Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
õ volt az eredeti joker?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Magoo
Bocs a floodolásért:
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Heath+Ledger+dead&meta=

Magoo
Egyre több forrás megerõsíti....szörnyû....ez valami kibaxottúl váratlan és sokkoló. Jó persze mi nem ismerhettük, "csak" mint színészt, de ez akkor is sokkoló!
Nyugodjék békében a LEGZSENIÁLISABB Joker megformálója!

Magoo
Gyerekek! New Yorki haverom aki dolgozik a filmen most szólt nekem, hogy Heath Ledger meghalt MA!!!!
Én ledöbbentem..................

5c0rp330n
Azt nehéz volt nem kiszúrni :)

Ma néztem a Legenda vagyok címû filmet, amely 2012-ben játszódik és az 1ik new-yorki jelenetnél kiszúrtam 1 kurva nagy posztert: A batman-superman film poszterét..:D

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

5c0rp330n
Gondoltam is. Így viszont nemhiszem h túl sokakat érdekelne a dolog :) Tedd fel valahova esetleg, úgy még valaki talán meghallgatná ha nagyon unatkozik.

Lol dehogyis cska funnak csináltam mint oly sok batman begins és TDK rajongó. :Ö
5c0rp330n
Úgy érted te leszel Joker magyar hangja a Dark Knight-ban?

Bucser
ÉS mégis miért lenne bárki kíváncsi arra, hogy te hogyan szinkronizálod a Joker-t?...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Üdv all: Mai napra érdekességel szolgálhatok akinek kell az 1 megás mp3 om Jokerrel a szerepben amely hangját most én alakitotam irja le ide e-mail címét és elküldöm hahakockafreemail.hu-ról. Ajándék ez a sok pletyka miatt akkor.
Ja elvileg tárgyaláson a film végén Joker önti le Harvey Dent ügyészt aztán majd a köv. részbe õ lesz a fõ gonosz félig ember. :D Meg mellete pletykálnak Pingvint , Rébuszt majd meglátjuk. Jokert is azt mondják átrakják még a 3. ba is.

Más Asterix az olimpián elõzetes:
Benne lesz a világ legjobb fogathajtója, Schumix. Akit merõ véletlenségbõl nem más fog alakítani, mint Michael Schumacher. A filmben amúgy még találkozhatunk Jean Todt-tal, Zinedine Zidane-nal és David Beckham-mel, valamikor január végén vagy február elején. Ez az eddigi legdrágább francia film 75-80 millió euró volt a költsége.
Kedvcsinálónak itt egy elõzetes:

Francia premier: 2008. január 30. - Hazai premier: 2008. január 31.

http://www.sorozatok-foruma.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2671&Itemid=340
overlocker
Akkor ezek szerint a Kétarc jön a film végén?? valami ilyesmi nem?

Az a póló nagyon is állati. :) Jó lenne egy ilen. :)

SPOILER 2???

1-2 hete irták youtubeon hmm

y2johnnie (1 week ago) Show Hide Marked as spam

that is whats going to happen. the parts in the trailer where the joker is in prison and his face is all messed up looking is at the end of the movie. the joker will be in the 3rd movie and is responsible for the arrival of two face

1richards (1 week ago) Show Hide Marked as spam
i think, and i've heard rumors similar to this, that at the end of the movie, joker will be on trial. Dent will be the occusing attorney, and joker will mame him, hence two-face for the next film. just like in batman begins, they'll show next movie's villian at the end.
Nagyon király a film virus marketingje... Amugy meg kell egy olyan póló:D
Abban én is biztos vagyok hogy ütni fog a film.
Magoo
Amit rólam olvastál, az valóban úgy van... :)
Ám az új részrõl leírtakat ilyen egyszerüsített formában nehéz megítélni. Még csak egy gyengus szinopszisnak sem nevezhetõ a dolog, ám a cikk írója esküdözik hogy totál hiteles a forrás és nincs oka kételkedni benne...ergó én úgy gondolom megállja a helyét. Igazából egy ilyen komplex történetet marhára lehetetlen összesüríteni pár mondatba. Te is mondtad hogy elég hiányos ilyen formában...hát persze hogy az. :) De, ha látnám a script-et akkor már én is 100%-ig bíznék a dologban. Akár az lesz amit leírtak, akár nem, én már most teljesen biztos vagyok abban, hogy Nolan olyan filmet hoz össze amitõl padlót fogunk!

Most látom Magoo hogy te scriptet írsz hobbiként? :D Na akkor értesz a dologhoz talán szerinted ez igaz amit a linkben olvashattál tehát? :D Jól megirt vagy csak hamisítvány.
Próbáld itt:
Kepregeny

Magoo
Én pl kismilliószor megnéztem az új epizód trailerét! Ledger hangja, beszólásai, meg a trailer hangulata...már most fenomenálisak!!! Marhára várom a premiert az fix...

Nálam is az elsõ a Begins aztán a 89es batman és annak folytatása a returns.

Nolan összes filmje nálam is az imádnivalók közt van. Pl Tökéletes trükk, Memento Álmatlanság.

ÉS szerinte az új rész is magasan ütni fog még több kiváló szinészi alakitás miatt (a gyenge Katie Holmes helyett MAggie Gylenhall , Aaron Ekhart, Heath Ledger) is és a csavaros sztori miatt is.
Magoo
Nos az új magasan felülmúlja a régi részeket, legyen szó a Burton, vagy a Schumacher féle verziókról.
De be kell lássam én is hogy a 3-4 részen kívül az elsõ 2 rész piszok jó! De ami tényleg zseniális az a Begins...és sztem a 2 új rész is ütni fog. Remélem Nolan frankón összedobja mind a második mind a harmadik részt! Eddig még nem csaóldtam az õ rendezésében! :)

Hát ha így lesz még nem tuti hisz nem irtak az elején a bankrablásról amit láthatak külföldön Imax moziban az elsõ 5-6 percet és Joker-vs-Batmant se irták a többi lehetséges. ÉS még a Madárijesztõ valószinûleg rövid jelenetét se irták meg benne pedig õ tuuti lesz megerõsitették már kérdés mennyi ideig lesz. :)

Remélem nem szúrja el Nolan mint a Spiderman 3 at Raimi azzal hogy alig jut idõ az ellenfelekre mert annyi van. Remélem lesz 150 perc kb min.

Egyébként te is szereted ezt az új szériát és a régi Tim Burtonost egyszerre ? :D Én mindkettõt kivéve a 3-4. részt annó azok szarak voltak.
Magoo
Ha minden úgy lesz ahogy ott írták, akkor kemény lesz! :)
nagyon várom már!!!!!!

http://www.badtaste.it/index.php?option=com_content&task=view&id=2690&Itemid=82

Itt pedig az állitólag ne mfake azaz hamis hanem 100%an igaz teljes forg. könyv van fennt angolul
Na itt van 3 részre irtak alá.

Are there any indications of a third installment?

Yes. Christian Bale, Michael Caine and Gary Oldman are all under contract for three films. It is widely believed that the character of Harvey Dent will become Two-Face in the third installment. The Joker's role in the third film, if any, is unclear. David Goyer, who penned "Batman Begins" and helped on "The Dark Knight" has said that Dent will be scarred in the third installment by the Joker, but this is subject to change. There are many theories that support Ras Al Ghul's return in the third film, with his daughter Talia.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát tui lesz még egy hosszabb 3 perces trailer rendesen abban talán többet mutatják majd Harvey Dentet akiból a film végén elvileg Két arc lesz aki gondolom a 3. részben tör az élre. :) De tuti mutatják még Jokert is majd még.
Sheltem
Na már 2008 van mostmár "csak" nyárig kell várni ;) Jó lenne még valami új Joker-es trailer addig.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

gErIbÁ
Muszájvolt be írnom nem hagyhattam hogy a forum vissza essen a harmadik oldalra :)

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

http://www.kepregenytar.net/
Amúgy, ez a Magyarországon megjelent elsõ Batman képregény elsõ kötete, amiért a képregénygyûjtök vagyonokat fizetnek(fõleg ha hibátlan minõségû)!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Igen, a videoplayer.hu-ról, de sajnos ilyen piciek...

az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Seth
Le lehet szedni vhonnan ezeket a képregényeket?

PSN ID.: Beegabor

Én úgy emléxem, hogy felrobbantotta!

sb1
Hm, mikor Robint agyonverte Joker, akkor Batman már nem röhögött ennyire <#idiota>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Remélem, hogy nem fogják kinyirni Jokert a végén! Õk örök ellenségek, és egyben barátok is!

Sabcsee
Hú bazzeg kurva nagy film lesz!és a végén szemtõl szembe kerül egymásssal JOker és Batman,az mekkora jelenet lesz!csak azt sajnálom h Kétarcot nem mutatták az elõzetesben

kaka

Sheltem
Nekem a batman begins egyik kedvenc filmem, pedig én filmmániás vagyok, rengeteg filmet láttam már. Amikor végignéztem elõször a moziban azt mondtam , nane ilyen batman tuti nem lesz mégegy :) )Összesen talán már 3szor néztem meg, csupa adrenalin az a film, tetszik ahogy a béka segge alól eljut addig amíg és a "hogyan" is. Amikor most megnéztem ezt a trailert..hát bazmeg... Ez a Joker rohadtjó. Jack Nicholson Jokere szerintem az összes Batman "fõgonosz" közül a legjobb alakítás volt,de úgy látom itt az új trónfosztó.
1 gondom van csak...k*rva messze van jövõ nyár....(Még párszor megnézem ezt a trailert addig tuti)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

gErIbÁ
Nagyon ott van a szeren.Van benne egy jelent ami nagyon emlékeztet a batman mesékre.Amikor Joker egyik kezébõl a másikba atdobja a kést az sok mesében elõfordult.Fílinges lesz nagyon

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

overlocker
Jajj de jolesz ez! eszméletlen ez a film! a begins is jo volt ez meg hát kurva jo lesz!!!

ez a film nem fog kegyelmezni!! az 1. rész is hatalmas volt de ahogy elnézem a trélert ez felülmúlja azt is. így tovább!!

athlon7
Ace Pack helyett mit használjak??

Már bocsi, de a CoreAVC-nál nincs jobb HD codec!

ProGabe
közben kiderült:

"Jelen esetben igazából mind3 trailer 1080p-s, csak más minõségben. A jobban optimalizált encode vszínûleg majd az apple-tõl érkezik hamarosan."

mivel fix ablakos lejátszóban próbáltam,ezért ez nem jött le.hajrá apple,kérünk egy 480p-t! :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
hd mov lejátszása gyengébb gépeken:ffdshow-t leszed,a movokat átnevezed hdmov-ra,és bsplayer/windows media player is simán viszi.

másik megoldás a zplayer,bár ez is ffdshow-val játsza le,de pl nálam ezt a trailert csak ez viszi jól,igaz van egy pixel "vastagságú" fehér csík a kép alján.de azt hiszem ezt bõven el lehet viselni :) hdmov-ra átnevezés szintén javallott

ace packot meg nagyon gyorsan felejtsd el!

Ledger hangja valami fenomenális!senki sem gondolta volna hogy jó lesz,mint Joker,most mégis ki merem jelenteni az elõzetes alapján:õ a színész tökéletes erre a szerepre.

athlon7
Ok, Köszi!

Akkor ne csodálkozz! Ami összvissz kell : xvid codec, ac3filter, CoreAVC Professional Edition filter, bsplayer és kész!