35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#2685 akkor folytatom kössz az infót all! -
#2684 ÉS akkor milyen cégeknél lehet,vagy nézzek be minden céghez? -
#2683 Na ezt én sem vágom, de ahogy látom senki sem. Szerintem addig amig valaki nem jön rá erre add oda egy mukinak te meg dolgozz ugy ahogy eddig. Hotelbe tudsz szerezni embert. És ha veszel neki kamzit akkor legalább pénzt ad. -
#2682 azért nem mert nincsen olyan dolog amit avval pottal eltudod szállittani.
-
#2681 Lenne mégegy gondom.Most meg van a komplet szerelvény, de nem tok a póttal együtt fuvart válalni.
Hogyan lehet?
vlaki pls!
-
#2680 http://wco.89.hu/isogames.php innen -
#2679 CSÁ VALAKI tud mondani oldalokat amelyiken lelehet tölteni kamionokat meg potokat?
-
#2678 nem tudjátok honnan szerezhetem meg a játékot -
#2677 van itt valaki???
-
fulcrum falcon #2676 Én már láttam 550ezerért is garázst -
#2675 szeva! ???? -
#2674 sziasztok
-
#2673 Én is erre gondoltam, valahol kell vennem egy garázst még nem tom hol. -
endiboy #2672 aha, a tömöritési arány lesz a gond :)
kösz :) -
Bankrupt #2671 Csoda hogy most nem Most Wanted a játék, ha már a convoy u2-s volt :P -
#2670 Thx a segítséget sikerült. -
#2669 Nem egy kis szerncse kell. Menj be minden hotelba hátha lesz. -
#2668 Nekem müködik igen. Nagyon nehéz de megcsinálható.
Ha jól emlékszem igy csináltam: (persze privibe küldött segitség után)
Letöltöttem a file-ket. Kamzi+storg..valmit.
Aztán bemásoltam a mod mappába, amikor ez megvolt csináltam egy ideiglenes könyvtárat ebbe bemásoltam a truck+trafic könyvtárat. Nyomtam egy f4-et, és ekkor kijött egy ablak. Ebbe az ablakba van egy csomo olyan sor mint amit a readmebe olvasol (tudod amit hozzá kell irni) ezek alá ezt beirtam és mentettem. Majd visszamásoltam a mod könyvtárba, felülirtam a régit vele és ennyi. De amikor másolod be akkor kijön egy ablak a win comandernél ebbe a beállitások között a tömöritési arány állitsd 0-ra. kb ennyi remélem menni fog. -
#2667 figyuzatok már ahoz h alkalmazotat tudjak felveni van valami kikötés mert nekm nincs miami ban sem!! nem tok felveni ehez kell valami mód? -
endiboy #2666 jaja, lehet garázst venni...
én is miami-ba kezdtem, de megbántam, ha jól emléxem akkor olyan 50E körül lehetett venni garázst, de hogy pontosan melyik városba volt, azt ne kérdezd :)
egyébként, mindenkinek müködik a magnum, csak nekem nem?? -
#2665 Ugy müködik hogy várni kell a szállitásra. Ha nyomsz egy n betüt és rámész a manager trailerre. Ott kiirja hány óra múlva érkezik ezt kivárod vagy beletekersz a játékba akkor megjön a garázsodba. Persze abba a garázsba ahol laksz. Lehet elszállitatni oda ahol vagy de erröl nem tudok sokat még nem csináltam. -
#2664 Hello all!
Vetem egy pótkocsit, de nem tom merre van.
Hol találhatom meg?
segítsetek pls! -
#2663 Tényleg!!! Erről jut eszembe hogy lehet elköltözni? Venni kell egy Garázst máshol? Miami rosz döntés volt nehéz a megközelitése és nagyon messze van. Valahol az ország közepén kéne valami hely onnan minden közel van. -
#2662 köcce -
#2661 azt leszedtem de nem nagy cucc. Peterbilt belseje van vaze. -
#2660 Én Miami-ba lakom. Ott vettem fel a palit. Oda adtam neki a Freightlinert vettem neki egy Storage vagy milyen pótot. Aztán most azzal küldi a srác. Én meg vettem magamnak egy nagy Kenworth-ot. Ugyhogy most igy állunk. -
#2659 meik szálodába veted fel a csávókát? -
#2658 Halli!!!
benne van a save mappába a save-em és nem birom a játékba beloadolni!
nem jelenik meg semmi!
Ez miért van?
PLS help! -
#2657 értem. Kösszi akkor próbálkozunk. Az emberemet már utnak indítottam. Remélem hozza a zsét is majd. -
#2656 Dokumentumok \ 18 Wos Haulin \ Music mappa, de csak ogg formátumú zenét fogad el.
gordon24:Még nem próbáltam, de mivel saját magunknak is lehet szerződést csinálni, valszeg úgy fogjukj a kiválasztott póttal hordani a cuccot. -
#2655 A haulin/music mappába ogg formátumba.Konvertáló progit a www.pttm.uw.hu oldalról tudsz leszedni. -
#2654 tudna nekem valaki segiteni h hol lehet alkalmazotat találni a szálodábanmert amiben edig voltam ott nem volt -
levi1989 #2653 hogy lehet zenét beteni a játékba? -
#2652 Nekem az a bajom, hogy a rendőrök mindig elkapnak...
Nem lépem túl a sebességet, de mégis!!
Kicsit kimegyek a lellósávba és kész!
-
#2651 Amint rájövök, hogy miért világít 2 méterrel maga elé, megy is ki az oldalamra... -
Vitéz Roland #2650 Ha valaki esetleg még nem töltötte volna le a játékot, innen letöltheti:http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html -
fulcrum falcon #2649 Gumikacsa!
Azok a buszok majd letölthetőek lesznek vhonnan? pl az oldaladról? És ha igen akkor mikorra várható?
Előre is kösz! -
#2648 HA nem dealernél veszem a kamiont hanem a notebookban az order truck menüpont alatt akkor ugyanúgy megkapom a hometownban?
KÖssz a választ előre is -
#2647 Értem.. És én hogy tudok magamnak összeállitani egy kamiont. Amibe tudok árut vinni? Mertha jól emlékszem miután felcsatoltam a potot tudom cserélni és tudok kamiont is cserélni ha veszek egyet. Ez világos,de a potot, egy fuvar után leadom akkor hogy kapom ezt vissza? érted mire gondolok? -
csabiks #2646 Azt szeretném kérdezni hogy kamionokat,trélereket, esetleg magyarítást honnan tudok szerezni?
mielőtt írnátok hogy olvassak vissza visszaolvastam és csak 1 weboldalt találtam amin van 2 kamion, előre is köszi!