Day Break (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
márcsak a felirat kéne 😛
Vivimos por ti, vence por nosotros.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
mondjuk még nem indexelte le a piratebay-es torrentet, szóval ezért érdemes több keresõt is végig nyomni (tpb, isohunt, torrentspy)
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hugarol kiderul hogy megse a ferje szorongatta meg a kezet, plusz mi koze van az ugyhoz.Kiderul hogy is lehet hogy a Crying man ujjlemonyata van kulonbozo buntenyek helyszinen. Ja es Kate kedvenc FBI ugynokerol kiderul hova is tunt a SZIGETROL 😊
Plusz egy tokeletesre sikerult nap se biztos hogy megtori Hopper "over and over" napjat 😊
Most mennem kell, ha erdekel meg reszletesebben kesobb irhatok 😊
de sebaj, grat a készítõknek, alig várom<#taps>#taps>
de a 8 9 10 rész nem kerül fel?:\
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mininovan mar 453-an szedtek a torrentet le, es nincs seed.
/Hogy utána legyen magyar is, vagy hallás útján kell rá várni:S)
Ha sorozatrol van szo, Winnie, Rad lehet leginkabb szamitani 😊
Kozben mininovan is megtalaltam, de ott ha kerestek ra, a rilizben egyben van a neve: daybreak, szokozzel csak a regebbi rezseket talalta 😊
ott szerintem nem is lesz, mivel ez maszek webrip. leheet, hogy lesz csaptos is, lehet, hogy ez fog elterjedni, passz. a bitmetv-n már fent van. (amúgy is az nforce-ot nem érdemes tv-s rilizekre használni. tegnap 19 rilizt sorol fel, pedig 96 minimum volt, ha jól számolom)
sorozatjunkin azt írják elég jó a minõsége😉
Tudsz valami elerhetoseget?
Es milyen minoseg egy ilyen webrip?
(emce: spoilerezz, plz. használja keretes zárójelben spoiler tag-et, engem érdekel mi történik😊
<#levele>#levele> az ABC hogy nem birta vegig a TV-ben leadni oket, de <#worship>#worship> mert legalabb befejezik a sztorit a neten. <#eljen>#eljen>
Egyszeruen imadom a karaktereket, jo a sztori is es bar nagyon vartam annak idejen a sorozatot a promok alapjan, nem tudtam elkepzelni hogy nem fog unalomba fulladni 13 reszen at Hopper egy napja "over and over again" <#vigyor2>#vigyor2>
Na itt abba is hagyom, mert nem akarok spoilerezni.
Bazinga!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aztán hetente 1-1 rész a 12.ig. Csak nemtudom hogy nem e 13-as részt terveztek:\