35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • roliairsuni
    na így lenne, csk közbe telefonáltam
    javítás:
    egyik irányba nem villog az első egyik SE, másik irányba meg mind a 2

ui.: de hátul műxik
  • roliairsuni
    nekem annak az első indexei nemjól vannak bekötve
    egyik irányba nem villog az első egyik másik, másik irányba meg mind a 2
    de amúgy zsír gép, gondolkozok is lecsereélem a t2t -t olyanra, de nemtom, ezzel vaalhogy jobban szaggat
  • leho94
    pttm-polish pack(sebi83)
  • Sebi83
    Segasztok!
    Nekem nagyon hiányzik egy kamera a játékból ami az előző részekbe mindíg megvolt ami kb a vezető fülke tetejéről mutatta a dolgokat... Kiv. vagyok nektek ez mennyire hiányzik vagy sem. Amúgy egyszer nagyon szivesen játszanék egy olyan WOS résszel ami európában vagy más nagy országban játszódik nekem amerika már egy kicsit unalmas ettől függetlenül jó a játék!!
  • King of Roads
    na király... ma elbaxódott a felhasználó fiókom, ezért csináltam egy másikat. természetesen újrakellett kezdenem a Haulint is. már megvolt az első balesetem is (saját hiba): balra tértem volna át a középsőbe, a gyerek meg holttérbe volt. úgy meglöktem hátulról, hogy fejreállt.
    nemtom hogycsináltam, a visszapillantba nem volt senki, pedig abba egész jó teret látni be. mindegy, legközelebb majd oldalra is figyelek nemcsak a visszapillantóba. kár, hogy nem halhatnak meg az AI-k. ennek tuti annyi lett volna. ó hogy örültem volna neki, egy balfaxal kevesebb.

cb-t nem lehet kiszedni? unommár, hogy minden 10. másodpercbe benyögi, hogy milyen az idő. bazmeg...ha esik nálam akkor szerinted milyen???
    meg amugy is tök gagyi ez a cb-zés. mármint a játékba.
  • Kisvigyori
    lehet h szar a bilentyüzeted!
  • CJ33
    Sziasztok Nekem egy olyan problémám lenne h a kmion irányithatatlan lesz néha és megy minden fele
    olyan mint ha késne a billentyühöz képest
    tehát mennék balra és csak 5 mp mulva fordul
    a grafikát levettem min ra és ugy is azt csinálja
    Föleg a letöltött kamionokkal
    csinálja ezt de akárhányszor ujratettem a játékot
    mindig ezt csinálja
    valaki nem tudja mi lehetez v mitöl lehet??????
  • King of Roads
    honnan szedted azt le?? én nem tom leszedni. ugye a 3d artpol-ról beszélsz?
  • Vlala #4038
    Red bullt? Érdekes, repülőszimulátort csinálna a játékból :D

Most volt meg a nagy áttörésem, rájöttem, hogy tulképpen hogy is kell kamiont vezetni. Eddig az ment, hogy ami a csövön kifér, padlógáz, előzgetni mindenkit, minden kútnál teletank, most értettem meg, mi az a zöld mező a fordulatszámmérőben... szépen, nyugodtan, tempomattal tartom a 100-120-at, 1500-2000 között, a gép alig fogyaszt, és sokkal profibb így menni (duplapót, 2T2)
    Letöltöttem a T600-as kamioszauruszt, valami állat, hogy ez mekkora... hogy fogok ezzel manőverezni?
    Megyek is vissza, csak ezt megírom. :)
  • r9actros
    bocs,játékot akar lenni:)
  • r9actros
    Bemásoltam,betöltöttem a játkor és ugyanolyan csíra a térkép,nincs semmivel se több hotel v kút...baz...g
  • King of Roads
    bazeg ha bemásolod a mod mappába már alapból benne van abba a kiba*ott játkba. nemár......
  • r9actros
    nézem a faq-t de nem írja,csak h másoljam be a mod-ba,bemásoltam,és semmi.De legalább rájöttem h kell sofőröket cheatelni:D
  • Tom Polsky
    Hard fokon sokat kell alukálni :)
    de így is, ha alszol mitomén 16 órát akkor is csak 12 órát bír vezetni :P
    Mé nem lehet benne kávézni vagy redbull-t inni?
    Easy-n nem tom hogy mennek a dolgok, én egyből hardon kezdtem...
    A tankolással sincs sok gondom...
    A zsaruk meg ondók
    Jó ez a game! Jobb mint az előzök, az fix.
  • Kisvigyori
    másold be a csc kiterjesztésü fájlt oda ahova leirtam amugy is ott a faq
  • r9actros
    De az nem elég h bemásolom a mod mappába,vhogy a játékba is be kell tenni.
  • Kisvigyori
    bemásolod a neved/haulin/mod mapába
  • r9actros
    Hello!
    Vki meg tudná mondani h az SCS map fájlt h lehet beletenni a játékba?
  • Lockheed
    Hmmm legnehezebb fokozaton azért el is sötétül a kép és van, hogy ez megvan 8-10 mp is... Szal szerintem ez elég zavaró lehet. Easy -n valóban csak írogat.
  • Sanyix
    Most sincs semmi értelme hogy aludhatsz, max annyi, hogy nem hallod az ásítozást, és nem írogatja hogy aludni kéne :D én 2 hete nem aludtam :DD mert azért nem érdemes aludni, hogy 2 óra vezetés után megint ásitozzon, meg írogassa ki a hülye szövegét.
  • berlin
    Köszönöm a korrekt választ!
  • King of Roads
    sztem ez a legjobb 18 wos rész. ezerszer jobb kamionbelsők, gyorsabb AI-k (de nem azt jelenti, hogy okosak is ), élethűbb pl. vásárlásnál,
    jó, hogy nem mindig mész, hanem kell aludni is (pl nappal mész, éjszaka alaszol, a convoyba meg nem volt semmi értelme, hogy aludhattál) ez megint olyan mint a valóságban, lehet hosszú út közbe menteni...egyetlen hátránya, hogy kevés benzinkút van, szal én pl mindig ugy érek oda a kúthoz, hogy 10 másodperc mulva ki is fogyna, bár szerencsére csináltak hozzá olyan mapot amin kb 3× annyi van.
  • berlin
    Sziasztok!

A Haulin, mitől "több" pl. a Convoyhoz képest?
    (Kicsit utána olvastam, de a véleméynetekre vagyok kiváncsi inkább!)
    Régebben a Convoyt nagyon vehemensen toltam. Tetszett.

Üdv.:
    B.
  • krisz02
    kenworth t600
  • King of Roads
    jó neked, én meg Minneaploisból próbálom kiküzdeni magam. ugyanis a drága azt írja, hogy New York balra. elmegyek balra, jóvan mondom ott a pálya. de baszod az a fölöljáró. majdnem szívidegrohamot kaptam
    aztán visszamegyek, ott egy másik kanyar New York megint balra. elmegyek, aztán látom, hogy ez ugyanaz a rész ahol előbb jöttem csak a másik oldalon. ANYÁD!! egyszerüen nem tok feljutni a pályára, sztem azt a szállítmányt lemondom, ugyis van pézem pár 10ezer nem sok...
  • King of Roads
    az biztos....végülis minden oldalon leírják kétszer azoknak a barmoknak akik nem tudnak visszaolvasni mert levan írva, hogy TORRENT!!!
    bármelyik torrentes oldalon rákeresel letölthető.
    hameg azt se tod miaz akkor marad warez bár ez 80%ba csak szart tölt le..
  • garam93
    FAQ
  • CARGO
    nemtudnád beásolni azt a linket?
    mert én valahogy akora láma vagyok hogy nemtalálom..
    nagyon megköszöném
  • arty
    egy linkről, amit az elmult 5 oldalon 13x irt már be valaki ... :)
  • CARGO
    hali!
    segítsetek pls honan lehet letölteni a jatekot???
    köszi elöre is
  • Vlala #4016
    Na, lassan eljutok a játék csúcsára. 620 lovas Kenworth 2T2 alattam, jól termelő cég mögöttem, egyik sofőrömet rávettem, hogy teherautót szállítson wide load utánfutón, hozza a pénzt, mint állat...
  • King of Roads
    letöltesz valahonnan eg SCS fájlt. persze trailert.
    total commanderben megnitod, ott vannak mappák, azokba keresel eg DDS típusú fájlt, kimásolod valahova, belépsz a progiba, File-Open, kikeresed, hog a dds fájlt hova mentetted, megnitod, behozza az eredeti skinjét a pótnak, te meg rákattintasz alul a Send to Editorra (balról 3.), megnitja paintben, és lehet alakítani.

JÓÓ???!!!
  • leho94
    és hogylehet benne skinelni?
  • leho94
    akkor én vagyok hülye!bocs
  • King of Roads
    bazeg ilyen hülye nem lehetsz...
    azt bármihez lehet használni csak megmutatja a progit. énis azt szedtem le, mostis pótokat skinezek.....
  • leho94
    a googleban csak flightsimes van mert letöltöttem és csak repcsit lehet csinálni
  • RaST
    GOOGLE B*ZDMEG .. GOOGLE
  • King of Roads
    bazeg keress rá... google-be írd be. asszem az első amit kiad arról lehet.
  • leho94
    lelehet valahonnan tölteni?
  • King of Roads
    DXTBmp-vel.