35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • garam93
    Van vkinek olyan Ati videókártyája amin nem megya gém?
  • filamester
    köszi nektek :)
  • Dexantreal
    M-nek is van több varriációja...ha egyszer nyomsz M-t, akkor sima út(kicsibe),ha többször, akkor mutatja, hogy háynas út és amit bejelölsz rajta....hotel,benzinkút,érkezési hely, garázs stb. N-t lenyomva tudod memorizálni az utat a célállomásig. Más megoldás nincs, de én így is jól elboldogulok vele.
  • deadcode82
    akkor nyomj N betűt, ott megtalálod a teljes térképet
  • filamester
    Helósztok. valaki légyszi segítsen már. Hogy tudok teljes térképet nézni? Mert ha elvállalok egy fivart nem tomm merre kell menni. Ha az M betüt nyomom nem látom az egész térképet.
  • deadcode82
    Ha billentyűzetről irányítom, akkor hol lehet beállítani a fordulás érzékenységét( remélem érthető), mert, ha lenyomom a billentyűt akkor egy másodperces késéssel kezd el kanyarodni és gyorsan, így legtöbbször csak kóvájgok jobbról balra meg vissza.
  • GabriSanyi
    valaki tud már megoldást a pttm-ből konvertálásra?
  • Dexantreal
    Aha...:S...ezt most bővebben pls. Arra emlékszem, hogy mentem az autópályán vagy hol és átkanyarodtam egy msáik sávba..idenx on, majd index off és puff a csillagnál lévő csík rögtön maxra felment...de thanks infot amúgy
  • Dexantreal
    jajj loool....szaru=zsaru sry
  • Vlala #1793
    Elfelejtettél megállni egy ellenőrzőhelynél.
  • Speedbreaker
    ne kötekedj, mert berakhattam volna 1600x1200-ban is...

#1775 -> itt a fórumon több embernek is mx440-e van, nekik miért működik tökéletesen Ha nem válaszolsz rá segítségként nem kell válaszolnod sehogysem.

Amúgy már megy rendesen..
  • Dexantreal
    Megállított a szaru és ilyet írt ki:

Avoiding mandatory check...ez mi?:S
  • Dexantreal
    Akkor berakom így:

• Dexantreal
    havas kép nahh, elszúrtam, sry.
  • Dexantreal
    Eddig hol esett, hol sütött nap, úgyhogy már kezdtem unni az időjárást. Seattle-be tartok Indianapolisból asszem:S és felénél kb hírtelen havazni kezdett. Nagyon szép.
  • gordon 24
    Köszönöm szépen... Remélem majd gyarapszik az oldal. De egyenlőre ez is megteszi.

Még egy kérdésem van :
    Valahol belehet azt állitani hogy egy nyilacska mutassa az utat hová kell menni? Mert igy elég nehéz a tájékozódás.
  • allock #1786
    áhhá, megvan
  • allock #1785
    notic vagy gumikacsa

---a nagy kérdés ---

a .pmc illetve .pmd kiterjesztésű fájl mire való és h tok olyat létrehozni, kapcsolatban van a .pmg-vel ennyit sejtek
  • gordon 24
    Köszi akkor még várok türelemmmel. És azok amiket belinkeltek azok honnan vannak? Ugy csinálták ők photoshop vagy ilyesmi progival?
  • deadcode82
    http://www.3dartpol.da.ru/
  • allock #1782
    gumikacsa tga-ja-t tod egyedül leszedni ami a convoyhoz van és működik is

kamionszim.fw.hu a mack vision helyére rakja be
  • ADK69
    Most adták ki szal még nem tudsz hozzá leszedni semmit.
  • gordon 24
    Sziasztok!!! Nem szeretnék 1xxxx hozzászólást visszolvasni. Ezért szeretném megkérdezni hogy ebbe a gameba honnan lehet leszedni kamzikat potokat stb? Elég az is ha annak a hsz-nek a sorszámát megmondja valaki ahol erről volt sz. Előre is köszi....
  • allock #1779
    én valamit már sikeresen ügyködtem mert prism3d hibával kivág :D
  • deadcode82
    ez nekem szólt?
  • CsuHuCsu
    Aszt nem tom de kérdezd meg gumikacsát.Amúgy nekem 6200 GeForce van és még nem tom hogy fog rajta menni.
  • ticcsy
    Sziasztok!

Nálam, ha le akarom állítani a motort (pl.:tankolás) úgy is megy, ha nyomom a féket fojamatosan, és ha végeztem felengedem a féket. Így nem kell kikapcsolni a kormányt.
    Ti találkoztatok már azzal, hogy ha saját trailerel mentek be egy telepre nem fizet annyit a fuvarért mint ha nincs is trailered?
  • ntex
    Bakker mit vársz egy MX440-től ? Miért nem raksz félre pár ezer forintot és veszel valami GeForce FX kártyát vagy 9x00 szériás ATi-t minthogy ezzel szenvedsz. MX kártyán szerintem sosem fog rendesen menni ez a játék.
    Jó tudom könnyen beszélek, de hidd el 10-15 ezer pénz nem pénz egy videókártyáért.

Csak egy tanács volt
  • deadcode82
    És az melyik lenne a controller menün belül?
  • CsuHuCsu
    próbáld állitani a fordulás érzékenységet,szerintem.Lehet hogy hülyén fejeztem ki magam.
  • CsuHuCsu
    Még annyit hogy naon barók a képek és az hogy mozog az összes műszer belsőnézetből.
  • deadcode82
    Nekem kicsit nehézkes az irányítása, billentyűzetről úgy tűnik mintha később fordulna el a kamion, mint ahogy lenyomom a gombot. Ez mitől lehet?
  • CsuHuCsu
    Tudjátok szidtam az eddigi Hard Truck sorozatokat mert apró hibák voltak benn és engem azok az apró hibák ku...ra idegesítettek.Ezt a RigenRoll-nál megnézhetitek "bocsi de nem reklámnak szántam"
    Az eddigi tapasztalatok alapján (teszem hozzá hogy ösz-visz játékidőm talán 1 óra hossza),de eddig minden rendben van kivéve azt hogy az első cégtől való kijövetelnél az ai elsőbséget adott és a hátulról jövő úgy ahogy volt beleszált (személygépkocsiról van szó).
    Nem értek annyira hozzá de szerintem meg lehete volna azt is csinálni hogy ha összeütközik bármi vagy bárki akkor ne áljon meg az út közepén kidobva a vészvillogót hanem húzódjon le valahova hogy a forgalmat ne akadájozza,vagy a másik hogy maradjon ott kb. 10msp-ig és utánna induljon el.Mégegyszer mondom hogy nagyon tetszik ez a része sőt viszi a pálmát.Láttam azokat a kamcsikat és non tetszenek.Honnan lehet letölteni?
    Bocsi hogy ennyit írtam!!
  • gabber_saviola
    igen ez engem is érdekelne :)
  • gabber_saviola
    800*600-ba is látható ám a kép, nem csak 1024*768-ban
  • gabber_saviola
    [center]

nah megvan az első sikerem, a világ végéről hoztam el az árut :P

• Speedbreaker
    Nemtom hogy csak nekem fagyogat-e ki a játék vagy mindenkinek. Legfrissebb mx440 driver van fent. Néha olyanokat is csinál a game, hogy belevibrál egy-kettőt.
    Ez meg itt a másik probléma:
  • Scania R470
    Hogyan lehet Skinezni a Kamcsikat meg a pótokat??
    Thx előre.
  • gabber_saviola
    ez jó asszem fontos infó nekem :)
  • gabber_saviola
    nah akkor megpóbálom a szabályos vezetést :)