395
-
#75 jaja nekem is hibás volt. mind1, úgysem történt akkor már sok minden... -
#74 gondoltam beszerválok még egy sorozatot, erre olvasom, h cancel lehet belőle. -
L2P #73 én is most néztem a 3. részt, az uccsó 3-4 percben reszket a kép, ez másnak is így volt? Day.Break.S01E03.HDTV.XviD-XOR -
NuSkool #72 nah végre géphez jutottam és megnéztem a harmadik részt és szerencsére nem csalódtam!!!! nagyonjóóvolt!!! -
#71 nem lehet még kijelenteni....hálaadás miatt + szar felvezetés miatt rosszul teljesített........majd jövő héten meglátjuk..... -
L2P #70 tényleg bukta a sorozat usában? -
#69 NAh megnéztem....és sztem rohatt jó rész volt.....és csak nem fogják cancelezni odakint a fejesek, me akko' őket is cancelezni fogja vki... :D -
#68 Megnéztem a 3. részt, eddig nekem bejön a sorozat, pb szünet meg 24 kezdetéig jó lesz :) -
#67 Felirat a hosszúpuskán, xor-os, javítatlan, a harmadik részhez! -
NuSkool #66 hát remélem nem lesz cancel!!!!
most ezt a 13 részt csak megcsinálják hisz szerintem
ez 1 nagyon jóóó sorozat!!!
ötleti is jóóó megígy az egész történet!! -
#65 gondolom betólnának vmi realityt meg ismétléseket..... -
#64 akkor mit adnak amig nincs lost? :\ -
Gabe18 #63 Ne már,tegnap néztem meg az első 2 részt és szerintem igen jó.Mondjuk egy évadnál tovább egy ilyen történetet nem tudom hogy lehetne húzni,de azt az egyet végigvihetnék... -
#62 na ne, azt a 13 részt vigyék má végig, utána felőlem cancelolhatják (feltéve ha végigviszik és lezárják a sztorit a 13.részben^^) -
#61 lehet cancel lesz:( -
#60 lehett volna szolni h altot ne felejtsk ki és akkor fölévitelnél kiírja h uj sorozat, blablabla.. -
#59 jarmerhogy png, azt nem vettem észre, sry :) -
#58 jah, akkor ok :) szólok a modiknak :) -
#57 így nézne ki -
#56 milyen háttér? nincs háttere. az átlátszó:S -
#55 hát ha a háttérszine világoskék lenne, akkor tök jó banner lenne -
#54 megnéztem pilotot, tetszik, holnap jön a 2. rész... aztán meg a többi is, mert szerintem nézni fogom folyamatosan -
#53 na jó ez szar vicc volt...
amúgy most néztem meg az első részt, ez ütős kis sorozat lesz, csak el ne csesszék vmi abszurd dologgal -
#52 ez olyan gay ^^...gay break
-
#51 banner?
-
#50 átéli. nemtudni miért, nézzed és kiderül -
#49 én nekem nagyon teccik mondjuk mostanság elég sok sorozat teccik
de most ezzele a csáveszzel hogy is van?előre látja?
vagy mi? -
#48 6:17-kor ébred. A második részben azért volt 6:18, mert ugye eszméletlen volt és Rita pedig akkor ébredt fel. -
#47 Megnéztem a második részt is, remek, tele van eksönnel :) -
#46 lehet, hogy már nem emlékszem pontosan a percre, de 6 után volt:D -
#45 (6:18?) -
#44 én azt hittem h amit beadnak neki annak hatására ismétlődik meg a nap, de nem mert mentek az uton eccer csak felkel a kórházban(igazából az ágyban csak nincs eszméleténél, ugyebár...)
de akkor ha jól láttam nem is éjfélkor kezdődik az ismétlés, hanem ugy 6:12-ig megy a napja majd 13kor az ágyba van. -
#43 mondjuk az adrenalin hajtotta...jobbat nemtudok.... -
#42 egyet nem ertek,amikor szaguldozik az autoval ugye vallon lövik,majd kiszall és nagylazan azzal a karjaval felemeli a pisztolyt célozgat illetve lövöldözik vele,sztem azert az kicsit fajna neki :s -
#41 úgy maradt a sérülése mint ahogy a hasba rúgások is fájtak neki másnap reggel... -
#40 kicsit engem megrengetett, hogy most miért marad a sérülése is akövetkező napra, de remélem nem kurják el:) -
NuSkool #39 néztem a második részt ez 1 nagyonjó sorozat!!!:) -
#38 nem rossz. -
#37 nem rossz. -
#36 Valaki pedig a mormotanapot élte meg újra és újra, ez a film az Idétlen időkig volt Bill Murray és Andie MacDowell-el.