2459
Portal
-
#617 a többi lehet hogy ormális de ez hiányzik ^^ eredetiben szvsz nincs ilyen gond... de annyira nem érdekel hogy megnézzem -
#616 Nem eredeti de a többi textúra normális (ugye ep1-ből volt régen olyan release hogy DX8nál minden textúra hiányzott és ilyen kockás játszótér volt az egész..) -
#615 59%, chamber 15-öt nemtudom megcsinálni 54 sec alatt. LOL -
#614 eredeti-e? am tiszta horror xD -
Nem tudom volt-e már de DX8-on ilyen hiányos szeme van ^^ -
#612 Hát mostmár énis így látom. Na de ez a menyasszonyom gépe, a másik gépen lehet szalad majd...... Csak reméltem hogy valaki erre a hibaüzenetre tud valami használhatót. -
Adam350 #611 Nekem is ez a problémám, de még nem fixeltem, hol találom meg?
------------------------
Ha nem találod sem bay, epként Portal Unleashed FIX. (bár sztem már megcsináltad/megtaláltad) DE ha nem találtál semmit, nem csináltál semmit, akkor itt van: A hl2.exe mellett találsz 1 SteamEmu.ini fáylt, nah és ott a MountCacheManual = 405 legyen, ne pedig 428.
és hidd el menni fog ha minden igaz =) ;) -
#610 Semmire, az ajtó benyelte a kamerát... -
#609 itt mire készülsz o_O -
#608 sziasztok a végén azzal a szemmel amelyik a rakétákat lövöldözi rám azzal mit kell csinálni????elég jó game...csak hát ész is kéne hozzá mondjuk hamár eddig eljutottam:D -
#607 Valami azt súgja ez a taktika nem fog működni XD
-
recon12 #606 Na szóval eljutottam az átírásos dologig behozza a videót átmegy a töltő képernyőre és lefagy.Na ilyenkor megmondaná vki hogy mit csináljak? -
#605 Az utolsó pályát, mikor elégetnének meg lehet valahogy nyerni?
Égetést eltudom kerülni hogy a portallal odamegyek a tűz fölé a normál területre, de aztán ott ragadok. -
ktomi22 #604 sztem is..csak tul rövid.. -
ktomi22 #603 nálad van a gond kb. -
#602 Ez érdekes.
Kipróbáltam amit itt lentebb írtak: 1.:#595 Csak ez hogy átneveztem a könyvtárat olyan változást hozott hogy mikor elindítom ablakban indulna, a kopasz csókát beadja a csappal a tarkóján, plusz még az utánalévő képernyőt is de itt már tenné full képernyőre ami fekete és lehozza asztalra a a játékot és dob mellé egy hibaüzenetet: "Failed create D3D device!" És ugyenez van a total commanderes megoldással is:#594
Na ilyenkor mivan? -
GazCamp3r #601 Befejeztem végre.... elég gyorsan ment, mivel ma játszottam vele, meg tegnap este. De hihetetlenül jól kitalált játék szerintem. 10/10 -
#600 igen kérdezték ezerszer és sztem ezen az oldalon meg is találod a választ, szoval hajrá -
gyuri12 #599 biztos már ezerszer kérdezték,de mit kell csinálni a warez verzsönnel?
nincs kedvem megvenni a pakkot,mert a hl2,ep1 már megvan.
szal letöltöttem,kibontottam,de csinálok egy parancsikont,és ott mit kell csinálni? -
#598 bedobni a többi szemét is. valami csík jelzi hogy hol a következő -
GazCamp3r #597 Vki tudna segíteni? Sztem már eléggé a végén járok, azt a gépet kéne kicsinálni, amelyik beszlé, a szemét már bedobtam kukába :D most vmi óra pörög, de nemtom mit kellene tennem :S -
recon12 #596 Hello mindenki!Látom nem csak nekem van problémám ezzel az unleashed verzióval....szóval ha valaki megmondaná hogy mi a búbánatos fenét kell átírni vagy csinálni annak érdekében hogy menjen azt igazán megköszönném
-
adammmmmmm #595 Megoldottam. Nem hittem volna hogyaz a megoldás hogy ékezet nélküli mapába kell tenni. -
xido #594 én is bénáztam ezzel a parancsikon-kiegészítős dologgal...aztán úgy indítom mindig,hogy total commanderben állok az exe-re..és utána alul a parancssorba írom a hl2.exe -steam -geam portal...majd enter..így nekem simán..hátha segít neked is -
adammmmmmm #593 Valaki tudna segíteni.
Letöltöttem a játékot a wanadooról (unleashed) kitömörítettem csináltam egy parancsikont és ezt írtam a cél nevéhez -steam -game portal. Elindítottam. Ki írt valamilyen hibát. Aztán letöltöttem valamilyen fixet és akkor még a menü betöltése elött ki írta hogy valami szabálytalan dolgot csinált és kilépet valaki tudja ennek a problémának a megoldását. (egyépként ilyesmi bajom ban az episode two-val csak ott azzal vág ki hogy: nem tud valamilyen read müveletet elvégezni.)
Azért nézelődöm itt az oldalak között átha valaki írta a megoldást. -
ronhaven #592 narbacular drop fejlesztocsapatat vettek fel, ennyi -
#591 Már 2.-szor, megy ez :D -
#590 Huh, na sikerült, de ez sem gyenge XD -
#589 Én azt hallottam, hogy tanuló programozók, vagy kik csinálták meg...azaz találták ki, és a Valve megbizta őket, hogy dolgozzanak nekik...
Ezt még régebben láttam egy riportba asszem..
de az biztos, hogy a finomításokat a Valve csinálta, de az egész játék alapját egy banda hozta létre...
Lelkes programozók...
De javítsatok ki ha tévednék.. -
#588 Hiába jutok fel, a kocka mindig visszaesik és nem tudom elkapni :S. Na erre is még gyúrnom kell. -
#587 Bazz, többet vártam ettől a játéktól. 2,5 óra alatt végigvittem....
-
#586 Vazze, szétesik szerencsétlen billentyűzetem... -
#585 ez space + e felváltva akar lenni? -
#584 köszi, így már sikerült! -
#583 A mockosz, hogy ez nekem nem jutott eszembe :) -
gabriel08 #582 NiklaHUN.
kipróbáltam a -window -w "1280" -h "800" kapcsolókat is, de igy sem megy.
ugyanaz a vguimatsurface.dll error amit küldtél. mit csináljak? -
#581 tekintsd meg ezt nagyjából gondolom így használta a rádiót is -
#580 Kurvajól sikerült ez a game csak az a gond hogy 2 óra alatt elfogy :( -
#579 Igen... 1 szál rádióval leszedte a turretteket... Hát persze... Fraps meg nem müxik nála mi?... LOL -
#578 ha a történetet véignyomod :)