2501
  • strebacom
    Nagyon faszányos lett köszi!!!
  • Csuhai G
    Pont most írtam a "Moderátornak" topikba. :)
    No mind1, 1 hónap után látom értelmét a VIP jognak. :))
  • Kandurex
    ha már erre jártam ;)
  • strebacom
    Persze ha méretileg jó, de ha nem ottvan az enyém alant, csak tegye már be valaki ne legyünk fej nélkül.....
    Köszi!!!!
  • strebacom
    Hú wazze ez tényleg fasza, na akkor eztet kérnénk bannernak!!!!
  • Kaszi46
  • haxoror
    Hát ennek nem lesz sok köze az Undyinghoz, persze attól még lehet jó fps de én mást vártam :(
  • grebber
    Új Trailer
  • strebacom
    Ezt lehetne bannernak amég nem lesz szebb, aki betudja tenni annak elöre is ezer köszönet!!!

• strebacom
    "A jó hírt a Gaming Only-nak adott interjúban a Codemasters játék dizájnere, Andrew Wafer erősítette meg a közelmúltban. A népszerű horror-író és filmes Clive Barker vadonatúj alkotásának kipróbálható verziója az összes megjelenési platformra elérhetővé fog válni augusztusban (PC, Xbox360, PS3). Reméljük a hónap első napjaiban kerül majd sor erre"

Forrás: www.xbox360only
  • Kandurex
    hm, nézd már Serious Sam visszatért
  • Csuhai G
    :((((((
    Undying nagyon hangulatos, félelmetes játék volt, de ez a csoportos szörnyírtás...nem jön be. Szerintem sokkal jobb lenne, ha itt is egyedül lennénk.
  • Kaszi46
    nemáááá
  • 12346
    kecc, akkor ezzel se fogok játszani:c
  • Loál János #86
    Lécci ne. :D
  • grebber
    Pedig de!
  • Loál János #84
    Ejj, remélem nem csak ilyen írtás lesz az egész. :-|
  • grebber
    Történelmi korszakokkról meg azokhoz kapcsolodo fegyverekről nem volt semmi :(
  • berlinboy6329
    3 új videó itt

Ez már nem olyan,mint az Undying.Inkább Painkiller,vagy Serious Sam...
  • strebacom
    "megjelenés pedig év végén várható"- már ugy hallottam, hogy a Crysist is eltolták év végére, hát igazság ez....
  • Csuhai G

Jöjjön már! :)
  • grebber
    Képek
  • 12346
    nah, alakul itten a beteg élővilág..^^ kíváncsi leszek, milyen lesz. undyingból kiindulva valszeg hosszú évek után ez lesz a köv fps, ami elé leülök.
  • grebber
    Új képek
  • grebber
    Ördögűzés, vérmágia és gépfegyverek - Jericho részletek
    [2007. április 24. @ 16:00 - Zarathos]

Egy interjúban Brian Gomez, az Alchemic Productions igazgatója mesélt pár érdekességet a Clive Barker féle Jericho-ról. Többek között szó esett a fegyverekről, játékmenetről és a karakterekről is.

Azt már valószínűleg minden érdeklődő tudja a játékról, hogy az alapsztori szerint a sivatag közepén felbukkan egy ősi város, amelyben a letűnt korok "rétegeződve" épülnek egymásra, és ahogy haladunk előre a történetben, úgy haladunk "vissza" az időben, második világháborún, középkoron, ókoron át. Ebbe a különös városba küldi az USA kormánya a Jericho elnevezésű csapatot, hogy derítsék ki a felűnés okát és módját.
    Az interjúból kiderül, hogy a játék csapatalapú lesz, mivel a Jericho team hét tagból áll, mindannyian élesen eltérő szerepkörrel rendelkeznek, amelyet kihangsúlyoz az is, hogy ehhez illő paranormális képességekkel is fel vannak ruházva.

A csapat a következő tagokból áll:
    Devon Ross kapitány - ő a parancsnok, az ő bőrébe bújva játszunk többnyire. Speciális képessége, hogy képes megszállni csapattársait, így átvéve felettük az irányítást, valamint kombinálhatja a többiek képességeit speciális támadásokhoz.
    Delgado - alkimista és pyromancer. Egyik kezében(illetve rászerelve) egy minigun, másikban egy magnum, valamint a gépágyús kezében egy tűzdémon van foglyulejtve, melyet szabadoneresztve pillanatok alatt képes megtisztítani egy szobát az ellenfelektől.
    Black - mesterlövész. Telekinetikus erővel rendelkezik, mellyel irányíthatja a kilőtt golyókat, ellökheti magától a túl közel került ellenfeleket, valamint mozgathat tárgyakat, elősegítve a továbbjutást.
    Billie Church - közelharcos és vérmágus. Fő fegyvere egy kard, mellyel érdemes az ellenségek mögé lopózva lecsapni azokat. Ezen kívül saját vérét használva képes mágiára.
    Jones - felderítő és látnok. Képes paranormális jelenségek észlelésére, és asztrális kivetüléssel felderítheti a terepet.
    Rawlings atya - két pisztolyt hord magával, és nem mellesleg ő a csapat gyógyítója. Ezen felül ördögűzésre is képes, amely ilyen helyeken mindig jól jön.
    Cole - "valóság hacker". Felszerelést, embereket teleportálhat, módosíthatja az idő folyását, továbbá ő hozza létre a save pointokat is.

Az ellenfelekről annyit árult el Gomez, hogy jellemzően olyan rémségekkel kerülünk szembe, akik a város fogságában eltöltött hosszú idő alatt "unalmukban" kicsit átformálták önmagukat, fegyverekkel lecserélve végtagjaikat, vagy éppen szárnyakat építve húsból és csontokból, valamint kortól függetlenül mindenhol összefuthatunk a város feltűnéséért felelős szekta tagjaival.

Multiplayerről nincs szó, mivel egyjátékos módra akarják kihegyezni a programot, egy esetleges demóról pedig semmit nem lehet még tudni. A játék hamarosan alfa állapotba kerül, megjelenés pedig év végén várható

info: Gamestar
  • berlinboy6329
    Ez nem az a 720p-s trailer,ami a HW-n is van?
  • Tatyla
    kicsit a vége Aliens klisé...
  • Csuhai G
    Szvsz nem kellenének társak...elszúrja a félelemérzetet.
  • Csuhai G
    Újabb videó!
  • Csuhai G
    Nagyon jók a képek! A vidi is, bár nem ingame..!

(Bár a Undying elsőre rémisztőbbnek tűnt)
  • Hellsing47
    én is :(
    nem értem mért nem lehet ingame videokat nyomni a render meg a franc tudja még milyen videók helyett...
  • grebber
    Hát ja én is örültem de ingamehez köze nincs :(
  • berlinboy6329
    kép rendben,de az ingame vid kicsit sántít. :/

Mert igazából az egy régről ismert Rendervideó. :(

Pedig már örültem én is.

A képek viszont szépek.
  • grebber
    Képek + ingame videó!
  • Csuhai G
    Jaja, de azért van 1-2 ijesztő game! (Pl. Condemned)
  • haxoror
    inkább kinőttél ;)
  • 12346
    hát ja. attól anno beszartam párszor. újabb "horror" játékoknál ez nem ment. vagy inkább kinőttem már abból, hogy megijeszt egy játék(?):)
  • Csuhai G
    Jöhetne már valami új info, ma kezdtem neki újra az Undying-nek és hát... még mindíg nagyon ütős! Remélem sikerül felülmúlni!
  • strebacom
    Movie
  • grebber
    Képek