35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#3846 micsoda új skin, tök jó :D, ennek ünnepére majd csinálok új logót is
ez kelett ez a hsz, ennyi fontos, közérdekű tartalmat egy hszben ritkán látni :D -
#3845 easy re van állitva..
probáltam screenshot-ot csinálni de nem tudtam...
akkor most obi:/ -
#3844 normal nehézségen pl jó irányba is kell állnod... -
#3843 készül... -
#3842 Helló!
nekem is van egy problémám hogy a leszállitási helynél rá kell tolatnom a jelre de az nekem marhára nem megy!
ráadásul dupla póttal.
van valami tippetek?
köszi -
Vlala #3841 Tudtommal még nem létezik hozzá magyarítás. -
Erik07 #3840 Szevasztok kéne magyarosítás nem tudtok néztem mindenhol de nem találok -
Vlala #3839 Végre! Felvettem egy sofőrt, elküldtem szállítani egy céghez, és megérkezett az első fuvar díja a számlámra! (melyik gombbal kell pezsgőt bontani? :) ) -
#3838 ja jó! -
tzsoltika #3837 de király az új sg skin! -
tamás88 #3836 para ez az "új" sg fórum -
tzsoltika #3835 Ne szórakozzatok! Tényleg nem jön be! Erre az oldalra irányit: http://404.funpic.de/403.html -
#3834 tilcsd le a sok kis gecit :d -
#3833 azt tudom, csak má msn-en kiakasztottak :) -
#3832 jóvan ne báncsd már, nem mindeki tud angolul
(szívemből szóltam) -
#3831 jóvan nem tok angolul! -
#3830 oda van írva, h nincs joga megosztani
"Haven`t Permmision to Share! :(" -
#3829 ezt azon az oldalon találtam ami t zsoltinak nem jön be ahaulin letöltések közöz de még nem lehetett leszedni! tud róla valaki valamit? -
#3828 ja az más!
-
tzsoltika #3827 nekem egy 404-es oldal jön be
-
#3826 énis így vagyok vele, legalább használom, ismétlek, vagy tanulok új szavakat -
#3825 #3700
ha mégegyszer megkérded, sose!
-
#3824 ya akartam is kérdezni azokkal mi lesz.
bár én hagyom angolul, én szeretem az angolt :D -
#3823 mükszik csak nálam bead egy hirdetést és azt bekell zárni !! és jó -
tzsoltika #3822 Mikor lesz kész a magyaritás?
-
krisz02 #3821 Nálam műlödik. -
#3820 Haladás!!Csak így tovább! -
#3819 jó! -
#3818 Na, csak lesz ékezet :))
-
tzsoltika #3817 http://gdtrucks.gd.funpic.de <-- ez a link nem müködik! -
Tc 81 #3816 Sorry a láma kérdésért, de nem találtam a megoldást a kérdésemre, pedig végig olvastam a hsz-kat. Azon hogy tudok segíteni, ha 1 convoy-ból származó kamionnak beljebb van a hátsó kereke jóval. Ezzel kertesztrans küzdött, de (legalábbis számomra) nem derült ki, mi volt a megoldás.
Előre is köszi -
#3815 Feltettem a játékot. Hát mit ne mondjak eszméletlen lett! Eddig az Across America-val játszottam, úgyhogy a terep nem új:)
Egy röpke kérdés:
Átfesteni hogy lehet egy kamiont, vagy pótkocsit? -
#3814 áááááá, a rohadt szemetek :) alpha channelen vannak a bötűk :) na megy is át .png-be az összes :DD -
#3813 Rájöttem. Amúgy nemtom miköze az nfs-hez, lfs-ben is tudok driftelni :D -
#3812 Ez nem a NFS topic xD -
#3811 Ez nemnyert sajnos, semmit nem csinál :(
Amúgy ehhez a részhez nincs olyan dupla maxsebességes addon mint a convoyhoz? :) abban poén volt mikor 200-al pótkocsistul drifteltem az autópályán kanyarban :D -
#3810 Ott csak a convoy-hoz van.. -
#3809 Igazából engem nem érdekel a haulin .. csinálnám a dolgom, ha lennének modellek, de igy, hogy csak 1 scaniam van + 2 magmumom .. igy nemtudok skinezni .. -
CsuHuCsu #3808 Elfelejtettem hogy miért kellene ez a gyűjtés,mert akár hányszor visszaolvasok 10x minimum látom ugyan azt a kérdést hogy honnan lehet leszedni ezt. -
CsuHuCsu #3807 Válasz: #3720 Tudom de azért köszi,meg szeretem hogyha megállok akkor semmi se menjen se a motor se a lámpa.Szerintem az ilyen hülye megszokás,de nékem tetszik.
Tzsoltika naon tetszik a szkined sebaj gyakorlat teszi a mestert,ha ez swít nekem fingom sincs hozzá én csak élvezem azt amit más megcsinál és közben dicsérem hogy míly ügyes,sőt ha nem minősül tulzásnak akkor néha még a fejlödésben is megálok.
Rast vagy Gumikacsa nem tudtok csinálni egy olyan helyet ahol össze lehetne gyűjteni az öszzas linket ahonnan le lehet tölteni haulin-hoz mindent ami kell pl.:Kamion,pót,modok,skin stb..