35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#2765 P*csába akkor nem adom fel!:D -
#2764 igen ott van -
#2763 A te játékodba benne van a magnum?És így összehaverkodtak?:D
Csak az enyémbe utálják ennyire egymást vagy mivan:S [sehogy nem akar összejönni hogy müködjön] -
#2762 én most töltöm le
jó játék? -
#2761 itt van, tiszta EU :)
-
#2760 A Magnum kavart be.Ha kitörlöm,megy a scania.LoL!:D -
#2759 Hello csak anyit akarok hogy ma telepitettem fel a játékot kiváloan fut csak az a sok rendőr nem kéne de meg lehet szokni.
Egy képet azért feltennék Vancouverbe keztem alig hogy kijövök a cégtől 2 lámpát mentem már állt a forgalom felérek a dombtetőre egy kolléga kidöltötte a jelzőlámpát
jolvan tudnak a fiúk itt is valamit az autopályán is ugy elmennek mellettem mintha állnék
Na csak enyit akartam további szép, baleset és hatóságmentes napot -
#2758 nekem minden oké -
#2757 Szerintem is jó.Főleg ha nem fagyna ki a gém,mikor meg akarnám nézni a showroomba!:D -
#2756 a többinél (két kieg. van még eddig) meg van magyar readme a rar-ban -
#2755 köszi -
#2754 a scaniára speciel elég a letöltött és kicsomagolt .exe-re 2x kattintani :) -
#2753 k*rva jó, köszi
amúgy ha EU-s trailereket találsz, szólj nyugodtan :) -
#2752 megmondja valaki hogy tudom megcsinálni hogy amiket letöltök berakjam a játékba?
-
#2751 Huhhhhhh ez de szép... Kösszi szépen ha van még nyomjad.. Kösszi!!!!!!!!!! -
#2750 error 404
nézdmeg léc! -
#2749 felrakom kiprobálom a kamionozás rejtelmeit:S -
#2748 lécci használd a válasz gombot -
devius #2747 erre én is kiv lennék
bár én még nemtaliztam hapival -
#2746 na felvettem egy csávót, de hogy tegyem a régi truckomat a segge alá? -
#2745 Válaszolok,ha te megtanulod kezelni a válasz gombot.Így szólhatsz Istenhez is akár.Csak nembiztos hogy reagál rá! -
#2744 meg valami olyan modot ahol sok alkalmazotat adbe -
#2743 volvot tudna nekem linkelni valaki? -
#2742 már szedem!! és jó??? -
#2741 Wombat R-es szkániáját szedhetitek innen! -
#2740 IDIOT -
devius #2739 milyen teljes verzio?
"nyilvánvalóan áthazudtuk....... LOL :D
-
#2738 ha valakinek kéne a teljes vezió szóljon
-
Vlala #2737 Itt a FAQ
%3A helyett %20 (a space kódja), és voilá!
(érdekes módon csak úgy hajlandó működni, ha jobb klikk, Parancsikon másolása után új böngésző címsorába beillesztjük. )
-
#2736 mit nem értel? -
#2735 nem kicsit? nagyon? -
#2734 "elkurtam"
---
vki csinalja már meg a faq ot mert a debilek pl én nem értunk semmit a gamesbóól :P -
#2733 duplával kéne :D -
Vlala #2732 Tojásszállítóval ugrándozni? Legalább várd meg, amíg kikelnek a tojglik, akkor segítenek repülni is... :) -
devius #2731 hoho az széplenne most elkurtam
autópályára rossz irányra mentem fel,szembe a forgalomba akartam menni csak nem tudtam megfordulni:D:D:D -
#2730 ezt mondom énis, nem engedheted h leszakaggyon, mert akkor baszhatod -
#2729 de leszekadhat csak akor nem tod vissza akasztani -
#2728 nem szakadhat le, mert nicns visszaút -
devius #2727 Nah én még szenvedek viszem a dupla tojásokat a-b be.
De azt a mai napig nemvágom mivan ha a pótnak a hátsó része szakad le hogykell visszacsatolni?
Tojásnak kéne valami szebb skint csinálni.zenét azt ogg formátumut kell berakni?
Üdvv -
CsuHuCsu #2726 Rast hogy lehet bettenni convoy kamionokat a haulinban, ha lehetséges