1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
#390 Sziasztok
Mikor lesz a hazai mozikban mert a neten azt olvastam hogy augusztus 7-én lesz nálunk. -
Andrews2007 #389 http://www.dailymotion.com/video/x5m4xy_the-dark-knight-mobile-trailer-low_shortfilms
Az utolsó, részben új mobilos trailere a TDK-nak. Az elején új Joker monológgal, (stilszerűen mobilról :) ) más háttérzenékkel. -
#388 ehh, nem egészen korrekt. az fps zavaróan kevés egyrészt. másrészt először mindig fehérre változnak, utána jön csak a következő kép. harmadrészt egy ilyen szintű dologra egy egyszerű gif százszor jobb. -
boneyard #387 Hali!
csináltam egy "animált" bannert. benne van a fenti + a két új. itt el lehet érni (mérete: 750x222), ha gondolod lecserélheted a statikus képet ezzel :D -
boneyard #386 got milk? -
Quantumleap #385 Én a Daredevil és az Elektra esetében tapasztaltam hasonlót. (Előbbi szinkronnal, utóbbi eredeti nyelven.) Bár itt csak részlegesen lehet folytatásról beszélni. -
#384 amilyen tendenciát mutatnak, lassan több embert üldöznek el a szinkronnal, mint amennyit becsalogatnak.. -
#383 én a 3-at eredeti nyelven láttam.. asszem mom parkban. -
#382 Annak idején a Karib tenger kalózai is angolul ment a mozikban. De a folytatásokat már sajnos szinkronnal vetítették. Gondolom ekkor már látták, hogy sikeres a dolog és ugye szinkronnal több embert be lehet csalni a mozikba. -
#381 Egyetértek
-
Quantumleap #380 A Batman Begins eredeti nyelven ment a mozikban. Már itt tartunk, hogy epizódok között is variálnak, hogy hogy adják? -
Helomas #379 Amúgy szerintem Bruce marad Fekete Ernő Tibor. Alfred Fülöp Zsigmon...Joker passz! -
Helomas #378 *Attila -
Helomas #377 Hát Gorgonnak tuti más lesz a magyarhangja,mert Kaszás attila elhunyt. -
#376 hol olvastad ezt a stohl szinkronos hírt? -
#375 -
#374 Buzi
(csak viccelek, jóhogy nem mész fel ezért Pestre, nyilván arra értettem, akinek módjában áll) -
#373 Hát én biztos nem fogok felutazni Pestre azért hogy eredeti nyelven nézzem meg de majd dvd-n... -
Xerxész #372 Hát, én maradok az IMAX mozinál, ott fogom majd megnézni. Már ha adják majd ott...de elvárom, ha már megépítették Magyarország egyetlen ilyen moziját. -
#371 Okos fiúk: MOM Parkban játsszák majd eredeti nyelven.
Plusz nem is tudom hazai moziban nézni, mert nem Magyarországon élek, de ez tök mindegy is. -
#370 Az buzi aki emiatt nem moziba nézi...:D -
#369 És akkor itthon, a hazai mozikba hogy nézed meg máshogy??? Akkor nálad az is buzi, aki elmegy a moziba megnézni?? -
#368 stohl andrás lesz a magyarhangja... buzi, aki szinkronnal nézi, ennyit tudok mondani. -
#367 Gondolom ezt is le fogják szinkronizálni a mozikban (bár ne tennék!), és csak reménykedni tudok, hogy Joker-nek valami nagyon ütős hangot találnak... -
boneyard #366 a 21. nincs meg vkinek, mert azt nekem nem akarja behozni? -
bcrics #365 jó képek...de a legnagyobb
-
#364 hátha valakit érdekel ;)
40 db hq képet közöltek a slashfilmen,de a WB eltávolíttatta.de a kis ügyesek csak a linkeket törölték a cikkből,a képek maradtak :)
kézzel írjátok át az url-t!
-től -ig -
#363 Joker vmi kegyetlen:d nekem kurvára tetszik. -
#362 2 világbüntető tv spot! -
#361 -
boneyard #360 lekicsinyítettem:
-
#359 ha lekicsinyíted szívesen berakom -
#358 -
gabr #357 Elképesztő, hogy egy Hello Kitty rajngó, aki ráadásul egy srác egyáltalán beírjon egy képregényhős topicba. A legviccesebb, hogy patkány módjára simizi Dick nemiszervét, dehát, mondjuk nem igazán vagyok meglepve. ;) -
#356 mindenhol ezt csinálja... -
#355 te hülye vagy bazdmeg. hogy ne lenne lehetséges a filmes megvalósítása? és mért pofázol vissza érvek nélkül valakinek, aki okosabban látja kicsit a témát, mint te? :S -
bcrics #354 ez kibaszzot alap lesz.... -
gabr #353 Te hatalmas dick, inkább meg se szólalj! -
#352 láttad már az idén 15 éves Jurassic Parkot? -
gabr #351 Szerintem kurvajó, de ennek filmen megvalósítása szerintem még nem igazán lehetséges.