1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
#310 faxa film lesz:D már várom:D -
#309 hm,hogyan lehet eljutni innen:
ide: ?
mert innen a poszterhez már tudom -
Andrews2007 #308 Rohadtul üt és mellé kapunk 4 nap múlva mást is :) Kár hogy akkor Horvátban leszek még. :)
The site, here, also has a note saying simply: Four days. Hopefully this means the trailer will be arriving then. -
#307 -
#306 4050x6000-es,300dpi-s,28 megás változat :D -
egyszerűen "csak" arról lehet szó,hogy megvették a legjobb,legkreatívabb,technikailag is a legjobban felkészült marketingeseket erre a filmre!hihetetlen,hogy bármilyen képanyag,legyen az egy still a filmből,egy trailer,vagy bármilyen promokép,a legprofibb,amit valaha is láttam. [talán kicsit túloz,de ez után a kép után...] -
#304 TDK poszter
-
Aram95 #303 Ja és kösz hogy leírtad :) Örök hála. Így legalább csillapítottad a film iránti éhségemet XD
-
Aram95 #302 2 hét. 2 weeks. 14 nap. 14 day. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
Andrews2007 #301 A 2. Trailer tartalma a kedves kis batman fantól Rohamtól aki lefordította volt oly kedves az angol élménybeszámolót a premier elötti vetitésről duurva lesz. :):
- Az előzetes egy lélegzetállító képsorral kezd melyen Batman-t láthatjuk Gotham városa felett, közben Joker hangját halljuk
ahogy azt kérdezi "Hol is kezdjük?" majd Batman keresztül suhan a városon.
- "Öljétek meg Batman-t" mondja ezt Joker egy csőcselék vezetői találkozón mielőtt egy
robbanást mutatnak majd pedig Joker kártyáit. Ez gyanakvásra adhat okot: Joker válságdíj-al
irányít. (Ismerjük már a bankrablós jelenetet )
- Pár képsort láthatunk Harvey Dent-ről ahogy Államügyészként működik. Végül minden szereplőröl össszeszedünk egy kis képsort
míg végezetül Joker istenesen lezúzza Bruce Wayne-t. Sajnos Pingvin nem tűnik fel a kacsájával.
- "Közeleg a hajnal" Halljuk Harvey Dent hangját.
- "Kezdődjék hát!" mormogja Joker, mielőtt egy utcában látunk dolgokat felrobbanni egy kurva jól megkomponált jelenetben.
- Ezután az előzetes egyik legkomorabb pillanatakén, Dent nyomatékosan kijelenti "Vagy úgy halsz meg mint egy hős, vagy elég sokáig élsz ahhoz, hogy meglásd magad gazfickóvá válni." Utalás Harey Dent későbbi szuper-gazfickóvá válására. (Két-arc)
- Talán a szemeink kápráznak, de határozottan úgy nézett ki mintha a Joker elhajítaná Rachel-t az előzetes egyik pontjánál. A dobás távolsága nehezen meghatározható.
Az előzetes 2 héten belül megérkezik!
-
#300 óóje -
Andrews2007 #299 Egy csodálatos Spirit trailer mellett a Comic Conon ma bemutatják egy képregégényadaptáció 2. trailerét is ilyen fekete sötét denevéresét. :)Ami 1-2 hét múlva neten és mozikban is látható lesz. :)
http://www.superherohype.com/news/topnews.php?id=7100 -
Quantumleap #298 Szerintem ez már túlspilázás lenne. Olyan, mint amikor a terrortámadás miatt meg akarták változtatni filmen a Gyűrűk ura második "Két torony" című részét. De szerencsére nem így lett. -
Andrews2007 #297 Eleve forg. könyv átirás és újraforgatott jelenetek kellenének és hát nehéz lenne Hearth nélkül leforgatni őket ha kivágnák ezt a jelenetet. :(
SPOILER:
A Joker egy hullazsákban jut be a rendőrőrsre, majd abból felkel, és a bemutatóban is látható jelenetrészletben elkapja Lobe felügyelőt.
SPOILER END. -
Andrews2007 #296 Úgy tűnik marad minden egyes perc szerencsére.
“The Dark Knight” told us this morning that the film remains in-tact – and nothing of Ledger’s will be cut from the movie, including the body-bag scene. ‘’I KNOW for a fact that that scene is in the film. I also know that WB has made no such mandate and that Chris [Nolan] is honest when saying that he will not change what was intended with The Joker.”
Kikészültek a Batman film nézői
Néha a valós események és a filmek olyan hasonlóságot mutatnak, amit nem is terveznek a forgatókönyvírók. Az új Batman film, A sötét lovag tesztvetítésén is akadt egy jelenet, ami a közönséget kicsit megborzongatta. A Heath Ledger alakította Joker ugyanis egy alkalommal úgy tűnik el a rendőrök elől, hogy halottnak tetteti magát, ezért hullazsákba teszik. A szcénával semmi baj se lenne, ha nem juttatná eszébe mindenkinek az ausztrál színész halálát. Sokan túl durvának találták a látottakat, volt aki egyenesen kegyeletsértőnek nevezte.
A filmet forgalmazó stúdió elöljárói most azon gondolkoznak, hogy kivágatják a jelenetet. Ám ebben az esetben változtatni kellene a mozi sztoriján, és azt utóforgatással lehetne csak áthidalni. De azokon Heath már nem tudna részt venni, ezért jelent most gondot a problémás képsor. A rendező, Christopher Nolan viszont hallani sem akar róla, hogy bármelyik képkocka is a vágószoba padlóján végezze.
Gotham City szárnyas igazságosztójának legújabb kalandja várhatóan hatalmas siker lesz a szerencsés nézők szerint. Heath pedig olyan fantasztikus munkát végzett Joker megformálásával, hogy utána már senki sem tudja hitelesen alakítani a vigyori gengsztert. Ami újabb problémát jelent a készítőknek, hisz a következő két részben is szerepel majd a karakter.
(ezt a +2 részes Jokert megkérdőjelezem egyelőre sehol máshol nem olvastam még ilyet) -
#295 hát az botrányos lenne :( -
#294 reméljük nem, egy ilyen zseniális színésztől minden kihagyott perc veszteség lenne -
#293 ne már... -
Sawyer2 #292 Megcsonkolják Jokert
remélem nem teszik meg... -
Andrews2007 #291 http://www.movieweb.com/news/09/27809.php?page=1
Rachel Dawes kampányszövege Dentről. -
#290 ez most komoly?ahogy kell úgy lefordították?és nem is tették elé,hogy Batman?komolyan?van ilyen?sőt,csak 6 nappal az amcsi bemutató után?vannak még csodák :) -
Andrews2007 #289 Sötét Lovag-ban (The Dark Knight, hazai bemutató: július 24!!!)
http://odeon.hu/hir.phtml?id=3793 -
#288 soká lesz
-
Andrews2007 #287 Hát úgy néz ki hogy vagy jövő héten lesz amikor vége a Harvey Dent kampánynak és marketingnak vagy április eleje vagy május eleje a másik warneres film a Speed Racer elött súttogják.
Ugye Harvey Dentes központú lesz de benne lesz valószinűleg kicsit Joker is. -
boneyard #286 Ez a klip több féle módon is kapcsolódik a batman-hez, bár nem a dark knight-hoz, de gondoltam megtöröm vmivel a csendet :D egyébként először nem nagyon jött be a szám, de annyit nyomja az MTv, h kezd belemászni a fülembe :) -
#285 mármint az új trailer-ről...am én is láttam a 10,000 előtt,sztem egész jó film -
#284 voltam moziba a 10 000 b.c-n.és elötte volt a batman elözetes,nagyon jo lesz a film,a joker meg király lesz szerintem, -
#283 tud vki hírt arról h mikor lesz a trailer? -
t3rror #282 uppsz, sorry. -
#281 #129 -
t3rror #280 az első 6 perc a dark knight-ből. :D ne a minőséget nézzétek, az sajna olyan amilyen. :)
http://www.youtube.com/watch?v=dyrODXTgirU -
#279 2 arc? hát nem tom nekem még mindig Pingvin a kedvencem :) -
Andrews2007 #278 Sokak szerint eltolták akár májusig is. Sajnos. :( -
#277 7.-e van és még mindig nincs fenn az előzetes....szójjon aki megtalálta és linkelje be;) -
Andrews2007 #276 Az téves másnál is volt nálam mondjuk semmit nem jelzett az AVG 7.5 server edition.
Más:
Március 7. én új Dark Knight trailer Dentel és Batmannel a főszerepben.
-
#275 Ó, hogy a vírusos kurva élet bassza meg! -
Andrews2007 #274 http://otherworld.hu/index.php?old=hirek&id=2806
Kétarcról a TDK talán 2. központi figurájál 2 kép pontosabban a baba figurájáról MCdonalds adja majd asszem. De látható hogy fog kinézni azért. -
boneyard #273 Egy kis off -
#272 -
#271 látom lejött a lényeg...