2459
Portal
  • armageddon666
    a többi lehet hogy ormális de ez hiányzik ^^ eredetiben szvsz nincs ilyen gond... de annyira nem érdekel hogy megnézzem
  • Muki100
    Nem eredeti de a többi textúra normális (ugye ep1-ből volt régen olyan release hogy DX8nál minden textúra hiányzott és ilyen kockás játszótér volt az egész..)
  • TreDoR
    59%, chamber 15-öt nemtudom megcsinálni 54 sec alatt. LOL
  • armageddon666
    eredeti-e? am tiszta horror xD
  • Muki100

Nem tudom volt-e már de DX8-on ilyen hiányos szeme van ^^
  • blackcalibra
    Hát mostmár énis így látom. Na de ez a menyasszonyom gépe, a másik gépen lehet szalad majd...... Csak reméltem hogy valaki erre a hibaüzenetre tud valami használhatót.
  • Adam350
    Nekem is ez a problémám, de még nem fixeltem, hol találom meg?

------------------------

Ha nem találod sem bay, epként Portal Unleashed FIX. (bár sztem már megcsináltad/megtaláltad) DE ha nem találtál semmit, nem csináltál semmit, akkor itt van: A hl2.exe mellett találsz 1 SteamEmu.ini fáylt, nah és ott a MountCacheManual = 405 legyen, ne pedig 428.

és hidd el menni fog ha minden igaz =) ;)
  • TreDoR
    Semmire, az ajtó benyelte a kamerát...
  • romeozor
    itt mire készülsz o_O
    sziasztok a végén azzal a szemmel amelyik a rakétákat lövöldözi rám azzal mit kell csinálni????elég jó game...csak hát ész is kéne hozzá mondjuk hamár eddig eljutottam:D
  • TreDoR
    Valami azt súgja ez a taktika nem fog működni XD

• recon12
    Na szóval eljutottam az átírásos dologig behozza a videót átmegy a töltő képernyőre és lefagy.Na ilyenkor megmondaná vki hogy mit csináljak?
  • Devids Pro
    Az utolsó pályát, mikor elégetnének meg lehet valahogy nyerni?
    Égetést eltudom kerülni hogy a portallal odamegyek a tűz fölé a normál területre, de aztán ott ragadok.
  • ktomi22
    sztem is..csak tul rövid..
  • ktomi22
    nálad van a gond kb.
  • blackcalibra
    Ez érdekes.
    Kipróbáltam amit itt lentebb írtak: 1.:#595 Csak ez hogy átneveztem a könyvtárat olyan változást hozott hogy mikor elindítom ablakban indulna, a kopasz csókát beadja a csappal a tarkóján, plusz még az utánalévő képernyőt is de itt már tenné full képernyőre ami fekete és lehozza asztalra a a játékot és dob mellé egy hibaüzenetet: "Failed create D3D device!" És ugyenez van a total commanderes megoldással is:#594

Na ilyenkor mivan?
  • GazCamp3r
    Befejeztem végre.... elég gyorsan ment, mivel ma játszottam vele, meg tegnap este. De hihetetlenül jól kitalált játék szerintem. 10/10
  • Zomil
    igen kérdezték ezerszer és sztem ezen az oldalon meg is találod a választ, szoval hajrá
  • gyuri12
    biztos már ezerszer kérdezték,de mit kell csinálni a warez verzsönnel?
    nincs kedvem megvenni a pakkot,mert a hl2,ep1 már megvan.
    szal letöltöttem,kibontottam,de csinálok egy parancsikont,és ott mit kell csinálni?
  • romeozor
    bedobni a többi szemét is. valami csík jelzi hogy hol a következő
  • GazCamp3r
    Vki tudna segíteni? Sztem már eléggé a végén járok, azt a gépet kéne kicsinálni, amelyik beszlé, a szemét már bedobtam kukába :D most vmi óra pörög, de nemtom mit kellene tennem :S
  • recon12
    Hello mindenki!Látom nem csak nekem van problémám ezzel az unleashed verzióval....szóval ha valaki megmondaná hogy mi a búbánatos fenét kell átírni vagy csinálni annak érdekében hogy menjen azt igazán megköszönném
  • adammmmmmm
    Megoldottam. Nem hittem volna hogyaz a megoldás hogy ékezet nélküli mapába kell tenni.
  • xido
    én is bénáztam ezzel a parancsikon-kiegészítős dologgal...aztán úgy indítom mindig,hogy total commanderben állok az exe-re..és utána alul a parancssorba írom a hl2.exe -steam -geam portal...majd enter..így nekem simán..hátha segít neked is
  • adammmmmmm
    Valaki tudna segíteni.
    Letöltöttem a játékot a wanadooról (unleashed) kitömörítettem csináltam egy parancsikont és ezt írtam a cél nevéhez -steam -game portal. Elindítottam. Ki írt valamilyen hibát. Aztán letöltöttem valamilyen fixet és akkor még a menü betöltése elött ki írta hogy valami szabálytalan dolgot csinált és kilépet valaki tudja ennek a problémának a megoldását. (egyépként ilyesmi bajom ban az episode two-val csak ott azzal vág ki hogy: nem tud valamilyen read müveletet elvégezni.)
    Azért nézelődöm itt az oldalak között átha valaki írta a megoldást.
  • ronhaven
    narbacular drop fejlesztocsapatat vettek fel, ennyi
  • TreDoR
    Már 2.-szor, megy ez :D
  • TreDoR
    Huh, na sikerült, de ez sem gyenge XD
  • DarkSector
    Én azt hallottam, hogy tanuló programozók, vagy kik csinálták meg...azaz találták ki, és a Valve megbizta őket, hogy dolgozzanak nekik...
    Ezt még régebben láttam egy riportba asszem..
    de az biztos, hogy a finomításokat a Valve csinálta, de az egész játék alapját egy banda hozta létre...
    Lelkes programozók...

De javítsatok ki ha tévednék..
  • TreDoR
    Hiába jutok fel, a kocka mindig visszaesik és nem tudom elkapni :S. Na erre is még gyúrnom kell.
  • Arthas
    Bazz, többet vártam ettől a játéktól. 2,5 óra alatt végigvittem....
  • TreDoR
    Vazze, szétesik szerencsétlen billentyűzetem...
  • TreDoR
    ez space + e felváltva akar lenni?
  • Kaszi46
    köszi, így már sikerült!
  • pointer4
    A mockosz, hogy ez nekem nem jutott eszembe :)
  • gabriel08
    NiklaHUN.
    kipróbáltam a -window -w "1280" -h "800" kapcsolókat is, de igy sem megy.
    ugyanaz a vguimatsurface.dll error amit küldtél. mit csináljak?
  • romeozor
    tekintsd meg ezt nagyjából gondolom így használta a rádiót is
  • Mr_no_NaMe
    Kurvajól sikerült ez a game csak az a gond hogy 2 óra alatt elfogy :(
  • TreDoR
    Igen... 1 szál rádióval leszedte a turretteket... Hát persze... Fraps meg nem müxik nála mi?... LOL
  • Zomil
    ha a történetet véignyomod :)