35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#3726 kösz! ha menne a skinezés átalakitanám picit, de most egyelőre jó ez. -
#3725 thx -
#3724 szép!! -
#3723 engem valamiért minjdig megbüntetnek a zsaruk... -
#3722 na végre ez is megvan. Vancouverből vittem túlméretest Montrealba, közben vettem egy új kamiont:
van egy kis dugó, gondolom két barom megint egymásba ment...
-
tzsoltika #3721 Hello csináltam egy skint, és mikor be akarom tölteni a mentésemet, akkor prism3d hibát észlel és leáll. Mit csinálajk, ti hogyan készititek a skineket? -
#3720 mert nincs bekapcsolva a lámpa vagy pedig mert a pálya szélén tilos aludni a leállósávban. -
CsuHuCsu #3719 Nem csak ritkán tok írogatni sajna.Nem értem mit csináltok hogy állandóan zavar benneteket a rendőr???Bár engem is idegesít hogy mikor megállok aludni teljesen lenullázom a kamcsit és a körözési szint növekszik (éjszaka). -
tzsoltika #3718 Hogyan tudok skint késziteni? Légyszi segitsetek! -
#3717 Kertesztrans:Te átírtad más névre a trélert vagy h csináltad?Nekem nem megy.
-
#3716 Na mire leírtam,addigra válaszoltak!:D -
#3715 Akkor te buta vagy!
A parkoloba keresd.Menny oda,aludj rá legalább 2napot,és ott lesz.
Aztán már csak annyi a dolgod hogy kiválasztod,és már mehetsz is! -
kis kocka #3714 köszi -
#3713 http://gdtrucks.gd.funpic.de/downloads/haulin/trailers.htm
Nézd meg Kisvigyori. -
#3712 ha ott kezdtél akor a garázsban ha nem akor a parkoloban! -
#3711 a garázsodban parkol és rámész majd a garázsnál h change truck és már benne is ülsz -
kis kocka #3710 lehet hogy láma kérdés de ez van. rámantem az order truckra vettem egy kamiont azt írta hogy detroitba parkol de nem tudom hogy azon belül hol és hogyan tudnám használatba venni. valaki tudna segíteni? -
#3709 tükrök ugye kikapcsolva?
tükrök nélkül a gépemen 80-90fps, tükrökkel 20-25 ... -
#3708 a pedaltól nagyban külömbözik. az across-től még jobban. -
kertesztrans #3707 storage -
#3706 Ez melyik pót skinje? -
boti1020 #3705 valaki nem tudja hogy nekem mé szaggat a haulin?pedig az accross meg a pedal to the m,etal nem szaggat -
#3704 hali! de tod vanak olyanok is akik nem tudják áteni ezért nem ártana ha feltenéd valahova!!!!!! léci vagy küld át!!!!! cimem msn [email protected] -
Vlala #3703 Rám azért orrolt meg a rendőr, mert éjjel nem hagytam bekapcsolva a világítást.
Én már csak ilyen vagyok, sötétben szeretek aludbni, 30 méterre az úttól, de neki ez nem tetszett :( -
supralux #3702 edig az összes "pöcs" béta!!!! -
#3701 jájjj most akkor két új 1.3-as 1.4-es pöcs az nem béta??
mert akko' felteszem... -
#3700 csinálom, ahogy időm engedi -
#3699 na mostmár ok :D -
#3698 gondolo azért ert a pihenő a érlegelőnél an és ha azt kihagod akkor jön utánad a zsaru
bos az irásért de kihag néhán betüt
ANNAK IS SZÓL AKI ANÁZNI AKAR!!!! -
tzsoltika #3697 Nincs bennük semmilyen scs. Mind1 játszok az eredeti kamionokkal -
#3696 De nekem kellene mert az a gondom hogy kijövöka pihenőhejről és
a maxra ugrik a körözöttség pedig nem is csináltam
semmit csak kiálltam a parkolóból, és elfogy a pénzem mert
annyira megbüntet és vége game over :(
tehát pls mondjátok meg. -
#3695 kell ott lennie valainek, csak Scs-vel működnek/hetnek -
tzsoltika #3694 Scwarz, mikor lesz kész a magyarositás? -
tzsoltika #3693 nem megy -
tzsoltika #3692 voltak amiket telepiteni kellett, azokat zipben tette be, mikor belépek a zipbe, akkor ott minden van csak scs nincs. különben mind scs fájlokat tettem be. Egy Scani R580 van benne, ami megy, de a többi nem pl Renault Magnum, 2 Scania és egy Mercedes Black Edition -
#3691 nemkell azokat kiiktatni, vezess normálisan -
#3690 De azt a rendőr kiiktató modot hova kell bemásolni?
és hogy kell használni? -
#3689 az SCS fájlokat raktad be? mert ha igen akkor passz...
elméletileg ott kéne lenni a showroomban -
tzsoltika #3688 Hello! Nekem irja le vki, hogy hogyan tudok kamionokat betenni a játékba, mert én letöltöttem egy jópárat, és az utasítások szerint betettem a játékba, majd a showroomban megnéztem az összes kamiont és nem voltak köztük. Ha tudtok akkor légyszi segitsetek! -
#3687 te aztán nagy szakértő vagy, te írtad?