395
-
A tumi #235 Ismerem a mininovat,de szerintem az is ugyanolyan oldal mint akár a pirate vagy a btjunkie esetleg a demonoid. -
winnie #234 a mininova nem torrentoldal, hanem torrentkereső, mely keres az ingyenes (és sokkal gyorsabb) torrentoldalakon.
mondjuk még nem indexelte le a piratebay-es torrentet, szóval ezért érdemes több keresőt is végig nyomni (tpb, isohunt, torrentspy) -
A tumi #233 Ne a mininovat használd.Nem is egy olyan torrent oldal van(ingyenes),ami sokkal gyorsabb és jobb. -
#232 ha valaki megtenné, ohgy seedeli a mininovást, megköszönném, mert ez a 0 seeder 99 leecher arány nem túl jó, bitumenre meg "a meghívás szünetel" :\ -
#231 Oke winnie keresere csak par dolog :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Visszater a szakallas fazon, es Hopper megorul talan nincs egyedul ebben a remalomban mert ugy tunik szinten ugyanazt a napot eli at ujra meg ujra, es meg valami kapcsolat is leht a kettojuk ugyeben, de aztan kiderul hogy megse, ... de aztan mikor a kocsifeljaro ajtaja csukodik be, bucsuzoul elnezeset ker a harapasert.
A hugarol kiderul hogy megse a ferje szorongatta meg a kezet, plusz mi koze van az ugyhoz.Kiderul hogy is lehet hogy a Crying man ujjlemonyata van kulonbozo buntenyek helyszinen. Ja es Kate kedvenc FBI ugynokerol kiderul hova is tunt a SZIGETROL :)
Plusz egy tokeletesre sikerult nap se biztos hogy megtori Hopper "over and over" napjat :)
Most mennem kell, ha erdekel meg reszletesebben kesobb irhatok :)
-
winnie #230 szépen sorban jönnek ki. -
#229 fordítás hallás után :(
de sebaj, grat a készítőknek, alig várom
de a 8 9 10 rész nem kerül fel?:\ -
#228 tényleg kikerült, thx h szólsz -
winnie #227 bh-n van. -
#226 "Majmoson" meg a "Vegtelenesen" meg nincsen :)
Mininovan mar 453-an szedtek a torrentet le, es nincs seed. -
#225 néztem bhn, elsl -en és a sorozatoson is... egyiken sincs :( -
#224 magyar oldalakon lehet hogy már van, nemtudom negnézni és sulba nem szeretnék bejeletnkezni:) -
#223 vki tudna adni egy linket a webriphez? mininova -n 0 seeder mindegyik -
#222 Angol felirat várható szerintetek?
/Hogy utána legyen magyar is, vagy hallás útján kell rá várni:S) -
#221 Ez a bitmetv szimpatikusnak tunik, csak azt mondja, ha szeretnek tag lenni, szerezzek Invite-ot... :/ -
#220 Oksa, koszonom.
Ha sorozatrol van szo, Winnie, Rad lehet leginkabb szamitani :)
Kozben mininovan is megtalaltam, de ott ha kerestek ra, a rilizben egyben van a neve: daybreak, szokozzel csak a regebbi rezseket talalta :) -
winnie #219 "En viszont se NFOrce-on nem latom"
ott szerintem nem is lesz, mivel ez maszek webrip. leheet, hogy lesz csaptos is, lehet, hogy ez fog elterjedni, passz. a bitmetv-n már fent van. (amúgy is az nforce-ot nem érdemes tv-s rilizekre használni. tegnap 19 rilizt sorol fel, pedig 96 minimum volt, ha jól számolom) -
#218 én sem találom, oedig jó lenne ha tudnám hol lehet szedni ( de tán mire hazaérek magyar oldalakon is lesz:)
sorozatjunkin azt írják elég jó a minősége;) -
#217 Nah, ez jo hir. En viszont se NFOrce-on nem latom, meg torrenten sem talalom (mininovat csekkoltam).
Tudsz valami elerhetoseget?
Es milyen minoseg egy ilyen webrip? -
winnie #216 az 1x07 már kijött webripben.
(emce: spoilerezz, plz. használja keretes zárójelben spoiler tag-et, engem érdekel mi történik:) -
#215 Valami proxyt kell beallitani talan, es akkor mar nem csak amerikabol lehet meglesni. -
#214 te megudtad nézni??? de jó neked:) -
#213 Biztos velem van a baj, de szerintem az egyik legjobb sorozat volt ez ebben az evben. A Heroes meg a Studio 60 amit ilyen szinten varok minden heten. A hetfon felrakott 4 uj resz ezt csak megerositette bennem. Egyszeruen nem birtam abbahagyni, amig el nem fogyott
az ABC hogy nem birta vegig a TV-ben leadni oket, de mert legalabb befejezik a sztorit a neten.
Egyszeruen imadom a karaktereket, jo a sztori is es bar nagyon vartam annak idejen a sorozatot a promok alapjan, nem tudtam elkepzelni hogy nem fog unalomba fulladni 13 reszen at Hopper egy napja "over and over again"
Na itt abba is hagyom, mert nem akarok spoilerezni. -
#212 Azért szóljon valaki ha talált olyan helyet, ahol le lehet szedni, hogy aztán feliratosan is meg lehessen nézni:) -
winnie #211 most már kint vannak.
-
winnie #210 még nem látom őket. -
#209 sztem kint, legalább is a honlkapján úgy néz ki. letölteni meg ugye nem tudtam, de megpróbálok szerezni egy usaproxyt -
winnie #208 ma kell kikerülniük -
#207 Kinn vannak? -
#206 és igen, 3 új epizód, jeeeeeeeeee -
#205 na??? -
#204 affene, akkor nézni kell vmi gyors usa -s proxy -t... -
#203 amiket eddig lehetett nézni abc honlapján, oda volt írva h csak usa. -
#202 miért csak amerikából működne a stream? van erre vhol utalás? mert ez nekem kimaradt eddig... -
#201 arról nem is bezélve, hogy ez a neten keresztül csak amerikában működne... szal biztos lesz site-rip... a minőség mondjuk igencsak kérdéses, de legalább a sztorit (remélhetőleg) lezárhatjuk. -
NuSkool #200 a nagykockák tuti megoldják valahogy mert nemhiszem hogyha megakarja vki nézni akkor mindig neten keresztül... stb... :D
-
#199 én is remélem hogy lesz letölthető változat is -
Gabe18 #198 Viszont azt irja "netre teszik fel a részeket".Akkor ez ilyen weboldalon nézhető megoldás lesz?Mert akkor viszont a felirat elég reménytelennek tünik,és a hozzám hasonlo angolból tudatlan emberek kimaradnak a jóból... -
#197 10 nap múlva folytatódik rögtön 3 résszel!
Aztán hetente 1-1 rész a 12.ig. Csak nemtudom hogy nem e 13-as részt terveztek:\ -
#196 asztem kűföldi, erre nem gondoltam:)
thx.
RESPECT!