2459
Portal
  • doncarlos
    még a chalenge, meg a bonusból 2 még nincs is meg
  • biomage
    ha minden pályát megcsinálsz, ere változik :)
  • doncarlos

• doncarlos

• doncarlos
    Ezt a menűt látta már valaki? Nem tudom mi aktiválhatta, de kira.

• BiG G

• Adam350
    Igazad volt, nagyon köszi! =) Szüneteltettem a kicsomagolást, az lehetett a gond, most végighagytam, és megy, nagyon köszi még1x =)
  • Különc
    Nekem is ez a problémám, de még nem fixeltem, hol találom meg?
  • DJ Skyline
    megcsinálták azt kettővel is, mondjuk veszít a hitelességéből, hogy diavetítés :|
  • RocKY2
    NEm tudjátok mért nincs a robotnak hangja?? bAkker mindenek van még zene is de a robot csaj hangját nem hallom csak a szövegét írja...valaki segítsen létszi
  • TreDoR
    Hát, azt a következtetést vontam le, hogy ez az "átugrok a portálon és közben elkapom a turrettet" dolog nem kicsit nehéz LOL.
  • NiklaHUN
    Vmit a másik képnél elbaxtam:S
  • NiklaHUN
    Ezek már máshonnan megoldási tipp ként kerültek oda..
  • ocskoszilard
    a portal szó után lévőket töröld ki
  • NiklaHUN
    Sziasztok, Elinditom.. elszáll error :(
    Valakinek valami világmegváltása?
  • TreDoR
    Most erre kezdek gyúrni: Chamber 18, 5 portállal

Eszméletlenül durván tolja.
  • TreDoR
    Eddig ezeket a pályákat csináltam meg 2 portállal: 13,14,16,17
  • blackcalibra
    Ha valakinek sikerült megcsinálni azt a problémát hogy ugyan elindul a játék, de az első töltőképernyőből ki is lép akkor legyenszives ossza meg velem, velünk.
    THX.
  • TreDoR
    Nah, sikerült 2 portállal a chamber 13, de elég sokáig tartott pozícióba állítani a cubeot, hogy belelökje a gömböt a helyére.
  • RelakS
    Próbáltam azt a rohadt kockát leszedni: Nem tudom :S
  • Darkjether
    Tredor neked meg köszi:D
  • Darkjether
    Adam350
    Hali!
    Portal-Unleashedel próbálkoztam. Előszőrre nem működött, mert kiírta a "szokásos" Mount hibát, aztán fixeltem, megjavítottam a számot amit kellett, h ez ne történjen meg... Így elindul, csak h mielőtt beindítaná a játékot (loadingnál) kiírja: could not load library client. A .gcf fájlok MIND kint vannak a gyökérbe, azon belül portal, és itt vannak az exék, stb. írtak olyasmit, h source-ba kell berakni, meg ilyenek, de... semmi, nem tudna valaki segíteni? Mert szerintem rossz helyen van vmi :S
    Köszönöm előre!
    ========================================================================
    Szerintem csoomagold ki ujra nekem is unleashed verzió van meg leszettem az ep 2 őt is és avval hasonló gond volt ujra kicsomiztam és most müxik ...amugy kellhozzá fix..de gondolom azt megcsináltad.
  • AlieN911
    Akkor mi a megéri kategoria??
    (amugy a steamnál az orange boxnál voltak leirva h. 30-30-20 dolcsi az meg megközelitöleg 14-15k.. ebböl gondoltam h. ennyiazannyi...)
  • TreDoR
    Jah, bocsi, én egy teljesen más vidit láttam: Chamber 13, 2 portállal
  • armageddon666
    de 10ért adja ^^
    ami mondjuk szintén nem megéri kategória xD
  • TreDoR
    Eddig egyedül az energiagömböt nem tudom a helyére küldeni, a többi sima ügy.
  • TreDoR
    Elvileg VGA mellé adták neki... De kell hozzá ez a fájl: episode 1 shared.gcf, mert ez elvileg nincs benne. Viszont 15 ezerért nem éri meg...
  • armageddon666
    Ehh :D Black Box honnan? xD mellesleg

1.) nem éri meg
    2.) olvastam valami olyasmit hogy ezzel problémák vannak...

ui. screent küldhetnél azért róla -.- mármint fotót... és linkelhetnél. ide.
  • TreDoR
    Nem a valve csinálta... Úgyhogy ahogyan írtad, elmehetnek a ...
  • RocKY2
    Nekem az a gáz hogy nincs hangja a robotncsajnak...a szöveget írja de a hangja nem megy... mi lehet a gond? egy mappában van az EP2 vel. Előre is köszi
  • Bagoly81
    SPOILER

basszus az utolsó képkocka szerint visszakerülünk???

és mégsem tudunk megmenekülni???

SPOILER
  • Zomil
    orange box-ban benne van még hl2 és ep1-is és az csak 12ezer :S
  • Adam350
    Hali!

Portal-Unleashedel próbálkoztam. Előszőrre nem működött, mert kiírta a "szokásos" Mount hibát, aztán fixeltem, megjavítottam a számot amit kellett, h ez ne történjen meg... Így elindul, csak h mielőtt beindítaná a játékot (loadingnál) kiírja: could not load library client. A .gcf fájlok MIND kint vannak a gyökérbe, azon belül portal, és itt vannak az exék, stb. írtak olyasmit, h source-ba kell berakni, meg ilyenek, de... semmi, nem tudna valaki segíteni? Mert szerintem rossz helyen van vmi :S

Köszönöm előre!
  • Zomil
    nah akit érdekel itt a credit, jó minöségben, én már kb 3szor végignéztem :D

portal credit
  • AlieN911
    Hali! Csak aki vételezni szeretne eredeti játékot, az olvassa el..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hali!

Van egy eladó Black Box -om, ami ezeket tartalmazza:
    Half Life 2 Episode Two + Portal + Team Fortress 2

Steamos serial, steamon kell aktiválni, és ez a 3 játék lesz elérhető!! Nem aktiváltam még, fel se bontottam a serialt se tudom!! össz játék érték kb. 15.000Ft

Ár: 10.000 Ft

Érdeklődni: MSN-mail: [email protected]
  • Bagoly81
    nah ennek is vége nemvolt hudenehéz, de jovolt ! spoiler szabad lettem spoiler kiváncsi leszek mikor irnak hozzá majd pályákat
  • Zomil
    én azt kettövel csináltam:D
    bár itt kicsit csaltam, mert lestem a youtube-ról : itt
    bár sokat kell gyakorolni hozzá :D
  • Darkjether
    akkor már jöhetne print az első pálya 4 eséről is mert csak 5 el tomXD
  • Darkjether
    anyád én a dobozcipelősmódszerre gondoltam csak mondom az lehetetlen...aztá mos h mondjátok...nagyonköszi:D
  • Facek
    Nemhiszem el, mindig megelőznek XD