Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem tetszik ez a game.Kicsit gondolkodni ügyeskedni kell benne!
Lehet hülye kérdése de az tökmindegy mennyi idö alatt csinálsz meg egy pályarészt?
Next PC upgrade: 2022
@
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mert minden külön lemezen van eredetileg is....
Portal-t kell leszedni, meg Portal FIX-et hozzá!
PSN ID.: Beegabor
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
C:\game\hl2-portal\portal\hl2.exe -steam -game portal
a hl2.exe után RAKJ SZÓKÖZT, ÉS ÚGY ÍRD B A DOLGOT!
Így menni fog.
szed le a fix-et
lesz benne 1 ini (vagy dll nem emlékszem)
Azzal írd felül a fõmappában lévõ ugyanoylan nemû fájlt.
ÉS JÁCC:):):):)
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
A torrent nem warez, ezét leírom:
Bluedragon.
Én du 2-töl este 10-ig jáccottam.
Most megyek kinyírni a boss-t.
Estem már fáradt voltam ,a szememis kivolt.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Nekem nem megy a -steam -game portal os módszerrel, de lehet valamit rosszul írok
pls help
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
u dont have to listen anybody else but me
Remelem, meg sok ilyen gameval talalkozunk, de min. rengeteg uj mapot keszitsenek a gamehoz!<#wink>#wink>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Végülis igaz...<#buck>#buck>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ember, szörny vagy robot???
Spoiler-ben ennyit árulj el légyszíves?
Ebben van boss?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyszerû logikai játék, de valszeg ebben van az ereje, nameg a grafikában....
Egy kis izzelítõ annak aki kíváncsi, hogy mi az a Portal
@
azt hittem ez ilyen simán kis gondolkodós cucc lesz... ilyen arcade szerû :K haladunk elõre a pályákon........ nem gondoltam hogy ilyen csavart tesznek bele xD meg a hangulata is más volt mint sejtettem :D jó lett ^^
@
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Én is hasonlóan csináltam, de nem egyszerre az egészet, mert nem függölegesen estem, aztán a portál mellé érkeztem minden alkalommal.
Kedvenc részem? Nem tudom, az egész marha jó :) Nyolván az advanced mapek a legérdekesebbek, még nincs mind meg.
Ma végignyomtam az alapjátékot másodszor kommentárral, sok érdekesség kiderül belõle.
Egyedül az utolsó pálya tûz utáni részét éreztem kicsit monotonnak, meg nagyon elnyújtottnak, de az utolsó cata meg az utána következõk kárpótoltak. :)
Kinek mi a kedvenc része/beszólása legnemkedvencebb (szép-szép..) része.
Nekem személy szerint a kedvencem, az amikor mondja h gratulálun, befejeztetd a tesztet, de meg kell halnod, meg mikor átjutok a tûzön, a party-s rész:D
Na az oltári nagy.
Jók még a droidok hangjai "hello, Activated, Deactivasted are you stil fear?, next time..., target lost, where are you?, searching."
De a legjobbak akkor vanak, mikor "nem talál meg"
Meg a legeslegvégén amikor a comuputer mondja h nyomjam meg a gombot, me g a szöveget, h õ most csak viccel vagy nem:D
Amit utáltam, az az a pálya, ahol egy kockával kell solmindent csinálni. egy szobába kell betenni a legvégén, és a szoba fölöt 2x is elemgy az ember 2 folyosón, amiben erõlövõ van. és nem lehet portalt csinálni.
Na én ott a kockát használtam "pajzsnak".
Ti jöttök!:)
Ez is komoly. (18-as level vége, az egyre magasabb platformokkal)
Köszi:)
jah ha nem érthetö akkor ezer bocs, de remélem segitettem!
Próbáltam, h 2 portallall lelövetem önmagát, nagynehezen sikerül a sugarat egybe hozni ( ha 2 portálon át rá ,menjen) ERRE ÁTMEGY RAJTA, MINTHA LEVEGÕ LENNE!
Mit kel itt?
Alex
http://youtube.com/watch?v=BObxgIqoIJ0&mode=related&search=
Raksz egy portáéta fal tetejére, eggyet lentre, sé a beleugrok, begyorsulok módszerrel átrepíted magadat oda arra a sötöét részre.
Amikor a z egyszemû robotos pályán vagyok, bemászok az emelt szelõzõbe. És onnan tovább?
Nem az a vége, hogy elégek?? Illetve a tûz feletti ráccsal elkerített részre is el tudok jutni, de onnan már sehová sem.