2459
Portal
  • Jaffa 2843
    ezzel a progival kilehet szedni a GCF fileokbol a cuccokat: GCFscape
  • Jaffa 2843
    nah végigjátszva.. volt vagy 4 óra sacc/kábé :)
    nekem rohadtul tetszett, csak picit rövidre sikeredett.. és többször meg nem érdemes végigjátszani mert ugy már nem kihívás.. ajánlom mindenkinek a vége után a bonus mapokat.. azok is elég ötletesek lettek
  • ramolito
    Hellotok en egy teljesen más dolgot szeretnék hog ylehet kiszedni a hangokat a játékból mert leginkább a tornyok hangjai teccettek és bele szeretném tenni a telefonomba Koszi.
  • toysoldier
    balra fent a falra csinálj egy kék portált, azután menj fel bal oldalt a lépcsőn, ott lesz egy lyuk, abba egy sárga portált, ugorj bele, aztán amikor esel ki a kékből csinálj magad alá egy sárga portált, így átjutsz ^^

remélem érthető ^^

amúgy énis ezen a pályán akadtam el, csak én a végefelé
  • doncarlos
    Hali mindenkinek. Elakadtam egy picit a 14, és 15. pálya között vhol. Már csak a jó megoldás nem jutott még szembe, más minden. Segítsetek légyszi! Köszi!

• DarkSector
    minden maradjon a helyén, csak indító ikonon jobbegér->küldés asztalra parancsikon->és ott kell jobbegér, és a cél: rublikában a szöveg mögé begépelni a dolgokat....
  • csimpok
    Ja és próbáljátok meg úgy, hogy a "Portal Tunnel"-t kikapcsoljátok az optionsban. Én egyből így kezdtem, ez kikapcsolja a segítséget, hogy ha felrepülsz egty portálból, akkor automatikusan bele esel vissza (Ha közben nem nyomsz iránygombot). Így azért jóval nehezebb a 18. pályán az egyre magasabb platformok elérése, vagy a 15-ös advaced chamber eleje.
  • motyodlee
    ha az exe-t a helyét hagyom akkor az első hibaüzenet lép fel...
    na mind1 mára ennyi elég is lesz ebből
    köszönöm a segítséget
  • GyuriX2572
    AZ EXE-T NEM TETTEM SEHOVA!! A parancsikonnal meg azt csinálsz amit akarsz, nem értem mia probléma.
  • motyodlee
    na most azt irja, hogy "failed to load the launcher DLL; a megadott modul nem található"
    a leírásod szerint abba a portal mappába tetted az exe-t ahol van még cfg, downloadlist..... mappa is.
    ha a rendes főkönyvtárba irom a cél-t akkor a hiba ismét fent áll
  • csimpok
    Ja, eléggé akad nekem is a túzes résznél, összehasonlítva a többi résszel, még a játék legvégén hasonló.
    Most fejeztem be a 17-es advanced chambert, hát eddig tuti ez volt az összes közül a legdurvább :) A 18ast holnapra tartogatom.
  • GyuriX2572
    Megvan a parancsikon az exe-ről? Jobbgomb, tulajdonságok, középső fül (parancsikon), magyar windozba nem target, hanem "cél" itt ennek kell szerepelnie:
    E:\Games\Portal\portal\hl2.exe -steam -game portal
    Nyílván a saját elérési utaddal.
  • motyodlee
    újabb felvetés:
    -ha esetleg nem sorrendben csináltam a dolgokat, és felülírások is megtörténtek, és csak ez a verzió (kicsomagolt) van meg, akkor ujra le kell szednem az eredeti állapotában??
    megjegyzés most sem megy
  • motyodlee
    úgy látszik bennem van a hiba, mert szakadatlanul ugyanazt a hibaüzenetet adja ki...
    mondjuk azt a target részt nem vágom annyira
  • Zomil
    pontosabban advanced, mert a challange müködik
  • GyuriX2572
    Én is szívtam vele egy sort délelőtt, mert senki nem volt képes elmondani normálisan!!!!!
    SZAL... 00-ás rart megnyitod és mindent kicsomagolsz egy könyvtárba. Nem kell steam, nem kell HL2, csak egy FIX
    Ha kicsomagoltál mident van 1 portal könyvtár és 9GCF file. EZEKHEZ NE NYÚLJ HOZZÁ. Portal könyvtárban megkeresed az ini-t és FIX-el felülírod.
    Most csinálsz egy parancsikont a hl2.exe-ről (portal könyyvtár!!) és rámész jobbgombbal, tulajdonságok, target: ezt írd az elérési út uton
    -steam -game portal
    Ennyi, mostmár mennie kell!!
  • motyodlee
    ha nincs meg mondjuk az eredeti hl2.exe, mert felülirtam akkor honnan szedem le?
    másik kérdés: legyen a cél... de mi?
  • DarkSector
    Nem!
    Ha telepítéssel van gondod, akkor:
    WinRar-al a blablabla.rar-t megnyitod, és kicsomagolod az 1 könyvtárat, és a kb 13 fájl-t valahová...
    Bemásolod fix-et, és fellülírod....

Ezután asztalra parancsikon a HL2-es ikonról..
    jobbegér a parancsikonon....

"blablabla" -steam -game portal -w 1024 -h 768
    legyen a cél....
    Idéző jel után kell mindjárt space és utána az első kötőjel..karakterpontossan így kell beírni....
  • Zomil
    arra nem tudtok megoldást h a challenge map végén ne faggyon ki? :)
  • motyodlee
    az nem játszik benne szerepet esetleg, hogy nincs fent steam?
  • motyodlee
    na bakker sehogy sem jön össze :(((
    egyszer lenne vmi ugy ahogy én szeretném...
  • AleXXXXX
    huhh
    én ami vlt mapa a rarokab kicsomiztam egy mappáb anyi
    parancsikon és kész
    ja és a fix
  • motyodlee
    volt még egy csomó cfg file avval mit kell csinálni?
  • motyodlee
    nekem is annyi volt rarban. kicsomagolva már 5
  • AleXXXXX
    hát én bluedragonrol szedtem, és nekem 2.valahány giga...
  • motyodlee
    vissza is olvastam, olyat is írtak hogy kell alá a hl2?
  • Dodo55
    Amúgy a tüzes résznél nektek is rohadtul akad?
  • motyodlee
    koppra igy irtam be ujra de ismét hibát ir ki, ugynazt
  • AleXXXXX
    nem jol írtad be a "paramétereket" ......../hl2.exe -steam -game portal
    asszem így de olvas vissaz, és figyelj a szóközükre
  • AleXXXXX
    Én úgytudtam onan van,de ha nem akor nem:D
    E za credits song önmagában is egy zene sztem:) tük jó:)
  • motyodlee
    további fejlemény:
    kicsomagoltam, fixáltam, de hibát ír ki

Error!
    Setup file 'gameinfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'hl2'.
    Check your -game parameter or VCONFIG setting

mit kéne csinálnom?
  • armageddon666
    HL2-ben nemigen volt portal fegyver -.- inkább az a közös hogy mindkettőben feltűnik Black Mesa és Aperture Science is :K
  • AleXXXXX
    nemtoom mi aza "Source motor" de biztos, meg anyi, h abol van a portalfegyver.
  • motyodlee
    köszi :D
  • csimpok
    Önmagában is, semmi köze a HL2-höz, csak annyi, hogy ez is Source motoros.
  • motyodlee
    sziasztok!
    ez a játék önmagában is játszható vagy kell hozzá a hl2?
  • csimpok
    A challengeket akkor fejeztem be mikor láttam youtubeon a 14es chambert 3 lépéssel meg 5 mp alatt teljesíteni...
  • Facek
    Csináld a footstepseket kiváncsi vagyok neked hogy megy :D
  • TreDoR
    Most a challengeket csinálom, jó nehezek :P (szerencsére XD).

Pálya szerkesztőről vagy új mappokról semmi hír?
  • TreDoR
    Miután kilőtted a portált a következő platformra, nézz teljesen felfelé még mielőtt visszaesnél az előzőbe, így egyáltalán nem fogsz pörögni.