35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
tzsoltika #3806 itt a kép a nem jól sikerült skinemről:
http://sgupload.uw.hu/1160304944.jpg
pliz segitsetek! -
#3805 photoshophoz van egy úgynevezett dds plugin, ami többféle formátumban való mentést engedélyez... Azzal a legegyszerűbb ezeket boncolgatni.
A alpha channel pedig általában az átlátszóaágért felel, például ablakok esetében. -
#3804 hmmm...
-
r9actros #3803 Köszi,megvan:) -
tzsoltika #3802 r9actros: Ott a lábad között
keresztransz: felül irtam de a játék lefagyott, amikor akartam elniditani. Küldj egy skint és azt átskinnelem, hátha ugy megy. -
r9actros #3801 a faszom nem találom:)Na mind1 -
kertesztrans #3800 de ha nem írsz felül egy adott skint akkor nem lesz benne a játékba -
kertesztrans #3799 #3769 -
#3798 a mercihez volt? és azt honnan szedted le? -
tzsoltika #3797 de ezt én megvettem, és azzal szállitok mindent, ami olyan -
kertesztrans #3796 kb 5 lappal visszább -
kertesztrans #3795 ami a reeferben van dds amit szállít arra nevezd át ezt a plaint -
r9actros #3794 Még annyit h kb hanyadik hozzászólás környékén keressem mer qrva sok van.Köszi előre is -
tzsoltika #3793 igen, aszem -
kertesztrans #3792 megás póthoz csináltad a skint? -
tzsoltika #3791 a reeferben van -
kertesztrans #3790 olvassál vissza mert már írtam párszor -
tzsoltika #3789 plain -
kertesztrans #3788 mi a ddsnek a neve? -
r9actros #3787 Gondolom nem egyszerű berakni Convoy-ból Haulinba...Vagy el tudod mondani?! -
kertesztrans #3786 fájlba van benne -
fulcrum falcon #3785 akkor nem használjuk -
kertesztrans #3784 én úgy tudom az alpha chanelles dolognak az árnyékolásba van szerepe -
tzsoltika #3783 persze. Azzal készitettem egy tréler skint és amikor be akarom tölteni, akkor lefagy a játék. Mit csináljak?á -
#3782 kereket honnan szedted a kamionra? -
kertesztrans #3781 nyűgös -
kertesztrans #3780 convoyos kamionokat be lehet rakni a haulinba -
#3779 na igen én is csak abban látok infót. hogy is van ez az alhpa channeles dolog? paint shop pro van, de már feltettem a photoshopot is, de az sem bír vele (vagy én :))) -
kertesztrans #3778 mindengyik fehér nekem is kivéve a map.dds -->alpha channelbe számok betük jelek -
#3777 hja, kicsit gondolkodni kellett, h mire is gondolsz :) de nem a képeket kell nézni, vagyis kell, csak nem a kamionokat :) az nekem azért olyan, mert tartalék alaplapon vagyok (EP8RGA+ akut vízbefúlásban elhunyt) és minden minimumra van állítva... :)
amit nem tudok és a #3740-ben írtam, hogy ékezetes betű gyártáshoz jó lenne, ha a \font\*.dds-ekben látnék hasznos információt, de sajnos mindben csak sima fehér képet látok...
ha nem lesz megoldás, megy bele a pttm fontkészlete :D -
tzsoltika #3776 meg
-
fulcrum falcon #3775 és ezt a mercit csak simán be kell rakni vagy ez is olyan nyűgös mint a daf? -
r9actros #3774 Csak Convoy-hoz találtam Actrost,de a képeden Haulinban van.Vagy csak én nem találom:S -
kertesztrans #3773 megvan a dxtbmp progi nem? -
#3772 jó sokan. Én segítenék neked, csak nekem is ugyan ez a probléma. Meg a menüben is ugyanígy látom a kamionokat :S -
tzsoltika #3771 valaki segitsen nekem a skinek készitésében! -
kertesztrans #3770 mért minek néz ki? -
kertesztrans #3769 http://gdtrucks.gd.funpic.de/ -->merci
a pót skinje szerkesztve van -
#3768 Ez nem az actros, csak más skinnel? -
r9actros #3767 kertesztrans ezeket honnan szedted le?Nagyon disznók:)