395
  • A tumi
    Ismerem a mininovat,de szerintem az is ugyanolyan oldal mint akár a pirate vagy a btjunkie esetleg a demonoid.
  • winnie
    a mininova nem torrentoldal, hanem torrentkereső, mely keres az ingyenes (és sokkal gyorsabb) torrentoldalakon.

mondjuk még nem indexelte le a piratebay-es torrentet, szóval ezért érdemes több keresőt is végig nyomni (tpb, isohunt, torrentspy)
  • A tumi
    Ne a mininovat használd.Nem is egy olyan torrent oldal van(ingyenes),ami sokkal gyorsabb és jobb.
  • Casillas
    ha valaki megtenné, ohgy seedeli a mininovást, megköszönném, mert ez a 0 seeder 99 leecher arány nem túl jó, bitumenre meg "a meghívás szünetel" :\
  • eMCe
    Oke winnie keresere csak par dolog :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Visszater a szakallas fazon, es Hopper megorul talan nincs egyedul ebben a remalomban mert ugy tunik szinten ugyanazt a napot eli at ujra meg ujra, es meg valami kapcsolat is leht a kettojuk ugyeben, de aztan kiderul hogy megse, ... de aztan mikor a kocsifeljaro ajtaja csukodik be, bucsuzoul elnezeset ker a harapasert.
    A hugarol kiderul hogy megse a ferje szorongatta meg a kezet, plusz mi koze van az ugyhoz.Kiderul hogy is lehet hogy a Crying man ujjlemonyata van kulonbozo buntenyek helyszinen. Ja es Kate kedvenc FBI ugynokerol kiderul hova is tunt a SZIGETROL :)
    Plusz egy tokeletesre sikerult nap se biztos hogy megtori Hopper "over and over" napjat :)

Most mennem kell, ha erdekel meg reszletesebben kesobb irhatok :)

• winnie
    szépen sorban jönnek ki.
  • akyyy
    fordítás hallás után :(
    de sebaj, grat a készítőknek, alig várom

de a 8 9 10 rész nem kerül fel?:\
  • precision
    tényleg kikerült, thx h szólsz
  • winnie
    bh-n van.
  • Mayday
    "Majmoson" meg a "Vegtelenesen" meg nincsen :)
    Mininovan mar 453-an szedtek a torrentet le, es nincs seed.
  • precision
    néztem bhn, elsl -en és a sorozatoson is... egyiken sincs :(
  • akyyy
    magyar oldalakon lehet hogy már van, nemtudom negnézni és sulba nem szeretnék bejeletnkezni:)
  • precision
    vki tudna adni egy linket a webriphez? mininova -n 0 seeder mindegyik
  • akyyy
    Angol felirat várható szerintetek?

/Hogy utána legyen magyar is, vagy hallás útján kell rá várni:S)
  • Mayday
    Ez a bitmetv szimpatikusnak tunik, csak azt mondja, ha szeretnek tag lenni, szerezzek Invite-ot... :/
  • Mayday
    Oksa, koszonom.
    Ha sorozatrol van szo, Winnie, Rad lehet leginkabb szamitani :)

Kozben mininovan is megtalaltam, de ott ha kerestek ra, a rilizben egyben van a neve: daybreak, szokozzel csak a regebbi rezseket talalta :)
  • winnie
    "En viszont se NFOrce-on nem latom"

ott szerintem nem is lesz, mivel ez maszek webrip. leheet, hogy lesz csaptos is, lehet, hogy ez fog elterjedni, passz. a bitmetv-n már fent van. (amúgy is az nforce-ot nem érdemes tv-s rilizekre használni. tegnap 19 rilizt sorol fel, pedig 96 minimum volt, ha jól számolom)
  • akyyy
    én sem találom, oedig jó lenne ha tudnám hol lehet szedni ( de tán mire hazaérek magyar oldalakon is lesz:)

sorozatjunkin azt írják elég jó a minősége;)
  • Mayday
    Nah, ez jo hir. En viszont se NFOrce-on nem latom, meg torrenten sem talalom (mininovat csekkoltam).

Tudsz valami elerhetoseget?

Es milyen minoseg egy ilyen webrip?
  • winnie
    az 1x07 már kijött webripben.

(emce: spoilerezz, plz. használja keretes zárójelben spoiler tag-et, engem érdekel mi történik:)
  • Mayday
    Valami proxyt kell beallitani talan, es akkor mar nem csak amerikabol lehet meglesni.
  • akyyy
    te megudtad nézni??? de jó neked:)
  • eMCe
    Biztos velem van a baj, de szerintem az egyik legjobb sorozat volt ez ebben az evben. A Heroes meg a Studio 60 amit ilyen szinten varok minden heten. A hetfon felrakott 4 uj resz ezt csak megerositette bennem. Egyszeruen nem birtam abbahagyni, amig el nem fogyott
    az ABC hogy nem birta vegig a TV-ben leadni oket, de mert legalabb befejezik a sztorit a neten.
    Egyszeruen imadom a karaktereket, jo a sztori is es bar nagyon vartam annak idejen a sorozatot a promok alapjan, nem tudtam elkepzelni hogy nem fog unalomba fulladni 13 reszen at Hopper egy napja "over and over again"

Na itt abba is hagyom, mert nem akarok spoilerezni.
  • akyyy
    Azért szóljon valaki ha talált olyan helyet, ahol le lehet szedni, hogy aztán feliratosan is meg lehessen nézni:)
  • winnie
    most már kint vannak.

• winnie
    még nem látom őket.
  • akyyy
    sztem kint, legalább is a honlkapján úgy néz ki. letölteni meg ugye nem tudtam, de megpróbálok szerezni egy usaproxyt
  • winnie
    ma kell kikerülniük
  • Mayday
    Kinn vannak?
  • akyyy
    és igen, 3 új epizód, jeeeeeeeeee
  • akyyy
    na???
  • precision
    affene, akkor nézni kell vmi gyors usa -s proxy -t...
  • akyyy
    amiket eddig lehetett nézni abc honlapján, oda volt írva h csak usa.
  • precision
    miért csak amerikából működne a stream? van erre vhol utalás? mert ez nekem kimaradt eddig...
  • tnm #201
    arról nem is bezélve, hogy ez a neten keresztül csak amerikában működne... szal biztos lesz site-rip... a minőség mondjuk igencsak kérdéses, de legalább a sztorit (remélhetőleg) lezárhatjuk.
  • NuSkool
    a nagykockák tuti megoldják valahogy mert nemhiszem hogyha megakarja vki nézni akkor mindig neten keresztül... stb... :D
  • precision
    én is remélem hogy lesz letölthető változat is
  • Gabe18
    Viszont azt irja "netre teszik fel a részeket".Akkor ez ilyen weboldalon nézhető megoldás lesz?Mert akkor viszont a felirat elég reménytelennek tünik,és a hozzám hasonlo angolból tudatlan emberek kimaradnak a jóból...
  • akyyy
    10 nap múlva folytatódik rögtön 3 résszel!
    Aztán hetente 1-1 rész a 12.ig. Csak nemtudom hogy nem e 13-as részt terveztek:\
  • tnm #196
    asztem kűföldi, erre nem gondoltam:)
    thx.
    RESPECT!