2459
Portal
-
detto ^^warez ftw -
Végigtoltam, de amikor elkezdtem a bonus-ok közül az advanced első pályát, miután megcsináltam, hibát észlelt és leállt a program. Ez normális? azaz mindenkinek ezt csinálja? -
43%, egyre nehezebb XD -
Ha beállsz úgy ahogy a képen, akkor balra kell fordulnod és egy oszlop tetején lesz a gomb... -
sonka18 #493 hajak meg ha látom az a gombot! Nálam nincs semmilyen gomb amit megnyomjak!Vagy inkább karikázd már be a képen hogy hol van a gomb mert apszolulte nem találom! -
Jaja, ez velem is előfordult, a toxikus gáz pont kinyírt mikor beleejtettem az utolsó gömbőt, és ezekután loadolni kellett... -
Huú ez nagyon tetszett, kreatív kis game:P és a történet sem rossz:D Remélem lesz hozzá sok extra map majd idővel:) -
Sztem nálam jobban nem szoríthat az idő, nekem kb 30 másodperc volt hátra, amikor elkezdtem a piros gömbért menni, 2szer nem ment (ez persze a 30 másodperc miatt load-ot jelentett), aztán harmadszorra gyönyörűen megfogtam a levegőben e-vel (sztem ha nem fogom meg, akkor mellette elesek, nem estem volná rá, ezért nem löktem volna le), aztán 20 másodpercem volt még benyomni a tűzbe. Na ez a mutatvány sem elsőre sikerült, már a halálomon voltam mikor benyomtam, elsőre meg úgy sikerült, hogy pont meghaltam, de a golyó beesett a tűzbe így halottan nézhettem végig a finálét :) -
az azért van hogy kibírja a magasról való esést. Audiókommentárban mondják -
Már rég válaszoltak rá... (#454) -
sonka18 #487 NA valaki pls help a #450 & #451-re!!!! -
Nemtom, én egyszerűen csak a falra lőttem az egyik portált, valamivel a gömb fölé, a másikat meg a padlóra, beleugrottam és ráestem. Zuhanás közben tudsz valamennyit korrigálni. -
Meglehet XD -
barmi #484 Szoval azt mondod elég ráesni arra a gömbre és leesik velem együtt? Mondjuk arrol az üveg teraszrol rá tudok esni? felküldöm magam oda és jól ráesek .DDD működhet? Te hogy csinátlad mert eléggé szorít az idő és nem negyon hibázhatok :D Mondjuk max ujrakezdem az elgázosítós részt de jobb lenne egyböl megcsinálni. -
barmi #483 Lehet hogy azért van az a kampós lófas* a lábán?? :DDD -
barmi #482 Lentröl ahol állsz ha felnézel látod hogy az egyik oldalon egy téglalappal tovább tatr a fal mint a másoik 3 oldalon! Ha oda fellősz egy portált mondjuk narancs szinüt alád vagy szembe veled meg egy kéket akkor a kékbe ugorva kijössza narancs szinün ami ezátal feljutsz a csövekre és onnan már látod a fenti drótkerítés túlsó oldalán lévő padlót ami portálozható így már csak annyi a dolgod hogy a drótkerítés tulsó oldalán lévő padlóra is lősz egy portált (mondjuk kéket)beugrasz a narancs színübe és máris a kerítés tuloldalán leszel a tárna legtetején a kerítés mögött. Ennyi lenne vázlatosan.
-
Köszi, ez már jobban hangzik! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pontosan ugyanígy... Fellősz magad mögé egy portált, egyet lefele, és pontosan ugyanazt eljátszod. Még a képen, amit belinkeltél látszik is, hogy a másik oldalon szinte az egész fal és a padló "beportálozható"... Ezért írtam, hogy ezt a mozgást jegyezd meg, mert sokszor fog kelleni... -
Igen már volt ilyen rész de attól még nemvagyok előrréb hogy átugrok a fénycsikon túlra mert onnan nemtudok visszajönni :( Az kéne nekem hogytudok onnan visszajutni!!! -
Akkor azt tisztázzuk, te mit nevezel elakadásnak? Mert nálam ha csak 30 másodpercet habozol valahol, akkor az elakadásnak számít... -
Nem tartom magam zseninek de tényleg hihetetlen...4 óra alatt végigvittem a gammát, ugy hogy egyszer sem akadtam el. Annyira logikus benne minden, az ábrák meg a tér, hogy hietetlen. A lényeg hogy legtöbbször lendületből kell átszálni bepörgetni magad portállal. Nagyon sajnálom hogy ilyen rövid volt, talán ez kötött le a legjobban az utobbi időkbe. A robotok szinkronjai, fergetegesek:) -
Ez alatt csak azt értem, hogy ebből a portál nyitogatós eszközből sokkal többet ki lehetne hozni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézz fel magad mögé jobbra, ott egy kiálló falrész, lőjj rá egy portált, aztán alá a földre egy másikat, és ugorj az alsóba. Kirepülsz a felsőn, bele a lentibe és a következőnél már átdob a energiarácson. Ezt a mozgást jegyezd meg, met sokszor jól fog jönni. -
Először én is így próbálkoztam, de aztán rájöttem, hogy elég csak ráesni (nem kell lenyomni az "e" gombot) és automatikusan "lerugja", így már sokkal könnyebb. -
Hát kifog rajtam ez a game :(
Első 13 pálya nevetségesen egyszerű volt.
Itt meg nemtom hogy kéne megvalosítani a pályát! 14. pálya
-
Én elsőre elkaptam (EGO) 
Igaz mák is volt benne. De szerencsére elsőre sikerült. -
Itt hogyan kell továbbjutni?
-
én nem nevezném egyszerünek, csak a megvalositás az:D
rengeteget szenvedtem mire végre elkaptam :DDDD -
nincs mit -
de ez kicsit gyors dolog, mert amíg a labdfacs megy addig kell átkapcsolni oda a portalt -
nem nem.. nézd meg jobban.. a kapuval sréjen szembe van egy kapcsoló.. azt kell használni ... oda kell egy port, meg bárhová, és ott esés közbe kell bekapcsolni a kapcsolót. -
csimpok #466 Nem a túloldalon, hanem tőled balra a rúd tetején. -
barmi #465 Okéjj főnök! 
Holnap megpróbálom de most már szunya :) köszi még1X!
-
nincs a helyén a tüzlabda mert még az ajtót ki kéne nyitnom annak meg a tuloldalon van a kapcsolója... -
egyszerü ... portal mellé a falra, miközbe esel lefelé kapd el az e-vel.. nekem vagy 3-adjára sikerült. -
barmi #462 Hi all! Egy kis sgitséget szeretnék kérni. Hoogy a bánatba szerezzem meg ezt a kis gömböt? Ez lenne az utosó amit meg kell szerezni gondolom mert már nincsne több a "fán", az első egy kiálló cső tetejére esett, a második egy üvegteraszra jó magasan, ez a harmadik meg csak lebeg a semmi közepén :( Help! ha tud valaki hova és hogy lőjem a teleportokat hogy megszerezzem? Essek rá vagy el lehet kapni a levegőben is?
-
látod milyen jó is a boldog tudatlanság... nem tudok túl jól angolul... -
áhhh olyan jókat nevetek:D kevés emberben van tulélö ösztön itt:DDD (gondolok itt a tüzes dologra), vagy pedig mindenki jóhiszemüen hallgat a robotra:D
én mikor mentem a tüz fele kicsit haboztam elkondolkodtam és láttam szembe a párkányt(nah mondom ez nem lehet véletlen), ráteleportáltam és igazam lett :D -
Na ez a játék epic lett, igaz kicsit rövid te valami eszméletlen kész. -
vaagy Portal 2?