35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#1762 ha valakinek van ötlete, hogy miért nem tudom a térképet elmenteni, az szóljon:
-
Vlala #1761 Low-High - alacsony-magas seebsségfokozat, olyasmi, mint a felező a terepjáróknál. Különösebb jelentősége nincs, Te így is, úgy is sorban kapcsolod :) -
Dexantreal #1760 Ahá, thanks! -
#1759 Városban: 45 mph
Pályán: 75 mph -
#1758 Sziasztok! Egy béna kérdés: Ha veszek egy 8 sebességes váltót, akkor az első hat sebesség előtt "L" bető a többi előtt előtt pedig "H" van. Ez mit jelent. Érdekelne... -
Dexantreal #1757 lemeszel
Jah, szerintem nem árt normálisan közlekedni. Nekem is ez az első ilyen kamionos géjmem, de most már sínen vagyok asszem. Az első pár óra alatt, ami tapasztalat szerzés volt, ott szinte méterekként kaptak le a zsaruk. Most meg már csak nagy ritkán. Indexnél tanácsos beírni valami neked tetsző gombot - én "y"-t és "x"-t ajánlom, az van közel -, mert az alap az ez: "[" "]". Szal...nem jöttem rá, hogy lehet....tehát közlekedj úgy, mint az életben és nem lesz semmi bajod a zsarukkal.
Nem jöttem még rá arra se, hogy mi a sebesség határ a géjmben itt, amin túl gyors hajtásért is elkaphatnak autópályán és városban:S. -
#1756 mindig lemeszel ez a szemét zsernyák és elfogy a pénzem, talán lassan kéne menni :P
még egy lámer kérdés -.-
indexelni is kell? -
#1755 azért ezt azt beletettem, de nem tökéletes...(saját céges verdák a parkolómban
-
Dexantreal #1754 Lax-Xzibit? Táblát lessétek.
-
#1753 hát, lehet, nem lesz semmi a cuccból, mert nem bírom elmenteni a megszerkesztett mappát... -
köfi és bocsika a lámer kérdésért :P -
#1751 de csak akkor , ha megvettem a kütyüt hozzá :P -
#1750 N-et nyomd meg és ott nézd a téképet. egészen a kontinensig ki tudsz ott zoomolni! -
#1749 HOW CAN I CONVERT A TRUCK OFF PTTM TO HAULIN??? -
endiboy #1748 jaja, én is emléxem, volt olyan, hogy vmi nyil mutatta merre...
de ne szó szerint az utat nézd, hanem azt, hogy "hányas"/melyik uton haladsz, legalábbis szerintem úgy egyszerübb -
#1747 vágom a térképet de, egyszer vmelyik kamionos gémnél volt olyan, hogy mutatta az irányt. az a térkép kicsi nekem, mert nem az út egészét mutatja. -
endiboy #1746 kirija hogy melyik város, onnan kezdve meg ott a térkép -
#1745 gyorskérdés:
ha felveszek egy árut akkor honnan tudom, hogy merre kell mennem? mincs itt gps vagy valami? -
#1744 az én haverom szegényke panaszkodott, hoy nem indul el egyik újabb játék sem a gépén. (ati 9600) mondom mi lehet a gáz? Megnéztem: a gyári 5 éves driver folt fent rajta... Bár feltételezem a te haverod egy kicsit hozzáértőbb a témához. -
#1743 Rendben, értem én, de neki akkor nem indult el. Lehet, hogy a gép egyéb alkatrészével volt a probléma. -
#1742 hát nekem mx440em van és nagyon szépen fut rajta a convoy is meg ezis.. -
#1741 thx, ezt lementem :D -
#1740 Most mi van?? Asziszed nem akartam segíteni? Nem vagyok köcsög, ha tudok, segítek! Azért mondtam, hogy valszeg nem fog menni, mert havernak nem indult el már a Convoy sem MX440-el! Ha sikerül megoldani, akkor se ilyen bunkó módon kell válaszolni! Nem? -
#1739 én WinRar-ral csinálom, jobbklikk a file-ra, Hozzáadás az archívumhoz..., átnevezed a filet (pl. kamion.scs), de előtte az archívum formátumát átrakod zip-re, a tömörítési eljárást meg 'raktároz'-ra -
#1738 .scs-t hogy lehet készyteni? -
#1737 látnom kéne egy utólagos kamiont hogy hogy van felépítve...mert a scania is replace-el... -
Vlala #1736 Ja, busz. Így már világosabb... -
#1735 ok bocs ott a link utána -
#1734 A kétésfél megás képeket mellőzni kéne. -
#1733 http://htst.extra.hu/haulinbus.bmp -
#1732 eredetileg convoy-os
csak próbálkozom hogy lehet moddolni
-
Vlala #1731 Kép?
(Milyen az a Travelgo?) -
#1730 HÁHÁ Beraktam a mercedes Travelgót a Haulinba:P -
#1729 valaki mondana egy olyan kezdő helyet ha tud ahol konténer pótot találok, fontos lenne, előre is kössz -
#1728 thx -
Vlala #1727 Nem szabad belefeledkezni a számítógépbe vezetés előtt, nekem a Carmageddon és a Mafia (majdnem elütöttem a hosszúkabátosokat) után voltak furcsa gondolataim... -
#1726 de jópár óra haulinozás után fura az autó....a játékba csak a megállásná fékezek meg ha állok akkor se taposom a féket.......meg a kanyarokat mértékkel veszem:P -
Vlala #1725 Érdekes. Ismét fogtam egy dupla pótot magamnak, nagyobb kamionnak meg se kottyan, nehezebb féken tartani, mint nyomni neki, kis idő után megszoktam.
Aztán "úgy esett", hogy kisebb dugóba kerültem egy kereszteződésben, amellett, hogy rámváltott a lámpa és megkaptam a "Most wanted" szintet a piroson való áthajtásért, oldalról egy busz durr, bele a pótosba, én hüle meg végighúztam a pótot a busz elején... úgy 50-60%-os sérülést sikerült szerezni a rakománynak, MUK alapján léptem is kifelé. -
#1724 Na az van oda leírva, hogy atrymedia két fajta base.scs-t tett a gameba. a letöltősben blockolta a base.scs-t (-> hogy nem tudod kicsomagolni) a dobozosban meg a normális lezáratlan .scs-t tette. Más gamekkal is ezt csinálta. -
Jeff24 #1723 Örülök neki