1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Helomas
    a spanyoloknál aug.13-án jön ki :)
  • sb1
    Ugye csak nálunk fog késni a film, mert 19-től Spanyloba leszek, és ha ott játszák, tuti megnézem :)...
  • humaninsect
    a joker nővér az marharégi kép
  • Challanger
    A Tommy Lee Jones féle tényleg gagyinak tűnhet, de abba a gagyi világba pont beillett.

Én ettől az új megvalósítástól jobban félek, még mindig bízom benne, hogy kamu képek.
    Sajnos igencsak látszik, hogy a rosszabbik arca CG. Jobb lenne ha a sminkesek/maszkosok intéznék el az arcát.
  • Seth
    Jajj, ilyenkor annyira nevetségesnek és gyerekesnek hat a Tommy Lee Jones féle Két Arc, nagyon béna volt ^^
  • Andrews2007
    Új képek köztük ha visszamentek Joker Növér ügyeleten. :)

2 arc teljes képe
  • Andrews2007

SPOILER Két arc teljesben.

.

További képek itt pl Joker nővér. SPOILER.2 arc teljesJoker nővér ügyeleten :)
  • Sabcsee
    állítólag 1 éves trailer...
    vigyázat sokk az új jelenet
    joker vallatása kemény lesz
  • boneyard
    The Dark Knight Trailer Spoof
    Joker vs Joker (Jack Nicholson vs Heath Ledger)
  • sb1
    Nem tudom, hogy ezvolt-e már, de mindenesetre tessék...
  • Szolnokboy1
    van Isten! THX!
  • Helomas
    Feliratosan lesz a mozikban!
  • Szolnokboy1
    van már valakinek infója, hogy milyen nyelven játszák majd a mozik a filmet? remélem lesz annyi esztétikai érzékük vagy legalábbis tiszteletük HL iránt, hogy nem szinkronizálják le...
  • Andrews2007
    A Dark Knight zenéje kb. 2 napja leszedhető ám. (pl mininova. pcdome fórumáról utolsó szám sajnos kicsit alulvezérelt néhol sörcög serceg)
  • saw123
    rossz helyen parkol? vagy miért büntet a 2. képen a poliszofiszer?
    nóta alapozáshoz.
  • desigo

• desigo

• Andrews2007
    Az ám hazám.
  • Seth
    vmi night-vision cucc lehet
  • STREEX
    A 15 ös tv spotban 0:22-nél mitől világíthat batman szeme fehéren?
  • Andrews2007
    Új TV spotok: (Joker üt megint)

tv spot 14Tv spot 15Tv spot 12Tv spot 13
  • ForzaInter
    hát ez vmi iszonyat durva, pár perces videok után mondom Heath-nek Oscart!
  • Andrews2007
    Megvan Batman új ellensége?

Az új Jokeres partis clip
  • Andrews2007
    http://uk.youtube.com/watch?v=1w3-XDXKPMc

Húha Joker partizik. 1 perces TDK clip.

Kezdem érteni az Oscar jelöléseket. :)
  • ProGabe #447
  • Andrews2007
    http://www.themovieblog.com/2008/06/...-knight-review

Videó-s élő kritika.
  • Andrews2007
    A WAll-E szépen hozott 62.5 milliót itthon sjanos ha jól emlékszem késni fog. :( Kritikák is szépek eddig.

Másik A Dark knight kritikáéi is eddig csak 5/4.5 vagy 5/5 ös volt amit láttam. (IGN MOVIES, Kevin Smithtől, rollingstone.com magazin stb) Emmellett eddig 8 szor annyi jegyet vettek meg elővételben rá mint a Spiderman 3 ra. hmm hmm.
  • Szolnokboy1
    ma reggel kijött a Batman: Gotham Knight dvd-n. kiváncsi vagyok milyen lett, jó lesz felvezetésnek augusztusig :)

http://www.imdb.com/title/tt1117563/
  • Quantumleap
    Nem néztem még meg, és nem is tudom meg fogom-e. Költőinek szánt, de választ nyugodtan megtűrő kérdésem:

Jó az, ha ennyi minden kikerül előre?
  • Andrews2007
    12 db 30 seces klip a filmből!!! Joker és Batman rulzzz .:)
    klippek
  • Quantumleap
    Szerintem egy csomó ember a '89-es filmet hiteltelennek tartja az alap képregényhez, de 90%-ban színvonalasnak látja Nicholson játéka miatt. Realiszitkára hajtás miatt jóllehet ez is hiteltelen lesz, de bízom benne, hogy Ledger megmenti a filmet legalább 90%-ban. Sajna, ha így lesz, annál tragikusabb és irinikusabb. Másik utolsó filmjében, egyik kedvenc zenészemet, Bob Dylant testesíti meg. Látatlanban előre is el tudom fogadni a kritikát, hogy innetől fullon A-kategóriás színésszé nőtte volna ki magát. R.I.P.
  • tomi6500
    http://rapidshare.com/files/125617479/Batman__rdekess_g.flv.html

Az első és a mostani rész összehasonlítása! Tényleg érdekes!

Kár, hogy nem lesz szinkronizálva! Szerintem szinkronosan jobb lenne...
  • zoliii
    Szerintem már mindenki tudja hogy Augusztus 7-től lesz.
  • Helomas
    Változott a magyar premier időpontja. Augusztus 7. :( ,de nagy örömömre nem lesz leszinkronizálva,majd csak dvd-n.
  • Quantumleap
    Félreértés ne essék, én moziban akarom megnézni, csak mire nálunk adják, lehet már nem leszek az országban. Két-három héttel előtte tudni fogom, és ha így áll a helyzet, nincs más, mint letöltés.
  • zaki
  • ProGabe #435
    én filmek esetében nem harcolok a warez ellen,mert ott is az megy,mint a fociban:egy-két seggfej miatt kerül annyiba egy film amennyibe,hiszen képesek kifizetni 20 millát egy színésznek!aztán sírnak a stúdiók hogy drága volt a cucc.ráadásul itt már tényleg felesleges,hiszen nincs védelem

ellenben attól hányok,amikor valaki egy kamerával felvett szutykot néz!mindig azt kívánom neki,hogy majd az ő munkáját (legyen az bármi) is valaki silány minőségben "élvezze" (nehéz megfogalmazni hiszen annyi változó van,értitek na :) és ezek után ítélje meg
  • zaki
    Hát, aki ezt a filmet cam verzióba megnézi... az élvezze :P
    Nem sűrűn járok moziba, de ez ottnézős egyértelműen.
    Remélem nem szinkronizálják le, habár nem lett olyan vészes a szinkronja a Beginsnek.
  • desigo
    nyilván kint lesz az összes torrent oldalon egyből és full a legnépszerűbb lesz...
  • Sabcsee
    alap h az