Day Break (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mostmár kevesebb van vissza lassan, ebbõl a hétbõl, mint amennyi eltelt😞
csak nem várnak vasárnapig (vagy szombatig, nem tudom, hogy melyik naptól indul a hét szerintük)
UI:
A 9-hez van már felirat csak még nincs javítva, de aki nem bírja már az nyugodtan nézheti ezzel.(link)
jó rendben, elírtad, de vedd figyelembe, hogy csak arra tudok reagálni, amit írtál és az elõzõek után elhittem, hogy komolyan 13ra gondolsz.
De legyen. Igen láttam mind a 12 részt, ami eddig elérhetõ volt. De nem, még mindig nem értem, hogy milyen poént löttem volna le a spekulálásommal. Most azért mert azt tippelem, hogy a következõ választásokat mittomén a Zöld párt nyeri, akkor már nem is kell megtartani a választásokat??? Én örülnék legjobban ilyen guru lennék.😊
És úgy érzem, hogy teljesen kulturáltak voltak a hsz-eim, addig a pontig, amíg az értetlenséget, és az a fatális elírásod ki nem verte a biztosítékot.
A topik romboló hatás sztem-ha ismered ezt a kifejezést...- meg valahol ott kezdõdött, hogy ennek az így is gyéren látogatott topiknak két (két gyakori) hozzászólójába is belekötöttél.
ON
Csak, hogy ne csupán szemeteljek:
Holnap már lehet keresni -azoknak, akik nem felirattal nézik- a lezárást. És én meg fogom estig nézni remélhetõleg. És utána bejövök ide es beírom boolean jelleggel, hogy tetszett-e nekem a sztori lezárása. És nem fogom bespoilerezni, mert ezt se kell. - De, ha van mit, akkor azt beírom spoilerbe...
Písz
Fogadd el, hogy csak te nem tudod értelmezni a hozzászólását és lépj tovább.
ENNYI
én is írtam bár be feltételezést de spoielrbe, mert ha késõb valaki szeretné megnézni, ne legyen tele spoilerrel a topik.
de majd hétfõn kiderül az igazság😉
vagy küld már el azt az idõgépet, mert visszamennék olyan 18-25 évet, egy bizonyos fogantatást meghiusítani...XD -nem sajátomat
ha esetleg meg arra gondolsz, hogy az apja öngyilkos lett, nos sztem az már bõven benne van az elsõ 8 részben (amihez már egy ideje van felirat)
kössél bele másba😛
azt kérted, hogy ne spoilerezzünk amíg ki nem jön az összes rász és te meg nem nézed 😊
jó értem, hogy spoiler tag-gal nem probléma és ezt tartani is kéne mindenkinek!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
szerintem inkább ne gyere be addig...
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Arról pedig igazán nem tehetek hogy vannak olyan emberek akik felirat nélkül nem tudnak megnézni egy filmet<#bdead>#bdead><#wilting>#wilting>
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Arról pedig igazán nem tehetek hogy vannak olyan emberek akik felirat nélkül nem tudnak megnézni egy filmet<#bdead>#bdead><#wilting>#wilting>
LÁTTAM A VÉGÉT HÚÚ BAZDMEG KURVAJÓ, KIDERÜLT HOGY HOPPER CSAK KÓMÁBA VOLT!!44<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
ha jól látom eddig még csak a 7. és 8. részhez van sub, ugye?
Bazinga!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Forza Atletico! Go Gunners! Go Go Red Wings!
Forza Atletico! Go Gunners! Go Go Red Wings!
[email protected]
Vagy ha tod egy linket ahonnét leszedhetem megköszönném!
thx!
A végén a csavar elég zavaró volt, h azt hiszi az ember, hogy biztos csak hazudik a faszi, erre a végén közöl valamit...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg a homokbányánál jól láttam hogy mikor lelövik a vén faszit(aki tiszta jigsaw<#idiota>#idiota>), ott volt damien is??? vagy csak egy rá hasonlo emberke????
bocsánat hogy eltértem a témától ( honnan tõcsem, feliratot, mikor jön a következõ rész stb!)
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
tudtok adni linket (torrrent)
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
(spoileres )
a harmadikat fejeztem be, de pár dolgot nem értek..
Van az a szakállas fickó, aki mindig követi ugye hoppert, és a sorozat elején egy bárba látjuk õt, meg Chatet...
Ez kissé furcsa, fõleg, hogy késõbb mikor egy irodába tartja fogva hopper chadet, ezt nem említi meg:S
akkro chat rossz vagy jófiú?
Meg andrea a harmadik rész végén kit nyírt ki? Danielt?
Meg kik azok a latin tanitványok? és miköze hozzá danielhez? oké hogy hopper besúgójra, de mit súg be?😄