1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Szolnokboy1
    ez csak annyi, hogy rohadt igénytelen vagy, ha egy ilyen pocsék felvételt nézel meg.
  • MrSpock
    " Különben is, nem értem mi köze van bárkinek is ahhoz, mit csinál a másik, és miért köt bele..."

Te is ezt csinálod..belekötsz azokba,akik belekötnek másokba:-)
    Véleménye meg lehet mindenkinek nem?
    És különben is én egyetértek aki esetleg kicsit felháborodik,bár mindenkinek egyéni joga,hogyan néz filmet,de azért dúrva hogy egy kamerás szart végignéznek,és persze majd véleményezik.
    Mi van ha várni kell pár napot,hetet,összedől a világ..bár igaz meg halhatsz,és nemláttad esetleg az évszázad filmjét.De akkor már nemhiszem,hogy érdekel.
    Speciel én is várom,de saját érdekemben moziban!
    Majd utánna itthon,jobbféle minőségben.
    Ennyi..
  • timantes
    Bírom, hogy egyesek párhuzamot vonnak aközött, hogy ha valaki leszedi akkor moziba el se megy...
    Ha még egy HD-s 5.1-es verzió lenne megérteném, hogy verik a nyálukat, mert azután tényleg megkérdőjelezhető lenne, hogy valakinek lenne kedve mozizni is, de egy kamerás verzió után... hát gratulálok. XD

Kb. senkit nem érdekel, de mivel sokan mentegetőznek itt, szvsz álszent módon, én bevallom, leszedem ÉS meg is nézem.
    Leszarom ki mit gondol, én látni akarom, mivel rohadt régóta várok rá és nem bírom végigvárni még azt plusz három hetet, ha már ittvan, általába nem rajongok a kamerás cuccokért, mert oda a hangulat, de erre már marha kiváncsi vagyok, főleg az imdb-s 9.7 pont után...
    Szóval megnézem, AZTÁN TALÁN megnézem moziba IS haverokkal, hogy normálisan is lássam. Különben is, nem értem mi köze van bárkinek is ahhoz, mit csinál a másik, és miért köt bele...
  • ProGabe #588
    'azmeg mennyi lehet a színészek, a rendező és az írók royaltija? már ha van egyáltalán! mindenesetre ha csak 2-4%, már nem kéne dolgozniuk többet életükben :O
  • zaki
    $155,340,000

meg van a rekord
  • zaki
    lol boxoffice oldal le is állt, most számolják össze a dark knight bevételét... :P
  • 5c0rp330n
    ForzaInter, sztem készítheted az a whisky-t, mert jelen pillanatban arra sincs sok esély, hogy 9.5 alá menjen :)
    (egyébként gondolkoztam, hogy 9.5-t írjak, lehet h még azzal is nyertem volna:) )
  • Andrews2007
    Ide írom számokkal is oks?: + updatekkel

Boxofficemojo-ról 155 milliót írnak 1. hétvégéjére, ezzel rekordot alkotott megint.

+USA-n kivül még ennyit szerzett hozzá
    + Foreign: $40,000,000 20.5%

User Rating: 9.7/10 (46,915 votes)
    EZ nem akar a francba se csökkenni, egyelőre persze.
  • boneyard
    limitáltak:
    Batpod
    Batman maszk
  • spike0007
    Kiváncsi vagyok hol áll majd meg! Milliárd?:)) Már alig várom hogy láthassam a filmet!
  • spike0007
    Bevétel
    Hát gyerekek ez nagyon durva!!:)))
  • ricsa008
    zsíííír!!!!
  • Punker
    az HBO szokott jó szinkronokat csinálni
  • Tatyla
    az tényleg jó volt
  • zaki
    Én is eredeti hang párti vagyok, de sztem nem lett rossz a Begins szinkronja...
  • Tatyla
    remélem is,nehogy megint Sthol Buci legyen a hangja Heath Ledger-nek...
  • 5c0rp330n
    ezt a filmet mondjuk felesleges bukástól félteni, a folytatás is garantált, azok a letöltők pedig hadd töltsék le, nem is érdemlik meg, hogy rendes minőségben nézzék, mondhatni scak magukkal csesznek ki, de ezt már vagy 10edszerre írom le.
  • Victor1103
    Mininován olvasgattam kommenteket és gondoltam már beírom hozzászólásként hogy:"Ne töltsétek le inkább nézzétek meg moziba mert ez olyan film lett amit csak úgy érdemes megnézni."Erre úgy nekem esett mindegyik.Az egyik még megjegyezte hogy minek fizesse ki a jegy árát csak hogy a színészek még gazdagabbak lehessenek?Vissza már nem írtam erre de eleve magamnak fizetem ki azt az 1000 forintot hogy rendesen minőségben nézhessem meg,kettő meg hogy nézőközönség nélkül nem valószínű egy 3. rész lehetősége.Nem járok gyakran moziba de a filmek amiket úgy ítélek meg hogy jók leszenek és a kritikusok is ennyire elismernek azokért 1000ft-ot nem sajnálok kiadni.Tényleg inkább ez mint egy Big-Mac menü...
  • zaki
    feliratos lesz
  • 5c0rp330n
    így van, HD változatra várok én is majd. miután moziban láttam :)
  • Victor1103
    Ugye feliratos lesz a film a moziba?Könyörgöm csak ne valami ótvar sz@r szinkront nyomjanak alá
  • Andrews2007
    Hú szegény Timantes már szinte sajnálom. :)
    De azért mégse. :)
  • desigo
    Normális hangnemben is lehetne beszélgetni...
    Nem kellene egyből összeugatni

Alap,hogy én is le fogom tölteni de majd csak HDban hónapok múlva.
    Ez az a film amit kötelező moziban megnézni!

timantesnek:
    Az,hogy Ledgerről nem hallottál pedig szégyen...
    Ha meg ezen spórolod meg egy Big-Mac menü árát az inkább szánalmas...
  • Harry Seldon
    Inkább az életmentő gyógyszereid, műtéteid árát kéne megspórolni, te ostoba fajankó. Ott van a helyed a nőnemü szülőd mellett az utcasarkon, nyakában 90%-os leárazás táblával.

Fogyatékos warezbarom...

• zaki
    xD

Hihetetlen mennyire tudatlan bunkó emberek vannak... :(
  • ProGabe #566
  • Tatyla
    a magyarok 90%-a? ez kicsit túlzás azért mert a falutokban nincs mozi azért a filmkedvelők nagy része be tudja azonosítani a színészek nagy részét...
    az hogy te csak a Piedone filmeket ismered az meg már a te bajod...
  • desigo
    Nem értem akit nem érdekel minek jön ide fikázni?
    taplóság...
  • Tripod
    Akkor mifaxomat keresel a The Dark Knight topicban?
  • 5c0rp330n
    hülyeségeket beszélsz. aki a kiszivárgott szart megnézi, az nem megtakarítja a mozizás árát, hanem duplán elbassza, mert semmit nem fog látni a filmből viszont utána már moziban is szar lesz.
  • sb1
    Köszi, hogy itt voltál velünk, pápá
  • ProGabe #560

remélem a te munkásságodat is majd pont ennyire fogják becsülni! kezdve mondjuk a főnököddel: "tudod mit? menjél utcát seperni, én nem fizetek neked ezért"
  • timantes
    neked is mi közöd hozzá hogy ki hogy nézi ? sajnálod hogy más megtakarítja a mozizás árát ?

Ráadásul Ledger-t én se ismerem és szerintem a magyarok 90% azt sem tudja hogy ki ő. Engem annyira sem érdekel hogy utánanézzek...
  • timantes
    mi közöd hozzá hogy ki hogynézi , mennyé moziba és nézd ott , más meg nézze otthon , vagy sajnálod hogy a másik megtakarít egy ezrest....
  • Helomas
    *véleményem
  • Helomas
    Stone Sour! Olvasd vissza a filmhez tartozó külföldi kritákat,érveket,imdb-s pontszámot nézd meg... Ezek arra kényszerítenek következtetni,hogy nem lesz semmi a film. :) Amúgy nálunk azért csak augusztus 7. vélemészem szerint,mert az első rész az bukta volt magyarországon,csak úgy mint a vasember is(ergo ha lesz vasember 2 az is késöbb lesz nálunk ). Magyarország nem nagyon vevő a szuperhősös filmekre.:S
  • stonesour
    Még nem láttam, csak nem tudom mire ez a nagy hype
  • Bucser
    LOL.

Majd azután dumálj, hogy láttad normális minőségben.
  • stonesour
    Nem tudom mi olyan nagy szám ebben a filmben. Nem is várom különösebben.
  • Sabcsee
    omfg