1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
#551 Jaja tényleg nagyon jó benne.:) -
Harry Seldon #550 Ezt a remek listát engedelmeddel még kiegészíteném a kiemelkedő Rescue Dawn c. filmmel is, ami ahogy látom, sajnos nem annyira ismert. Pedig Bale ebben egyszerüen zseniális. Véleményem szerint az egyik legjobb szerepe-alakítása. -
#549 Itt a pont!!
Amerikai pszihó egyszerűen alap,és a Gépészben sem volt semmi.A többi is igen jó alakítás.
És és a legjobb Batman-ként is vállallom. -
Orionk #548 Ezek közül tényeg egyiket sem láttam.
De így cimről a gépész tetszik a legjobban, azt megnézném -
#547 "Nem is volt még nagy alakítása a színésznek, nem is tartom olyan nagyra."
Te nem vagy normális.Ezek szerint te nem láttad az Amerikai pszihót, A gépészt, A tökéletes trükköt vagy a 3:10 to Yuma-t.De mondhatnám akár A nap birodalmát is amiben még gyerekként alakít zseniálisat... -
#546 "És jól is jártak vele."
Sajnos ez nem igaz. :) A Vasember világpremier ide vagy oda, de bukó volt itthon. Ellenben annak közel nem volt akkora hype-ja, a magyarok nem ismerték előtte Vasembert és az az első rész volt. A TDK minden tekintetben előnyből indulhatott volna. -
Orionk #545 Amikor a filmet a moziban nézem majd, remélem, hogy nem fogok sírni. Mármint azért, mert olyan nagy alakítás lesz. :D -
Orionk #544 Veled is totál egyet értek.
Ha jól tudom, akkor a vasemberrel ezt megcsinálták, hogy pár napra az amcsi premier után leadták magyaroknál is. És jól is jártak vele. -
Orionk #543 Igen, ez a filmnek az első hat perce -
Orionk #542 Egyetértek veled, csak abban nem , hogy nem láttul Bale-t az első hat percben. Ugyanis szerintem azzal nem sokat vesztettünk. Szerintem neki nem olyan nagy alakítása ez. Nem is volt még nagy alakítása a színésznek, nem is tartom olyan nagyra. Talán majd a film után :P. De nem hiszem, ebben a filmben Heath Ledger a király, meg csak az ő alakítása miatt lesz ez olyan nagy film.
Bale-t először az Equilibrium-ban láttam, hát az se volt nagy valami, csak maga a sztori elgondolkodtató. -
#541 van egy olyan érzésem, hogy a magyar flimmforgalmazás egyik legnagyobb hibáját követte el, azzal, hogy eltolta a premiert. egy ekkora hype-al rendelkező filmnek már az USA beli premier időpontján mennie kellene itthon. én kicsieréltem volna mondjuk az x-aktákkal. az x-akták ment volna augusztusban ez pedig most. ha megint bukta lesz a film (és ehhez elég annyi, hogyha esetleg kijön egy R5 augusztus 7-ig) azt csak maguknak köszönhetik. -
#540 sztem ez konkrétan benne van a filmben. -
#539 Már a WALL·E 22-ik helye is igen komoly volt
de ez mindent büntet !
Az a 6 perc a film eleje vagy egy felvezetés?
Mert ha a film része akkor inkább nem nézem meg... -
#538 úristen... mi lesz hétfőn este... hát ez durva. csak moziba szabad ezt a filmet megnézni, aki camba letölti és megnézi ássa el magát :c -
Andrews2007 #537 Holy Shit ahogy az írek mondják :)))
IMDB frissítés:
Dark knight
User Rating: 9.7/10 (23,611 votes)
Top 250: #1
1. hely??????
23600 szavazatnál ilyen még nem volt szerintem. -
#536 Ez az a film amit kizárólag először moziban,hatalmas vásznon fogok megnézni!!!
Az első 6 perc is már sugározta,hogy szerintem az év filmje lesz!
A profizmus,és Ledger alakítása,és minden.Bale-t még nem is láthattuk.:-)
Ez az igazi Batman feeling,sötét,komor,és nem vígjátékbahajló.
Nagyon várom már,hogy bemutassák nálunk is!
Aki megnézi szar minőségben..az magára vessen,meg is érdemli.
azért,hoyg elmondhassam én már láttam sosem néznémmeg.Na főleg,hogy nemis igen vanmit látni rajta.Látvány,hangok multiplexet kíván! -
#535 Sok birka mégis leszedi a torrent oldalakról, általában ezek a legnépszerűbb torrentek... -
Orionk #534 Fúúúúúúúj, szégyen, egyszerűen szégyen ilyen minőségben ezt a filmet kiadni. Nem sűne le a képéről a bőr annak, aki ezt csinálni. Pofátlan állatja.
-
#533 aki ilyen minőségben nézi remélem belevakul -.-
-
Harry Seldon #532 Nem érted? Pedig már leírtam. -
#531 de most komolyan nem értem, hogy mi bajod van azzal, aki letölti és utána megnézi moziban. magával cseszik ki a legjobban. -
Harry Seldon #530 Ja, végül is Ledger a szerepbe halt bele, biztos semmi gond nincs azzal ha valaki elköveti azt a kegyeletsértést, hogy letölti a filmet... (hányósszmájli) -
#529 önmagában azzal h valaki letölti, semmi baj nincs vele, magával cseszik ki a legjobban ha szar minőségben nézi. akkor van baj, ha amúgy megnézte volna moziban és amiatt nem teszi. -
Harry Seldon #528 Ha fullhd, akkor sem vall emberi lelkületre csak úgy letölteni... -
#527 ha tényleg olyan szar minőségű, akkor meg is érdemli, aki letölti, saját magával cseszik ki a legjobban. -
Harry Seldon #526 Kijött egy ótvar genny verzió warezba. Na, aki ezt letölti, anak kábé a kurva édes anyját. Ezt moziba kell megnézni, aki picit is tiszteli Ledger emlékét, az nem töltögeti le ezt a filmet semmilyen formában és minőségben. (A 6 perces dolog nem tartozzik ide szerintem, az kedvcsinálónak kitűnő.) -
#525 volt már róla kép belinkelve korábbna, csak levették a netről a képet :D -
#524 vajon kétarc milen lett a filmben kiváncsi vok remélem nem valami gagyi CG legyen augusztus!! -
#523 Egy kis bónusz a prológushoz, magyar felirat! -
Andrews2007 #522 1. magyar kritika:
The Dark Knight
Hat oregem, a film ota masra sem tudok gondolni!!! Ez az egyik legjobb film, amit valaha lattam!!
Hihetetlen alakitasok, szineszek, Ledger felelmetes volt! Utolso alakitasa tenyleg legendava tette. Eszmeletlen jelenetek, remek tortenet, drama, stb.
Harvey Dent meg nagyon jol megirt karakter (es ahogy kinez az undorito...)
Na szoval velemenyem szerint ez a legjobb Batman film, amit valaha keszitettek. Hihetetlen elmeny! Mindenkinek latni kell!
Sorry, nincs tobbre idom, de jovo heten megnezem IMAX verzioban is.
Kivancsi vagyok a folytatasra!
Nalam ez 10}10
A 2. magyar kritika is totálisan pozitív:
"En az Usaban vagyok most, es csutortok ejfelkor diszbemutaton lathattam, es csak pozitivat lehet elmondani rola... Joker valami fantasztikus volt, mindenki arra vart, h mikor jelenik meg ujra es ujra, 2es fel oras volt a film, de sokkal tobbnek tunt, nincs uresjarat, akcio akciot kovet, a parbeszedek utnek,(foleg jokerei).. Ez a film ugy ahogy van megver mindent( szerintem) Mindenki dicserte, baratnommel neztem meg, es csak annyit rola, h utalja az ilyen filmeket, egy batment sem latott, de ujra megakarja nezni.. Tokeletes szorakozas!!! Kitartast otthon!:D:D Mindenkinek mimimum 2szeri nezes kotelezo!:)" -
#521 tuti nem lesz. pár évig még biztos nem. -
cucumber87 #520 sziasztok !
Nem tudni itthon lesz imaxban? -
#519 Íme -
#518 Adnál hozzá linket? 6 percet megengedek magamnak énis a mozi előtt. -
#517 igen, az sajnos a rossz verzió. természetesen nem saját upm tehát ezt én sem tudtam amíg le nem jött :( -
#516 Megnéztem a bizonyos 6:37 percet 720p-en, nem bírtam várni, hát mit mondjak ... Mikor lesz már 7.-e!! -
#515 Ma már a 3. helyre ugrott a 4.ről imdbn. Iszonyat durva lehet a film... Bazmeg nem bírok már várni :) -
Andrews2007 #514 Ez sajna a hibás változat nem? Az utolsó szám egyrészt meg van fordítva recseg-ropog. De a többi is szar minőségű hangzásilag ezért van egy 320kbs-os 180 megás verzió én azt szedtem le az összes szám kiváló minőségben. )pl mininováról) -
Orionk #513 Köszi szépen!
Ennek nagyon örülök. -
#512 rosszul írtam. természetesen a 9.7 már maga a súlyozott átlag (az az amit már általánosban is használtál hogy kiszámold az átlagod :) a listán viszont csak az állandó jelleggel értékelők által kiosztott pontok "játszanak":
For this top 250, only votes from regular voters are considered.