2459
Portal
-
#337 aludj egyet, vagy fuss egy kört :D
friss aggyl biztos jó lesz + sikerélményed lesz ha te magad jössz rá -
kokos #336 Valaki segithetne nekem is ....Portal 15 pálya..azthiszem kibanagyot kell ugrani?Vagy mit, portáltam már a menyezet alá és a gödörnél ugrottam de nem érek el odáig leesek a padlóra.tudom elég lámaság de már fáradt vagyok és nehéz már gondolkodni!Kösz -
#335 help -
#334 Asszem mindjárt nekiállok 3.-szor portal aim nélkül megcsinálni. -
F1re #333 vaki segitsen _:D nem tom most mi van eljutottam a tutorial mapok vegere asszem ?!?! egy ien liften vagyok ami megy elore es bele visz a tuzbe es meg halok mit kell csinalni ?: :D -
#332 nemtudok művészien fordítani :K úgyértem hogy megmaradjon a hangzása és az összhangja xD szószerint lefordítva nem jók :c de valaki aki érez erre késztetést megteheti ^^ -
#331 És magyarul? Nem tud mindenki angolul... -
#330 amúgy Achievmentek mire jók? -
#329 Egy-két funny szöveg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"There was even going to be a party for you. A big party that all your friends were invited to. I even invited your best friend the companion cube. Of course, he couldn't come because you murdered him. All your other friends couldn't come either because you don't have any other friends because of how unlikable you are. Unlikable, it says so here in your file 'unlikable'- liked by no one"
"Have I lied to you? I mean, in this room? Trust me."
"Remember when the platform was sliding into the fire pit and I said 'Goodbye' and you were like 'NO WAY' and then I was all 'We pretended we were going to murder you'? That was great!"
"Oh, you think you’re doing some damage?! 2+2 is… 10… in base four, I’m fine!"
"Maybe you should marry that thing since you love it so much. Do you want to marry it? WELL I WON'T LET YOU. How does that feel?"
"Congratulations. The test is now over. All Aperture technologies remain safely operational up to 4000 degrees kelvin. Rest assured that there is absolutely no chance of a dangerous equipment malfunction prior to your victory candescence. Thank you for participating in this Aperture Science computer-aided enrichment activity. Goodbye."
"You're not smart. You're not a scientist. You're not a doctor. You're not even a full time employee. Where did your life go so wrong?"
"Your entire life has been a mathamatical error. A mathamatical error I'm about to correct." -
#328 Nemtom, én is így kezdtem el, de nekem már a liftből való kiugrásnál is 3 lépést számol... Az egy dolog, hogy a game nem realisztikus, de a fogalmakat nem kellene átértékelniük, mert ez így marha hülyén néz ki. A videóban meg van 1 vágás, a legvégén, de lehet, hogy több is van... -
#327 ahha.. köszi a segítséget -
#326 épp az a lényeg, hogy ne nagyon lépkedj :)
pl. 13-as chamber 4 lépésből: http://youtube.com/watch?v=QqsBzxnb8IA -
#325 Ezek a footstepes challengek eszméletlen nagy hülyeségek, egy ugrásnál kb. 3-4 lépést számol... Vagy én nem vagyok tisztában a LÉPÉS fogalmával, vagy a készítők. LOL -
ronhaven #324 hallgasd meg azt is amit a palya elejen mond -
#323 Ha kell veszek videót -
#322 értem, kösz -
#321 ott is ez avn.. nem lehet portált nyitni... hogy mentetek tovább? #293? -
#320 vagy közvetlen a lépcső fölé? -
#319 Balra fenn a fal beportálhatatlanító... jó kis szó mi? Na de ez van. Nem tom hogy tovább. -
#318 Ezek miatt áll mindig talpra az alany és ugyanezek fogják fel az esést (ezért nem hal bele). -
#317 Jó megoldás! :) -
#316 Én úgy szoktam, hogy ráállok arra a (nagyon) kicsi platformra amin a kapcsoló is van, és elkezdek gugolva oldalazni jobbra, amíg fel nem tűnik az a kiálló faldarab széle amire rá kell lőni az egyik portált (rálövöm), utána márcsak oda kell lőni a másikat ahol éppen az energiagömb van, és miután átment a portálon kinyitom az ajtót. Ez így nem "szakszerű", de nem kell kapkodni XD -
#315 Nah, másodszor is kitolva. -
#314 megnéztem most azt, hogyha egy helyre (paertícióra) teszem őket, akkor is kidob...
ha nem más, leszedem mégegyszer... -
#313 gondolom fix le van szedve a parancsikn meg meg van csinálva úgy ahogy kell. ha ezek megvannak 1et még megprobálhatsz. Nekem pl azért nem ment mert nem a c-re tettem hanem egy másik winyómra...ha több winyód van probáld meg minden... -
#312 de egyszer a számítógép mondja hogy "Well done Android" -
#311 A pajzs magasságában attól jobbra van a kapcsoló a különálló faldarab előtt.
Beállítod úgy a portálokat, hogy a fénygömb repüljön a pajzs felé (ami mögött ugye van a célja). Miközben jön a fénygömb, megcsinálod a portálokat úgy, hogy be tudd nyomni a pajzs kapcsolóját.
Remélem érthető. Picit gyorsan kell csinálni, de megoldható... -
#310 help aki tud... -
#309 azt lehet tudni mi van a csaj lábán? -
18. palyanal vagyok, csak nekem meg nem indult be az a kis lift. azt hogy lehet beinditani?mert ahova azt az energiagombot iranyitanom kene az elott pajzs van...azt hogy lehet kinyitni? -
ronhaven #307 nem mond semmit, csak a fegyver belegurul alul egy ilyen taroloba
amugy a foszereplo csaj nem droid -
#306 na emberek, újabb fejlemény :D
sikerült elindítani, viszont most ledob az asztalra egy olyan szöveggel, hogy
Engine error
Could not load library client
-
#305 13-as 2 portállal kivégezve =) -
#304 Elkezdtem kommentárokkal végigitolni, eddig nem értettem miért van a tesztalany lábán az a két "kampó", és, hogy miért nem sérül mikor 20 métert zuhan, de mostmár világos XD -
#303 Most olyat csináltam hogy az egyiket a falra a máikat meg a padlóra hogy beleessek, Ez is loopol és még össze vissza forog is minden, vicces -
#302 érdekes dolgokat lehet ezzel csinálni, PL. egymás felé raknia portálokat és beleugrani. Vagy a fal sarkára rakni a portálokat. Nagyon jó -
#301 azt nem próbáltam.. mint a legtöbb érzelmekkel felruházott droid, egyböl szökni próbáltam a megsemmisités elöl :D
nagyon jo kis hangok ezek... hirtelen le is cseréletm egykét windows hangot ezekre :D -
#300 amugy mi történik ha megárom h elégjek a tüzbe? :) mond valami poénosat?:) -
#299 amugy miközbe advanced mapon otltam feltünt ha egymást lövik akkor is nagyon jókat beszolnk:DDD
"dont shoot me"
"hey its me" :)
nagyon jók :) -
#298 portal english.gcf\sound\npc\turret_floor\
itt vannak azok a kedves kis beszólások :D