Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil3nt
18. palyanal <#129>et latom, csak nekem meg nem indult be az a kis lift. azt hogy lehet beinditani?mert ahova azt az energiagombot iranyitanom kene az elott pajzs van...azt hogy lehet kinyitni?

DarkSector
Jah nekem van lemezem, de az üres....<#vigyor1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Tegnap este toltam vele pár pályaszakaszt!
Nekem tetszik ez a game.Kicsit gondolkodni ügyeskedni kell benne!

Lehet hülye kérdése de az tökmindegy mennyi idö alatt csinálsz meg egy pályarészt?

Next PC upgrade: 2022

Seth
DVD9

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
nekme meg nincs is lemezen xD boltit azt úgy adják hogy van portal dvd meg ep2 dvd meg tf2 dvd? O.o

@

DarkSector
Szinte már mindenhol megvan!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fsgh
thx. cak ugye az a gz hogy én a második folyosórol már elhoztam az energia gömböt szal mehetek vissza az elsõig...thx!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DarkSector
De csak külön lehet...
Mert minden külön lemezen van eredetileg is....
Portal-t kell leszedni, meg Portal FIX-et hozzá!

Seth
a 3. egyszerû, bemész abba a terembe ahol 2 ajtó van és a 2. után egy ilyen kapcsoló amibe egy energiagömböt kell juttatni. Namost a hátsó ajtót kinyitod a szives dobozkáddal (ajtótól balra fenn van a kapcsoló, ráemeled csak a dobozt). AZtán visszamész arra a folyosóra ahol oda-vissza lövöldözik az energiagömböt, raksz egy portált oda ahova érkezik, a másik portált meg a zárt ajtó elõtti falhoz .Odaállsz a nyitógombjához, vársz a gömbre, mikor elhalad melletted, gyorsan kinyitod az 1. ajtót a kapcsolóval (egyszerûbb ha lehajolsz és ráálsz a szélén,akkor nem ér el a gömb.

PSN ID.: Beegabor

fsgh
valaki nem tud végigátszást?:D mert elakadtam a 17-es pályán...átverekedtem magam a kis szives dobozomal a 2 folyosón aztán 2 olyan lift félét beindítottam de a 3.-kat nem tom...csak 1 dobozom van de 2 ajtót kellene kinyitni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

AleXXXXX
Nekem a cél menü így néz ki:
C:\game\hl2-portal\portal\hl2.exe -steam -game portal

a hl2.exe után RAKJ SZÓKÖZT, ÉS ÚGY ÍRD B A DOLGOT!
Így menni fog.

szed le a fix-et
lesz benne 1 ini (vagy dll nem emlékszem)
Azzal írd felül a fõmappában lévõ ugyanoylan nemû fájlt.
ÉS JÁCC:):):):)

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

AleXXXXX
ez, és #189

A torrent nem warez, ezét leírom:
Bluedragon.

Én du 2-töl este 10-ig jáccottam.
Most megyek kinyírni a boss-t.
Estem már fáradt voltam ,a szememis kivolt.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Gideon Wieth
valaki segítsen és írja le részletesen hogy kell a portalt elindítani:)
Nekem nem megy a -steam -game portal os módszerrel, de lehet valamit rosszul írok
pls help

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Grove4
A Portalt külön nem lehet valahogy leszedni?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

zeus89
na átvittem az ep2 ... most jön ez :)

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

VRSDM
nekem nem reagál semmire, hiába írogatom a futtatási paramétereket.

u dont have to listen anybody else but me

LoCk
Nagyon remek a jatek.<#eljen>
Remelem, meg sok ilyen gameval talalkozunk, de min. rengeteg uj mapot keszitsenek a gamehoz!<#wink>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

VRSDM
steam-rõl

u dont have to listen anybody else but me

MaSzKa
teszik és honnan tölthetõ?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

DarkSector
Ok!
Végülis igaz...<#buck>

Zomil
majd megtudod ahelyett hogy itt irkálsz inkább menj és csinálj meg néhány pályát :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
THX...
Ember, szörny vagy robot???
Spoiler-ben ennyit árulj el légyszíves?

mucsácsó
Van boss igen...
a végén..de játszál és megtudod..
DarkSector
Mi?
Ebben van boss?

Zomil
hát ez nagyon feldobta most igy az estémet, egyszerüen odaszögezett a székhez a játék:) jókat mosolyogtam, és a végén már sajnáltam szétlöni a boss-t :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Iszonyat ez a Portal!!!!!!
Egyszerû logikai játék, de valszeg ebben van az ereje, nameg a grafikában....
Egy kis izzelítõ annak aki kíváncsi, hogy mi az a Portal

armageddon666
akkor én valami állat vagyok xD én egybõl kihasználtam :D bár ez mintha emberibb lenne :c

@

armageddon666
Háát, nem erre számítottam :D valahogy nagyon morbid volt vagy nem is tudom xD tiszta klausztrofobikus lettem :K és az a kontraszt... elején steril környezetben mi vagyunk a kísérleti patkányok és idegesít a robot :K meg mindenhol alánktesz :K a kis humoros xD aztán mikor szökünk akkor meg ilyen lepusztult gyár szerû hely O.o és a végén a "boss" ... az is kemény volt :D

azt hittem ez ilyen simán kis gondolkodós cucc lesz... ilyen arcade szerû :K haladunk elõre a pályákon........ nem gondoltam hogy ilyen csavart tesznek bele xD meg a hangulata is más volt mint sejtettem :D jó lett ^^

@

RelakS
Valakinek nincs kedve összeszámolni, hogy hol mennyi kamera pusztítható el? Nekem 4 hiányzik

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

lololol
ne használj konzolt

RelakS
Nem inkább: Are you still here? :) (Még mindig itt vagy?)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

romeozor
üdv, valaki találkozott már olyannal a challange mapoknál, hogy a végén kiírta hogy cheated? 2 változtatást eszközöltem csak, konzol bekapcsolás és fps kiírás

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Hát berakhattad volna spoilerbe a beírásod.
Én is hasonlóan csináltam, de nem egyszerre az egészet, mert nem függölegesen estem, aztán a portál mellé érkeztem minden alkalommal.
Kedvenc részem? Nem tudom, az egész marha jó :) Nyolván az advanced mapek a legérdekesebbek, még nincs mind meg.
Ma végignyomtam az alapjátékot másodszor kommentárral, sok érdekesség kiderül belõle.
Egyedül az utolsó pálya tûz utáni részét éreztem kicsit monotonnak, meg nagyon elnyújtottnak, de az utolsó cata meg az utána következõk kárpótoltak. :)
AleXXXXX
Én is így csináltam.. Ti nem?

AleXXXXX
Eszembe jutott:
Kinek mi a kedvenc része/beszólása legnemkedvencebb (szép-szép..) része.

Nekem személy szerint a kedvencem, az amikor mondja h gratulálun, befejeztetd a tesztet, de meg kell halnod, meg mikor átjutok a tûzön, a party-s rész:D
Na az oltári nagy.
Jók még a droidok hangjai "hello, Activated, Deactivasted are you stil fear?, next time..., target lost, where are you?, searching."
De a legjobbak akkor vanak, mikor "nem talál meg"
Meg a legeslegvégén amikor a comuputer mondja h nyomjam meg a gombot, me g a szöveget, h õ most csak viccel vagy nem:D

Amit utáltam, az az a pálya, ahol egy kockával kell solmindent csinálni. egy szobába kell betenni a legvégén, és a szoba fölöt 2x is elemgy az ember 2 folyosón, amiben erõlövõ van. és nem lehet portalt csinálni.
Na én ott a kockát használtam "pajzsnak".

Ti jöttök!:)

http://youtube.com/watch?v=ZvIj3PTyGvI
Ez is komoly. (18-as level vége, az egyre magasabb platformokkal)
AleXXXXX
Így érthetõ:)
Köszi:)

Lövöd mindig annyi az egész, h a számlálo alá teszed az egyik kaput és a portál másik kapuját meg oda amikor lockol téged a rakéta, vagyis helyetted önmagát lövi, akkor mindig leesik egy darabja, a kemence fölé teszed az egyik portált, elötte hagyod a darabot, majd bemész a kis helységbe a lépcsön ahol megnyomod a gombot, és az ablakon keresztül mielött bezárul a kemence a tárgy alatt nyitod a másik oldalát a portálnak, ezt asszem 3x kell megcsinálni és finish
jah ha nem érthetö akkor ezer bocs, de remélem segitettem!

Na ez az, errõl beszéltem, hogy elõször én is ezzel próbálkoztam, de nem önmagát kell lelõni hanem a felette lévõ nagy izgõ-mozgó robotot.
AleXXXXX
ÕÕa legvégén a számítógéppel, mikor adja befelé a toxic-ot, akor mi a **szomat kell csinálni.
Próbáltam, h 2 portallall lelövetem önmagát, nagynehezen sikerül a sugarat egybe hozni ( ha 2 portálon át rá ,menjen) ERRE ÁTMEGY RAJTA, MINTHA LEVEGÕ LENNE!
Mit kel itt?
Alex

végigtoltam ezt is, hát nagyon ötletes gém volt, utobbi idökben tudott ujat mutatni és nagyon szorakoztato volt!

lalakov
Köszi:)).
14-ea pálya 6 mp alatt, durva!
http://youtube.com/watch?v=BObxgIqoIJ0&mode=related&search=
na mire visszmentem leesett, de azért kösz! Kinyírtam minden idõk legviccesebb boss-át és sajnos nem tudom szavakkal kifejezni mennyire jó játék volt és már alig várom a folytatást:) A credits zene annyira kész. Best song ever!!!!
AleXXXXX
Dede:) Onnan van csak a neheze.
Raksz egy portáéta fal tetejére, eggyet lentre, sé a beleugrok, begyorsulok módszerrel átrepíted magadat oda arra a sötöét részre.

Amikor a z egyszemû robotos pályán vagyok, bemászok az emelt szelõzõbe. És onnan tovább?

lalakov
Spoiler

Nem az a vége, hogy elégek?? Illetve a tûz feletti ráccsal elkerített részre is el tudok jutni, de onnan már sehová sem.
AntiHero
Nekem ott elég 1 értelmû volt a dolog:)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Én a végjátékban próbáltam a turretet kinyírni...
AntiHero
Elsõnek én is azt csináltam:D Emberi ösztön:D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

lololol
használnod kell a továbbjutáshoz, nem kicsinálni