2459
Portal
-
#457 akkor? csak elfáradt? hihi -
#456 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem nem haltunk meg -
#455 itt ha balra fordulsz az alsó képen ott kell kimenni egyenesen -
#454 Akkor ha átmész a "hídon" akkor ott van egy gomb. nyomd be. mikor a kapu szemben kinyílik lőj bele egy portalt, meg ott a gomb mellé is egyet. Menj át, majd mielőtt az ajtö visszahúzódna lőjj az alattad levő (a savban úszkáló) kis szigetecskére egy másik szinűt mint amit a kapu tetejére lőttél. És hopp! -
#453 a tűzlabdacs már benn a a fészkében ugye? -
#452 na itt megföttem help!
-
sonka18 #451
Itt van kettő darab kép aki esetleg felismerné a helyet és tudna is segíteni! köszi előre is :) -
sonka18 #450 Gyerekek az lenne itt a nagy kérdés hogy az utólsó pálya után az az Test 19 van valami? Mert én akárr merre megyek nem tok semmit csinálni!Valaki tud segíteni?? -
#449 igen -
#448 mindenkinek ez a vége? #446
-
#447 dehát ha egyszer végig vitted akkor csak ugyanazokat a pályákat nyomhatod végig csak különböző kihívásokkal... -
#446 sztem se.. ott már csak annyi van hogy fehérség... alagút jelenet... torta...és :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kinn a szabadban fekszek holtan egy kis bodega előtt -
csimpok #445 Az alapjáték volt nekem kb 4-5 óra, de én rendesen végignéztem minden zugát a pályáknak (főleg az utolsónak, visszamentem korábbi részre és megpróbáltam más megoldást keresni, stb, szóval nem siettem). Aztán végigvittem még egyszer commentaryval, az is volt vagy 3 óra. Ezután nekiláttam az advanced mapeknek, az megint összesen volt kb 3-4 óra. És a Challengekről meg ne is beszéljünk, amivel akár heteket is el lehet szórakozni. Szóval azért közel sem 1-2 órás játék mint itt páran írják. (Persze, biztos végig lehet rajta rohanni 40 perc alatt, mint a HL alatt is...) -
#444 A legvégén amikor a szemgolyókat leszedted az izéről, akkor már nem lehet teleportálni sehova... Vagy igen? :o -
#443 Nem, nézz csak körül, hova is lehetne teleportálni :) -
#442 1-2 óra alatt vitted végig?
Nebasz..és ki segített?
Mert asszem van csak az első chapterban 19 szint...nem?
vagy ilyen egyszerűek a feladatok? -
Code92 #441 nah ma ezt is végigtoltam ezek a lendületes portalnyitogatós ugrálós részek rohadt jók :) -
#440 Halihó egy kérdésem lenne... a másodikkal kezdem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor most a végén tényleg meghalunk? Oké minden elpusztul, de mi is? Vagy ennek is van több befejezése? -
#439 Játék idő, az nehéz eset, mert ha jó a megoldó képességed, akkor kellő hosszú, ha nem akkor örökre leragadhatsz benne..
De én 5000-et is adnék ezé kapásból...mert ez egy új fajta de jó játék!
3500-at szerintem simán megér.....
Ha 11000ezreket kérnek a sok 3-4 órás agybafőbe lövöldözésért... -
#438 Ide hogy kell bejutni? Ez gondolom az után van, hogy
*SPOILER* (bocs nem vágom hogy kell)
el akarnak égetni, azt mondja a robot, hogy tedd le a csúzlit és várj míg jönnek érted... de nem történik semmi.
Eddig nem akadtam el sehol, de itt nem tom mi van... -
Code92 #437 olyan 1-2 órácska -
#436 Ennek kábé mennyi a játékideje? Csak hogy érdemes-e kicsengetni érte a 3500 pénzt... -
#435 Na sziasztok!
Most vittem végig, nagyon tetszet, végre egy kis lightosabb játék a sok lövöldözés után :) A magyarítást valszeg nemsokára elkészítjük, csak most más dolgunk van :)
Amugy:
Grafika: 9 (Jó öreg Source motor még am is megállja a helyét)
Játékélmény: 10 (Nagyon bejött ez az egyediség :) )
Hang: 9 (Erre nem tok mit mondani, midnenesetre a hangok odaillőek )
Zene: 9 (Amennyi van benne, az jó, de nekem kifejezetten tetszett a végén a humoros ének :) )
40/37 :D szerintem NAGYON JÓ LETT :) -
#434 Az üveg után a szellőzőnyílásra (vagy mire) gondolsz? Mutass képet, mert nem ugrik be... és nem is nagyon értem a körülírásodat.
Szerk.: látom már elkéstem. -
#433 -
#432 Nem nyúlok én semmihez, de ha mégis akkor az nem tesz jót a gépnek..... -
#431 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Magasabbról szemközti alacsonyabbra nyicc egyet, leugrasz, magadalá másikat, fenn kirepülsz, magadelé mégegyet, magadalá másikat ha rossz helyre érkeznél és kilövellsz ^^ -
#430 kemeny ez a palya:D, csak meg egy kerdes:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor leallitom azt a rahedli lovoldozos robotot es fel kell jutnom es van ket kiallo fal daraba...ott ugralgatok de valahogy nem jon ossze hogy olyan magassagba felmenjek es messzire.esetleg abban tudsz segiteni, hogy milyen taktikaval kene csinalni? -
#429 Mig be nem toltott a menu ne nyulj se billhez se egerhez :) -
#428 #368 -
#427 Kösz a segítséget de ezt megcsináltam, el is indul, de a legelső töltőképernyőről ki is lép olyan 2 másodpercig tölt aztán viszlát. Kidob winfosba. -
#426 #411->#415.... -
#425 És most melyiket szedted le? Miben más mint az ami nem indult az istennek sem? -
#424 koszi, gondoltam hogy ilyesmi lesz.de erre nem gondoltam.koszi -
#423 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az előző szobában hagyj egy "járatot", hogy a rakéta bele nézzen, utána ebben a szobában pedig nyitsz mégegyet, ami az üveggel szembe van. A rakétás robot észrevesz, lő, és a lövedék szétszedi az üveget. -
#422 sziasztok
19.palyanal itt hogy tudok tovabb jutni?lehet hogy elkerulte valami a figyelmem, de nemtudom.segitseget elore is koszonom
-
nighticon #421 köszi, műxik -
Lyan Kyj #420 nekem 2 elég volt:DD -
#419 Akkor sajna.... -
#418 Székekkel fel tudtál jutni? Ezért bónusz pontot is adhatna a játék :)