395
-
#155 köszönöm -
#154 itt -
#153 hol? mert én csak a feliratok.hu-n néztem -
#152 cancel? a büdös k..va anyjukat... -
#151 hát pl csak két órát kellet várni -.- mert már kb fél órája kint van -
#150 a nem sokára nálad mit jelent? :) napok hetek hónapok? -
#149 nem sokár alesz magyar felirat! -
NuSkool #148 ohshit!!!
már az angol feliratsem akar nagyon jönni!!
áááááááááááááááááá
pedig sztem marhajóó sorozat volt!!!!
nemértem ezeket az embereket áááááááááááááááááá -
#147 :( -
#146 Na akkor el se kezdem tölteni!pedig jókat hallottam róla...:( -
#145 én pl. tök mást írtam. olvasd el! vagy számolj rendesen!
és pont azt írtam, hogy abc.com-on leadják az évadból hátralévő részeket.
egyébként jó pár hsz-szel korábban már volt, hogy rég leforgatták az első évadot. -
#144 huh. szerintetek leforgatják a maradék részeket?:S:S:S -
Dunkey #143 Azért vicces hogy 4en egymás után beírtátok ugyanazt kb :D. -
#142 Day Break kampó -
#141 Cancel-t kapott a sorozat.Pedig nekem nagyon tetszett.Kapják be azok a qrva amcsik!! -
#140 "the press release today said that ABC will stream the remaining episodes online at ABC.com. However, I know that viewers outside the U.S. aren't able to access online video."
ezt egy külföldi fórumon találtam, remélem azért lesz majd valami site-rip...
-
#139 :-(( -
#138 The pre-Christmas housecleaning of ABC's schedule continued Friday, with the crime drama "Day Break" and game show "Show Me the Money" being shown the door.
rip. -
ruma #137 Hát nemigazán! Nincs nekem ilyenre időm... -
Dunkey #136 Majd, angol felirat után :)(azaz max. vasárnapra kb.). Hallás után fordítani meg időzíteni kényes egy dolog, arra lusták vagyunk :P. Mondjuk ez a rész szöveg szempontjából nagyon egyszerű volt, viszont odab*xott :)!
Dunkey -- Kenny
-
#135 szóltam modiknak, nekem is bejön ez a banner -
#134 felirat érkezésének időpontjáról tud vki vmit? 01x06-hoz -
#133 amúgy nem értem mé nem használja fel Chad 5letét és ront be és lepuffant mindenkit :D
holnap úgyis élni fognak :D ha meg nem...akkor ilyen az élet :DD -
#132 LOL :DDDD -
#131 jah, valami szöveget ráégetne a bőrébe, mint ahogy a cowboyok a tehenüket megjelölik:D:D:D -
#130 azért akadnak, akik egyébként is mindennap borotválkoznak, a tetoválás talán azért nem maradna meg, mert ott idegen anyag a festék, és az visszakerül oda, ahol aznap reggel volt... de akkor új kérdés: kicsit morbid, ha belesebezné a bőrébe, a sebek ugye megmaradnak másnapra, aztán ha egyszer "holnap" lesz, akkor majd egy-két hónapon belül végleg eltünnének... -
#129 jó kérdés. de sztem a tetoválás nem maradna meg, mert mindig ujra borotválkozik...
nem hiszem hogy bármi megmarad így, azt fejből írja, és próbálja megjegyezni:) -
#128 Magára tetoválja az aznapi eseményeket, másnap meg a Fox Riverben ébred fel ^.^ -
#127 most egyébként noteszba azért irogat, hogy könyebben memorizálhassa az infókat, vagy valami csoda folytán az is megmarad másnapra...
illetve, ha magára tetoválna ezt-azt (vö. Memento), az vajon megmaradna másnapra? -
#126 és nincs kedved fordítani egy-két feliratot?
(igaz nem day break-et , hanem egy scifi sorozatnak az extráit) -
ruma #125 Hja ennyire tudok agolul! Meg egyébként jól, érthetően beszélnek! -
ruma #124 Ja fain ez a banner! -
#123 nálam van, egyébként ez tényleg jobb banner. :) -
#122 Nem sajat keszitmeny, hanem talaltam, de mit szolnatok ehhez bannernek?
Egyebkent most csak en nem latom az eddigi bannert, vagy tenyleg eltunt? -
#121 Én is megnéztem már, amikor beírtam reggel, szedtem is le, ahogy lejött rögtön utána meg is néztem, hát érdekes, egyre jobban bonyolódik a dolog :) -
#120 Ennyire jól tudsz angolul, vagy tudsz hozzá feliratot? -
ruma #119 Basszus! ANgyon durva volt a 6. rész! Kész! Komoylan...már nem értek semmit...nagyonjó ez a sorozat!!!! -
#118 igen, bocsánat dátumokat néztem és eltévedtem egy nappal :-D -
#117 Kinn is van
Day.Break.S01E06.HDTV.XviD-XOR
-
NuSkool #116 éniseztmondtam!! :D