2459
Portal
-
#537 rendkívül egyszerű: (képet nemrakok mer' macerás^^)
Ahogy kijössz szembe veled van ugye a pálya vége is, levágsz elé egy portált, fordul balra, felszalad a lépcsőn, megvárod míg lemegy, portál le, ugrás bele, kijössz a másiknál nagyugrással ugye és ügyeskedsz hogy odaessen ahol a pálya vége van. Csak 1 esélyed van hogy felugorj oda mert utána ahogy felmegy a lépcső eltünik a portál is..
Remélem érthető volt =) -
#536 tessék:
sztem elég egyértelmü:) leugrasz másik odlalon kirepülsz és ennyi :)
én legalábbis igy oldaottam meg -
#535 pfff elég hülye hozzáállás...tetszik a játék imádod, istenited, de a valve az elmehet a k*va annyába... nc -
Darkjether #534 Jaj de nehéz a zsidóbányászok élete...a sima játék elsőre 2.5 óra volt a bonus mapps extra chambers 1 óra alatt megvolt mer vhol elakattam...de arra sehogy sem tok rájönni hogy a challangesben(bonus mapps) test chamber 14: challanges nevü pályán hogylehet 2 portallal átmenni aki tuggya a helyes választ linkeljen 2 képet a 2 portalról plíz. -
chooselee #533 Mert úgy kell hogy csinálsz egy átjárót a gömbnek,elhelyezkedsz hogy gyorsan csinálni tudj egy másikat majd magadnak a kapcsolóhoz,átjön az átjárón a gömb,akkor csinálsz maganak gyorsan és már vágódsz is bele és klittyented a kapcsolót! -
#532 Fordítva. -
#531 én is itt akadtam el, a gombra tudok nyitni egy portált bal oldalt, és ki tudom nyitni egy pár mp-re de annyi idő alatt nem tudom a tűzlabdát a helyére juttatni : / -
moralosan #530 valószínű ez is lesz -
#529 Valve megbízása alapján csinálta egy új csapat, akik már egy hasonló játékot írtak csak nem sourceban. Ergo az ötletgazdákat támogatták. -
#528 el... -
#527 sztetek elindul a gépemen? -
#526 Pláne így hogy nálam nem indul a gamma...... -
#525 Miért? mibajod Valveval? nekem valahogy nem volt még gondom játékaikkal... (egyetlen sorozat ami megvan végig eredetiben :D HL, HLOF, HLBS, HL2, HL2EP1, HL2EP2, nameg még pár gém amik így jártak 1-1 csomaghoz... és egyikben sem csalódtam...) -
#524 #513... A valve pedig nem érdemel semmit, max. egy jó nagy seggberugást. -
#523 nekem ezt írja ki: MountAppFilesystem() failed -
chooselee #522 Ha jól emlékszek... :) -
chooselee #521 Kensz egy lyukat az alá ahova fel akarsz menni leugrassz oda ahhonnan jöttél egy lyukkal magad alatt és fel is repültél a kívánt helyre... -
#520 sziasztok
19.palyan elakadtam, itt hogy lehet felmenni?
elore is koszi -
#519 hogyhogy nem megy?
-
#518 Mondjuk Steamen veszed meg és csak a Portált? Valve azé szerintem olyan ritka cég ami megérdemli a pénzt mert eléggé figyelnek a júzerekre, az igényeikre, minőségi játékokat adnak ki, és jó áron... -
#517 kéne egy kis segítség!
ez az elérési utam de nem megy: D:\1\portal\hl2.exe -steam -game portal -
#516 Hát mintha azt olvastam volna itt hogy eléggé baráti úgymond. -
#515 mi a gépigánye? -
#514 Elvileg már most is jó, már akinek elindul. -
#513 Hát, igen. Még gondolkozom, hogy bepróbáljak-e egy doboz nélküli veriót. -
#512 Ez kurvajó gamma lesz... én még nyár elején láttam videót akkor azonnal megtetszett!!!
/fav -
#511 Nem a warez letöltésre gondoltam. -
#510 EP 1, EP 2, TF 2 x*rt sem ér, nem is jáccok velük, a hl2 pedig megvan eredetiben. -
#509 Kezdő csapattól? Nem a Valve csinálta? -
#508 Mért kell ahhoz az, hogy külön kiadják? Episode 2 nincs olyan jó szerinted, hogy megérje? Ráadásul mellé kapod a HL2-t + EP1-et +Team Fortress 2-t. -
#507 Van egy 500 megás addon csomag, ez csak akkor működik, ha EP2 is megvan mellette. Torrentről szedtem, én még csak egy oldalon láttam fent, a többin csak a 2,5 gigás Unleashed van.
Sikerült kiszednem a "Still Alive" című számot a GCF file-ból :) -
#506 Befejeztem a limitált portálos challengeket (48%-nál tartok), most jönnek a nehezebbek. -
#505 És a letöltéssel hol támogatom a készítőket?... Orange boxot meg nem fogom megvenni (felőlem fel is fordulhat a valve), így is vannak olyan játékaim amiket megvettem és életemben 1× játszottam velük. -
#504 Portal - The flash version -
#503 Letölteni lelehet külön is nem? -
#502 Nem mondtam, hogy rossz a játék, sőőőt, de remélem lesz folytatása. Meg azt is, hogy külön is ki fogják adni, mert akkor tuti megveszem. -
#501 Na mivel volt itt egy emberke, asszem motyodlee és neki is ugyanez volt a gondja mint nekem, de ő szervált másik portalt és jó lett neki:#369
Annyira belejött a játékba hogy nem válaszol arra a kérdésre hogy honnan és melyiket szerezte meg, de olvastam valahol itt lentebb hogy valaki úgy oldotta meg a portal elindítását hogy leszedett valamit a netről és megvan neki az episode 2. és így sikerült neki elindítani csak nem találom a hozzászólást. Tud erről valaki valamit mert azt nem írta hogy honnan szedte le ezt a fájlt.
Tudnátok ebben(is) segíteni?
Ja és persze nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki eddig is megpróbált segíteni, de állandóan kilép a legelső töltőképernyőről. Hátha ezzel a megoldással menne nekem is.
Kösz előre is. -
#500 Értem hogy egyszerűnek tűnik, de azért egy kezdő csapattól, akik még csak cégük sincsen, azoktól ez nem semmi... -
#499 A gomb után elindul a lift ami átvisz a túloldalra.
Középső nyílásba leugrasz, gomb be, szembe ajtó kínyílik, portál ráhelyez, gyors fordulás a fal felé és portál, majd a kinyílt ajtó mellett jobbra leugrasz és magad alá gyorsan egy portál, és átrepülsz a felső részbe, innen már csak meg tudod csinálni.
Hű de zavaros lett, de próbálgasd. -
#498 ok.. értem, de most látom, hogy mindegyiknél ez a helyzet