395
-
#115 Ma lesz Amerikában, tehát tölteni holnap hajnaltól lehet :) -
NuSkool #114 hát nemtom énmár csütörtökön szoktam szedni mert szerdán adják külföldön!! -
#113 szerint csütörtökön este adják ottani idő alapján, azaz péntek hajnalban nálunk, ergo kb. péntek reggel, vagy délelőtt, amennyiben minden jól megy. :) -
#112 A 6. rész mikor várható?
-
#111 nincs mit -
#110 me2 -
062020 #109 Köszi -
#108 David Gray - The other side
dalszöveg -
062020 #107 Mi annak a számnak a címe, ami az első és a második rész között volt? -
NuSkool #106 durva volt az 5ik rész!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem Andrea is újraéli a napokat mostmár mert amikor mesélte a dolgokat Chad-nek akkor megértette,megsajnálta!!de persze ez csak így eszembejutott h akár ezis lehet...majd meglátjuk... -
#105 mekkora negyedik részben:
-The phone's ringing.
-Yes, that's what it does.
-But it've never happened before.
-What, You've never got called before?
Nagyon nagy a színészi játék, pegi biztos nem kicsi teljesítmény 120-szorra is majdnem uazt a jelenet eljátszani.:) -
#104 Felirat az ötödik részhez.
Fordította: Hory, Kenny Javította: Májti
Köszönet nekik. -
#103 az ötödik rész nagoyn nagy, sztem ez eddig a legjobb.
csomo pár választ is kapunk belőle.bár ezekre már rá lehetett jönni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl a buszos nő, attól hog ynem mutatják, mindig megmenti.) -
#102 csak tipp és csak szvsz -
#101 valahogy úgy, mint 24-et...
lesz majd egy év múlva, vagy több év múlva még egy (azaz nem egy) ilyen napja.
vagy valaki másnak, és akkor a szereplőkhoz se kell ragaszkodniuk. -
#100 igen arra emlékszek:) -
#99 Jaja :D -
#98 Elkezdtem nézni én is, eddig az első 3 részt néztem meg, hátra szerintem mindjárt meg is nézem a negyediket és az ötödiket is :)
Kiváncsi vagyok, hogy majd mit fognak kihozni a végére :) Egyébként az X-aktákban volt egy hasonló rész, hogy ott is ismétlődik egy nap. (Mitch Pileggi még szerepel ráadásul ebben a sorozatban is, aki esetleg nem tudná Walter Skinner igazgató-helyettest alakitotta az X-aktákban :)) -
ruma #97 Tévedtem...nincs benne egyikőjök se...de Chad benne lesz...vagy nemtom....nagyonjó volt az 5. rész!!!! -
ruma #96 NA én is megnéztem az első 4 részt! Modt jön le az 5. Nemtudom, de nekem gaynus, hoyg a Rita, vagy az Andrea benne van...de aztán lehet tévedek... Mindenesetre jó nő mindkettő! -
#95 így van, eleve úgy van megcsinálva az első évad, hogy le lesz zárva, de ha tényleg jó a nézettség, akkor folytatják valahogyan -
#94 13 rész....ez nem az én napom... -
#93 gondolom a készítők alapból 12 részt terveztek...aztán lehet hogyha sikeres lesz nem szálhatnak szembe az ABC uraival :D -
#92 ezt honnan veszed? Elhiszed, hogyha többen néznék, akkor nem hagynák abba? -
#91 nem lesz utána semmi
ezt így tervezték, hogy 13 rész van, és be is fejezik a történetetet, nem lesz semmi cliffhanger, meg ilyesmi...
-
#90 1. évad: Day Break
2. évad: Week Break
3. évad: Month Break
4. évad: Year Break
5. évad: Century Break
stb... :D
-
#89 13 rész....új évad? pasz...olvastam itt vmit hogy utána új break lenne :D -
#88 Az első évad hány részre van tervezve? (márha egyáltalán tervezik a másodikat, mert nemtom, hogy ezeket az állandó "újraébredéseket" meddig lehet még húzni-vonni) -
NuSkool #87 sztem azért mert mindig inkább neki segített még akkoris hogyha megtudott volna dolgokat is -
#86 ezt én sem értettem.
először azt hittem, hogy a csaj is átéli ugyanazt a napot, de ezt kizárhatjuk, valszeg elég erősen egymásra gondoltak, és így lett ez:D -
NuSkool #85 jah vmi olyasmi...
kerestem youtube-on előzetes videókat de 1sincs pedig jólene... -
#84 nah z jó volt.....kezdenek felpörögni a dolgok...
dee van 1-2 sötét folt...Andrea dolgait most sikerült megváltoztatnia???
-
NuSkool #83 fúúúúú már várom a következő részt!!!
-
#82 van a 4. részhez magyar felirat a szokásos helyen.
mellesleg erről mit tudtok?Day.Break.S01E04.HR.HDTV.XviD-CTU -
#81 angol felirat már van
-
#80 holnap v holnaputánra várható... -
NuSkool #79 1x04 felirat??? mert sajna még seholsem látom!! -
#78 én csak annyit kérdeznék hogy a harmadik részben mi is van mert nem emléxem hogy láttam -
#77 állítólag az ffdshow segíthet a "rezgésen". -
#76 nekem nem, vagy nemtom, nem azt figyeltem:D