Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szuper kis játék volt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Advanced mapek már elég gondolkodtatók, eddig az elsõ kettõ van meg. És remélem jönnek majd bónusz mapek.
A végén a szöveg haláli:D:D:D:D:D:Dlol
é az utolsó perceb nyitottam portal-t, azthittem el kell égni. de nem:D
Meg a party-s szöveg. N azon behaltam.:D
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Petko, ez a szép a játékban, a fantáziádra van bízva:)
valaki tud rá megoldást?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ALEX : en dobtam fel a kepeket, mert nemtutam mitkell csinalni, ha a robotokat legyurted es megcsinaltad Lyan verziojat amit kepekkel illusztralt hogyan kell a toltetet bejuttatni a hejere,
utanna csinald azt amit leirt.. nekem bejott..
melletted jobra van lent egy kis "sziget", atmesz a liftel, elinditod a gepezetet a gombal, amikor kinyilt az ajto ralosz egy piros portalt, atmesz oda ovatosan, es leesel jobbra a sziklara, es magad ala losz egy kek portalt, meglessz a kezdeti sebeseged, es at fogsz repulni a kockahoz, tobbit sztem mar tudod mit kell, leesel a gombhoz, portalon at atmesz az ajtohoz, es utanna a gombra rarakod a kockat es finish..
mERTZ VAN KB 110X10 M AHOL MOZOGHATOK, EGYÉBKÉNT MINDENHOL ÉSZREVESZNEK.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Nah még maradtak a bonus mapok.
vAN 1 TEREM ALUL SAV VAGY MI MAGAS TEREM BENNE 4 -5 ÁLLVÁNYON 4-5 ROBOT. sZEMBE VELEM VAN 1 EMELET, MEG JOBBRA LENT IS.
nA ITT HOGY/MINT KEL, MERT AKÁRHOVA ,MEGYE K A DROIDOKKINYÍRNAK.
a SEGÍTSÉGET ELÕRE IS KÖSZ.
mindjart megprobalom, thnx a lot a helpet, innentol ha nem megy az az en bajom :DD
de ezekszerint nem en voltam a huje, ez mar eszembejutott csak nem hittem h ennyire egyszeru lenne.. :D
Akkor:
Rálépsz a mozgó platformra, és az alsó szinten az egyik oldalsó falba lõsz egy járatot. Megnyomod a gombot, a túloldalon (ahonnan jöttél) felnyílik a fal. Amint felnyílt (45°-ra), lõdd bele a másik járatot. Menj át, majd zuhanás közben lõjj magad alá, hogy az eséstõl felgyorsulj. Ha kell, zuhanj még egy kört, a lendület át fog dobni. Onnan meg a kockával rá a platformra, lerakod a kockát, vissza a gombhoz és kész.
http://agressive.darkangels.hu/nk/portal4.jpg
a 3asnal nemtudok felugrani a kockahoz, 4esen kene rarakni a kapcsolora h szembe nyiljon a kapu.
en a kockahoz nemtudok eljutni, mert csak az alata levo gombra enged raesni, ami ugyebar nyitja az ajtot visszafele.
egyebkent thnx h segitesz.
KATT
ráadásul a gépigény is alacsony(nem hiába source motor)
15 szintet gyorsan végig lehet vinni, nézelõdni nincs mit :)
úgy láttom az utolsó 4 szint ami húzosabb lesz, robotok miatt.
alig várom már, h az EP2 is elkezdjem.

sajnos elakadtam a 18as questnel,a teremben ahol van 4 db ijen kis robot, kozepen van egy lift, es szemben van ket kis szint, az alsoban van a gomb amivel visszafele tudnek haladni, a felso szobaban van a kocka amit vissza kene vinnem a kapcsolohoz, de a kockahoz sehogy sem ferek hozza mert a liftrol nemtudok oda atugrani erte... fel oraja filozok h honnan lehetne oda beugrani de semmi.
a kocka viszont kell h visszatudjam vinni es tovabbjutni, mert bezarja az ajtot a kapcsolo :D:D
huhh ez nagyon ertelmes lett, de sztem aki mar jart ott tudja h mirol hadovalok.. :D
a helpet elore is thnx.
Nekem max sávszéleséggel jött le (most csomizom ki).
az achievementekkel még lehetne pöcsölni de nincs haszna
Nektek simán fut ...\hl2 -steam -game portal módszerrel, vagy ennyire azért nem egyszerû??
"Everything that happens, happens for a reason"
"Everything that happens, happens for a reason"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Úgyis az a bajom mindig, hogy a nagy pályákat sosem fejezem be. Ide meg jól lesznek kis pályák is.
Emiatt gondolkoztam, hogy esetleg megpróbálkozok valami gg mappal CSS-hez, de az meg túl egyszerû.
Bár én azt hittem a tesztre, hogy utána jön a játék, de a tesztek az maga a játék. <#wow2>#wow2>
Amúgy tényleg NAGYON JÓ játék. Jópofa.
Remélem lesznek majd pályák hozzá...mert igy rövidke volt.
De ütös a HL2 motorral egy logikai-ügyességi játék.
Esküszöm jobban tetszett ez, igy ezzel játszottam, és csak ezután jön a Episode 2.<#crazya>#crazya>
A robothang szövege hatalmas, a credits tényleg mindent üt!<#vigyor2>#vigyor2>
Játékban még sose röhögtem ennyit.:D
ott egyébként vissza kell menni a raksis drone-hoz és az üvegcsövet szét kell törni ami a járat fölött van és kipottyan egy doboz
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor