Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Tetszik nagyon. Már látom hogy ez is egy megunhatatlan játék lesz sokáig. ÉS ha ezt még tudnánk ötvözni mundjuk a sima hl2-vel akkor odatenne mindennek. :D

Aquir
nem rossz! :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

in-game jelenet, kamerás

Magiszter
se kép se hang?
Senkinek sincs valami eldugott alsoetyeki weblapról származó pletykája? <#confused>

ColdFire
Dodo adnál egy msn-t? plspls

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Magiszter
Igen volt a Prey topikban <#mf1>(én raktam fel)

Ez volt már? Prey Portal mod

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Minimum 2005 Decemberi DX9.0c kell neki.
Asszem itt az Sg-n a letöltésekben fent a van a 2006 áprilisi, az jó lesz.
xy21
Kiirta a gém hogy direkt ix 9.0c-t telepíccsem fel!Pedig fenn van:D

Magiszter
Nem játszottam vele, de a videót megnéztem. Az alapján mondtam hogy aranyos kis játék. ha ezt a játékot megrtudnád írni HL2 motorra (és grafikára)annak sokan örülnének <#nyes>

Arra rájöttél, hogy a portalokat hogy kell rakosgatni?
Azért kérdezem, mert azt elfelejtettem leírni.
Magiszter
Te is add be a jelentkezési lapod a Valve-nek. talán még év végéig beszálhatsz a portal project-be, vagy esetleg a Portal 2-be ha lesz. Amúgy aranyos kis játék

Csinálgatok egy portalos játékot, még nincs kész, de itt a demoja: http://dodo55.uw.hu/portal.rar
Itt meg egy video: http://dodo55.uw.hu/portal.avi
meg rövid :(

xy21
A NArbacular drop Nagy gém csak az a baj hogy egy kicsit bugos és néha ujrakell indítani a pályát.

xy21
Fúúú ez nagy gém lessz!!!

Magiszter
ÕÕÕÕ a Garry's Mod hivatalos fórumából. de adom a linket.

Handheld Portal Device

Érdemes végigolvasni (angol tudással) a topikot mert a készítõk még beleraktak késõbb 1-2 újjítást. És azokkal lesz egyre jobb a portal dolog. Egész jó lett amúgy ahhoz képest hogy csak egy mod. (várjuk az original Portal játékot erõbõl hátha hamarabb jön)<#vigyor>

Hol van ez a mod?
Azonnal kell!
Magiszter
A Narbacular Drop alapján nagyon jó lesz. Az a játék is félelmetes (és nem egyszerû) Kicsit másképpen kell gondolkodni. Itt már valóban 3 sõt 4 dimenzióban is.
Kicsit offolok: A HL2 Garry's Mod 9.0.4-hez létezik egy Portal nevû modifikáció. A megalkotóit a Portal videó ihlette. Aki szeretne modern grafikával portálosat játszani a jól megszokott HL2-ben akkor ez tökéletes (bár csak egy 2 nap alatt összedobott mod, de a portalokat te rakod oda ahova akarod és tök buli<#eljen>)
On:
Szóval reméljük ugyan úgy 5k-ért kapjuk a 3 játékot. TF2, HL2EP2, Portal. Engem ebbõl a portal izgat leginkább.<#wave><#nyes>

Dynamic
Baromi hangulatos és ötletes játéknak tûnik.Tök poén volt, ahogy az automata géppityu a végtelenített lyukon lõtte magát.Kíváncsi vagyok rá, bár remélem nem bonyolítják túl a pályákat, mert az engem egy idõ után eléggé frusztrál:)
Kori
tuti lesz

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

ColdFire
:D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Képzeld hogy multiban a haverodat belerakod egy végtelen portálba, szegény nem tud kijönni belõle :D
pályát akár most is csinálhatsz a source sdk-val, nem hiszem hogy sokat kell módosítani majd rajtuk hogy mûködjön ezzel.

ColdFire
remélem lesz pálya builder :D
Vagy multi portálnyitogatás :D

_Atti_
ez állat:)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Aquir
de ezzel lehet trükközni.. alád egy Jyuk, fent oldalt egy lyJuk, és ahogy fentrõl esel gyorsan oda csinálsz egy lyukat ahová esni fogsz, és esés közben megint egyet oldalra, és így el lehet szórakozni, hogy mindig máshová esel :D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Csibe001
<#vigyor2><#nyes>

ColdFire
huh bazzeg még az eleje is nehéz volt ahogy láttam....
még a vége :S
Brutális lesz...
De szerintem én azzal jáccani fogok...
alám egy lyuk, fölém egy lyuk és JeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEeeeeeeee!!!!!!!
XD

Megnéztem, a videot, és nagyon durva!
Állítólag a HL2EP2-höz adják majd.
biomage
ezt nevezem én játéknak

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

reger
Ténleg van hasonlóság hiszen valszeg az a történet hogy elrabolnak és tesztelésre bezárnak valahova.

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

évvége vagy jövõre.

berlinboy6329
Mikor is jön?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

uhh nagyon várom már ezt gamet. eszméletlen jól eltalált a videó is

http://thenamelessphoto.com/

ColdFire
tiszta Kocka :D

reaper4
Portal
Kiadó: Valve, Fejlesztõ: Valve
Platform: PC, Típus: FPS

érdekes sok helyen fps-nek hívják..

de tudod mit? legyen igazad..

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

elvileg az "environmental puzzle" kategóriába tartozik.

Egyébként a fejlesztõinek (nem a valve csinálja) volt már egy freeware logikai játéka, amiben ugyanezt a portálnyitogatós megoldást láthatjuk, persze picit csúnyább. Ez a prey elõtt volt. A prey 99-es bemutatója meg az elõtt. X játék teleportja meg az elõtt. Nincs értelme ezen vitázni. A lényeg hogy végre egyre szabadabban ki lehet ezeket használni egyre több játékban.

letöltés: Narbacular Drop

Seth
Mellesleg szerintem a Prey ezzel a megoldással (te határozod meg a kezdõ és végpontot) sokkal jobb és élvezetesebb lett volna. Gondoljatok bele, hogy meg lehetett volna szivatni az ellenfeleket, ha alálõsz egy portált, a "kijáratot meg mondjuk egy szakadék,daráló stb fölé. Megnyitod a portált meg mondjuk az ellenfél háta mögé a kijáratot, mögé kerülsz,lehetne taktikázni (mondjuk ehhez kicsit fejlettebb ai is kellene ^^). Ehh de jó lenne

PSN ID.: Beegabor

reaper4
akkor határold be lécci :P

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Seth
mégis valahogy olyan életszerûbbnek tûnik ezzel az effektel (most nem a game grafikájára célzok, csak a "fegyvert tartó kéz"-re)

hát nem épp shooter.

reaper4
és nem fps?? ja rts mindjárt :P

reaper4
ezt ki vitatta??? én a portálnyitogatásra mondtam....
de ez kitûnik a hozzászólásomból szvsz

Ez kifejezetten egy logikai játék lesz, nem fps, nem érdemes a prey-hez hasonlítani. Itt sokkal jobban bonyolíthatják a feladatokat a fejlesztõk mert nem kell annyira felhasználó/noob-barátnak lennie.

berlinboy6329
Fõleg hogy alig látni a fegyóból vmit. <#idiota>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Seth
Király az a blurr a fegyveren

SNAKE01
énis láttam a vidit!és nekem nagyon bejött!

Tatyla
szomoru...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA