35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
r9actros #3646 Köszi Vlala,de ez megvan,csak 1 erősebb kellene meg hozzá pótkocsi,lehetőleg rolóponyvás...Na de majd csak szerzek vhogy,de azért thx! -
Vlala #3645 Actros -
r9actros #3644 Megnéztem,de nem találtam semmit,és 1-2 dolgot találtam,de gondoltam vki tud még segíteni,ennyi.De vannak akiknek első a támadás,én meg nem fogom hagyni magam... -
#3643 ha már szenvedtek a F.A.Q elkészítésével igazán megnézhetnéd, nemkerül semmibe, és nem dísznek van -
r9actros #3642 Majd az válaszoljon a kérdéseimre aki seígteni akar,és nem pofázni...Előre is köszi! -
#3641 Flém szagot érzek! -
r9actros #3640 anyádat te pöcs...szépen kérdeztem nyomorék.... -
#3639 Olvasd el a kurva faq-t, majd nézd meg ott a letöltőoldalakat hogy van-e rajta Actros. Ha nincs, utána kérdezz itt. -
r9actros #3638 hello!Actros linket tudna vki adni ja meg pótkocsisat?Már kértem de senki se segített...légyszi -
#3637 Pttm-be írd be de oda se mert már vagy 300szor leírtuk a láma tesódnak leho-nak ott van a kereső a lap alján
-
#3636 mi tudjuk honnan lehet letölteni, de az a pttm-hez van. akár a kérdőjelet is használhatnád, ha kérdezni akarsz valamit, nem pedig oktatni... -
RaidR #3635 "ez pttm téma, ugyanis tudtommal még nincs map haulinhoz.
vagy milyen játékról beszélsz?"
Válasz 'zsolt 879' üzenetére (#3632 -
zsolt 879 #3634 Sziasztok! A polish european map pack játékot nem tudjátok honnan lehet letölteni! Már láttám róla képet és Ifá-val is lehet menni! Légyszives segitsetek! -
#3633 ez pttm téma, ugyanis tudtommal még nincs map haulinhoz.
vagy milyen játékról beszélsz? -
zsolt 879 #3632 Sziasztok! Nem tudjátok hogy Polish/european map/pack játékot honnan lehet letölteni? Légyszi segitsetek! -
Vlala #3631 Most egyhármasítom a játékot. Drukkoljatok! :) -
#3630 3618 olvass visszább mert máe 1szer leírtam de leírom még1szer!!! a Cb panelt mintr a pttm-ben kirakja baloldalra mikor cb-zni akarsz és nekem megszüntette a hanghibákat is ami valljuk be lég idegesítő volt -
#3629 a benzinkúttól 50 méterre fogyott ki a cucc, és 10 mph val mentem, mert tömötyrögtem egy másik köcsög után, szal nem tuttam begurulni a "töltöállomásra" -
#3628 ami azt illeti engem is bosszant kicsit, hogy Kaliforniába 3-4 napokat esik a sivatagba, dehát igazából is létezik eső....
inkább Kanada felé kacsintgatok, ott a hó még egész jó szerintem. mondjuk ígyis csak Kaliforniában meg Kanadában járom az utakat, nyugatra (pl New York, Washington) kamionnal nem szeretek járni. mindig eltévedek hiába a térkép meg a GPS nem tom, hogy mikor felüljáró és mikor tudok tényleg balra vagy jobbra kanyarodni... -
#3627 ja azt énis birom, mikor az autópályán a korlát másikoldalán tanyázik. mondjuk mostanában csak akkor jönne utánam, ha átmek egy piroson. megyek mert éppen zöld van, mire odaérek 10 méterrel elé sárga és egyből piros, onnan meg már hiába fékezek, ha megállok úgyis átcsúszok szal inkább megyek. de már erről is leszoktam, a városokban a kocsik mögött megtalálom a megfelelő sebességet és TEMPOMAT!! aztán ha hirtelen bepirosodik a light rácsapok a motorfékre, a kézifékre és a sima fékre -
krisz02 #3626 én még csak ezzel találkoztam -
#3625 Kössz de az 1.2-ből csak béta van? -
Vlala #3624 Talán megoldja, de mindenképp készíts előtte biztonsági másolatot, nehogy miattam szálljon el a mentésed:
a Save könyvtárban nyid meg a Game.SII, nyisd meg notepadben, lesz benne lejjebb két ilyen sor:
bad_weather_intensity:
stored_rain_intensity:
Ezeket állítsd át nullára, talán működik.
Az ötlet Allock #1296-os hozzászólásából származik, és van még két zavaró sor:
Ez nem azt jelenti, hogy nem fog többé esni, mert fog, csak ritkábban, de ha újra elkezdené, csináld végig ezt újra, és igen, nincs több eső.
a rendőr ellen a leállósáv + padlógáz combot válasaztottam, tükörben néha látszik, mekkorákat csattan a forgalom többi résztvevőjén. Egyszer a korláton kívül parkolt a korlátolt zsernyák, és megpróbált utolérni. Hhehhe...
-
#3623 le lehet azt rázni -
#3622 nem nagyon..:( -
#3621 Nekem legelőször belémjött hátulról... Az már elég? -
#3620 Eddig csak keresztransz mondta, hogy nem jó, de hogy miért azt nemtudom. -
#3619 Hát baze ez kész. Eléggé idegesít a játékban az eső, főleg, hogy a pttm óta nem javították ki azt, hogy ha elkezd esni az eső, akkor többé nem szűnik meg a zuhogó eső hangja, még akkor sem ha tök száraz az idő, max kicsit halkabb lesz. Na szóval mivel unom az esőt, délre mentem, hogy ott fuvarozgatok, talán a sivatagban nem esik az eső... hát tévedtem ott is folyamatosan esik az eső. Los angelesben, las vegasban, phoenixben, el paso-ban, dallasban. Ez eléggé durván baromság... nem lehet valahogy kikapcsolni az esőt? Mert szinte mindíg esik néha eláll pár percre, aztán megint esik napokig, a sivatagban is.
Aztán meg miért nem tudják már megcsinálni normálisan a rendőrséget? Miért elég az hogy csak a közelembe ér? Miért nem kell megállítania? Miért nem lehet sehogy elmenekülni? A legerősebb vontatót vettem meg, minden tuning rajta van, pár másodperc alatt kiakad 120 nál a sebességmérő, és gondolom annál jóval gyorsabban mehetek, de simán beér a zsaru így is. -
#3618 Vlki föltette már az 1.3-as patchet?És ha igen mik a tapasztalatok?Mit javít? -
krisz02 #3617 patch 1.2
patch 1.3 -
Vlala #3616 A faq szerint itt van. -
#3615 Meg tud dobni valaki egy 1.2-es patch linkel? -
Vlala #3614 Nemsokára beérek Friscoba a kólával... valamivel csak ki kellett próbálnom a Kamazt. -
#3613 te tudod, de ez nem erről szól(na) ígyhát ne csodálkozz ha beleeslel a semmibe.
azokat a részeket nem csinálták meg sőt igazság szerint nem is szabadna, hogy odakerülj, mert elméletileg nekiütközöl a semminek.
-
kis kocka #3612 már miért ne furikázhatnék kedvemre akárhová? -
#3611 hát akkor meg is érdemled... ez nem GTA, hogy kedvedre furikázhatsz akárhova. -
kis kocka #3610 néha megyek egy kicsit terepezni a géppel és rámegyek egy útra ami nincs a térképen megyek rajta és egyzsercsak vége hiába nyomom be mindegyik féket lezuhanok és csak esek lefele a végtelenbe -
#3609 ecsém ezt hogy csinálod? milyen rések?? -
kis kocka #3608 csak tudnám miért találom meg mindig a réseket
-
#3607 az amcsikat nem szereted?