35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#2845 lehet eljárt a kezed a reset gombon és megsérült a fájl, valahogy elképzelhetetlennek tartom, hogy amit elment a játék azt ne bírja visszatölteni, tudomásom szerint sose volt még ilyen a 18wos sorozatban.
bakker, miért nem lehet beírni azt, hogy 'betölteni', miért jó az, hogy 'loadolni' szép magyar szó ez is... fuuujjjj
-
#2844 nálam mért nem műkszik a kormány a pedál jó de forgatom a kormányt és nem reagál a gép semmit!v.ki tud valamit? -
fulcrum falcon #2843 de nekem vmi rar-ba rakja be -
#2842 jó oldal, AI-k is vannak -
sosi81 #2841 Haulin -
#2840 EZ TECCIK :), köszi szépen
-
#2839 pont ez járt a fejemben :D -
krisz02 #2838 Ezen az oldalon van 2 kamion: http://www.cars4u.spb.ru/ -
#2837 ne szórakozz, sokkal jobb kormánnyal nyomatni -
#2836 ez nem cset, vagy emesen, ahol be kell köszönni, megy el kell búcsúzni -
#2835 kéne jácani, de rendet kéne rakni h feltegyem a kormányt, szal nemtom, megéri? -
boti1020 #2834 mondjatok valami jó oldalt ahonnan lehet tölteni cuccokat hozzá please -
#2833 na megyek sziasztok!!!!! -
amilo #2832 valaki help, miért írja ki a játék az indításnál, h "prims3d izé.." és utánna kilép??? -
fulcrum falcon #2831 valaki tud adni ogg-converter regisztrációs kódot? -
#2830 Nálam az R-es Scania meg a Manci nem szeretik egymást de miért???? -
#2829 jól megy vagyis nem szaggat -
supralux #2828 szivesen
-
#2827 köszönöm a podbotntex-es oldalt aki küldte..EZERKÖSZ -
#2826 én is azt halotam h jó
-
fulcrum falcon #2825 Manage concact-ba kell bemenni és a térkép mellet vannak cégek és azokhoz lehet csávót nyomni amelyik mellet van egy ilyen jel $. Aztán ott a kockánál fel lehet venni a csávót a kamcsit meg a pótot. Remélem érted.
Válasz a #2819 -
#2824 #2809? valaki? -
#2823 Te honnan szedted le
-
#2822 bocs hogy nem megy az oldal valami gáz van az extrával...... -
#2821 én meg megprobáltam h a mázsa közelvolt a városhoz és kihusztam oda a saját pótomat és elvete a szemét mire visza értem a másik pótomal!!! -
ticcsy #2820 Jaja. Csak kevesebbet kapsz a saját pótoddal mint azzal amit a gép ad. Legalább is nálam kevesebbet adot. -
#2819 az addig oke, vettem fel csávót is, de hogy tegyem a segge alá a régi kamionom? -
#2818 már néztem nagyon sokat de csak egyet találtam azt letöltöttem csak véletlen letörölték a gépről és most meg már nem engedi.
-
#2817 olvass visza -
#2816 valaki megtudja mondani honnan szedjem le a játékot?? Lécci -
fulcrum falcon #2815 ne a garázsba lesz a pót?
-
#2814 Hogy benne volt a save mappába a mentésem és a játék nem ismerte fel!
nem bírtam mit be load-olni!
Ez a gondom! -
#2813 igy jártál -
#2812 Na hali!
Nem tudom rá jött-e már valaki. De mindenesetre sokan kérdezték többek között én is hogy hogy kell saját póttal és kamionnal dolgozni.
Most valamelyik nap rájöttem a dologra. Az a lényeg hogy megveszed a kamiont pótot oda exportálod ahol vagy elmész a parkolóba lecseréled a kamzit rárakod a pótot és kész. Na ez után elindulsz és be kell menni olyan cégekhez amikkel vagy kapcsolatba álltál vagy a pótkocsinak megfelelő arújuk van. Innentől kezdev ugyan az a szitu mint a nem saját pótos történet. Kiválasztod a pótodat lecsatolják. Utánna fel kell venni és tüz. -
#2811 Mire? nyugi, te valahogy mindig kelted a hangulatot... -
#2810 Kössz hogy válaszoltok a kérdéseimre!
1000 THX -
#2809 Hali! A convoyhoz csinált truck-ok tényleg kompatibilisek a haulin-nel? -
#2808 mi a helyzet a magyarositásal?? tudvalaki róla valamit készül v már kész v else kezdték? -
#2807 az már meg van de azért kösz -
#2806 tesóm letörölte a játékot honnan tudom leszedni?????????