Day Break (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de persze ez is rendesen ott volt a szeren nem azt mondom 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ezzel együtt is a legpörgõsebb sztori, amit eddig láttam. Nagyon tetszett. Párommal már terjesztjük az ismerõsök között. <#vigyor3>#vigyor3> Igazából csak a 24 vagy a Prison Break elsõ évadához tudnám hasonlítani. Nem bíom felfogni, miért vették le adásról. Sajnálom, hogy vannak a végén cliffhangerek, és nincs rá válasz, de nem vagyok elrontója egy második évadnak sem. Csak legyen ugyanilyen szuper. De hát valószínûleg sohasem lesz neki. <#szomoru1>#szomoru1>
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
nem kell mindenre a választ keresni 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
hanem teljesen újakkal
Hopper bele is õrült volna , még egy napot újraélnie 😄
Áááá... Kár hogy nem lesz második évad. Szerintem iszonyat jó kis sorozat volt.
ahogy ott állt a végén, erre enged következtetni 😊
de végülis én sem tom, akkor amikor néztem olyan jó volt, állkoppantós, ahogy a végén mutatták, nem is igazán érdekelt, hogy most mi lehetett a jelentõsége 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
bár az idõtlne idõkigbe se volt megmagyarázva, most néztme meg nemrég.
kár hogy nincs még iylen film, a tru calling ha ez a címe, ott csak látja elõre a dolgokat a pali.
Nagyon remélem, hogy kiadják dvd-n, esetleg magyarországon is látható lenne 😊
Spivak nyomozónak csakis Varga T. József lehetne a magyar hangja!<#vigyor3>#vigyor3>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A végén mekkora, hogy a bolond csinálta. Gyanús is volt, hogy úgy eltünt...
Vajon Chad szabadulása lett volna az alapja a következõ évadoknak?
Now available:
Episode 13:
"What If It's Him"
Hopper's day of reckoning finally is in sight and the answers to his questions are within his reach - but will he live to see the end of his repeating day.
SERIES FINALE!
szvsz ma már release is lesz😊)))
Talán a vége nincs megírva még...
feltörni meg nem fogják emiatt a csatorna webszerverét, mer hülyeség
Bazinga!
Talán a vége nincs megírva még...
mostmár csak akkor írok be ilyet, ha lehet tölteni, mert ez már botrányos
(egyre jobban félek attól, hogy nem is fogják lejátszani neten az utolsó részt, mert esetleg szép szûmban nézték a korábbiakat a neten keresztül és inkább kiadják dvd-n az évadot...)