1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Andrews2007
    Nálam is az első a Begins aztán a 89es batman és annak folytatása a returns.

Nolan összes filmje nálam is az imádnivalók közt van. Pl Tökéletes trükk, Memento Álmatlanság.

ÉS szerinte az új rész is magasan ütni fog még több kiváló szinészi alakitás miatt (a gyenge Katie Holmes helyett MAggie Gylenhall , Aaron Ekhart, Heath Ledger) is és a csavaros sztori miatt is.
  • Magoo
    Nos az új magasan felülmúlja a régi részeket, legyen szó a Burton, vagy a Schumacher féle verziókról.
    De be kell lássam én is hogy a 3-4 részen kívül az első 2 rész piszok jó! De ami tényleg zseniális az a Begins...és sztem a 2 új rész is ütni fog. Remélem Nolan frankón összedobja mind a második mind a harmadik részt! Eddig még nem csaóldtam az ő rendezésében! :)
  • Andrews2007
    Hát ha így lesz még nem tuti hisz nem irtak az elején a bankrablásról amit láthatak külföldön Imax moziban az első 5-6 percet és Joker-vs-Batmant se irták a többi lehetséges. ÉS még a Madárijesztő valószinűleg rövid jelenetét se irták meg benne pedig ő tuuti lesz megerősitették már kérdés mennyi ideig lesz. :)

Remélem nem szúrja el Nolan mint a Spiderman 3 at Raimi azzal hogy alig jut idő az ellenfelekre mert annyi van. Remélem lesz 150 perc kb min.

Egyébként te is szereted ezt az új szériát és a régi Tim Burtonost egyszerre ? :D Én mindkettőt kivéve a 3-4. részt annó azok szarak voltak.
  • Magoo
    Ha minden úgy lesz ahogy ott írták, akkor kemény lesz! :)
    nagyon várom már!!!!!!
  • Andrews2007
    http://www.badtaste.it/index.php?option=com_content&task=view&id=2690&Itemid=82

Itt pedig az állitólag ne mfake azaz hamis hanem 100%an igaz teljes forg. könyv van fennt angolul
  • Andrews2007
    Na itt van 3 részre irtak alá.

Are there any indications of a third installment?

Yes. Christian Bale, Michael Caine and Gary Oldman are all under contract for three films. It is widely believed that the character of Harvey Dent will become Two-Face in the third installment. The Joker's role in the third film, if any, is unclear. David Goyer, who penned "Batman Begins" and helped on "The Dark Knight" has said that Dent will be scarred in the third installment by the Joker, but this is subject to change. There are many theories that support Ras Al Ghul's return in the third film, with his daughter Talia.
  • ProGabe #176
    normálisan kódolt HD trailer
  • Andrews2007
    Hát tui lesz még egy hosszabb 3 perces trailer rendesen abban talán többet mutatják majd Harvey Dentet akiból a film végén elvileg Két arc lesz aki gondolom a 3. részben tör az élre. :) De tuti mutatják még Jokert is majd még.
  • Sheltem
    Na már 2008 van mostmár "csak" nyárig kell várni ;) Jó lenne még valami új Joker-es trailer addig.
  • gErIbÁ
    Muszájvolt be írnom nem hagyhattam hogy a forum vissza essen a harmadik oldalra :)
  • Quantumleap
    http://www.kepregenytar.net/
  • gabr
    Amúgy, ez a Magyarországon megjelent első Batman képregény első kötete, amiért a képregénygyűjtök vagyonokat fizetnek(főleg ha hibátlan minőségű)!
  • gabr
    Igen, a videoplayer.hu-ról, de sajnos ilyen piciek...
  • Seth
    Le lehet szedni vhonnan ezeket a képregényeket?
  • gabr
    Én úgy emléxem, hogy felrobbantotta!
  • sb1
    Hm, mikor Robint agyonverte Joker, akkor Batman már nem röhögött ennyire
  • gabr
    Remélem, hogy nem fogják kinyirni Jokert a végén! Ők örök ellenségek, és egyben barátok is!

• Sabcsee
    Hú bazzeg kurva nagy film lesz!és a végén szemtől szembe kerül egymásssal JOker és Batman,az mekkora jelenet lesz!csak azt sajnálom h Kétarcot nem mutatták az előzetesben
  • Sheltem
    Nekem a batman begins egyik kedvenc filmem, pedig én filmmániás vagyok, rengeteg filmet láttam már. Amikor végignéztem először a moziban azt mondtam , nane ilyen batman tuti nem lesz mégegy :) )Összesen talán már 3szor néztem meg, csupa adrenalin az a film, tetszik ahogy a béka segge alól eljut addig amíg és a "hogyan" is. Amikor most megnéztem ezt a trailert..hát bazmeg... Ez a Joker rohadtjó. Jack Nicholson Jokere szerintem az összes Batman "főgonosz" közül a legjobb alakítás volt,de úgy látom itt az új trónfosztó.
    1 gondom van csak...k*rva messze van jövő nyár....(Még párszor megnézem ezt a trailert addig tuti)
  • gErIbÁ
    Nagyon ott van a szeren.Van benne egy jelent ami nagyon emlékeztet a batman mesékre.Amikor Joker egyik kezéből a másikba atdobja a kést az sok mesében előfordult.Fílinges lesz nagyon
  • overlocker
    Jajj de jolesz ez! eszméletlen ez a film! a begins is jo volt ez meg hát kurva jo lesz!!!
  • saw123
    ez a film nem fog kegyelmezni!! az 1. rész is hatalmas volt de ahogy elnézem a trélert ez felülmúlja azt is. így tovább!!
  • gabr
    ITT A MAGYAR FELIRAT AZ ELŐZETESHEZ! :)
  • athlon7
    Ace Pack helyett mit használjak??
  • gabr
    CoreAVC.Professional.Edition.v1.6.0.0
  • gabr
    Már bocsi, de a CoreAVC-nál nincs jobb HD codec!
  • ProGabe #156
    közben kiderült:

"Jelen esetben igazából mind3 trailer 1080p-s, csak más minőségben. A jobban optimalizált encode vszínűleg majd az apple-től érkezik hamarosan."

mivel fix ablakos lejátszóban próbáltam,ezért ez nem jött le.hajrá apple,kérünk egy 480p-t! :)
  • ProGabe #155
    hd mov lejátszása gyengébb gépeken:ffdshow-t leszed,a movokat átnevezed hdmov-ra,és bsplayer/windows media player is simán viszi.

másik megoldás a zplayer,bár ez is ffdshow-val játsza le,de pl nálam ezt a trailert csak ez viszi jól,igaz van egy pixel "vastagságú" fehér csík a kép alján.de azt hiszem ezt bőven el lehet viselni :) hdmov-ra átnevezés szintén javallott

ace packot meg nagyon gyorsan felejtsd el!

Ledger hangja valami fenomenális!senki sem gondolta volna hogy jó lesz,mint Joker,most mégis ki merem jelenteni az előzetes alapján:ő a színész tökéletes erre a szerepre.
  • athlon7
    Ok, Köszi!
  • gabr
    Akkor ne csodálkozz! Ami összvissz kell : xvid codec, ac3filter, CoreAVC Professional Edition filter, bsplayer és kész!
  • athlon7
    Nekem csak ez van fent: ACE MegaCoDecS Pack, pontosabban: ACEMCP603PRO.
  • gabr
    Milyen codec játsza le neked? Nézd meg, Bsplayer vagy mplayer kiirja!
  • athlon7
    A Medium is ugyanúgy akad nekem. :(
  • Magoo
    Nagyon kemény a trailer :) Valami iszonyatos módon várom ezt a filmet!!!
  • Andrews2007
    Itt megnézhető
  • Andrews2007
    http://www.atasteforthetheatrical.com/deathtrap/default.htm
  • gabr
    Valami extra.hu oldalra?
  • skinnyman
    Francokat DVD, ez HD, legalább 5ször jobb, mint a DVD :)
  • Andrews2007
    Oh je köszi és hova rakod fel majd?

Válasszátok a mediumost az már nem akad nálam se és a VLC player lejátszó viszi szépen azt is.
  • Punker
    3 lehetőség volt honlapon.