre. A háttér színen is tudok változtatni!

szerintem nice job, az új banner

meg az új rész is jópofa volt
Malakai
Tényleg, 4. szezonos bármilyen csoportkép (ahol a szerepükben vannak) nem nagyon van, max részbõl elkapott... 😊 3. szezonról viszont van pár.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

artschiatwork
nájsz új banner <#eljen>

sapkafej
á Marshall a csontos arcával 😄 mennyit hízott ez a tag már!

amúgy én nem emlékszem a régi bannerre, de az jobb volt

György

Lacee
no igen, kéne frissebb nagyfelbontású kép, nem elsõ évados; azóta kicsit hízott is mindenki 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Szerintem jobb lenne aktuálisabb képekkel, mert azért sokat változtak, fõleg Lily haja 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hát nekem a régi jobban tetszett.csatlakozom tnm-hez.nekem se jön be a rózsaszín a piros felirattal.bocs
Második lesz sztem 😄D

Am. nemrossz, tetszik de a banner alól ki lehetne szedni a címet.

REAL MADRID

tnm
hát, vagy sok a rózsaszín, vagy hiányzik az egyik sarokból egy Hello Kitty :S sztem.

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ikegami
Csináltam egy új bannert a régim helyett, hogy kicsit más legyen
a hangulat. <#smile>

BlackShadow
utolsó képkockát sztem merevítsd ki 2 mp-re 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
mikor láttam a jelenetet, már tudtam, hogy meg kell csinálni. most rászántam azt a pár percet 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
köszi a feliratot

nagyon nagy rész 😄 a végén tudtam hogy ezlesz a poén😄 (barney)
Calver
<#eljen>
direkt halasztottam megnézését mostani résznek, angol tudás ide vagy oda ha 1 nap alatt jön a kiváló magyar felirat <#nyes>
ezer köszönet a jó és gyors feliratért <#vigyor2>

"The trees move. Do you not see it?"

bubi07
Kösz a fodítást, ismét gyors voltál.

Ferdítés elérhetõ a szokott helyeken.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

Az Egy becsületbeli ügy utalás volt a legnagyobb benne. Azt a részt megnéztem négyszer 😊

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

tnm
"So live long and prosper.. whatever."

😄D

Huh, végét tudtam h ez lesz 😄 Elõzõnél mindenképp jobb volt ^^

Lacee
reggel öt-hat körül kerül föl EZTV-re például, legkésõbb délig le lehet cibálni ha korán kezded 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Honnan szedted ilyen hamar?<#wow1>
ProGabe
nagyon jó az új rész! sok poénforrás, mindet sikerült maximálisan kihasználni + moralizálás. ez igen!

"NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!" 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bowden
Maradjunk annyiban, hogy volt már jobb rész is ennél, de nem volt unalmas.
A gyors feliratot pedig köszönjük szépen.

tnm
pedig sztem se ez volt a csúcs. nagy poén kb csak az volt, mikor Robin találkozik az ex-ével, hogy az visszaadjon valamit, meg amikor Barney találkozik, az ex-ével és az meg akarja ölni. Örülök, hogy az utóbbi szereplõrõl nem feledkeztek meg. Régen láttuk. 😞

threeman
közepeeees? micsodaaaaa? annyit röhögtem amikor lily-vel összefutottak... 😄

Casillas
köszi! <#vigyor0><#worship>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ProGabe
erõltetett volt az, hogy azon nevessünk, Barney erõltetetté tesz valamit <#idiota>

erõs közepes. lesz ennél még 20x jobb is, remélem a jövõ heti 😊

Ferdítés szokkot helyeken hamarost elérhetõ.
Jó szórakozást!
De aztán nem hozzászokni a kivételes szerdai kikerüléshez 😊

Ez elég gyengus rész lett =\

<#eljen><#wink>

az a baj, hogy ennél a sorozatnál pl az awesome és a legendary poénokat el nem tudom képzelni, hogy magyarban hogyan adják vissza!

mondjatok egy részt plíz amiben halomra vannak a nyelvi poénok, és azt leszedem magyarul és angolul is 😊
tnm
egyértelmû, szinkronos felé.
-legalább egyszer megnézed felirat nélkül-> nem szereted felirattal nézni
-legalább 3szor megnézed magyar felirattal->mégiscsak a magyart szereted

tehát ha lenne egybõl magyar szinkronos, azt néznéd 😄

nekem sajnos bugos az egyik gombos cuccnál úgy észleli, hogy nem jelöltem be valamelyiket, és jelzi, hogy kihagytam valamit, és nem megy tovább...

viszont nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szeretek ilyeneket kitölteni, pláne, ha tudok vele segíteni bármit is; akármilyen kis indok legyen, de felspannol, mikor kattintgatom ezeket😄 //lehet betegség?😄

persze nem túl sûrûn :_D
Kitöltve.
Hmm, vajon melyik irányba húzott a szívem...? 😊

BlackShadow
kösz mindenkinek 😊

#1532 .. hát igen .. nagyon nehéz s költséges mûvelet 😄 az idézet meg jóféle 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

artschi
kitöltve.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Calver
dettó kitöltve.

"The trees move. Do you not see it?"

Casillas
kitöltöttem én is 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tnm
pdf konvertáláshoz áram kell, az energiaárak meg ugye rohamosan....

amúgy múltkor vkinek a PH-s aláírásában olvastam ezt, én feküdtem rajta:
"A növekvõ energiaárak és a gazdasági világválság okán le kellett kapcsolnunk a fényt az alagút végén."

sajnos már nem emlékszem ki-é volt (és nem is szó szerint idéztem, csak fejbõl), pedig úgy illene, hogy megjelölöm a forrást<#confused>

Lacee
kész.

passatgt
lol

BlackShadow
hehe 😄 100 kitöltést kell min. összehozni.. lassan megvan 😊 majd csinálok egy screent ha lezárjuk a dolgot a végeredményrõl.. 100$-t kérnek a szemetek, h lementhessem pdf-ben.. 😄

tnm
kitöltöttem. mikor derül ki, hogy mennyit találtam el? 😄