1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• zoliii
    Sziasztok

Mikor lesz a hazai mozikban mert a neten azt olvastam hogy augusztus 7-én lesz nálunk.
  • Andrews2007
    http://www.dailymotion.com/video/x5m4xy_the-dark-knight-mobile-trailer-low_shortfilms

Az utolsó, részben új mobilos trailere a TDK-nak. Az elején új Joker monológgal, (stilszerűen mobilról :) ) más háttérzenékkel.
  • 5c0rp330n
    ehh, nem egészen korrekt. az fps zavaróan kevés egyrészt. másrészt először mindig fehérre változnak, utána jön csak a következő kép. harmadrészt egy ilyen szintű dologra egy egyszerű gif százszor jobb.
  • boneyard
    Hali!
    csináltam egy "animált" bannert. benne van a fenti + a két új. itt el lehet érni (mérete: 750x222), ha gondolod lecserélheted a statikus képet ezzel :D
  • boneyard
    got milk?
  • Quantumleap
    Én a Daredevil és az Elektra esetében tapasztaltam hasonlót. (Előbbi szinkronnal, utóbbi eredeti nyelven.) Bár itt csak részlegesen lehet folytatásról beszélni.
  • Shiwo
    amilyen tendenciát mutatnak, lassan több embert üldöznek el a szinkronnal, mint amennyit becsalogatnak..
  • 5c0rp330n
    én a 3-at eredeti nyelven láttam.. asszem mom parkban.
  • Challanger
    Annak idején a Karib tenger kalózai is angolul ment a mozikban. De a folytatásokat már sajnos szinkronnal vetítették. Gondolom ekkor már látták, hogy sikeres a dolog és ugye szinkronnal több embert be lehet csalni a mozikba.
  • Sheltem
    Egyetértek

• Quantumleap
    A Batman Begins eredeti nyelven ment a mozikban. Már itt tartunk, hogy epizódok között is variálnak, hogy hogy adják?
  • Helomas
    Amúgy szerintem Bruce marad Fekete Ernő Tibor. Alfred Fülöp Zsigmon...Joker passz!
  • Helomas
    *Attila
  • Helomas
    Hát Gorgonnak tuti más lesz a magyarhangja,mert Kaszás attila elhunyt.
  • Sabcsee
    hol olvastad ezt a stohl szinkronos hírt?
  • desigo
  • Riddick21
    Buzi
    (csak viccelek, jóhogy nem mész fel ezért Pestre, nyilván arra értettem, akinek módjában áll)
  • REALista
    Hát én biztos nem fogok felutazni Pestre azért hogy eredeti nyelven nézzem meg de majd dvd-n...
  • Xerxész
    Hát, én maradok az IMAX mozinál, ott fogom majd megnézni. Már ha adják majd ott...de elvárom, ha már megépítették Magyarország egyetlen ilyen moziját.
  • Riddick21
    Okos fiúk: MOM Parkban játsszák majd eredeti nyelven.
    Plusz nem is tudom hazai moziban nézni, mert nem Magyarországon élek, de ez tök mindegy is.
  • REALista
    Az buzi aki emiatt nem moziba nézi...:D
  • sb1
    És akkor itthon, a hazai mozikba hogy nézed meg máshogy??? Akkor nálad az is buzi, aki elmegy a moziba megnézni??
  • Riddick21
    stohl andrás lesz a magyarhangja... buzi, aki szinkronnal nézi, ennyit tudok mondani.
  • sb1
    Gondolom ezt is le fogják szinkronizálni a mozikban (bár ne tennék!), és csak reménykedni tudok, hogy Joker-nek valami nagyon ütős hangot találnak...
  • boneyard
    a 21. nincs meg vkinek, mert azt nekem nem akarja behozni?
  • bcrics
    jó képek...de a legnagyobb

• ProGabe #364
    hátha valakit érdekel ;)

40 db hq képet közöltek a slashfilmen,de a WB eltávolíttatta.de a kis ügyesek csak a linkeket törölték a cikkből,a képek maradtak :)

kézzel írjátok át az url-t!
    -től -ig
  • ForzaInter
    Joker vmi kegyetlen:d nekem kurvára tetszik.
  • ProGabe #362
    2 világbüntető tv spot!
  • ForzaInter
  • boneyard
    lekicsinyítettem:
  • Kandurex
    ha lekicsinyíted szívesen berakom
  • 5c0rp330n
  • gabr
    Elképesztő, hogy egy Hello Kitty rajngó, aki ráadásul egy srác egyáltalán beírjon egy képregényhős topicba. A legviccesebb, hogy patkány módjára simizi Dick nemiszervét, dehát, mondjuk nem igazán vagyok meglepve. ;)
  • ForzaInter
    mindenhol ezt csinálja...
  • 5c0rp330n
    te hülye vagy bazdmeg. hogy ne lenne lehetséges a filmes megvalósítása? és mért pofázol vissza érvek nélkül valakinek, aki okosabban látja kicsit a témát, mint te? :S
  • bcrics
    ez kibaszzot alap lesz....
  • gabr
    Te hatalmas dick, inkább meg se szólalj!
  • Riddick21
    láttad már az idén 15 éves Jurassic Parkot?
  • gabr
    Szerintem kurvajó, de ennek filmen megvalósítása szerintem még nem igazán lehetséges.