2459
Portal
  • AleXXXXX
    Olvas vissza! Már vagy 3 helyen belinkeéltem a fix-et
  • fsgh
    egyik legidegesítőb rész...össze vissza pörögsz közben lőjj is és jó helyre..pff nem szerettem:DDd
  • Ability
    Köszi már sikerült. Csak nem jutott eszembe, hogy amikor feldob, akkor esetleg lőhetnék a következő platformra is, végig azon gondolkoztam, hogy oda a lendülettel kell felugrani. :)
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    balra tőled van egy gödör, abba kell az egyiket, a másikat a képen lévő platformra. Gödörbe beleugrassz, kilövelsz ezen a platformon, majd a következőre is kilősz egyet (fontos hogy irányt ne nyomja, normál esetben úgyis a portálba esel vissza), beleesel az elsőbe, így a 2. -on fogsz kijönni, és így tovább. Én elvoltam vele egy darabig, de ha ráérzel utána könnyű
  • robert200611
    MountAppFilesystem()failed ezt írja ki mikor indítom ilyenkor mi van
    lécci segítsetek
  • Ability
    Eh, gondolhattam volna. :) Köszi!
  • Facek
    próbáld meg, hogy miközbe a levegőbe vagy lősz egy portált a látható platformba
  • Ability
    Az idézett hozzászólásban látható helyen akadtam el, valaki legyen szíves segíteni. Azt értem, hogy fel kell ugrálni, azt is értem, hogy a zuhánásnál a lenület miatt a másik oldalt feldob, de sehogy sem tudok a következő platformra ugrani. Egyszerűen csak feldob, és nem tudok előre haladni. Egyáltalán az előttem alacsonyan levő platformra kell tenni a portált?
  • GyuriX2572
    Ennyi volt, végigvittem már csak a credits miatt is megére mekpatak a kookit is
  • AleXXXXX
    Én nem akarok vitatkozni (nem is szeretek) de sztem jók voltak a beszólások, és nekem személyszerint a játékal sem volt semi bajom ,egyedül az, hogy rövid lett:D
  • dienesoft
    Rohadt jó játék, egy délután alatt végigvihető, csak a vége nem tetszett, mert teljesen félelmetessé sikerült nekik rakni a tüzes részig.Aztán úgy ahogy van, elhülyéskedték. Lehet én fogom fel rosszul, de sokkal komolyabban is be lehetett volna fejezni, mert szerintem egyáltalán nem volt poénos játék. Azon kívül meg 2007 eddigi legötletesebb játék,a ilyenből kell egy rakat! :)
  • AleXXXXX
    Ja:D
    Én is a szövegeken haltam be:D
    De akkor a robi végülis rossz, csak van humora nem?:D
  • Csero90
    "Még 1xer figyelmeztetlek h a companion cube nemtud beszélni...ha mégis megtenné akkor se hallgass a tanácsaira! Úristen! Voltak még érdekes hangok...volt 1 rész ahol elkezdett simán sikítani...semmi előzmény csak sikít :D
  • armageddon666
    jah meg a végén mondja hogy meghívom a barátodat is a partyra a companion cubet. de nem fog eljönni. mert megölted... meg mikor leesik róla az első darab :D és ha vársz akkor löki a szöveget xD Akkor házasodj össze vele. Össze akarsz házasodni? HÁT NEM ENGEDEM! xD meg voltak jó szövegei :D
  • ktomi22
    sztem rövid
  • Csero90
    Ott mondta emléxem h amikor mondtuk h meg fogsz sülni az nagy vicc volt HAHA xD és még nevetett magán! Am téll mondott olyat is az elején h ebben a szobában magadramaradsz itt nem foglak figyelni, utána meg mondta h ez csak a teszt része volt h ezt hazudta,én ebből gondoltam még a torta megjelenése előtt is h a tűz is a teszt része...de érdekes h mások is eljutottak a számítógéphez...mert végig voltak jelek h merre kell menni és mellettük a sok "The cake is a lie!" A segítő kocka mekkora volt már...szivecske volt rajta LOL utána meg meg kellett semmisíteni xD vmeik ilyen rejtekhelyen meg ott volt 1 rakás kép és mindegyik feje a kockára volt kicserélve...nem bolondulhatott meg az előző tesztalany sem ! xD
  • armageddon666
    végülis igen :D a teszt része volt :D elvileg ha maradtál volna és nem így írják meg a játékot, akkor jött volna valaki érted és visszavisz a kamrába ahol ébredtél és megehetted volna aztán jött volna a többi teszt... de a bánásmód... a környezet... szal emberünk helyében én sem maradtam volna ^^ és nálam is ott szakadt el a cérna mikor "úgycsináltunk mintha megakartunk volna ölni" ..... szal xD mindenki másképp fogta fel :D valaki röhögött rajta milyen poén az egész, én röhögtem rajta, de aztán beleéltem magam és megpróbáltam minnél előbb kijutni és már idegesített a robot a hülye megjegyzéseivel :K de tiszta oarák voltak a falfirkák is... "The cake is a lie......" :D
  • Csero90
    A végén a torta az végképp összezavart...a tüzes kivégzős dolog akkor tényleg csak a teszt része volt vagy mi?
  • armageddon666
    a lyuk alá raksz majd a mélységbe rax és leugrasz aztán felrepülsz XD
  • fsgh
    ez a 19-es pálya...most azon a nagy termen nem tudok tovább menni ahol sok lyuk van a falban...a robotokat kiiktattam felugráltam portál segítségével a legmaasabb pontra ott megöltem a 2 rootot utána fel kéne menni de nem tudok...sehovase tudok portalt rakni...egyáltalán erre kell menni?
  • Chris16
    Doki17!
    Fogysz egy hordót, és mindegyiket fellököd sorban! :)
  • DarkSector
    Iszonyat!!!!!!
    Már ekkora játék lett belőle, és még alig hogy kijött...
    Jah és amúgy ezt gépemre is le tudnám tölteni valahogy, vagy ehhez net kell?
  • DarkSector
    Szerintem az Orange Box-ok ez miatt fognak majd elkelni...annyira serály...
    Jah és miért van az, hogy nekem önmagában elindul a cuccos, és nem kell az eredeti HL2????
  • Seth
    Portal flash verzió [nem hivatalos :D ]
  • zeus89
    pont most vittem át, hát nagyon állat, föleg az az ének ... nagyon nagy köszi a linkért ...
  • GyuriX2572
    ááááá jáccunk má ezazzzz!! xD
  • GyuriX2572
    Bejön az "intro" és kivág az asztalra. Ilyenkor mi van??
  • fsgh
    utolsó pályán elakadtam...:D:P megöltem a 3 kis robit aki rámtámadt...hogyan tovább?
  • TreDoR
    Eszméletlen zsír a game! (ha már a hl2 ep1-et és ep2-t így elb*xta a valve...) Most csinálom az advanced mappok közül a testchamber 18-at.
    Azért vannak elég érdekes jelenetek, pl. amikor magad mögött futsz XD vagy ez:

• Doki17
    Hogy kell ott tovább jutni a 19. pályán ahol 3 robot van és leesel közéjük ott mit kell csinálni?
  • GyuriX2572
    steam emu ini mire jó?
  • GyuriX2572
    nekem csak gcf file-jaim vannak... ???
  • AleXXXXX
    az ep2.exe-röl csinálsz egy parancsikont, jobb katt rá tulajdonságoj, és ott a cél menübe a hl2.exe után egy Szóközzel bírod a 2 parancsot.
    Ok és indítsd a game-t
  • scorpeeon
    Próbálta vki az ep2 addon edition-t? 500 mega csak, és az ep2 kell mellé, hogy működjön.
  • GyuriX2572
    És miután feltettem mit csinálok? Hova másolom a modot?
  • AleXXXXX
    Hát lényegében igen, mert ez egy része a hl2-nek, ha-zal a motorral megy.
    A hl2 exe-nek kell parancsot adni, h inítsa el a portal 2-t.
    Tehát: Igen "fel kell rakni"
  • GyuriX2572
    ja az a EP2 :D bocs, az hogy indul?
  • GyuriX2572
    előbb fel kell tenni a HL2-t?? nekem csak 3 file van becsomagolva ????
  • AleXXXXX
    Na! Átvittem én is!:)
    Nagyon kó volt, de icsit szomorú vagyok:(
    A zenes is jó, meg az új menü:D
    Kár h vége.
    Szegény kicsi jumoros computer barátunk::.:'( De volt neki humora:D
  • Gideon Wieth
    jujj ezt spoilerbe kellett volna :( boccsi