2459
Portal
-
#377 hát ez rohadt jó :DD
megérte ennyit szenvedni vele ^^
16osig jutottam el, mégegyszer mindenkinek kössz :DD -
domib #376 Nekem is ez van! :((
Csak nekem egy tized másodpercre kihoz vmi hibaüzenetet.
Még lefotózni sem tudom. -
#375 Akinek kéne itt van a PORTAL CREDITS ... tehát az a befejező cucc :) ... HD minőségbe ..
http://stage6.divx.com/user/PMB960/video/1732287/Portal-end-credits -
#374 Nem teljesen mindegy? Attól, hogy kilép még tudsz menni a következő pályára, és mivel ez nem challenge, így nem tudsz benne rekordot sem dönteni... -
#373 Nekem el sem indul. Gondolom a legelső töltőképernyő után jönne a főmenü.
Nekem viszont már ezt sem töltötte be. -
Richard90 #372 Nekem is kilép... de nekem csak akkor amikor átviszek egy pályát... pont akkor lép ki amikor belépek a liftbe. Jah és csak az advanced challange modban... nem tudja valaki ez miért van? -
#371 Szétvágom....... Mindig kilép! Hihetetlen. -
#370 Huh, a testchamber 14-et kivégeztem challenge módban, de jól megizzasztott (és ez a legkönnyebb pálya...). Jelenleg 24%-nál tartok. -
#369 Na, emberek!
leszedtem mégegyszer és most működik :DDDD
köszönöm mindenki segítségét -
#368 Igaz! Köszi szépen.
Így már addig jó hogy indítás után a csapos fej és az azt követő képernyő utáni "töltő" képernyő töltsön kb. 2-3 másodpercig aztán fogja magát és mindenféle üzenet nélkül kilép. Ja és a képernyőn látni a kurzort és mozgatni is lehet. Csak sajna kilép!
Ilyen volt valakinek? -
#367 Pl. séta lassú lépés, futás hosszú lépés, jah, bocs ebből a gameből kihagyták a sétát... -
#366 Csináld meg külön - külön... -
#365 persze... 3 nagy lépéssel... de hogy cisnálsz meg egy FPSt úgy hogy van kis és nagy lépés? görgővel állítod hogy mekkora legyen a lépéshosszod mi? asd... vagy wasd normál lépés, nyilak meg hosszúlépés? -
#364 Ezt a távolságot 5 lépésből NEM tudja megtenni... A valóságban nekem max. 3 lenne! NC!
Egyébként tényleg ki lehet szállni a liftből 2 lépéssel csak marha nehéz. -
#363 Így írd a parancsikonhoz:
"...portal\hl2.exe" -steam -game portal -
#362 Végigvittem a játékot.
Játszanék az Advanced mapokkal, de már az első pálya végén mikor beszállok a liftbe kilép a játék egy hibaüzenettel: "hl2 működése leállt"
Van valami megoldás? -
#361 Nekem sem akar indulni, pedig mindent úgy csinálok ahogy itt írtátok.
Na szóval kitömörítettem ezt: unl-prtl r00.
Van egy portal könyvtár és kilenc gcf. file.
Megkeresem a SteamEmu ini fájl-t és bemásolom abba a könyvtárba ahol ugyanez a file és a hl2 exe file található, és felülíratom.
Most fogom a hl2 exe fájlt, jobbegérgomb, parancsikon létrehozása.
Na most van egy olyan fájlom hogy: hl2.exe---96KB Alkalmazás, ugye erről csináltam parancsikont. Amit erről csináltam: hl2.exe---1KB Parancsikon.
Amit csináltam parancsikont: hl2.exe---1KB, erre jobb egérgomb, tulajdonságok, a megnyiló ablakban fönt a parancsikon fülre kattintás, majd a legfelső "írható" mezőbe, ami ugye a "cél:" a már beírtak után a"
jelet visszatörlöm és a "....\portal\hl2.exe után beírom hogy:...\portal\hl2.exe -steam -game portal és a végére a ".
Tehát ezt kell látnom:...\portal\hl2.exe -steam -game portal"
Rákattintás az "alkalmaz" gombra és csodák csodályára NEM jó.
Ezt írja: "A Cél mezőben megadott név(....\portal\hl2.exe -steam -game portal) érvénytelen. Ellenőrizze az elérési út és a fájlnév helyességét".
Biztos én rontok el valamit, de mit? Nem létezik hogy másnál ugyanaz a "verzió" működik ugyanezzel a módszerrel nálam pedig nem.
Kösz előre is. -
F1re #360 nekem steam meg minden nelkul muxik -
#359 Van egy olyan érzésem, ha évekig tolnám akkor sem tudnám megcsinálni a challengek nagy részét... -
F1re #358 lol meg is :DDD rajottem :DD -
F1re #357 nemjoooooooooooooooooooooooooo :_D nem tom megcsinalni :D -
#356 Iszonyatos egy játék lett!!!!!!
Remélem lesznek majd + küldetéslemezek hozzá, meg multiplayer!!!!!!!!!!!!!! -
F1re #355 thx a segitseget :D -
#354 -
#353 hát igy sem működik... :/ -
#352 warez kérdés. elv. fennt kell lennie mellé a stock hl2nek is nem?!
nekem csak az ep1 van fennt, de azt írja hogy nem található az eljárás belépési pontja a steam_api.dll-ben :C
másnál hogy néz ki a mapparendszer? -
#351 hát... a parancsikonokat feltettem mind2 partícióra, mindkettőnél végkifejlett az error üzenet. most megprobom a game-t átdobni a másikra, hátha.. -
shiftáj #350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lőj magad alá meg a rá merőleges falra 1 lyukat gyursulj be és felfogsz repülni, have fun, itt még közel nem vagy a végéhez am! :) -
#349 másik forumról:
"Na figy! Remélem ezzel segítek!én igy csináltam: Uj->Parancsikon-> (Jön a varázsló)-> Tallózás(Katt)-> megkeresed a hl2.exe-t ahova kitömörítetted a game-et(nekem spec.: d:/Games/Portal/portal/hl2.exe) Nah és itt a lényeg stb../hl2.exe -steam -game portal A szóközök is kellenek és amit letöltöttél SteamEmu.ini fájld másold be ide st../portal/ide ahol a hl2.exe van és ird fölül MAJD 2 Katt a parancsikonra"
így csináld végig...esetleg probáld meg több vinyón (ha van) akkor tuti mennie kell -
#348 és ennél mit kell csinálni? :)) -
#347 nézz föl magad elé... majd nézz föl magad mögé... majd nézz magad alá...
nemis... igazából feküdj a hasadra, tedd csípőre a kezed és várd meg míg megérkezik a partyszervíz -
F1re #346 itt mit keeee csainalni :D plzzzzzzzz heeelp mert semere nem lehet menni :D
-
#345 Lementette, a portál flash verziójában található zenét, és a 2. és 3. végigjátszás alatt azt hallgattam XD, így még nagyobb fíling volt. -
#344 Options > Portals > Portal Funnel
Segít beleesni a padlón található portálokba. -
Morisz #343 és ezt hol lehet beállítani?
-
#342 Nah, portál aim nélkül pár rész nehezebb, de semmi extra. -
Morisz #341 hogy érted h "aim nélkül"?vmi nehezítés? -
#340 Most próbáltam ki, kb az 5. pályáig vittem eddig, nem rossz kis játék :) Enyhén Prey beütése van a dolognak. -
#339 Nincsenek tutorial mapok, az már maga a játék ;) -
#338 nyissszembefalra meg oldalra portált és ugorj bele xD