35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • gordon 24
    Sajnos nincs túl sok még. De van scania ami elég szép ebbe a hsz-be találod#2741.

Ezen kivül van még egy renault Magnum ami pedig ezen az oldalon van:itten
  • gumikacsa
    na igen, megnéztem, egy amerikai kamiont cserél le
  • leho94
    tudsz valami olyan haulinos oldalt amin van sok volvo meg scania és le is lehet tölteni??
  • gordon 24
  • leho94
    sziasztok
  • lakac00
    köszi
  • endiboy
    új játék
  • lakac00
    sziasztok!Ez kiegészítő vagy teljesen új játék?
  • DJ Bee18
    nekem is :)
  • endiboy
    hmmm...nekem szerencsém van akkor lehet, mert látja mind2t :P
  • gumikacsa
    Nos, elárulok pár dolgot, csak hogy tiszta legyen:

- Az interiort valami miatt nem lehet megcsinálni, legalábbis nekem nem sikerült, pedig még a műszerek is mozogtak (lásd #2208)

- Azért csináltam úgy a magnumot, hogy külön a storage file-t, mert ha beleteszem, aztán letöltesz egy másik kamiont, abban is van storage file, és egyik felülírja a másikat (ezért van az, amit valaki írt, hogy csak akkor látja a scaniat, ha kiveszi a magnumot). Ezért érdemes külön kezelni a storage file-okat, és abba mindig beírni a frissen bepakolt kamiont. (remélem érthető volt)
  • Szabi84
    Hehe én is jó megszívtam a duplapóttal 12 órától este 8-ig tolattam mire sikerült!
  • carlos05
    Hát a duplával tolatni az maga a rémálom, azt nagyon elbaszták. Nem értem mért nem lehet megcsinálni úgy a duplát mint a valóságban ahol 1szerűen lehet kormányozni a hátsónak a tengelyét is.
  • devius
    Amugy ment már fel valakinek a viz hőfoka?Mert én csak 3 ezren pörgetem ugy megy csak 80 at a kis kamionocskám 4 esbe:)
    de még mindig nem ment el a köcsög tojás.140 ezret kapnék pedig de már vagy félig van a sebzése
  • jamesbond691
    Bocs! [email protected]
  • jamesbond691
    Hi mindenki!
    Eltudná vki küldeni nekem a storagefile-t? Mert én má kismilliószor átírtam de ne megy. A magnum miatt kellene. MSN: [email protected]
    Havki elkülden azt megköszönném!
  • King of Roads
    félreértettél, elárulom. nem rosszindulatból mondtam, hogy "mi a faszér nem csinálta meg az interiort". azt mondtam, szép a kamion, csak kár h nem Scanias a belső. még soha nem mondtam senkinek (és nem is fogom), hogy "ugyan csinálja már meg normálisan mert ez így szar" mert én nem tok ilyet csinálni és nem is kritizálok senkit!!!
  • gumikacsa
    Megcsinálhatod, ha akarod... (nem fog menni elárulom)
  • dbb
    Szevasztok,Most töltöttem le a jatékot és máris gondok vannak beakarom rakni azt a Renault kamiont mindent úgy csinálok ahogy le van írva átírom azt a storage fájlt de nem jeleníti meg a játékban a kamiont.mi lehet a baj?És egy láma kérdés beírom a pénz kódot veszek egy kamiont de azt hogyan tudom kicserélni? tehát hogy azt vezessem amit vettem.Előre is kösz
  • Schwarz
    csak alul a keresőbe be kéne írni, hogy 'cheat', nincs kedve senkinek egy oldalt harmadjára beidézni a topikba, mondd miért nem lehet ezt magadtól megtenni?
  • Bacsa11
    Szép estét mindenkinek!
    Sanzinak van weboldala vagyis újabb?
    Válaszotokat köszönöm
  • Dash
    Köszönöm a segítséget már megtaláltam
  • Dash
    vissza ovastam , de nem találom, egyszerűbb lenen ha elmondanátok
  • Dash
    ki szeretném próbálni az extrákkal a kamionokat, plz , írjátok meg nincs kedvem visszaolvasni..miért nem lehet megírni?
  • fulcrum falcon
    minek ehez kód?
  • Truck Driver001
    Olvass már vissza..
  • Dash
    Hogyan tudom a kódokat beírni, már megnyomtatm mindegyik gombot, de nem jön elő a console
  • King of Roads
    ááhh....büszke vok magamra. eddig ez az első 18wos amivel játszottam úgy Istenigazából. ma vittem dupla pótos tojást friscobol miamiba, miamiból szintén ezt el pasoba el pasobol szintén ezt hoztam vissza friscoba,(most raktam le 10 perce) közben megérkezett a Freightliner Argosy-m is, rájöttem hogy kell gyorsan, könnyen és egyszerüen tolatni duplapóttal és van 150 ezrem és még lesz sok a "duplatojásokkal"
    bár néha úgy beszaggatott, mintha képeket nézegettem volna

#2777: mert sajt...

• adios
    Mér nem jó a F.A.Q?
  • daf xf
    ehhh hányszor fogsz te még olyat kapni:xD
  • datango
    hehe, kaptam már egy 5,500$ as" red light " as buntetést , de szerencsémre nem szondáztak meg :P , véletlen a tojásokat is egy párszor megrengettem mikor beleestem egy gödörbe :PPP
  • fulcrum falcon
    csak aztán vigyázz azzal a házisörrel nehogy megszondáztassanak
  • gordon 24
    Az eu-s potokkal lenne kapcsolatos a kérdésem. Berakom aztán minden második teherautó Wabis póttal megy. A másik hármat meg nem választja ki. És ez igy nem jó hogy lehet elérni zt hogy minden fajtából válaogasson?
  • Truck Driver001
    :DDDDD
  • King of Roads
    eddig csak ezerszer írtuk, hogy InNNeN
    lehet leszedni cuccokat, igaz nincs még sok fenn de majd lesz vhogy.

tényleg...:ezen kívül tud még vki letöltő oldalt? eddig csak háromszor kérdeztem
  • leho94
    valaki mond egy olyan oldalt amiről lehet leszedni kamcsikat?
  • DJ Bee18
    sztem a világító műszerfal még nem megy nekik, de sztem majd fog még :)
  • King of Roads
    szép Scania, az interiort is meg csinálhatta volna.
  • datango
    na megnéztem ... hááát egybő beválaltam egy 2 utánfutós fuvart... modnom zsír lesz , nagynehezen megszoktam hogy kell kanyarodni vele , meg közlekedni , megyek az auto palyan erre... rendor lealit. 12,5k$ lenne a fuvar díjja erre 13k$ a rendőri bírság.. na jóóó szevasz. és fél órája uton vagyok már haladtam a térképen 2 cm-t :< ; őszíntén megmondom a tengeralattjárós szimulátorok jobban tetszenek , de ez is elmegy egy jó pohár házisörrel
  • DJ Bee18
    ,,...míg egy darabban látsz..." :DDD