Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szemben lévõ üveget kell szétrobbantani vele, és nem kell kinyírni, késõbb még szükség lehet rá ;)
AntiHero
Nem arra kel irányitani hanem az üvegre:)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

szasztok! hogy csinálom ki abban a kis szobában az egy szemû rakéta turretet. megõrjít. visszaterelem rá a portált de nem hat rá a raksi plz help! thx
AntiHero
NA kivégezve:D (a robot:D)

Szuper kis játék volt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

14-es pályát kb 10 másodperc alatt meg lehet csinálni. (Ez az ahol a lépcsõk feltornyosulnak elõttünk.) Csak annyi kell, hogy a lift elé lövünk egy portált, majd a lépcsókön felmenve és onnan leugorva a másik portálba kész is. (Kommentátor módból tudom én is :))

Advanced mapek már elég gondolkodtatók, eddig az elsõ kettõ van meg. És remélem jönnek majd bónusz mapek.
AleXXXXX
Ok megvan:)
A végén a szöveg haláli:D:D:D:D:D:Dlol
é az utolsó perceb nyitottam portal-t, azthittem el kell égni. de nem:D
Meg a party-s szöveg. N azon behaltam.:D

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

fsgh
kiprobáltam...még az elemt is kivettem a vezetéknélküli egerembõl és csak egy entert nyomtam az exére de akkor is kilép a menü elõtt:(

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NE nyúlj a bill/egérhez, míg be nem tölti a menüt. Ha egyet kattintasz indítás után-menü elõtt, kilép.

Petko, ez a szép a játékban, a fantáziádra van bízva:)

az a vicc hogy én itt megint kicsit máshogy csináltam... a rohadt gomb mindíg idegesített, aztán végén felugrottam az oszlopra, a gomb mögé, megnyomtam és beugrottam a fülkébe... az ai mondta is hogy ez nem szép dolog.. de aztán kinyitotta nekem és ott megvártam a golyót
fsgh
valami nem okés nálam...egcsináltam a parancsikont és átírtam az ini filét és el is dul de még a menü elõtt sötét kpernyõ és kilép:SSS

valaki tud rá megoldást?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a lényeg hogy minél magasabbrol ugorj bele az elõzõbe és lesz lendületed átugrani a kövire
Doki17
Itt mit kell csinálni elakdtam légyszi segítsetek.

Rip
Caps lock off, pls...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

alex : a robotokat en ugy oltem meg h guggolva kijottem es a bal oldalihoz kozel ala mentem, aztan a portalokkal a tolteteket rajuk vezeted..
nekemis sikerult vegigjatszani ha lesz idom jon a challange :D:D

ALEX : en dobtam fel a kepeket, mert nemtutam mitkell csinalni, ha a robotokat legyurted es megcsinaltad Lyan verziojat amit kepekkel illusztralt hogyan kell a toltetet bejuttatni a hejere,
utanna csinald azt amit leirt.. nekem bejott..
melletted jobra van lent egy kis "sziget", atmesz a liftel, elinditod a gepezetet a gombal, amikor kinyilt az ajto ralosz egy piros portalt, atmesz oda ovatosan, es leesel jobbra a sziklara, es magad ala losz egy kek portalt, meglessz a kezdeti sebeseged, es at fogsz repulni a kockahoz, tobbit sztem mar tudod mit kell, leesel a gombhoz, portalon at atmesz az ajtohoz, es utanna a gombra rarakod a kockat es finish..
AleXXXXX
eZ NEKEM IS MEGVAN, DE HOGY NYIRJAM KI A ROBIKAT?:o
mERTZ VAN KB 110X10 M AHOL MOZOGHATOK, EGYÉBKÉNT MINDENHOL ÉSZREVESZNEK.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Nah átvittem, a 19. pálya olyan hosszú volt mint a többi összesen. :D
Nah még maradtak a bonus mapok.

AleXXXXX
hMM FEJBÖL BNEM TOM HOL KADSTAM EL, AZ ALSÓB KÉP MINTHA. AZ LNE, DE LÍROM:

vAN 1 TEREM ALUL SAV VAGY MI MAGAS TEREM BENNE 4 -5 ÁLLVÁNYON 4-5 ROBOT. sZEMBE VELEM VAN 1 EMELET, MEG JOBBRA LENT IS.
nA ITT HOGY/MINT KEL, MERT AKÁRHOVA ,MEGYE K A DROIDOKKINYÍRNAK.
a SEGÍTSÉGET ELÕRE IS KÖSZ.

uhhh egy isten vagy :D:D igy elsore osszejott :D:D NAGYON THNX :D
próbáld akkor úgy, hogy gyorsan átmész a bejárathoz, onnan belelõsz a 45-ösbe, majd jobb oldalon leugrasz, ott van a mélyben egy nagy rész, és ott lõjj magad alá.

atlag a 2ik kor utan ugyanugy a savba dob bele :( elleszek egy darabig ugy erzem :D
uhh, ez igy leirva szep es jo, probaltam mar mert gondoltam h valami ijesmi lesz :D 2 kor ad akkora lenduletet h oda at tudom magam dobni ?!

mindjart megprobalom, thnx a lot a helpet, innentol ha nem megy az az en bajom :DD

de ezekszerint nem en voltam a huje, ez mar eszembejutott csak nem hittem h ennyire egyszeru lenne.. :D
jah!

Akkor:

A lényeg (még párszor hasznos lesz), hogy lendületet kell venned, hogy átugorj.
Rálépsz a mozgó platformra, és az alsó szinten az egyik oldalsó falba lõsz egy járatot. Megnyomod a gombot, a túloldalon (ahonnan jöttél) felnyílik a fal. Amint felnyílt (45°-ra), lõdd bele a másik járatot. Menj át, majd zuhanás közben lõjj magad alá, hogy az eséstõl felgyorsulj. Ha kell, zuhanj még egy kört, a lendület át fog dobni. Onnan meg a kockával rá a platformra, lerakod a kockát, vissza a gombhoz és kész.

http://agressive.darkangels.hu/nk/portal3.jpg

http://agressive.darkangels.hu/nk/portal4.jpg

a 3asnal nemtudok felugrani a kockahoz, 4esen kene rarakni a kapcsolora h szembe nyiljon a kapu.
a labdas dolog mar megvolt tegnap hajnalban :D az nemvolt nehez, de nekunk a lift tuloldalarol kell a kocka, amit ugyebar vissza kell vinned egy szobaval arrebb, h rarakd a kapcsolora, h szembe ne zarodjon be az ajto.
en a kockahoz nemtudok eljutni, mert csak az alata levo gombra enged raesni, ami ugyebar nyitja az ajtot visszafele.

egyebkent thnx h segitesz.
18. pályarészletének megoldása

KATT

A kép bal oldalán pont nem látszik egy kis kamra, oda kell bevezetni a golyót. Lõjj lyukat a zöldekbe, majd amint kijött és elindult a kamra felé a golyó, azonnal lõjj egy lyukat közel hozzád éa a piros nyílnál lévõ falba, majd ugrás közben nyomd meg a gombot, hogy kinyíljon a kamra ajtaja, és átmenjen a golyó. A piros mûveletet gyorsan kell végrehajtani, mielõtt odaér a labda.

Normális hogy minden bonus map végén kifagy?

Serpa
ez vmi félelmetesen jó játék lett.
ráadásul a gépigény is alacsony(nem hiába source motor)
15 szintet gyorsan végig lehet vinni, nézelõdni nincs mit :)

úgy láttom az utolsó 4 szint ami húzosabb lesz, robotok miatt.

alig várom már, h az EP2 is elkezdjem.

szembol es balrol csinaltam ket kepet.

dobj egy képet a terem bal oldaláról, és lerajzolom:)

Hi all!

sajnos elakadtam a 18as questnel,a teremben ahol van 4 db ijen kis robot, kozepen van egy lift, es szemben van ket kis szint, az alsoban van a gomb amivel visszafele tudnek haladni, a felso szobaban van a kocka amit vissza kene vinnem a kapcsolohoz, de a kockahoz sehogy sem ferek hozza mert a liftrol nemtudok oda atugrani erte... fel oraja filozok h honnan lehetne oda beugrani de semmi.
a kocka viszont kell h visszatudjam vinni es tovabbjutni, mert bezarja az ajtot a kapcsolo :D:D

huhh ez nagyon ertelmes lett, de sztem aki mar jart ott tudja h mirol hadovalok.. :D

a helpet elore is thnx.
AleXXXXX
Ha fenn vagy blue-dragonmon...
Nekem max sávszéleséggel jött le (most csomizom ki).

lololol
ja hogy ez a portál topic :D
akkor 2-3 óra

lololol
kicsit több mint 6 óra volt úgy hogy majdnem mindenhol megálltam és megnéztem amit lehetett, közepes nehézséggel
az achievementekkel még lehetne pöcsölni de nincs haszna

üdv mindenkinek!

Nektek simán fut ...\hl2 -steam -game portal módszerrel, vagy ennyire azért nem egyszerû??

chelseafan
Portal Credits<#circling><#taps>

Serpa
mennyi a tiszta játékidõ?

RelakS
De letöltheted onnan :P

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

credits

"Everything that happens, happens for a reason"

Valaki feltenné valahova azt a zenét ami a vredits alatt megy?

"Everything that happens, happens for a reason"

biomage
ott fizetös

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Rakétás robot arca elé egy portál, a csõ alá egy másik, majd hagytam, hogy bemérjen. Ezután két találat kellett, és a csõ szilánkokra hullott. Jutalom: egy darab dobókocka, amire felállva bementem a csõbe

RelakS
Steam-rõl

biomage
Honan is tudom ezt a játékot letölteni?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Jaja :D

Úgyis az a bajom mindig, hogy a nagy pályákat sosem fejezem be. Ide meg jól lesznek kis pályák is.

Emiatt gondolkoztam, hogy esetleg megpróbálkozok valami gg mappal CSS-hez, de az meg túl egyszerû.
Egyetértek, most játszottam végig.
Bár én azt hittem a tesztre, hogy utána jön a játék, de a tesztek az maga a játék. <#wow2>
Amúgy tényleg NAGYON JÓ játék. Jópofa.
Remélem lesznek majd pályák hozzá...mert igy rövidke volt.
De ütös a HL2 motorral egy logikai-ügyességi játék.

Esküszöm jobban tetszett ez, igy ezzel játszottam, és csak ezután jön a Episode 2.<#crazya>
csinálnár pályákat, mi?!:D
chelseafan
Ez a játék NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓ!!!:D
A robothang szövege hatalmas, a credits tényleg mindent üt!<#vigyor2>
Játékban még sose röhögtem ennyit.:D

romeozor
én is végigvittem :) üdítõ volt
ott egyébként vissza kell menni a raksis drone-hoz és az üvegcsövet szét kell törni ami a járat fölött van és kipottyan egy doboz

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

jaja olyasmi, én azokat az xbox dobozokat stócoltam fel... elég ingatag megoldásnak tûnt