395
-
#35 volt vmi tru calling de azt azért nem néztem mert ott nem éli át a napot, hanem csak előre megálmodja és az azért más. itt meg mind a 13 részen keresztül újra és ujra azt a napot éli át, fogalma sincs h miért, de azt hiszi azok az emberkék álnak mögötte ( talán igaz és mikor beadják nkei a nyugtatot, annak hatására?)
Meg volt vmi film is, mikor vmi riporter élte át mindig ugyanazt a napot. nem tudta ő se imért, de megunta, és összejött egy csajjal, párszor megölte magát, stb:D -
#34 Már annak a felirata is kint van. -
L2P #33 ez jó kis sorozatnak ígérkezik, de mintha már lenne valami hasonló "hosszú"napos sorozat nem? -
#32 Tényleg jó volt, nézni fogom továbbra is -
#31 Első részt megnéztem, kurva jó, másodikat már alig várom :))) -
#30 Hamarosan! -
NuSkool #29 hát nekem nagyon bejött!!!!
csak már lenne a második részhez is felirat!!!!
-
#28 Már van:
www.hosszupuska.freeweb.hu -
#27 nah megnéztem az első részt mert ahoz volt felirat, teccik:) -
#26 oks -
#25 Szóljatok ha van magyar felirat! -
#24 Első 2 rész ment le tegnap este, tehát a pilot meg a második rész -
#23 nemhogy a 2 rész a pilot??? -
#22 Day.Break.S01E01.HDTV.XviD-XOR
Day.Break.S01E02.HDTV.XviD-XOR
Meglepődtem hogy már 2 rész is kintvan. Feliratot még nem láttam hozzá, de 100% hogy lesz. -
#21 Ma lesz(?) -
#20 kár h ehez nincs frelirat, de megváron az első részt, ahoz bizti lesz....és asszem ez lesz az első sorozat amit feliratosan fogok nézni:)
kitudja melyik adó csap le rá, lehet egyikse:( -
#19 Remélem jó lesz.....és azt is hogy elég jó lesz Lost helyett...... -
#18 [URL=http://abc.go.com/primetime/daybreak/index.html]20 perces "bemelegítés". Tessék megnézni :)[/URL]
[a hírért htx winnienek] -
winnie #17 "A főszereben Adam Baldwint láthatjuk, úgyhogy tényleg nagy dobásra számíthatunk. "
lol:) -
ellentengernagy #16 Pár soros bugyuta magyar leírást találtam itt. -
#15 nálam a 13-as_S -
#14 ez jó sorozat lesz, várom
+fav -
Kanál #13 12-es csatorna -.- -
#12 így -
#11 Tudom,hogy láma kérdés:D
De az ABC csatornát ti hogy tudjátok fogni?^^ -
#10 ezis ugyanúgy midseason só lesz mint a traveler...
várom mindkettőt -
#9 Tru Calling alapok csak cifrábban :) Itt nem egyes napokat él újra a főszereplő hanem folytonosan ugyanazt.
Kíváncsi leszek rá, mert a bemutató moziszintü....ezt úgy értem hogy ebből lazán lehetne egy 2 és fél órás Qrva jó mozi :) Remélem sorozatként is jól megoldják! -
#8 mehetne helyette mondjuk a Traveler...
De biztos jo lesz ez is. -
#7 Már beugrott.Zsír lesz! -
#6 Kis infó van a wikipédián is -
#5 Kis infó van a wikipédián is -
#4 Sztori: Brett Hopper nyomozónak sz*r napja van. Tudja, hogy le fogják tartóztatni egy ügyész meggyilkolásáért és hiába van alibije, csőbe húzzák. Tudja, mert már átélte ezt a napot. Sőt. Csak ezt a napot éli meg. Sokszor. És közben deríti kifele, hogy ki is a hunyó. [sorozatjunkieról másolva] -
#3 Több infó
Trailer -
#2 Bővebb infó? -
#1 Az őszi sorozatok közül nagyon ígéretesnek tűnik ez. Alig várom már a novembert :)