35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#2885 egyszercsak kicsúszol? :) hát lassíts :) -
#2884 az én gépem olyan mint egy régi swift, bármit csinálhatk neki, csak összetörni nem szabad, egyébként meg csak tankolni kell -
#2883 a csdálkozást énse értem, én csak annyit nem tartok be, hogy nem a tábláknak, hanem a viszonyoknak megfelelően választom a sebbeséget
ha összetörik a kamion vagy a pót, az olyan h belémjönnek(sokszor volt már h oldalról belémjött a baromarcú), olyan is volt h mek egy egyenes úton, erre egyszercsak kicsúszok, vagy egymásbaszladnak előttem, és akkor ha nem a külső sávba vagyok, akkor vagy szalagkorlát, vagy nem enyhén meglököm a köcsögöket -
#2882 -
#2881 Szevasztok! Itt Kocaól!
Elegem van a sok büdös disznóból.. Gondoltam átülök egy szimulátorba. Ez lenne a legmegfelelőbb? Remélem jó sikerült.. -
fulcrum falcon #2880 amúgy h lehet skint csinálni mert engem érdekel? -
fulcrum falcon #2879 és le lehet őket vhonnan tölteni? -
#2878 ma megint dobott egy kék képernyőt :/ -
#2877 Remélem nem tünt fel, hogy már vagy 10-et csináltam .. -
ticcsy #2876 az jóóó! -
#2875 végre, rájöttem, hogy lehet a mapot menteni....
-
#2874 Látom együttélsz a topikkal... -
#2873 tud már valaki skint csinálni a játékhoz? -
#2872 hát igen tudni kell vezetni!! -
#2871 Az első fuvarnál végig szívtam! De utána semmi büntetés, az áru is nagyon minimlisan sérült! -
Vlala #2870 Elkezdtem ma kamionozni. Rövid idő alatt észrevettem, hogy nekem ez ma nem megy. A lámpánál belefutottam az előttem állóba, ráadásul én is kaptam hátulról egy autót a pót alá... Kanyarban levertem a fél rakományt egy oszlopon, aztán jobbról előztem a rendőrt, mert persze padlógázzal kell előzni a sort a leállósávon... -
#2869 ja, én is csodálkoztam... én karriert kezdtem, lementem pár hosszú fuvart, eccer nem törtem össze se a vasat, se az árút, és a rendőr sem büntetett még meg. -
tamás88 #2868 ijet én is csináltam!! -
#2867 Nem aza gond, hogy megbüntet a rendőr.. hanem az hogy 10k dollárra... -
#2866 csak azt nem tudom, hogy miért van mindenki kiakadva, hogy megbünteti a rendőr, ha átmegy a piroson. az életben is ezt csináljátok? épp elég barom (már bocs) van így is az utakon (tisztelet a kivételnek). vagy van egyáltalán jogosítványotok? -
#2865 Magyar billentyűzeten alapban az ő és az ú. -
NightCore #2864 ja és hogyan kell indexelni? mert ha megnyomom az f billt, akkor mindkét irányjelző villog... :s -
NightCore #2863 ahha... a szemetek :D kösz szépen -
#2862 utólag kap el nem rögtön a lámpa után hanem ahol áll
-
NightCore #2861 mikor a közelben sem volt lámpa? :) -
#2860 átmentél a piros lámpán -
NightCore #2859 wáááá...szétbasz az ideg. Mi az amikor elkap a rendőr és azt írja ki hogy " running red light " vagy valami effélét, mi a szart jelent???? Valaki kérem segítsen...megőrjít! -
koma2 #2858 Nekem is sikerült felmelegiteni. de a kamion már rossz volt -
#2857 mármint a beállításnál! -
#2856 oké de a kanyarodásnál tekerem a kormányt és semmi!
-
#2855 Mondjuk beállítod, hogy mivel akarsz kanyarodni, gyorsítani meg fékezni. -
#2854 konkrétabban?már bocs hogy így kérdezem!!! -
#2853 itt nem az a kérdés h kormánnyal vagy nélküle, hanem az VOLT h feltegyem e kormányt és jáccak, vagy ne jáccak
rendet raktam... :D -
#2852 Először állítsd be a kontrollernél a dolgokat! -
#2851 hm? -
fulcrum falcon #2850 Ja a scaniák melegednek. Próbáld ki az r500-at az is ilyen. -
#2849 sz r620 as scania majdnem alapjáraton nálam enyit nyom -
#2848 Nekem nem nagyon szokott melegedni, ezt hogyan csináltad? -
endiboy #2847 széép :P -
#2846 ilyet csináljatok!!!