1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
Andrews2007 #223 Heath Ledgert holtan találták lakásában
2008.01.23. 02:27 | Kahuna | 2 komment
Heath Ledgert az új hollywoodi generáció egyik legtehetségesebb tagját, kedden holtan találták manhattani otthonában. A rendőrség arra gyanakszik, hogy halálát gyógyszertúladagolás okozta. Heath 28 éves volt.
Paul Browne a NYPD szóvivője elmondta, hogy a színész masszázst rendelt. A házvezető, Ledgernek akart szólni, hogy megérkezett a masszőz amikor, holtan talált a színészre 3:26 perckor.
A színészt Oscar-ra is jelölték a Brokeback Mountain-beli alakításáért, és számos más szerepében is felejthetetlent nyújtott (Grimm, Monster's Ball, Casanova, I'm Not There).
Jelen pillanatban Terry Gilliammel készítette második közös munkájukat a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. Utolsó bemutatandó filmje a The Dark Knight marad.
Update 2:27
Délután 3:31-kor, időpontra érkezett a masszőz az apartmanhoz. A masszőzt a házvezető engedte be, aki ezután kopogtatott Ledger hálószobájának ajtaján. Amikor senki nem válaszolt, kinyitották az ajtót és Ledgert eszméletlenül találták. Megrázták, de nem reagált. Rögtön hívták a hatóságokat. A rendőrség állítása szerint, a helyszínen semmi nem utalt megtévesztésre, és Ledger mellett tablettákat is találtak.
Update 3:25
Ledger éjjeli szekrényén receptre és recept nélkül kapható altató tablettákat is találtak. Paul Browne szerint "nincs nyilvánvaló jele öngyilkosságnak". Többre is fényt derít a boncolás, amit a mai napra tűztek ki.
Update 3:47
Előkerült egy NY Times interjú amiben már benne voltak a vészes előjelek. “Múlt héten körülbelül két órát aludtam egy éjszaka." "Nem tudtam, nem gondolkodni. A testem fáradt volt , de az agyam még mindig pörgött." A teljes interjú itt olvasható, és ezen a linken pedig látható egy videó, amiben látszik is, hogy Ledger nem volt túl jó állapotban.
Update 6:35
Dark Knight hírek:
Ezekben a pillanatokban a film Július 18.-i premier dátuma még mindig áll. Viszont Ledger halála a Warner Brothers, Dark Knight kampányának a kezdetén következett be, ami miatt a reklámhadjárat státusza most bizonytalan és ez késöbb a film bemutatására is hatással lehet.
Címkék: hírek -
#222 Inedx- Gyógyszer - túladagolásban elhunyt Heath Ledger -
#220 Alig 1-2 hete Brad Renfro (25) halt meg túladagolásban, most meg ő.
Mégis mi van itt??
Én azt olvastam, hogy a Dark Night már kész van, úgyhogy Ledger végig látható lesz. De a Terry Gilliam rendezésében készülő The Imaginarium of Doctor Parnassus feltehetően félbemarad ez okból.
-
Quantumleap #219 Így a bemutató majdnem olyasmi lesz, mint A holló lehetett Brandon Lee-vel. -
#218 Most olvastam a hírt origon.
durva...:( -
Andrews2007 #217
Meg az is érdekes volt amikor mondta hogy probably ever in my life the Joker is the best and hardest role.
RIP Sajnálom egy jó szinész távozott megint. -
:(( -
#215 Most hallottam a hírt, az első dolgom volt benézni ide, hogy megtudjam igaz-e. Hát ez nagyon kemény... -
Andrews2007 #214 Nehéz nap ez. :(
Altató túladagolása volt tehát állitolag de még nem tuti. Érdekes hogy sokszor mondta hogy nem tudott aludni a Dark Knight forgatásakor és bezárva 1 hotelszobába 1 hónapig gyakroolta Joker szerepét ugye. hmm. -
#213 Basszus :(((. Ez nagyon durva hír. Rohadt egy világ ez, ennyi szarság történik, és egyre sűrűbben. Szegény srác, sajnálom. RIP Joker :( -
#212 http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2008/01/22/elhunyt_heath_ledger/ -
#211 Qrva firkászok kapásból azt írják hogy drogtúladagolás....És ezt a magyar hülyefejű irkászokra értem!!!! Az angol lapok legalább óvatosan fogalmaznak! Magyar bunkók meg kijelentik hogy drogtúladagolás....vagy hülyék az angolhoz, vagy rohadtúl szenzáció éhes pöcsfejek....inkább utóbbi. megrohadhatnak ha ilyet írnak egy emberről, mikor EZ QRVÁRA NEM BIZTOS...SŐT....
Felháborító! -
#210 http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20080122-meghalt-heath-ledger.html -
#209 hát bakker :( -
#208 A drog túladagolás még nem biztos...a rendőrség szerint gyógyszert is találtak a helyszínen, de nem tudják hogy az is közrejátszott a halálában!
Később megtudjuk....lehet rosszul let és be akart venni valamit de már nem tudta és összeesett a pirulákkal...nem tudhatjuk. A találgatást egyelőre hagyjuk a zsarukra....de méginkább várjuk meg a hivatalos jelentést. -
Andrews2007 #207 Főleg hogy elvileg a 3. részbe is átmenne. -
Andrews2007 #206
AZTAAAAAAAAA QQQQQQQQ (((((((((((((((((((((((((
http://stars.ign.com/articles/846/846901p1.html
RIP nem semmi. Ez nem semmi pont most. (((((
Vagy erős Joke kampány vagy igaz :((( Midnenhol ez van. :( RIP RIP RIP.
Meghalt Heath Ledger 28 éves korában drog túladagolásban. -
#205 Nebasszmeg :S:S
Hát, ez ha tényleg igaz... Nem is tudok rá mit mondani... RIP -
#204 Nem! Ő a legújabb és legjobb Joker! Akit most fogunk majd látni a THE DARK KNIGHT-ban.....és már a trailerből kiderült hogy mindenkit lejátszott a színről mint Joker.... -
#203 őőő... elrontották a viccet? :D
Én úgy ismerem, hogy nem a fénycsíkot követve, hanem a fénycsóván mászhat át
Egyébként meg Robin-nal kapcsolatban: Először jól elkalapálta Joker egy pajszerral, majd utána robbantotta fel... -
#202 ő volt az eredeti joker? -
#201 Bocs a floodolásért:
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Heath+Ledger+dead&meta= -
#200 Egyre több forrás megerősíti....szörnyű....ez valami kibaxottúl váratlan és sokkoló. Jó persze mi nem ismerhettük, "csak" mint színészt, de ez akkor is sokkoló!
Nyugodjék békében a LEGZSENIÁLISABB Joker megformálója! -
#199 Gyerekek! New Yorki haverom aki dolgozik a filmen most szólt nekem, hogy Heath Ledger meghalt MA!!!!
Én ledöbbentem.................. -
#198 Azt nehéz volt nem kiszúrni :) -
Sawyer2 #197 Ma néztem a Legenda vagyok című filmet, amely 2012-ben játszódik és az 1ik new-yorki jelenetnél kiszúrtam 1 kurva nagy posztert: A batman-superman film poszterét..:D -
#196 Gondoltam is. Így viszont nemhiszem h túl sokakat érdekelne a dolog :) Tedd fel valahova esetleg, úgy még valaki talán meghallgatná ha nagyon unatkozik. -
Andrews2007 #195 Lol dehogyis cska funnak csináltam mint oly sok batman begins és TDK rajongó. :Ö -
#194 Úgy érted te leszel Joker magyar hangja a Dark Knight-ban? -
#193 ÉS mégis miért lenne bárki kíváncsi arra, hogy te hogyan szinkronizálod a Joker-t?... -
Andrews2007 #192 Üdv all: Mai napra érdekességel szolgálhatok akinek kell az 1 megás mp3 om Jokerrel a szerepben amely hangját most én alakitotam irja le ide e-mail címét és elküldöm hahakockafreemail.hu-ról. Ajándék ez a sok pletyka miatt akkor. -
Andrews2007 #191 Ja elvileg tárgyaláson a film végén Joker önti le Harvey Dent ügyészt aztán majd a köv. részbe ő lesz a fő gonosz félig ember. :D Meg mellete pletykálnak Pingvint , Rébuszt majd meglátjuk. Jokert is azt mondják átrakják még a 3. ba is.
Más Asterix az olimpián előzetes:
Benne lesz a világ legjobb fogathajtója, Schumix. Akit merő véletlenségből nem más fog alakítani, mint Michael Schumacher. A filmben amúgy még találkozhatunk Jean Todt-tal, Zinedine Zidane-nal és David Beckham-mel, valamikor január végén vagy február elején. Ez az eddigi legdrágább francia film 75-80 millió euró volt a költsége.
Kedvcsinálónak itt egy előzetes:
Francia premier: 2008. január 30. - Hazai premier: 2008. január 31.
http://www.sorozatok-foruma.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2671&Itemid=340
-
#190 Akkor ezek szerint a Kétarc jön a film végén?? valami ilyesmi nem? -
Andrews2007 #189 Az a póló nagyon is állati. :) Jó lenne egy ilen. :)
SPOILER 2???
1-2 hete irták youtubeon hmm
y2johnnie (1 week ago) Show Hide Marked as spam
that is whats going to happen. the parts in the trailer where the joker is in prison and his face is all messed up looking is at the end of the movie. the joker will be in the 3rd movie and is responsible for the arrival of two face
1richards (1 week ago) Show Hide Marked as spam
i think, and i've heard rumors similar to this, that at the end of the movie, joker will be on trial. Dent will be the occusing attorney, and joker will mame him, hence two-face for the next film. just like in batman begins, they'll show next movie's villian at the end. -
Polkino #188 Nagyon király a film virus marketingje... Amugy meg kell egy olyan póló:D
-
Andrews2007 #187 Abban én is biztos vagyok hogy ütni fog a film. -
#186 Amit rólam olvastál, az valóban úgy van... :)
Ám az új részről leírtakat ilyen egyszerüsített formában nehéz megítélni. Még csak egy gyengus szinopszisnak sem nevezhető a dolog, ám a cikk írója esküdözik hogy totál hiteles a forrás és nincs oka kételkedni benne...ergó én úgy gondolom megállja a helyét. Igazából egy ilyen komplex történetet marhára lehetetlen összesüríteni pár mondatba. Te is mondtad hogy elég hiányos ilyen formában...hát persze hogy az. :) De, ha látnám a script-et akkor már én is 100%-ig bíznék a dologban. Akár az lesz amit leírtak, akár nem, én már most teljesen biztos vagyok abban, hogy Nolan olyan filmet hoz össze amitől padlót fogunk! -
Andrews2007 #185 Most látom Magoo hogy te scriptet írsz hobbiként? :D Na akkor értesz a dologhoz talán szerinted ez igaz amit a linkben olvashattál tehát? :D Jól megirt vagy csak hamisítvány. -
Csaba #184 Próbáld itt:
Kepregeny -
#183 Én pl kismilliószor megnéztem az új epizód trailerét! Ledger hangja, beszólásai, meg a trailer hangulata...már most fenomenálisak!!! Marhára várom a premiert az fix...