Batman : The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nyugodjék békében a LEGZSENIÁLISABB Joker megformálója!
Én ledöbbentem..................
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Más Asterix az olimpián elõzetes:
Benne lesz a világ legjobb fogathajtója, Schumix. Akit merõ véletlenségbõl nem más fog alakítani, mint Michael Schumacher. A filmben amúgy még találkozhatunk Jean Todt-tal, Zinedine Zidane-nal és David Beckham-mel, valamikor január végén vagy február elején. Ez az eddigi legdrágább francia film 75-80 millió euró volt a költsége.
Kedvcsinálónak itt egy elõzetes:
Francia premier: 2008. január 30. - Hazai premier: 2008. január 31.
http://www.sorozatok-foruma.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2671&Itemid=340
SPOILER 2???
1-2 hete irták youtubeon hmm
y2johnnie (1 week ago) Show Hide Marked as spam
that is whats going to happen. the parts in the trailer where the joker is in prison and his face is all messed up looking is at the end of the movie. the joker will be in the 3rd movie and is responsible for the arrival of two face
1richards (1 week ago) Show Hide Marked as spam
i think, and i've heard rumors similar to this, that at the end of the movie, joker will be on trial. Dent will be the occusing attorney, and joker will mame him, hence two-face for the next film. just like in batman begins, they'll show next movie's villian at the end.
Ám az új részrõl leírtakat ilyen egyszerüsített formában nehéz megítélni. Még csak egy gyengus szinopszisnak sem nevezhetõ a dolog, ám a cikk írója esküdözik hogy totál hiteles a forrás és nincs oka kételkedni benne...ergó én úgy gondolom megállja a helyét. Igazából egy ilyen komplex történetet marhára lehetetlen összesüríteni pár mondatba. Te is mondtad hogy elég hiányos ilyen formában...hát persze hogy az. :) De, ha látnám a script-et akkor már én is 100%-ig bíznék a dologban. Akár az lesz amit leírtak, akár nem, én már most teljesen biztos vagyok abban, hogy Nolan olyan filmet hoz össze amitõl padlót fogunk!
Nolan összes filmje nálam is az imádnivalók közt van. Pl Tökéletes trükk, Memento Álmatlanság.
ÉS szerinte az új rész is magasan ütni fog még több kiváló szinészi alakitás miatt (a gyenge Katie Holmes helyett MAggie Gylenhall , Aaron Ekhart, Heath Ledger) is és a csavaros sztori miatt is.
De be kell lássam én is hogy a 3-4 részen kívül az elsõ 2 rész piszok jó! De ami tényleg zseniális az a Begins...és sztem a 2 új rész is ütni fog. Remélem Nolan frankón összedobja mind a második mind a harmadik részt! Eddig még nem csaóldtam az õ rendezésében! :)
Remélem nem szúrja el Nolan mint a Spiderman 3 at Raimi azzal hogy alig jut idõ az ellenfelekre mert annyi van. Remélem lesz 150 perc kb min.
Egyébként te is szereted ezt az új szériát és a régi Tim Burtonost egyszerre ? :D Én mindkettõt kivéve a 3-4. részt annó azok szarak voltak.
Itt pedig az állitólag ne mfake azaz hamis hanem 100%an igaz teljes forg. könyv van fennt angolul
Are there any indications of a third installment?
Yes. Christian Bale, Michael Caine and Gary Oldman are all under contract for three films. It is widely believed that the character of Harvey Dent will become Two-Face in the third installment. The Joker's role in the third film, if any, is unclear. David Goyer, who penned "Batman Begins" and helped on "The Dark Knight" has said that Dent will be scarred in the third installment by the Joker, but this is subject to change. There are many theories that support Ras Al Ghul's return in the third film, with his daughter Talia.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

kaka
1 gondom van csak...k*rva messze van jövõ nyár....(Még párszor megnézem ezt a trailert addig tuti)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
"Jelen esetben igazából mind3 trailer 1080p-s, csak más minõségben. A jobban optimalizált encode vszínûleg majd az apple-tõl érkezik hamarosan."
mivel fix ablakos lejátszóban próbáltam,ezért ez nem jött le.hajrá apple,kérünk egy 480p-t! :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
másik megoldás a zplayer,bár ez is ffdshow-val játsza le,de pl nálam ezt a trailert csak ez viszi jól,igaz van egy pixel "vastagságú" fehér csík a kép alján.de azt hiszem ezt bõven el lehet viselni :) hdmov-ra átnevezés szintén javallott
ace packot meg nagyon gyorsan felejtsd el!
Ledger hangja valami fenomenális!senki sem gondolta volna hogy jó lesz,mint Joker,most mégis ki merem jelenteni az elõzetes alapján:õ a színész tökéletes erre a szerepre.