1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
Orionk #511 Jesszusom alig várom már, hogy lássam a moziban a Dark Knight-ot. Annyira jó, let, hogy az félelmetes. Láttátok, hogy milyen jól értékelik a filmet az imdb-n? WOW, király
Egyébként torrenten már HD minőségben le lehet tölteni az első 6 percet, ugyanis amerikában a mozi premier előtt kiadták hivatalosan az első 6 percet -
#510 kár
pedig alázhatna xD
mit jelent a súlyozott pont? -
#509 nem lesz mert a listára súlyozott pont kerül. amúgy egész nap 9.7 volt! -
#508 méghogy lejjebb megy
most 9.7 pontos
frissítéskor első lesz... -
#507 ugyebár kijött az OST!
Tracklist:
1. Why So Serious? (9:12)
2. I’m Not A Hero (6:33)
3. Harvey Two-Face (6:17)
4. Aggressive Expansion (4:36)
5. Always A Catch (1:36)
6. Blood on My Hands (2:12)
7. A Little Push (2:42)
8. Like A Dog Chasing Cars (5:00)
9. I Am the Batman (2:00)
10. And I Thought My Jokes Were Bad (2:30)
11. Agent of Chaos (6:36)
12. Introduce A Little Anarchy (3:42)
13. Watch the World Burn (3:48)
14. The Dark Knight (16:06)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/129861027/BatDarkKnight.part1.rar
http://rapidshare.com/files/129860729/BatDarkKnight.part2.rar -
#506 Ausztáliában pl -
#505 okés :) -
#504 küldök neked egy üveg wiskiet ha 9 fölött marad:D -
#503 Sziasztok!
A Dark Knight premierje kapcsán Gunner barátom készített egy átfogó és nagyon részletes elemzést az eddigi Batman részekről, minden rajongónak csak ajánlani tudom. Hamarosan pedig a Sötét Lovag kritikája is felkerül a blogra.
Mozgókép Blog -
#502 9 fölött marad, ha azt mondtam. fogadjunk egy virtuális sörbe. -
#501 nem marad 9 fölött, de 8.5 felett lesz:D -
#500 User Rating: 9.7/10 (4,591 votes)
Top 250: #4
basszus, ez nagyon-nagyon durva. mondjuk várható volt hasonló, de ennyire durvára nem számítottam. valószínűleg persze a szavazatok sokasodásával ennél valamivel lejebb csúszik majd, de az már szinte biztosan látható, hogy 9 fölött marad, ami nagyon nem gyenge. -
#499 hát igen ez eléggé gáz
sok tapló ember van
nagyon komoly a TDK 4-ik helye akkor is! -
#498 És akik 10-el szavaztak, ők már látták ?? :) -
#497 watchmen HD
hogy ne csak off legyen:
IMDB-n már van 80+ 1-es szavazat. ez olyan rohadtmód undorító! biztos vagyok benne hogy nem látták a filmet, csak gondolom van jó pár egyes osztogató emberke, akiknek mindegy milyen film, kiosztják rá ezt a bizonyos pontot. pl a keresztapa-ra is érkezett már majd' 17e 1-es szavazat. na mindegy, valahol le kellett ezt írnom :) -
#496 már az előzetesek miatt is érdemes lesz beülni moziba, lesz terminátor, meg ez is. :) -
#495 hát meg gondolj bele milyen érzés: most egy rész 3-4-szer annyit hoz, mint összesen az a 4 rész amiben az a 3 színész játszott :) -
#494 Kilmer kiakadt :) Bár ilyen hülye kérdést feltenni neki :D
Amúgy úgy látom mindegyik leszarja magasról Batmant, csak egy szerep volt a sok közül -
#493 az igen. mostanában a wall-e kapott ilyen gyorsan ilyen magas értékelést. -
Andrews2007 #492 The Dark Knight (IMDB)
User Rating:
9.7/10
(4,591 votes)
Hát ritka hogy majdnem 5 ezer néző 9.7 re értékeljen. -
Andrews2007 #491
Na itten találhatóak interjúk tömkelegei. A régi Batman színészeket is megkérdezték a TDK ról Nolan vizíójáról, hogy mi a véleményük róla. KEaton esete fura a Batman filmekkel. :D Majd nézzétek meg.
Emellett a stábbal is interjú található, a gotham Knightról is. A premierről.
[URL=http://www.mtv.com/movies/#4]Interjúk[/URL] -
#490 Ma délelött épp a metro-ban jártam és ott véletlenül megcsapta a szemem a Chokapic doboz hátulja :) . Gondoltam lefényképezem:
-
Andrews2007 #489 IMDB
Runtime:
USA:142 min
Érdekes pedig mindenhol 152-t mondtak.
Na majd a premieren minden kiderül. Meg a dvd-n a kihagyott részek úgyis fent lesznek. (kb így majd jó kis 3 órás lesz a film) -
#488 Nolan azt mondta, hogy nincs Joker Heath nélkül, van még egy rakat másik lehetséges villain is. -
#487 Elég furán néz ki ez a Batman motor/Batrider
A batmobil-t (Tankot) elnézve a motornál nem látszik, hogy a motornál sokat törték a fejüket a tervezők a kinézeten. -
Andrews2007 #486 Érdekes hogy sok kommentben és fórumban olvashatjuk javaslatnak (külföldiekben ) egy esetleges 3. részre Jokernek, Johhny Deppet. Végülis a hagnja hasonló , színészetileg is ott van a toppon, egyedi stb.
+++
Bale érdekes interjúja vágásról, Ledgerről, z egész filmről stb.
A rough cut, (Durva, nyers vágás) Ez mit is takar? Jobban meg volt vágva amikor a Warnerrel nézték a filmet Balek vagy épp hogy hosszabb volt még a 2.5 óránál is?Interjú -
#485 rohadt wombatok :) -
#484 lennék most ausztrál egy napra :) -
#483 Ausztáloknál már holnap bemutatják... :o -
#482 Nagyon nagy, főleg a vége felé -
#481 interjú Harvey Dant-vel:
-
a hivatalos oldalt is átfirkálta Joker :)
forrás: filmbuzi -
#479 nem nézem meg,mert nem marad semmi a filmre :) -
Andrews2007 #478
Új Jokeres üldözéses. klip
Jokeres üldözéses klip
HBO 1-2 új részlettel filmből egy interjú ás werkfilm is egyben. HBO part 1.
HBO part 2 -
#477 nem, augusztus 7, ez tuti -
#476 Tegnap megnéztem a "The Happening" c. filmet, és elötte ami volt előzetes, abban azt írták, hogy hazai premier július 24..Létezik? -
#475 ebből készült a logom -
-
#473 :D:D:DDD -
#472 ez így bizony fail :)